Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 03.08.2011 10:31:46 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
NeroEST kirjutas:
Tüübil on ju täiesti õigus selle "listing fee" suhtes. Pole varem sellest tüübist kuulnud, kuid räägib normaalset ja õiget juttu, ei näe põhjust, miks ta selle video maha peaks võtma.
Keegi pakub sama asja sendi võrra odavamalt, sina asja maha ei müü ja kaotad lihtsalt raha. GG.
See on täiesti jaburalt halb asi. Ma saan aru, tehke siis pärisraha AH, kuid listing fee tuleks ära võtta. Period.
Ilma fee'ta oleks mäng matsust bote täis mis konstantselt AH'd scannib ja sendi võrra soodsamalt asju relistib. Wow'is ammu nähtud asi. TBH tuleks pigem ära koristada nood tasuta listingud või siis jätta nende hulk ühekohalise numbri piiresse.

Minul isiklikult on täielikult suva sellest AH'st. Kui üldse aega leian selle mängimiseks jääb see üpris kindlalt ainult SP tasemele.

Hetkel jääb mulje, et väga paljud loodavad d3'st endale rahamasinat teha et farmivad nodi ja müüvad kasumiga maha ning siis virisevad, et blizz "nende" rahast osa omale võtab. Lubage naerda tbh.

Tundub ka mulle et kõigerohkem kisavad need kes juba kusagil mängudes midagi müünud või siis plaanisid seda nüüd just teha .

AH tundub suht fain , võid ju samuti kulla eest asju müüa icon_smile.gif ei pea panema Real moneyt .
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 03.08.2011 10:40:41 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
NeroEST kirjutas:
Tüübil on ju täiesti õigus selle "listing fee" suhtes. Pole varem sellest tüübist kuulnud, kuid räägib normaalset ja õiget juttu, ei näe põhjust, miks ta selle video maha peaks võtma.
Keegi pakub sama asja sendi võrra odavamalt, sina asja maha ei müü ja kaotad lihtsalt raha. GG.
See on täiesti jaburalt halb asi. Ma saan aru, tehke siis pärisraha AH, kuid listing fee tuleks ära võtta. Period.
Ilma fee'ta oleks mäng matsust bote täis mis konstantselt AH'd scannib ja sendi võrra soodsamalt asju relistib. Wow'is ammu nähtud asi. TBH tuleks pigem ära koristada nood tasuta listingud või siis jätta nende hulk ühekohalise numbri piiresse.

Minul isiklikult on täielikult suva sellest AH'st. Kui üldse aega leian selle mängimiseks jääb see üpris kindlalt ainult SP tasemele.

Hetkel jääb mulje, et väga paljud loodavad d3'st endale rahamasinat teha et farmivad nodi ja müüvad kasumiga maha ning siis virisevad, et blizz "nende" rahast osa omale võtab. Lubage naerda tbh.

Wowist tõesti nähtud asi, kui sa teistest odavamalt asja ei paku, jääd oma listing feest ilma? Saad sa aru, mis siin toimub kui kõik nii mõtlevad?
Eriti kui inimene teab, et ta gamblib päris raha eest?

Ainult SP tasemega nõustun, kuid miks ma pean siis üldse raha välja käima selle eest? Nad teenivad selle 50€ minutiga tagasi.
Pirate -> SP -> uninstall -> ja loodame, et ma olen järgmise blizz mängu reliissi ajaks selle c.ock-upi unustanud.'

EDIT:

Hehhe... kus on karjaga blizzlovereid. Ma pole kunagi ühtegi itemit päris raha eest müünud ja ei kavatseks seda ka diablos teha kui ma peaks tasuta mängu saama. Mind ajab marru, et suurkorporatsioon avalikult ütleb, et "we are just gonna print alot of money on the account of you" ja teiesugused loverboyd seda hands down heaks kiidavad. Naljanumbrid olete icon_wink.gif

Õigutsame Tallinna 1%list müügimaksu ja põhjuseta bussipiletite hinnatõuse ka eksole?!

EDIT2:

mods are banned on ka hea eksole? Siis ju kõik on nii nagu blizzard ette ütleb, lets blindly follow.
http://www.pcgamer.com/2011/08/01/diablo-3-mods-expressly-prohibited-by-blizzard/

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.08.2011 10:46:44 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Wowist tõesti nähtud asi, kui sa teistest odavamalt asja ei paku, jääd oma listing feest ilma? Saad sa aru, mis siin toimub kui kõik nii mõtlevad?
Wow'is jääd listing feest ilma kui oma listingu canceldad enne aja lõpuni tiksumist seega D3's on asi isegi paremaks tehtud kuna wow'is ei ole tasuta listing üldse võimalik. Ainus vahe on, et wow'is saad oma listing fee täis summana tagasi kui ese ei müü, d3's lihtsalt on sul N tasuta listingut, kui suurema äriga plaanid tegutseda siis pead arvestama listing fee'dest tuleneva lisakuluga.
NeroEST kirjutas:
Mind ajab marru, et suurkorporatsioon avalikult ütleb, et im just gonna print money ja teiesugused loverboyd seda hands down heaks kiidavad
Absoluutselt kõigi ettevõtete ainus eesmärk on omanikele pappi teenida, kõik muu on lihtsalt soust mis selle otsa kallatud seda klientidele ilusamaks näitamiseks ja kasumite suurendamiseks. Mina isiklikult eeilstan säärast AH süsteemi kuumaksule või sellele, et mitmes "F2P" MMO's normaalselt hakkama saamiseks tuleb hunniku papi eest elementaarselt vajalik nodi hankida.

