hetkel vaatan Burn Notice
see seep meeldib mulle täiega, hetkel 4 hooaja keskel. Nad oskavad vinti väänata, naljakad ja paugutavad ka
igapäeva seriaal
kahjuks ma vaatan päevas liiga palju
http://www.imdb.com/title/tt0810788/ _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Digipeeglite uurimise taustamürana sai just vaadatud James Randi: Psychic Investigator. Soovitan soojalt kõigile kel vähegi probleeme kriitilise mõtlemisega
http://www.imdb.com/title/tt1589787/ _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
eks paista septembris, kas Aston kõlbab või mitte.
Eelistaks ikka Sheeni, aga see minevik _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Hmm, teine video uuest hooajast juba, kus väga mingile religiooniteemale rõhutakse.. huvitav... _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
See hooaeg peaks vist olema seotud kolmanda raamatuga.
wikist.
Dexter in the Dark
tsitaat:
In Dexter in the Dark, the third novel of the series, it is revealed through third person narrative of an entity referred to as "IT" that the Dark Passenger is an independent agent inhabiting Dexter, rather than a deviant psychological construction. Later, Dexter realizes the Dark Passenger is related to Moloch, a Middle Eastern deity worshiped in Biblical times. The Dark Passenger is one of Moloch's many offspring; Moloch had many children (formed through human sacrifice), and learned to share its knowledge with them. Eventually, there were too many, and Moloch killed the majority; however, some of them escaped into the world. In the novel, Dexter learns of the Dark Passenger's true nature when it briefly "leaves" him, frightening him into researching possible reasons for its existence. Dexter comes to accept his role as stepfather to both children very seriously in Dexter in the Dark, albeit in his typical fashion. For example, while on a stakeout, he begins to wonder if Cody had brushed his teeth before bed and if Astor had set out her Easter dress for picture day at her school. These thoughts distract him from hunting an intended victim, which thoroughly annoys him.
See hooaeg peaks vist olema seotud kolmanda raamatuga.
wikist.
Dexter in the Dark
Spoiler
tsitaat:
In Dexter in the Dark, the third novel of the series, it is revealed through third person narrative of an entity referred to as "IT" that the Dark Passenger is an independent agent inhabiting Dexter, rather than a deviant psychological construction. Later, Dexter realizes the Dark Passenger is related to Moloch, a Middle Eastern deity worshiped in Biblical times. The Dark Passenger is one of Moloch's many offspring; Moloch had many children (formed through human sacrifice), and learned to share its knowledge with them. Eventually, there were too many, and Moloch killed the majority; however, some of them escaped into the world. In the novel, Dexter learns of the Dark Passenger's true nature when it briefly "leaves" him, frightening him into researching possible reasons for its existence. Dexter comes to accept his role as stepfather to both children very seriously in Dexter in the Dark, albeit in his typical fashion. For example, while on a stakeout, he begins to wonder if Cody had brushed his teeth before bed and if Astor had set out her Easter dress for picture day at her school. These thoughts distract him from hunting an intended victim, which thoroughly annoys him.
Olen neid raamatute kokkuvõtteid kunagi wikist lugenud.. ja tsiteerides tuttavat Dexteri fänni: "Jumal tänatud, et ma neid raamatukogust ei võtnud - see on ju ehe jama". Mingi nii müstilise elemendi sisse toomine rikuks Dexteri sarjana ära minu arvates. See kahe jalaga maa peal olev ilma igasuguste müstiliste elementideta Dexter on viis hooaega väga kenasti töötanud .. ei ole vaja ära rikkuda seda. _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Esimene hooaeg oli ülihea. Lõpp oli samuti selline, et hea meelega oleks seal võinud kriipsu kogu loole alla tõmmata ja jättagi asi nii.
Kahjuks mindi ikka veel teist hooaega tegema, aga ei tundugi nii kohutav. Muidugi siiani vaid esimesed kaks osa vaadatud, mis on veel Lynchi juhtimisel tehtud. Eks näis kas järgnevad teiste tegelaste poolt tehtud osad hoiavad liini. Lootus pole väga, sest reitingud olid teise hooaja jooksul kõvasti langenud.
