krdi Ubisoft tõesti ma ütlen Tõesti oli vaja sellist jura välja mõelda :S Kui niikuinii kräkiti see ju lahti ? ei tea kas Brotherhoodi ootab sama saatus et kui ubi serverid on maas siis mängida ei saa
ei tulnud sellest "pärast proovimisest" ka midagi välja siiamaani sama jama
Mäng oli seda raha väärt täiega küll ja ei olnud üldse kallis siis oli mingi 499 krooni.vähemalt mina ostsin siis sellise hinnaga aga miks selline jama on nüüd mina aru ei saa :S
Selline küsimus, et kas need Ubi serverid on ikka veel maas?
Mina mängida ei saa.
Aga himu oli suur ja sai siis pragu tõmmatud, ja nüüd selline küsimus, et kuidas ma oma savegame saaksin sinna?
Otsast alustada küll ei viitsi, peaaegu lõpus olin juba.
Selline asi et mängin seda mängu teist korda praegu ja ülilahe on ikka siis millegipärast tekkis küsimus et seal mängu peamenüüs on see mingi eksclusiv content siis kui vajutan sinna peale siis ta ütleb et kui ma tahan seda avada pean sinna mingi koodi sisestama ? Kas seda koodi on võimalik kuskilt saada või kas seda peab ostma või kuidas ? :S mis see eksclusiv content endast üldse kujutab, oskab keegi mulle öelda selle kohta äkki midagi ?
Eile õhtu mängisin siis,olen jõudnud päris kaugele juba Altairi rüü lahti mängitud ja mingi 70 sulge ka käes ja (tahtsin seekord teist korda mängides kõik suled ka ära korjata kuna eelmine kord jäi korjamatta) olin jõudnud umbes sinna memory 9 juba kui täna mängu käima pannes on mäng jälle kuskil seal kus oli enne eile õhtu mängima hakkates.ühesõnaga see kõik mis ma mängisin eile õhtu 4-5 tundi on kõik kadunud Täna midag surkisin siin et disablesin selle et ta ei salvestaks online neid seivisi siis nüüd on kõik kadunud jälle mitte ühtegi seivi ei ole enam Tõesti ma e itrea noh mul ei ole sõnu enam Kuhu need seiv faildi kaovad kas kuskilt saaks need n.ö üels otsida arvuti failidest ja need tagais nagu panna või ta kustutab need täielikult ära arvutist ? Ise pole neid ära kustutanud...... Tahtsin ühe korra veel lõpuni mängida ja nüüd on kõik jälle rikutud
Vaatasin et varas kihutab linnapeal ringi mõtlesin, et püüan kinni ja võtan raha ära. Tüüp hakkas maja otsa ronima, võtsin viskenoa, viskasin ja tüüp suri suht normaalses poosis!
Vaatasin et varas kihutab linnapeal ringi mõtlesin, et püüan kinni ja võtan raha ära. Tüüp hakkas maja otsa ronima, võtsin viskenoa, viskasin ja tüüp suri suht normaalses poosis!
Spoiler
väga hea. oleks veel rõngad peale värvid, oleks leopardiks pidanud
kas sa teda luutida ka said? minul on juhtunud üsna tihti, et kui tagaaetav vedru väljaviskamise käigus kusagilt alla kukub, siis pole talt enam midagi võtta ka.
Spoiler
väga hea. oleks veel rõngad peale värvid, oleks leopardiks pidanud
kas sa teda luutida ka said? minul on juhtunud üsna tihti, et kui tagaaetav vedru väljaviskamise käigus kusagilt alla kukub, siis pole talt enam midagi võtta ka.
Aga ei olnud vajadust teda lootida, varga kinni püüdmisest või tapmisest piisab ja saab kuidagi raha kätte kohe!
Sain just mängu läbi ka jälle! Palju, palju asju oli, mida eelmisel läbi mängimisel ei märganud. Nüüd Brotherhoodi ootama!
Nüüdsest vist peaks ilma püsiva ühenduseta saama, aga installi ajel mingitel hetkedel on ikkagi netti vaja. Pole tükk aega torkinud ega proovinud.
Aga enam välja ei viska kui nett ära kaob
Võtsin kätte ennast lõpuks, tegin AC1 läbi(tglt 6 korda mänginud aga pole viitsinud) ja alustasin teisega _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Ise siis ka mänginud creed II , meeletu arengi igatahes , võrreldes creedIga storyd on ikka meeletud.
tegelikult olen kuni brotherhoodini kõik läbi mänginud
Assassins Creed story on mulle üldse väga meeltmööda temaatikaga.
Eile sattusin hoogu natukene.. kella 10st kella 3ni öösel(17h) _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Assassins Creed story on mulle üldse väga meeltmööda temaatikaga.
Eile sattusin hoogu natukene.. kella 10st kella 3ni öösel(17h)
jah, nii ta on , AC brotherhoodi logistasin 6 päevaga läbi peale seda kui vaatasin millal mäng insatud oli
muidugimõista tegin ma ainult story misioone , kuid jah mõned olid ikka skille nõudvad
Vaikselt mängin kuna arvuti ja aeg jõudis vähesel määral järgi. Mäng teostuselt tundub päris hea, aga teatud punktides suudab kaamera ikka lolliks minna. Saboteur toimis isegi paremini...
Neid hüppa-karga kohti on ka liialt palju - mõjuvad venitamisena, kui täpselt sama lõik kordub. Lisaks ei ole leveli sees alternatiivseid teid.
Samas idee on hea, graafika ilus, aga kohati annab tunda, et millegi pärast on osa modeleid kehva kvaliteediga jäetud
Aga tore on see, et raskemas kohas tekib kohe mõtelemist, et kuidas kedagi maha koksata - et kas hüppega üle laua või kusagilt posti otsast pähe.
Selline 8/10 mäng
Mingi Steami sale-ga võiks järjed ka osta...
üritasin mängida ja ilmnes probleem, mida nvidia kiibiga läpakal ei täheldanud:
Nimelt
Aastaid tagasi oli Dell XPS 17 L702X läpakas oma GT555M 3GB kiibiga ning töötas laitmatult, st et lükkas ise nvidia kaardi kasutusse kui mäng algas
Ja nüüd mõtlesin, et proovin uuesti kuid AMD "loomaga"
läpakaks on Dell Inspiron oma HD7730M 2GB kiibiga ja no kohe üldse ei taha lükata seda kaarti käima kui mängu alustan
Probleem on just Assassin´s Creed II, Assassin´s Creed Brotherhood ja Assassin´s Creed Revelationsiga
Kõik ülejäänud kuni Assassin´s Creed Black Flagini välja jooksevad puhtalt - rääkimata muud mängud nagu GTA V, TDU2, Call of Duty Black Ops II ja Battlefield 4
Kuidas seda jama likvideerida nii, et saaksin AC II, AC Brotherhood ja ka AC Revelations mängida?
Samas vaatan seda AMD settings lehte ja tundub, et oleks nagu profiil olemas HD7730M jaoks neil kolmel AC mängul a siiski kütab rahulikult HD4000 peal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.