Modid on asi mis tekitab meeletus koguses lisatööd supportile. Jah, loomulikult meeldiks mulle kui saaksin kogu nähtava interface'i oma suva järgi ümber kujundada kuid wow'ist oli näha kui palju probleeme see tekitas, nii mõnedki korrad pidi selleks lausa encountereid muutma või API'st suvalisi käske eemaldama et asi liiga üle käte ei läheks. Ehk siis taas on tegu lihtsalt kasumi optimeerimisega.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.08.2011 10:59:44 vasta tsitaadiga

kui nende mods expressly denied süsteem on bottide vastu sama efektiivne kui blizz d2 botindusega olnud on, siis edu neile...
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 03.08.2011 11:02:21 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
NeroEST kirjutas:
Wow'is jääd listing feest ilma kui oma listingu canceldad enne aja lõpuni tiksumist seega D3's on asi isegi paremaks tehtud kuna wow'is ei ole tasuta listing üldse võimalik. Ainus vahe on, et wow'is saad oma listing fee täis summana tagasi kui ese ei müü, d3's lihtsalt on sul N tasuta listingut, kui suurema äriga plaanid tegutseda siis pead arvestama listing fee'dest tuleneva lisakuluga.

Kui on nii, et igalühel on ükskõik, mis asjale nädalas N arv tasuta listinguid. Im cool. Ja ma olen cool, et võtku mult siis protsent raha kui ma itemi maha müün, kuid miks on vaja testkorda raha siis võtta kui ma raha oma kontole peaksin üritama tuua. Kas mõte on selles, et nad tahaksid, et ma selle raha nende toodete peale kulutaksin, jah?

Ho Ho kirjutas:

NeroEST kirjutas:
Mind ajab marru, et suurkorporatsioon avalikult ütleb, et im just gonna print money ja teiesugused loverboyd seda hands down heaks kiidavad
Absoluutselt kõigi ettevõtete ainus eesmärk on omanikele pappi teenida, kõik muu on lihtsalt soust mis selle otsa kallatud seda klientidele ilusamaks näitamiseks ja kasumite suurendamiseks. Mina isiklikult eeilstan säärast AH süsteemi kuumaksule või sellele, et mitmes "F2P" MMO's normaalselt hakkama saamiseks tuleb hunniku papi eest elementaarselt vajalik nodi hankida.
Kuid sa tead, et nad probably teenivad selle pealt rohkem kui kuumaksuga. Need F2P MMO'd kus itemeid peab ostma, et high-end levelil hakkama saama, neid ma isegi ei mängi:)

Mis on huvitav tegelikult... kui nüüd see "nerdrage" kõrvale jätta ( ma võin laulda palju ma tahan, kui mu sõbrad kõik ostavad selle mängu, siis mul väga ei ole muud valikut kui vooluga kaasa minna )

... on see, et blizzard on suutnud teha tavalisest arvutimängust hasartmängu põhimõtteliselt. On osa inimesi, kes vihkavad RTS'e ja pole neid elusees mänginud, ostsid endale SC2'e puhtalt sellepärast, et its blizzard ja kõik tegid seda ja "whoyeahh its starcraft 2 yeah, but what, it doenst have first person view :/"

Sellel REALmoney AH'l on muidugi hea külg, äkki õpetab mäng lastele kaubanduslikud põhitõed selgeks. Paneb rahvast majanduslikult mõtlema... "by all means its your fathers credit card you are playing with"

Bottomline, ma ei õigusta toimuvat endiselt.
Minu vastupanu maksimaalne tulemus saab olla see, et blizzard lihtsalt ei teeni minu arvelt 54€, väga midagi ei muutu:)
Huvitav on lugeda lihtslat teiste inimeste arvamust ka. Oma tuttavad, kellega sellest arutada on, ostavad blizzardi kaupa mõtlemata, because its blizzard and it has realID, põhjendusega: "hea kui keegi saab kisada kui Raid hakkab, on juhtunud paar korda"

Edit:
Spoiler Spoiler Spoiler

On lihtslt naljakas kommentaar sellele artiklile siin.

Lõppude lõpuks on vist nii, et blizzard teeb mis tahab, kuseb rahvale pähe, siis ta kuseb, valikut nagunii ei ole.
Et kui dropibki see 200€ väärtusene item, siis well, annad 50 blizzile ära, kuid teenid vähemalt 150€...
Jumalad nii otsustasid, siis midagi muud teha väga ei ole (=

viimati muutis NeroEST 03.08.2011 11:08:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.08.2011 11:07:54 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
kuid miks on vaja testkorda raha siis võtta kui ma raha oma kontole peaksin üritama tuua
Kuna see on ainus koht kus blizz peab reaalselt ise raha välja köhima kolmandatele osapooltele. Pankade vaheline raha liigutamine ei ole teab mis odav lõbu. Vaata kasvõi palju paypal vahelt võtab, mis siis veel X krediitkaardile kandmisest rääkida.
NeroEST kirjutas:
Kas mõte on selles, et nad tahaksid, et ma selle raha nende toodete peale kulutaksin, jah?
Loomulikult oleks see nende jaoks eelistatud variant.
NeroEST kirjutas:
Kuid sa tead, et nad probably teenivad selle pealt rohkem kui kuumaksuga
Ja teenivadki. LotRO puhul tõusis käive 3x peale F2P'ks minekut.

