Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
11.12.2003 09:40:38
|
|
|
hentz kirjutas: |
kust leiaks selliseid asju, nagu need on cg_crosshairPulse 0 , cg_drawgun , jne, sellised käsklusi? |
... nii laisk ei maksa kah nüüd olla - Google abiga leiab neid müriaadide viisi, kui mitte ET omi, siis enamik RTCW käske töötab samuti. Paluks mitte enam selliste küsimustega teemat risustada !
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
11.12.2003 11:25:05
|
|
|
vaata profiilidesse!
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
axis
HV kasutaja
|
11.12.2003 15:44:58
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
kust leiaks selliseid asju, nagu need on cg_crosshairPulse 0 , cg_drawgun , jne, sellised käsklusi? |
... nii laisk ei maksa kah nüüd olla - Google abiga leiab neid müriaadide viisi, kui mitte ET omi, siis enamik RTCW käske töötab samuti. Paluks mitte enam selliste küsimustega teemat risustada ! |
SOOVITAN SOOJALT LUGEDA VARASEMAID POSTITUSI .....Tekib vähem küsimusi
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hqkk
HV vaatleja
|
11.12.2003 17:09:35
|
|
|
hqkk ma voin heameelega joinida uduga :D ,
eniwey ma tahtsin kysida et kui barracksis keegi voteb campaign-i ja see l2heb l2bi miks siis enam ei saa voteda normaalseid map, st. yksikuid? , kas neid campaign v2rke yldse 2ra ei saa võtta?,
btv, kustuta sellised mapid nagu sinpe range_ET ja see suur 1 vs 1 map, kus keskel lipp see pointless , kindlasti sa seda teha ei saa aga proovida voisin ma ikkagi,
btw, see TC Base ownib t2iega, see super hea map, kust selle v2lja kaevasite?
hk mis su suurim xp scoor on ikkagi , ja kas uDU klannil kodukas ka on?
OracLE - in ET (y) |
1) sest gametype vote on kinni keeratud ja campaigni votedes muutub gametype single map objectiviks .. lahendus oleks campaignide mahadeleetimine, mida antud server admin pole veel teha viitsinud.
2) tahaks kustutada jah, aga server admin ei viitsi seda teha (mina olen ainult loll rconer)
3) tc_base on vana rtcw map ja rtcws oli see vähemalt minu teada ülipopulaarne (rtcw surnud now :D)
4) nahui ma mäletan oma xp skoore. udu ei ole clan ja sellel ei ole kodukat, kuigi irc kanalist saab yldjuhul alati abi.
ahjaa, sina ei või uduga joinida, pigem on udu server adminide yhendus, thus siis ka teadmamehe kutsumine oma servuga uttu :)
ning clanidest nii palju. peale idle ja darki eestis clane ei ole. pub tagid EI OLE clanid. ma soovitan teil alustada iga nädalast pracimist, vähemalt 3 korda nädalas peaksid pracid ikkagi olema ffs. avastage oma jaoks IRC ja seal juba lihtne kanalites spammides (loe /amsg searching for ET prac. NOW. 6vs6 oasis/yourmap PM ME) prace enda jaoks leida.
hk
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
11.12.2003 17:35:21
|
|
|
idle ja dark , .gt on ka hea , need on eestist minuarust parimad, kuid kindlasti asjad muutuvad
btw, format palju liikmeid ja kes on teil yldse klannis?
krt teema on kuidagi vaikseks j22nd.  |
nagu ennem juba mainisin olen ainult varu mängija!
tean veel paari kolme mängijat
Cm*d0!ng
Cm*Car1os
Cm*sn0wman
rohkem ei tule nagu ette hetkel !
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
11.12.2003 18:04:48
|
|
|
kõik kes soovivad meiega clanwari teha, võiksid privasse märku anda. meid vabsee ei koti palju teid on, võib ka 2vs2 ja 3vs3 jne pelada.
muide rtcw pole minuarust surnud midagi, hetkel väga nauditav seda publicutes pelada
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
11.12.2003 19:02:16
|
|
|
Kusjuures, selle minu poolt antud lehekülje allosas oli selge viide neljale lehele, millest vähemalt üks sisaldas praktiliselt kõiki consooli muutmise käske ja selgitusi.
