praegune kellaaeg 19.06.2025 02:26:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ErkiT
HV kasutaja
|
31.07.2011 14:19:35
arvuti ei taha voolu sisse võtta |
|
|
Heya!
Probleemi kirjeldus: Arvuti täielikult vooluvõrgust välja tõmbamise tagajärjel järgmine päev enam arvuti tööle ei taha minna. Vajutan poweri nuppu ja siis hakkab arvuti jukerdama, korra vool sisse ja ventilaatorid hakkavad tööle, siis kaob vool ära ja ventilaatorid seiskuvad. Ja nii hakkab ta koguaeg end sisse/välja lülitama, aga tööle ei lähe. Selline tunne, et toiteplokk ei anna korraliku voolu kohe käivitamiseks, pole teist plokki ka, et katsedada. Mingi ajajooksul siiski läheb tööle ka, kui olen väga palju kordi sisse/välja lülitanud arvutit. Üle vaadatud toitejuhe, katsetatud teisega. Poweri nupuni viivad juhtmed vaatasin ka üle. Kõik nagu korras ja peaks toimima. Muud seadmed ka selle sama kontakti taga ja toimivad.
Kahtlustan, et toiteplokk paneb vigast? (toiteplokiks Chiefteci 400w) Keegi oskab ehk aimata mingit muud probleemi?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
31.07.2011 14:23:04
|
|
|
Asud kuskandis? Kui lähedal oled siis võin katsetamiseks toitekat laenata kuigi selles ei pruugi viga olla.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
31.07.2011 14:32:26
|
|
|
Lähen sebin homme uue patarei ja vaatan kas see lahendab mu probleemi.
korsten kirjutas: |
Asud kuskandis? Kui lähedal oled siis võin katsetamiseks toitekat laenata kuigi selles ei pruugi viga olla.
|
Paides asun. Kindlasti kaugel sinu lahkest abist. Ma proovin uue patarei variandi ära, kui ei funktsioneeri, siis karjun siin teemas kindlasti homme õhtu poole.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|