Ühesõnaga ma ei näe mingit pointi selle üle pöördesse minna, see on lihtsalt äri icon_smile.gif

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 03.08.2011 11:10:03 vasta tsitaadiga

Ma igastähes ostan mängu peamiselt SP jaoks ja võib-olla mõne sõbraga koos mängimiseks. Laiem MP ei koti kõige vähematki ning mistahes AH süsteemid ei oma minu jaoks mingit tähtsust. Ning ma usun, et ma pole ainuke, kes nii arvab. icon_smile.gif

Igal juhul huvitav jälgida, mis sellest AH-st muidugi pikemas perspektiivis saab. icon_cool.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 03.08.2011 11:11:54 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:

Ühesõnaga ma ei näe mingit pointi selle üle pöördesse minna, see on lihtsalt äri icon_smile.gif

Ma nõustun selle väitega.
Ja see ongi lihtsalt äri ja midagi teha ei ole. Mulle nende otsused seoses D3ga ei meeldi, kuid midagi teha ma selle vastu enivei ei saa...

ot:
kui savionu otsutsaks iga tehingu pealt 1% asemel 2% taskusse panna, ei saaks ma ka midagi teha...

Kuid selle listing fee kohta võiks arutleda veidi:

Positiinve on jah see, et inimesed laustühja spämmima ei hakkaks ja oleks mingigi organiseeritus AH's.
Miinuseks on ju aga see, mis wowiski nähtud. Selleks, et oma itemit müüa, pead sa panema odavama hinna kui teistel. Kuid kui keegi paneb oma itemi odavamalt müüki, sinu toodet ei osteta. Kaotad oma listing fees makstud raha?
Omakorda tähendab see seda, et hinnad kukuvad kiirelt, kuid võib viia hetkeni, mil listing fee alla oled rohkem raha pannud kui itemi eest reaalselt saad.
Me keegi ei hakka seda real money AH'd kasutama, kuid mis te arvate, kinda surnud ring pole?

viimati muutis NeroEST 03.08.2011 11:17:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.08.2011 11:13:47 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
ot:
kui savionu otsutsaks iga tehingu pealt 1% asemel 2% taskusse panna, ei saaks ma ka midagi teha...
Sa saaksid ise linnapeaks kandideerida või kui nii kõrgelennulisi plaane ei pea siis tema poolt mitte hääletada ning promoda kedagi paremat. Täpselt nagu d3 puhulgi icon_smile.gif
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 03.08.2011 12:01:23 vasta tsitaadiga

Ma olen natukene isegi rahul, et Blizz nii lollaka vea tegi - mul on ülikoolis rohkem aega...
Samas, kui ma peaks seda mängima, siis ma täiesti lihtsalt ignoreerin real money AH-d ja kui peaks ka 200€-ne asi droppima, küll saab siis ka 50€ Blizzile makstud, eeldades, et selle asja järele on ikkagi suur nõudlus.
Oletades, et Blizz minult kahe järgmise SC2 expansioniga raha lüpsta ei saa, siis on Blizz pmst teinud SC2 vähemalt superhästi ja väga palju mainet ei kaota mu silmis.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
nitramra
HV kasutaja

sõnum 03.08.2011 13:24:53 vasta tsitaadiga

Ma ei mõista seda et kust te välja lugesite et realmoney AH kasutamine on kohustuslik ja et seal müümine on only option?
See on ju ainult additional feature, tavaline AH on ka olemas, 200€ itemeid saab ju seal ka müüa 200 ingame raha eest.
Mina küll d3 pre-d sellepärast canceldama ei hakka et nad online tahavad ja et 2AH-d on.. so what? Hetkel ka võimalik ju kõike päris raha eest osta. Hiinlastele € selleks et ingame kulda saada ja kulla eest lähed top guildiga instasse nodi korjama kaasa, nähtud ja töötav süsteem. D3mes lihtsalt säästad seda vaeva mis sul kulub farmimiseks.
Also, mina olen 99.9% ajast online ja ei näe miks offline funktsiooni puudumine mängu rikub, las ta olla onlines.
Ja eks kõige rohkem häirib offline võimaluse puudumine neid kes mängu ennem "proovida" soovisid ameerika vanaema koopiaga, neile kes mängu ostavad ja pirada ei soovi ei tekita see piirang ka kindlasti muret.
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 59
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.08.2011 13:55:34 vasta tsitaadiga

m6mmix, offline võimaluse puudumine häirib neid, kelle jaoks internet ei ole garanteeritud või stabiilne option. ja neid inimesi ei ole vähe.
tagasi üles
irneH
HV vaatleja

sõnum 03.08.2011 14:20:03 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
NeroEST kirjutas:

Kui on nii, et igalühel on ükskõik, mis asjale nädalas N arv tasuta listinguid. Im cool. Ja ma olen cool, et võtku mult siis protsent raha kui ma itemi maha müün, kuid miks on vaja testkorda raha siis võtta kui ma raha oma kontole peaksin üritama tuua. Kas mõte on selles, et nad tahaksid, et ma selle raha nende toodete peale kulutaksin, jah?