Kuidagi laisad olete, härrased ...
http://www.kan.org/michael/RTCW/commandlist.htm
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rage-A-t-m
HV vaatleja

|
11.12.2003 19:40:49
|
|
|
viimasel ajal on tiba ET alla käinud, mis puutub eesti serveritesse, siis ei taheta eriti XP sufflet teha ja eelistatakse spawn rapemist...
ja mis ylihuvitav... mingi kari n00be pidevalt virisevad selle yle, kui keegi engineerina ja rifle granaadiga mängib... miks mitte? see on tema probleem, kui ta oma thompsoni või muu relvaga hakkama ei saa, kes keelab tal riflet võtta? sama asi flame pihta... ja siis kas pyytakse sind kickida... või käib mingi hale odav kiun teemal: sa oled kotik kuna kasutad riflet... sa oeld noob kuna kasutad riflet... jne... ma ei tea ma olen suht alguse aegadest eelistanud engineerina mängimist ja riflet olen ka koguaeg kasutanud... vastavalt kaardile ja obj. ja mängijate suhtele ja vajadusele, vahetan ka meest... aga sellest odavast kiunust rifle granaadi teemal... ma pihta ei saa... ehk keegi seletaks... ahjaa...panzervärgi vastu ka compitakse.. mida vhakki.. ma ei pea käima ringi thompsoniga selle pärast, et SINA seda teed... vaba maa, vaba server, vaba valik, kellena mängid ja mis relvaga...
Rage[est]
EDIT: jup võibolla küll halb mängija.. aga no ma mängin ikkagi objective eest, midde ei roni kuhugi expama ja mängin aegajalt ETd, midde igapäev ja midde ka iga nädal... aga kui mängin siis olen omal poolel esimese kolme seas küll... highest fragger olen oma riflega harva, aga best engineer ja muud sihukesed asjad küll:-P
ahjaa.. ja mihte yhte vofi või värki ma muutnud pole.. mängin default settingutega.. või olen muutnud a la mouse sensitit mis peamenyy optionsis on ja graafikat ja heledust... kõik... amibote ja värkidest ei eta midagi <pure player>
_________________ .
.
..................Ego sum Rage, flagellum Dei.
<RH9 imeb, Mandrake kärab kahh...>
viimati muutis Rage-A-t-m 11.12.2003 19:54:30, muudetud 3 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.12.2003 19:55:01
|
|
|
n00bi jutt see, põnevam pn lihtsalt kui on samasugused relvad , klanni liikmete otsiad saavad m2ngiate oskusi n2ha, siis on v6rdne m2ngida...jne
rage[est] halb m2ngija  |
mina kui seda mängu isegi mitte näinu kostaks, et ylimalt idiootne jutt... iga mängija peaks olema vaba mängima nii kuidas tema tahab, ykskõik millise klassi ja relvaga. misjaoks on need klassid yldse olemas, samahästi võiks mäng olla yhe relva ja yhe klassiga, sest kõik peaksid selle loogika järgi samamoodi yksteist tampima... bullshitt
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
11.12.2003 21:17:49
|
|
|
selle ühe classi kohta ütleks niipalju, et pelasin siin mingit sellist rtcw modi, kus üks mees oli korraga nii engi, medic kui ka leutenent. pisut jama oli, sest ise sai sisuliselt kogu mängu ära teha. ja mind küll mingid flamed või rifle asjad ei häri, pinda viskab ainult see, kui sind korraga suur hord panzapedekaid vägistada üritab. vahepeal ei saa näiteks oasises allina sinna axise juurde tullagi, kuna künka peal istub mees, kes koguaeg panzatonksu uksest sisse tõmbab.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
11.12.2003 21:46:45
|
|
|
üldse ei virise!
olgu mis relv tahes!
ise fännan ka vahest riflet!