Kui eelnevalt Deadly Premonitionit mängida, siis on sealt üpris palju humoorikaid analooge kah leida.
hetk tagasi ütles cnn´i saatejuht, et eeldatavasti on teada kuidas Charlie seriaalist Two and a Half Men´ist lahkub
kes ei taha teada, siis spoilerisse ei tasu piiluda
Spoiler
Vend kukub/lükatakse perroonilt alla rongirööbastele ja nii see Sheeni pidu lõppebki kahjuks Two and a Half Men´is
_________________ This message was sent from space using stargate
hetk tagasi ütles cnn´i saatejuht, et eeldatavasti on teada kuidas Charlie seriaalist Two and a Half Men´ist lahkub
kes ei taha teada, siis spoilerisse ei tasu piiluda
Spoiler
Vend kukub/lükatakse perroonilt alla rongirööbastele ja nii see Sheeni pidu lõppebki kahjuks Two and a Half Men´is
_________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Jah,
temaarust muidugi winner here winnere there, winning everywhere.
Google otsing annab ka esimese viitena otsingule "winning" Charlie Sheen 'i kohta linke. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
10. hooaeg tuleb tagasi jälle Charlie umbes ,et kuidagi jäi ellu jne , (minu arvamus). Kaua see Kutcher ka viitsib seriaali teha ta ju suur staar seal maal.
10. hooaeg tuleb tagasi jälle Charlie umbes ,et kuidagi jäi ellu jne , (minu arvamus). Kaua see Kutcher ka viitsib seriaali teha ta ju suur staar seal maal.
isegi suht mõistlik otsus. pole mõtet liialt pikalt venitada ja antakse võimalus kõik rahulikult kokku võtta.
endal tekkis juba neljanda hooaja alguses järje pidamisega probleeme, kiskus igavaks. nüüd olen küll hakanud vaikselt tagasi tegema, S04E10-E15 tuleks enne järgmist teisipäeva ära vaadata, siis oleks joonel jälle.
kas keegi Falling Skies ka vaatab ?
kõlbab vaadata ?
http://www.imdb.com/title/tt1462059/ _________________ This message was sent from space using stargate
aga kuidas on
Hot in Cleveland
http://www.imdb.com/title/tt1583607/
ja
Happily Divorced
http://www.imdb.com/title/tt1830622/ _________________ This message was sent from space using stargate
Siin vist pole juttu veel olnud sellisest advokaatide draamasarjast nagu "Suits". Tegu minu arust siiamaani kõige kaasahaaravama sarjaga juristide valdkonnast. Siiamaani on 8 osa sellest ilmunud ja mina olen rahul.
Siin vist pole juttu veel olnud sellisest advokaatide draamasarjast nagu "Suits". Tegu minu arust siiamaani kõige kaasahaaravama sarjaga juristide valdkonnast. Siiamaani on 8 osa sellest ilmunud ja mina olen rahul.
ETV jäi siin käima ja peale Allo Allot tuli Fawlty Towers. Polnud enne seda näinud. Väga meeldis see seriaal kuid avastasin et ainult 12 osa on tehtud :C. Peaks kõik ära vaatama, sest "Waldorfi salat"i osa ajas ikka täiega naerma . Ise naudin briti seriaale väga. Samuti meeldib mulle väga "Minu pere" ja "Blackadder" _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Olen näinud ja see meeldis ka väga. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sai pärast Leverage maratoni vaatamist IMDB "soovituse" peale hakatud Covert Affairsi (IMDB) vaatama ja täitsa viisakas vaatamine, peaks mainima. Piper Perabo kandideeris osatäitmisega lausa kuldgloobusele _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
The Pyramid Code, parim egüptoloogia doksari, mida näinud olen.
tsitaat:
The Pyramid Code is a documentary series of 5 parts that explores the pyramid fields and ancient temples in Egypt as well as ancient megalithic sites around the world looking for clues to matriarchal consciousness, ancient knowledge and sophisticated technology in a Golden Age. The series is based on the extensive research done in 23 trips to Egypt and 50 other countries around the world by Dr. Carmen Boulter in the Graduate Division of Educational Research at the University of Calgary.
This series strains to answer some very pertinent questions:
* Who were the ancients and what did they know?
* Could the pyramids be much older than traditional Egyptology would have us believe?
* Could it be that the ancients were more technologically advanced than we are today?
* Why do we have so little understanding of the ancient Egyptians?
* Are there still secrets hidden in plain sight?
* Do new discoveries force the issue of establishing a new chronology?
* Are there little known sites that provide clues to a new understanding of our distant past?
* Are we really the most advanced civilization to ever live on Earth?
Episodes:
1. The Band of Peace
2. High Level Technology
3. Sacred Cosmology
4. The Empowered Human
5. A New Chronology
Kust kohas ma leian the royal seriaali. etv on ikka hea emmm, näitab kordust kell 24.00
ennem oli kell 19.00 peale tööd hea vaadata, nüüd 17.40 ja ma ei näe seda
vaja alates s07e03, no kusagilt ei lea seda _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.