Ho Ho kirjutas:

NeroEST kirjutas:
Kuid sa tead, et nad probably teenivad selle pealt rohkem kui kuumaksuga. Need F2P MMO'd kus itemeid peab ostma, et high-end levelil hakkama saama, neid ma isegi ei mängi:)

Mis on huvitav tegelikult... kui nüüd see "nerdrage" kõrvale jätta ( ma võin laulda palju ma tahan, kui mu sõbrad kõik ostavad selle mängu, siis mul väga ei ole muud valikut kui vooluga kaasa minna )

... on see, et blizzard on suutnud teha tavalisest arvutimängust hasartmängu põhimõtteliselt. On osa inimesi, kes vihkavad RTS'e ja pole neid elusees mänginud, ostsid endale SC2'e puhtalt sellepärast, et its blizzard ja kõik tegid seda ja "whoyeahh its starcraft 2 yeah, but what, it doenst have first person view :/"

Sellel REALmoney AH'l on muidugi hea külg, äkki õpetab mäng lastele kaubanduslikud põhitõed selgeks. Paneb rahvast majanduslikult mõtlema... "by all means its your fathers credit card you are playing with"

Bottomline, ma ei õigusta toimuvat endiselt.
Minu vastupanu maksimaalne tulemus saab olla see, et blizzard lihtsalt ei teeni minu arvelt 54€, väga midagi ei muutu:)
Huvitav on lugeda lihtslat teiste inimeste arvamust ka. Oma tuttavad, kellega sellest arutada on, ostavad blizzardi kaupa mõtlemata, because its blizzard and it has realID, põhjendusega: "hea kui keegi saab kisada kui Raid hakkab, on juhtunud paar korda"

Edit:
Spoiler Spoiler Spoiler

On lihtslt naljakas kommentaar sellele artiklile siin.

Lõppude lõpuks on vist nii, et blizzard teeb mis tahab, kuseb rahvale pähe, siis ta kuseb, valikut nagunii ei ole.
Et kui dropibki see 200€ väärtusene item, siis well, annad 50 blizzile ära, kuid teenid vähemalt 150€...
Jumalad nii otsustasid, siis midagi muud teha väga ei ole (=

Jopantonio, jubedalt viskad tarka kuid ei ole väga uurinud asja. Nädalas saab teha paar TASUTA tehingut ka, nende abiga ei pea sa blizzardile maksma mitte pennigi. Nende pealt ma hakkangi väikest cashi kokku koguma. Sa ei pea seda kasutama ju kui sulle see ei meeldi.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.08.2011 14:41:46 vasta tsitaadiga

irneH kirjutas:
Nädalas saab teha paar TASUTA tehingut ka, nende abiga ei pea sa blizzardile maksma mitte pennigi. Nende pealt ma hakkangi väikest cashi kokku koguma. Sa ei pea seda kasutama ju kui sulle see ei meeldi.

Öeldud on, et tasuta saab panna koguse X itemeid müüki. Keegi pole kusagil aga isegi mitte väitnud, et sa müügi õnnestumise korral Blizzile maksma ei peaks. Taod nagu miilinki.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 03.08.2011 14:49:28 vasta tsitaadiga

irneH kirjutas:
Jopantonio, jubedalt viskad tarka kuid ei ole väga uurinud asja. Nädalas saab teha paar TASUTA tehingut ka, nende abiga ei pea sa blizzardile maksma mitte pennigi. Nende pealt ma hakkangi väikest cashi kokku koguma. Sa ei pea seda kasutama ju kui sulle see ei meeldi.

Uuriks vähe ise. Saad teha N arv tasuta müüki panekut, kuid müügi edu pealt maksad ning raha enda pangakontole tirimise pealt maksad ikka.
Teeme enne bashimist uurimustöödicon_wink.gif

Tark on tark olla?

makaak
HV kasutaja

sõnum 03.08.2011 14:50:27 vasta tsitaadiga

No ma ei või, Blizz annab SULLE võimaluse lisa teenida ja te vingute nagu väikesed lapsed. Ja mis hala selle undercuttimise ümber käib, kui sa oled ise NII loll, et madala nõudlusega ja kõrge drop ratega itemi müüki paned siis sult tulekski raha ära võtta. Kui item on piisvalt haruldane ja hea siis sellel on nii kõrge nõudlus et kui sind ka undercutitakse, siis eeldades piisavat oksjoni kestvust, su item müüb igast asendist ära.

Kui ma nüüd õigesti mäletan siis Blizz ise ei vahenda cash out'e, vaid sellega tegeleb keegi kolmas osapool, ning see kolmas osapool tahab ka tükki pirukast, seega cash out fee küsijaks on põhiliselt see kolmas osapool, kuigi jah blizz ilmselt võtab ka siit oma osa...
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.08.2011 15:14:02 vasta tsitaadiga

makaak kirjutas:
No ma ei või, Blizz annab SULLE võimaluse lisa teenida ja te vingute nagu väikesed lapsed.

Kas sulle jõuab lõpuks kohale, et D3 täitub esimeste tundide jooksul sellise hiinakate armeega, et keegi meist ei müü eales ühtegi juppi? Neile on nüüd legaalne väljund müüa kulda ja itemeid ilma mingi ohuta ehk teisisõnu - see on hiinakate paradiis.
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 03.08.2011 15:18:24 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
makaak kirjutas:
No ma ei või, Blizz annab SULLE võimaluse lisa teenida ja te vingute nagu väikesed lapsed.

Kas sulle jõuab lõpuks kohale, et D3 täitub esimeste tundide jooksul sellise hiinakate armeega, et keegi meist ei müü eales ühtegi juppi? Neile on nüüd legaalne väljund müüa kulda ja itemeid ilma mingi ohuta ehk teisisõnu - see on hiinakate paradiis.