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
mambo10
HV kasutaja
|
12.12.2003 00:39:37
|
|
|
NIi tulin just m2ngult vs sib, tulime siis raskest s6jast v2lja kaotusega 3:0, 1 meie tiimist otsustas inactiviks minna kuna l6put88d ees, ning viskasime 2 v2lja. Ning võtsime paar uut liiget... gg
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
hqkk
HV vaatleja
|
12.12.2003 00:43:41
|
|
|
ma isiklikult olen viimasel ajal samuti riflet ysna agaralt kasutanud. kuigi paljud nimetavad seda no skill relvaks, on selle kasutamiseks siiski mingit skilli vaja. mida parem see on, seda parem tuleb ka accuracy riflega ja cwdel on ta suht kasulik isegi. spread on veidi sitt aga dami teeb ta hästi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.12.2003 09:40:37
|
|
|
hakka siis r22kima kui oeld seda veidi m2nginud,  |
mis on siis sinu argumendid mänguloojate poolt tehtud töö eiramiseks, peale selle, et "räägime, kui oled veidi mänginud" ? miks ei tohi ma olla see klass, mis ma tahan olla ja kes oled sina mulle ytlema, et see relv või too on off-limits?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
12.12.2003 15:12:57
|
|
|
n00bi jutt see, põnevam pn lihtsalt kui on samasugused relvad , klanni liikmete otsiad saavad m2ngiate oskusi n2ha, siis on v6rdne m2ngida...jne
rage[est] halb m2ngija  |
Ära nüüd rohkem riku muljet enda kohta ja mõtle veidi ise ka mis räägid!
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
12.12.2003 19:49:05
|
|
|
Scart, ma ei akka sulle r22kima et mis on off-limits jne, kuid point on selles et koikidel oleksid voimalikult v6rdsed v6malused m2ngimiseks,...
ma ei oskagi kohe kirjutada kuiddas seda seletada,
kui akkasin ka seda m2ngima siis oli jah et n2e panza, jee....läksin ja tapsin suvalt, kuid nyyt kui olen juba edasi arenenud sis on põnevam ühtede relvadega, sest saab n2ha teiste m2ngiate osavust jne,
btw, see on ju jama kui sa l2hed suure grupiga ja siis mingi panzer - **** laseb koik korraga maha, selles pole p6nevust ju.!!!
ASI ON PÕHIM6TTES!!!
_________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur |
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rage-A-t-m
HV vaatleja

|
12.12.2003 22:45:37
|
|
|
Scart, ma ei akka sulle r22kima et mis on off-limits jne, kuid point on selles et koikidel oleksid voimalikult v6rdsed v6malused m2ngimiseks,...
ma ei oskagi kohe kirjutada kuiddas seda seletada,
kui akkasin ka seda m2ngima siis oli jah et n2e panza, jee....läksin ja tapsin suvalt, kuid nyyt kui olen juba edasi arenenud sis on põnevam ühtede relvadega, sest saab n2ha teiste m2ngiate osavust jne,
btw, see on ju jama kui sa l2hed suure grupiga ja siis mingi panzer - **** laseb koik korraga maha, selles pole p6nevust ju.!!!
ASI ON PÕHIM6TTES!!!  |
põmst sa mees loe ennast... on põnevam... see on lihtsalt vabandus... ma saan aru et virisetakse kui mingi hunnika rahvast lähevad panzeri peale kuigi teamil oleks vaja medicuid võimis... aga see et panzeriga lastakse grupp inimesi korraga maha.. THAT'S THE POINT you moran... mis te liigute selles kambas.. ja yksikut mängijat ei ole ju kuigi mõttekas panzeriga maha alsta... ja sa näed minu võimeid.. väga hästi kui ma su riffle või panzeriga maha võtan... see et sina minust thompsoniga paremini mängid või mina rifflega täpsemalt lasen kui sina.. ei tee sind või mind paremaks/halvemaks mängijaks... mina igatahes olen mänginud engineerina ja olen teami eest tööd teinud.. miine pannud ja objectiveid parandanud ja õhkinud... ja kui engineere on juab liiga palju.. olen muu charriga mänginud... ja yldiselt needpõhimõtted võid keerata omale ....... need pole mingid põhimõtted... see et sulle ei meeldi panzeri läbi õhku lennata.. ei tauni seda relva veel... põnevam... ja näitab oskusi... ainult thompson või mp40 on see mis näitab oskusi?... poja.. kasva vähe veel... saa taremaks..
_________________ .
.
..................Ego sum Rage, flagellum Dei.
<RH9 imeb, Mandrake kärab kahh...> |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
   |