So what? Ära kasuta siis . BTW kulla eest oli ka võimalik asju müüa AH-s
Tundub et peamine eesmärk unustatakse selle mängu juures üldse ära . Seda et mäng on nagu mängimiseks ...
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.08.2011 15:28:30 vasta tsitaadiga

Gizmoz kirjutas:

So what? Ära kasuta siis

Mis moodi mina siia üldse puutun? Jutt käis sellest, et kaaskasutajad arvavad, et neil on nüüd võimalus "teenida". Kellelgi pole mingit võimalust teenida - Blizzard tegi real money AH rahapesuks, clear and simple. Enam ei ole vaja hiinakatega kakelda või neid bännida ja kogu aeg otsida, neile anti legaalne ja turvaline moodus oma saagi müümiseks. No more jebai ja muud kahtlased urkad, kõik on nüüd in-game, legaalne ja tore ja hea ja nunnu ja armas. Ja Bobby teenib järjekordse 10 miljoni dollari boonuse.

See Blizz, mis andis maailmale Diablo ja Warcrafti... seda Blizzi pole enam ammu.
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 03.08.2011 15:31:20 vasta tsitaadiga

D3-st tuleb ainult võrgumäng? Nagu WoW ja Runescape?
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 03.08.2011 16:58:56 vasta tsitaadiga

Gizmoz kirjutas:

Tundub et peamine eesmärk unustatakse selle mängu juures üldse ära . Seda et mäng on nagu mängimiseks ...

Spot on tähelepanek thumbs_up.gif

Kuid tundub, et eelkõige on blizzard täiesti ära unustanud, et mäng on mängimiseks icon_wink.gif
See, mida nad pakuvad, ei ole peale nime enam eelmiste diablodega mitte mingit muudpidi seotud.

korsten kirjutas:

Jah, nii on thumbs_down.gif

makaak kirjutas:
No ma ei või, Blizz annab SULLE võimaluse lisa teenida ja te vingute nagu väikesed lapsed. Ja mis hala selle undercuttimise ümber käib, kui sa oled ise NII loll, et madala nõudlusega ja kõrge drop ratega itemi müüki paned siis sult tulekski raha ära võtta.

Kes ütles, et vingutakse võimaluse üle teenida?
Too välja kuskil üks lause, kus keegi on öelnud " MA EI TAHA MÄNGUS RAHA TEENIDA" ?

Oleme suurepärased "eestlased".

Ja the problem is what scart said + see, et toimub surnud ring undercuttimiste näol kuna järgmine sama item tuleb täpselt 1 sent odavam kui eelmine ( kui pakkujaks on tark inimene) ja inimesed kaotavad oma listingu jaoks kulutatud raha massiliselt. + hind langeb tundidega kuna hiina farmeritel on vabad käed.
Ja ma ei hakka rääkimagi olukorrast, kus mõni idioot, kellel kiiretsi raha on vaja ( paiskab 5000g itemi 3200ga müüki, neid olukordi on olnud küll ja küll)
Mul ei ole mitte midagi selle vastu, et ma võin 200euro väärtusega itemi dropi puhul selle maha müüa.
Probleem, mis minu arvates tekib on see, et by the time ma jõuan AH's vajutada start auction, on selle itemi hind 158,63 eurot.
Ja suure kammajaa käigus teenib 58,63 eurot blizzard ( hüpoteetiline suurus, keegi veel protsentidest midagi ei tea)
Jah, ma olen õnnelik, et ma sain 100 eurot thumbs_up.gif GG ja kõik läheb hästi, kuid tekib moraalne küsimus, MIKS peaks blizzard niisama saama minu pealt topelt mänguraha? Ühe portsu selle eest, et fain, nad nägid vaeva, tegid valmis mängu. Olen nõus selle eest maksma. Aga teise poole pean maksma talle mitte millegi eest. Või siis ainult selle eest,et "we are blizzard, we just like to have your money without a reason, kthxbye"

Mul lihtsalt jääb mulje, et vastuargumenteerijad, kas A) ei oska lugeda või B) on tõsised kinnisilmsed blizzloverid.
Lihtsalt pole rohkem loogilist seletust...

kthxbye! beer_yum.gif

"Diablo III - The game who made gaming equal with gambling"

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 03.08.2011 17:02:35 vasta tsitaadiga

Mis kraaklemine see fee'dega on, videos ju öeldud, et flat fee tuleb. Ehk vahet pole, kas sa müüd asja 1$ või 200$ eest, maks on sama.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 03.08.2011 17:09:14 vasta tsitaadiga

Pange tähele, et kuidagi peab servereid üleval pidama. Nüüd on valik, kas teeme mingi feega auction house, on kõik õnnelikud, või teeme wow-like subscriptioni. Kumb on lõpptarbija jaoks parem?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 03.08.2011 17:38:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ootasin mängu ja lootsin midagi head. Välja tuli nagu alati... Näib, et säästan aega ja raha (jätan ostmata).

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.08.2011 17:41:14 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
Pange tähele, et kuidagi peab servereid üleval pidama.

Kuidas battle.net püsis Diablo 2 ja Starcrafti ajal?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.08.2011 17:42:20 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Kuid tundub, et eelkõige on blizzard täiesti ära unustanud, et mäng on mängimiseks
Kordan taas: mängud on ainult firmade omanike rikkaks tegemiseks ning tehakse kõik, et seda tuluallikat maksimeerida. Üks võimalus selleks on teha väga häid mänge mida kõik mängida tahaksid kuid see pole kaugeltki lihtsaim variant.
NeroEST kirjutas:
korsten kirjutas:

Ei ole ikka nii. SP osa on täiesti olemas, lihtsalt mängimiseks tuleb sul saba seinas istuda.
NeroEST kirjutas:
Ja the problem is what scart said + see, et toimub surnud ring undercuttimiste näol kuna järgmine sama item tuleb täpselt 1 sent odavam kui eelmine ( kui pakkujaks on tark inimene) ja inimesed kaotavad oma listingu jaoks kulutatud raha massiliselt. + hind langeb tundidega kuna hiina farmeritel on vabad käed.
Selle peale ei tule, et ka nood hiinakad peavad listingu eest tasuma seega pole neile eriti mõttekas pidev undercuttimine.
NeroEST kirjutas:
Jah, ma olen õnnelik, et ma sain 100 eurot thumbs_up.gif GG ja kõik läheb hästi, kuid tekib moraalne küsimus, MIKS peaks blizzard niisama saama minu pealt topelt mänguraha? Ühe portsu selle eest, et fain, nad nägid vaeva, tegid valmis mängu. Olen nõus selle eest maksma. Aga teise poole pean maksma talle mitte millegi eest.
Maksad võimaluse eest mängus pappi teenida.
Scart kirjutas:
elati varasema rasva peal
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 03.08.2011 18:37:53 vasta tsitaadiga

No minu arust kui sa juba õlle raha sealt välja pigistad ,oled kasumis. Sest reaalselt midagi ise sinna ei investeeri ju, müüd ühe asja maha 5$ eest ,teist ei õnnestu maha müüa , kaotad miski 50 senti ,välja võttes on sellest saanud 3 dollarit .Oled siiski kasumis, sest see raha on teenitud MÄNGIMISE pealt, see tähendab sa ei ole pidanud selle eest vaeva nägema ega tööl käima. Literally maast leitud raha.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.08.2011 18:44:27 vasta tsitaadiga

töö definitsioon on omapärane asi.
ma olen kardetavasti kümneid kui mitte sadu tunde d2 nihli jooksnud, 40sek per run icon_biggrin.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.08.2011 18:48:22 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Scart kirjutas:
elati varasema rasva peal

Siis nüüd peaks Blizz oma mänge tasuta ära jagama. Aastas miljardeid teenides peaks rasva olema juba küllaga kogunenud.
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 03.08.2011 20:56:07 vasta tsitaadiga

Krt ei jõua enam ära oodata, juba vaikselt piilun uut mugavat tooli ja imaci D3 jaoks icon_biggrin.gif
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.08.2011 23:30:29 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Siis nüüd peaks Blizz oma mänge tasuta ära jagama. Aastas miljardeid teenides peaks rasva olema juba küllaga kogunenud.
Pigem leiti, et pole enam tarvis heategevusega tegelda ja võib veelgi enam pappi omale taskusse panna. Ehk nagu juba mitmes kord korrutan, see on äri. Lootus, et keegi mängijate heaks miskit teeb on pehmelt öeldes naiivne, absoluutselt kõik käib puhtalt enda rahakoti paksendamise nimel.
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 03.08.2011 23:35:45 vasta tsitaadiga

Eks nii see on, aga see on moraalselt vale ning kõik kes sellist äri ajavad tuleks põhja lasta. Siinkohal jätan ka ise Diablo 3 vahele, cata juba tappis ka wowi nii et Starcraft ongi veel Blizzi ainus toimiv toode.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.08.2011 23:40:14 vasta tsitaadiga

MatchMaker kirjutas:
aga see on moraalselt vale ning kõik kes sellist äri ajavad tuleks põhja lasta
Sa vist pole eriti kursis kuidas on igasugune äritsemine toiminud aegade algusest peale? Moraalist võid ainult unistada, sääraseid ettevõtteid lihtsalt ei eksisteeri.
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 03.08.2011 23:54:35 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
MatchMaker kirjutas:
aga see on moraalselt vale ning kõik kes sellist äri ajavad tuleks põhja lasta
Sa vist pole eriti kursis kuidas on igasugune äritsemine toiminud aegade algusest peale? Moraalist võid ainult unistada, sääraseid ettevõtteid lihtsalt ei eksisteeri.

Aegajalt sellised ettevõtted ilmuvad, kuid nad on ajutised nähtused ning lähevad pankrotti või ostetakse moraalitute ettevõtete pool ära. Äri on äri! Selle "AH" teemaga sai blizz hunnikus tasuta reklaami D3-le juurde tasuta vähemalt.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 04.08.2011 00:14:39 vasta tsitaadiga

Keegi mingisuguseid täpseid süstem requirements asju ka teab, google kiire otsinguga midagi vettpidavat ei andnud, arvatavasti Radeon HD 6770M 2560x1440 reso peal seda ei jooksuta (40fps+)
Ja kas expansioni kohta ka midagi teada, võiks arvata, et kaks uut chari tuleb juurde sinna ?

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.08.2011 00:17:54 vasta tsitaadiga

EvilMick007 kirjutas:
Aegajalt sellised ettevõtted ilmuvad, kuid nad on ajutised nähtused ning lähevad pankrotti või ostetakse moraalitute ettevõtete pool ära
See pole moraal mida sa neis näed vaid lihtsalt püüe ilusamana näida et rohkem kliente ligi meelitada et neilt raha lüpsta.
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 04.08.2011 00:51:40 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
Keegi mingisuguseid täpseid süstem requirements asju ka teab, google kiire otsinguga midagi vettpidavat ei andnud, arvatavasti Radeon HD 6770M 2560x1440 reso peal seda ei jooksuta (40fps+)
Ja kas expansioni kohta ka midagi teada, võiks arvata, et kaks uut chari tuleb juurde sinna ?

pole veel väljasgi ja juba räägid expansionist icon_biggrin.gif .
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 04.08.2011 00:58:07 vasta tsitaadiga

Gizmoz, noh varasemast võib järeldada icon_wink.gif
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 04.08.2011 01:54:52 vasta tsitaadiga

Tegelikult peaks eemaldama kõik need kes lähevad selliste tegudega kaasa ning kiidavad takka ja annavad sellega mängutootjatele võimaluse tulla välja järjest absurdsemate asjadega. Tänu sellistele inimestele on juba praegu sitt olukord. Aga tegelikult eks hakkab ring täis saama, vanad suured on oma elu ära elanud ja ei tule enam millegi uuega välja, indi omad saavad järjest rikkamaks, teevad järjest paremaid ja kvaliteetsemaid mänge. Nii et ehk nii 5+ aasta pärast näeme uue mängude kuldajastu sündi. varem või hiljem Blizzadid, EA jne ülejäänud suured lagunevad ja hääbuvad enda ahnuse ja mängurite alahindamise tõttu.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 04.08.2011 03:05:39 vasta tsitaadiga

aga mina tahan potioneid tagasi...
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 04.08.2011 08:42:07 vasta tsitaadiga

drac kirjutas:

loodan et ei eksi aga potionid olid ju sees olemas a la mana ja HP ? Või mõtled sa D1 potioneid Str , dex etc... ?
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 04.08.2011 09:51:38 vasta tsitaadiga

coolmode kirjutas:
Täitsa lõpp keegi võiks neid vinninägulisi pubekaid siit bannima hakata kellel s*tt püksis on ja leotavad tooli arvuti taga, ainult vinguvad ja hädaldavad kui ei taha ära mängi ja ära faking vingu mäng pole väljaski ja juba käib mingi mõttetu hala.

Jah, blizzard ütleb, et see kakajunn on sama nagu shokolaadikook, siis ta vist ongi ja peab ära sööma, midagi muud teha ei ole icon_wink.gif
Õige, bännime need tegelased ära, kus julgevad lagedale tulla põhjendad murega, mis enamasti seotud blizzardi moraalselt halva käitumisega.
Põletagem inimesed, kellest ma aru ei saa, mistõttu ma eeldan, et nad on blizzardivastased, tuleriidal, sest õigem elu ongi nagu filmis "Equilibrium".

MatchMaker kirjutas:
Eks nii see on, aga see on moraalselt vale ning kõik kes sellist äri ajavad tuleks põhja lasta. Siinkohal jätan ka ise Diablo 3 vahele, cata juba tappis ka wowi nii et Starcraft ongi veel Blizzi ainus toimiv toode.

Jah, nii oli. Mitte tõesti solvamiseks, kuid cata oleks nagu tehtud xbox mänguritele. Ma ei imesta kui järgmise expaga muudetakes rogue puhul näiteks slice n'dice ja muti vajutamised passive abilityks, et auto-attack toimub ainult õigel hetkel kui seda vaja on. Sellele järgneb autokick ja varsti saab wowwi ühe nupuga otsast lõpuni mängida. Rääkimata sellest, et kui diablo III õnnestub, hakkab lähitulevikus The Firelandsi entrance normal modes 5,99€ ja hc's 9,99€,millele lisandub Ragnarose killimise puhul 1,99€ ragnarose maintenance kulutus.

SC2 on tõesti hea blizzi toode, seepärast ongi hämmastav, mida nad diablo IIIga teha üritavad.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.08.2011 09:51:48 vasta tsitaadiga

drac kirjutas:
Hm, kui potioneid ei tule siis jääks ära üks võimalikest goldsinkidest, suht-koht kindlalt peaks miskit ikka tulema.
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 04.08.2011 09:51:49 vasta tsitaadiga

MatchMaker kirjutas:
Tegelikult peaks eemaldama kõik need kes lähevad selliste tegudega kaasa ning kiidavad takka ja annavad sellega mängutootjatele võimaluse tulla välja järjest absurdsemate asjadega. Tänu sellistele inimestele on juba praegu sitt olukord. Aga tegelikult eks hakkab ring täis saama, vanad suured on oma elu ära elanud ja ei tule enam millegi uuega välja, indi omad saavad järjest rikkamaks, teevad järjest paremaid ja kvaliteetsemaid mänge. Nii et ehk nii 5+ aasta pärast näeme uue mängude kuldajastu sündi. varem või hiljem Blizzadid, EA jne ülejäänud suured lagunevad ja hääbuvad enda ahnuse ja mängurite alahindamise tõttu.

+1 sellele postitusele. beer_yum.gif

Athene samas arvab, et see ongi mängunduse tulevik - loodan, et ta eksib:
http://www.youtube.com/watch?v=_pc53tFAo1g
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 04.08.2011 09:59:20 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, mida te hädaldate? Itemite ja kulla müük käib online mängudega kaasas juba aastaid. Nüüd võtab blizzard ise lihtsalt osa vahelt, mitte ei jäta seda hiinlastele. Keegi ei käsi teil seda real life raha kasutada, mängige omaette ja las ta olla seal?
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 04.08.2011 10:05:08 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Ma ei imesta kui järgmise expaga muudetakes rogue puhul näiteks slice n'dice ja muti vajutamised passive abilityks, et auto-attack toimub ainult õigel hetkel kui seda vaja on. Sellele järgneb autokick ja varsti saab wowwi ühe nupuga otsast lõpuni mängida. Rääkimata sellest, et kui diablo III õnnestub, hakkab lähitulevikus The Firelandsi entrance normal modes 5,99€ ja hc's 9,99€,millele lisandub Ragnarose killimise puhul 1,99€ ragnarose maintenance kulutus.

Off-topic ühe-nupu mängude kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler

Iga liigutuse eest rahanöörimine on halvema otsa F2P mängudes üsna tavaline - kurb näha, et Blizzi tooted samas suunas arenevad. Samas, eks nad nöörivad nii palju, kui inimesed nõus maksma on - kui inimesed oma rahakotiga kõnelevad ja ühel hetkel lihtsalt ei maksa, siis lõpeb see p*sk ehk kunagi ära. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 04.08.2011 10:11:35 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:

Iga liigutuse eest rahanöörimine on halvema otsa F2P mängudes üsna tavaline - kurb näha, et Blizzi tooted samas suunas arenevad. Samas, eks nad nöörivad nii palju, kui inimesed nõus maksma on - kui inimesed oma rahakotiga kõnelevad ja ühel hetkel lihtsalt ei maksa, siis lõpeb see p*sk ehk kunagi ära. icon_rolleyes.gif

ot:
See on see Tallinna restoranide teeninduskvaliteet, inimesed oma rahakotiga otsustavad, ja võime virised, mis tahame, kuid "eliitkohas" käiakse ikka söömas, vahet ei ole kui ülbe sealne teenindus on. Masendav...

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.08.2011 10:26:59 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Ma ei saa aru, mida te hädaldate? Itemite ja kulla müük käib online mängudega kaasas juba aastaid. Nüüd võtab blizzard ise lihtsalt osa vahelt, mitte ei jäta seda hiinlastele. Keegi ei käsi teil seda real life raha kasutada, mängige omaette ja las ta olla seal?
boonusena pole eriti scammimist karta vaja.
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 04.08.2011 10:36:42 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:

+1 thumbs_up.gif

Olen ka siin netis igasuguseid intervjuusid lugenud ning igal pool käib sama jutt, Blizz lihtsalt tahab oma leiva tagasi võtta,
kõik kes d2'te tagunud, teavad enamus ostukohtasid d2jsp jne.. nüüd lihtsalt tehakse asi turvalisemaks
ja lihtsamaks. Samuti tuleb ka müüki paisatud asjade limiit, see ei ole päris nii et leiad kergesti droppiva itemi
ja siis spammid seda kuskile müüki 1'he sendiga ja loodad rikkaks saada.
Küll mõeldakse kõik välja ja iga hea algus on keeruline.

Samuti see Skilli süsteem, mida testiti viimase D2 patchiga, et saada skill treed nullida,
enamus mängijaid kasutasid seda enda levelil edasi ronides.
Sellega saab likvideerida tuhanded "LAMBI" Charaterid, siis võid endale rahumeeli teha ainult
ENDA charaterid, mitte 7 full kontot, mille all 5 erinevat Sorcat või Barbariani..
vaid saad ühe mehega lõpuni mängida seda järjest ehitades ..
mitte et "skill läks untsu.." ja teed uue charateri.

Samamoodi see, et enam ei pea town portal scrolle ostma, sellejaoks on eraldi kivi.
Ning ka asjade müümis kivi, et saad otse kollide juures oma asjad maha müüa,
mitte joosta koguaeg linnavahet.
Sama on ka Stashiga, erinvades intervjudes on öeldud et , Stash on suur, kuhu mahub kõik ära,
see on ka selleks, et sul ei pea olema muulade charatere ja muud jama mis on frusteeruv.
Tegelikult on tehtud ju suur läbimurre minuarust, et mäng oleks lahedam.

Tegemist on ju Diablo uue versiooniga, mitte Diablo 2 uue Expansioniga!

ja + on ka see et, supporditud paistab on kõik resolutsioonid, niiet full hd ja ülespoole saab vägev olema icon_smile.gif
olen näinud mängu pilte 1920 x 1200, ning arvan et tuleb ka 2560 x +
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 04.08.2011 10:48:24 vasta tsitaadiga

recent kirjutas:
Tegelikult on tehtud ju suur läbimurre minuarust, et mäng oleks >>lahedam<<.

Tegemist on ju Diablo uue versiooniga, mitte Diablo 2 uue Expansioniga!

Ma usun, et sa tahtsid öelda "lihtsam" icon_wink.gif

ot:
Aga nii ongi, et mängud lähevad seda teedpidi, et nad oleksid lihtsamad, et sa ei peaks vaeva nägema.
Mida vähem su aju mõtlema peab, seda parem icon_wink.gif (I see a conspiracy theory, et mängutootjad nagu tahaksidki, et mängur rumal oleks... ?! )
Ühiskond võtab selle kõik handsdown vastu ka, ragesid ju, et witcher 2 oli liiga raske... roflol kinda.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.