Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  League of legends märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 110, 111, 112  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Minu meelest on LoLi kogukond...
Sõbralik. Viisakas. Andekas!
5%
 5%  [ 8 ]
Keskmine. Ei erine teistest kogukondadest.
37%
 37%  [ 56 ]
Mürgine.
57%
 57%  [ 85 ]
hääli kokku : 149

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 27.07.2011 01:46:25 vasta tsitaadiga

Confector kirjutas:
Üks kord peaks vaid tasuta olema.

Ühest korrast peaks piisama samas. Proovisin nüüd ka üle pika aja LoLi mängida, aga kuna mu vene keele oskus on kasin, siis on suht võimatu paljude tiimikaaslastega suhelda. Keskmiselt 2tk on igas mängus selliseid, kellega inglise keeles kontakti luua ei anna. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Confector
HV kasutaja

sõnum 27.07.2011 02:24:03 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Confector kirjutas:

Ühest korrast peaks piisama samas. Proovisin nüüd ka üle pika aja LoLi mängida, aga kuna mu vene keele oskus on kasin, siis on suht võimatu paljude tiimikaaslastega suhelda. Keskmiselt 2tk on igas mängus selliseid, kellega inglise keeles kontakti luua ei anna. icon_neutral.gif

Mängin enamasti kommuunikaaslastega koos, seega pole probleem. Kutid on küll poolakad, aga räägivad siiski inglise keeles. Siiani on mõni üksik kord ette tulnud, kus venelastega kokku sattunud ning vaid mõni neist on keeldunud inglise keeles suhtlema. Aga tõepoolest, kuna see siiski on meeskonnamäng ning kontakti ei saa, siis ole kehv lugu ikka küll.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 28.07.2011 01:26:37 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Confector kirjutas:

See mingi alguse asi ma oletan, ise mängin tihti ja väga-väga harva selline probleem.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Groove
HV vaatleja
Groove

sõnum 31.07.2011 10:38:19 vasta tsitaadiga

Ise mängin ka jube pikemat aega. Kohe ligi aasta ja mäng alles nüüd hakkab vaikselt üle viskama kuna mängu meta on väga üksluiseks läinud. Aga spliti kohta selline arvamus et ma alguses arvasin ka et jooksen kohe Westi kuna ei viitsi mingi Kurwa poolakatega ja bi bi venelastega koos mängida aga olen avastanud et split on isegi mängu paremaks teinud. Minu mängudes on olnud pidevalt inimesed kes räägivad kenasti inglise keelt ja ei hakka kohe mingi leeki ajama välja kui surma saad või mingi totaka veaga hakkama saad. See mulle täiega meeldinud. Olen aru saanud et siin põhja pool on inimesed üldiselt sõbralikud.

Ise olen mängus ka rahulik ja pigem ikka üritan teisi aidata kui kohe laitma hakata. Meeldib üle kõige junglis möllata kuna meeldib mängida rohkem melee charridega.

PM kui kellelgi on soov koos mängida siis võib mu lisada mängus: "ProGeez" . Rankedeid teen ka aga minimaalselt kuna saan parema mängukogemused normalist. Rankedites liiga palju lambaid ja isaseid koos kes rikuvad igasuguse mängu ja tuju ära.

Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 31.07.2011 14:52:38 vasta tsitaadiga

Groove kirjutas:
Ise mängin ka jube pikemat aega. Kohe ligi aasta ja mäng alles nüüd hakkab vaikselt üle viskama kuna mängu meta on väga üksluiseks läinud. Aga spliti kohta selline arvamus et ma alguses arvasin ka et jooksen kohe Westi kuna ei viitsi mingi Kurwa poolakatega ja bi bi venelastega koos mängida aga olen avastanud et split on isegi mängu paremaks teinud. Minu mängudes on olnud pidevalt inimesed kes räägivad kenasti inglise keelt ja ei hakka kohe mingi leeki ajama välja kui surma saad või mingi totaka veaga hakkama saad. See mulle täiega meeldinud. Olen aru saanud et siin põhja pool on inimesed üldiselt sõbralikud.

Ise olen mängus ka rahulik ja pigem ikka üritan teisi aidata kui kohe laitma hakata. Meeldib üle kõige junglis möllata kuna meeldib mängida rohkem melee charridega.

PM kui kellelgi on soov koos mängida siis võib mu lisada mängus: "ProGeez" . Rankedeid teen ka aga minimaalselt kuna saan parema mängukogemused normalist. Rankedites liiga palju lambaid ja isaseid koos kes rikuvad igasuguse mängu ja tuju ära.

Minu kogemus ütleb küll täiesti vastupidist. On muidugi palju juhuseid, kus inimesed räägivad inglise keelt ning ei trolli, kuid neid kes ei suvatse inglise keeles rääkida või ei oska on palju rohkem. Normal mängud on läinud alates splitist ainult hullemaks ja hullemaks. Ennem oli rohkem inimesi, kes üritasid aga nüüdseks on nii palju trolle/griefereid tekkinud, et normal on minu jaoks varsti mängimatu. Rankedis ka parem pole.

Kui olla aus, siis ma mängiks ennem prantslastega, kui poolakate ning venelastega, kes ei oska sõnagi inglise keelt ning mänguoskus annab soovida.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 31.07.2011 15:14:58 vasta tsitaadiga

Tõsi see on, korralikud matchid on juba haruldus..
Kõige toredamad on need serbialased/venelased kes seal oma mula ajavad ja teamplay ei paku neile üldse huvi. Eile otsustas üks selline duo lihtsalt ära minna (30'ndal mänguminutil) mingil teadmata põhjusel.

Enam ei julge soolotadagi kurat. Sooviks nagu Wukongi korralikult ära õppida aga kui enamus lane-partnereid ei jaga ööd ega mütsi last hittimisest ega suvatsegi vastaste champe harrassida, siis .. fck this.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
jarmis
HV vaatleja

sõnum 31.07.2011 15:25:49 vasta tsitaadiga

peale venelaste ma pole teist keelt rääkivaid mängijaid eriti näinud. Trollima on küll hakatud ning väga väga palju kehvasi mängijaid on välja ilmunud aga üks mis on hea, on see, et pole enam ragejaid ning sõimajaid. mängivad küll halvasti aga vähemalt ei sõima/mölise/aja lolli juttu.
inglis keelt räägitakse rohkem, kui westis.
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 31.07.2011 17:00:17 vasta tsitaadiga

ma ei tea mis värk on ma ei ole siiamaani peale spliti mitte ühtegi vene keelt kõneleva mängiaga kohtunud aga neid ragekide ja whineried on jalaga segada, pmst igas mängus üks emmast kummast või kui halvemini läheb siis kaks ja terve mängu käib neil omavahel andmine. Aga õnneks on selle vastu rohtu mis natukenegi leevendab /mute
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
delef
HV veteran

sõnum 31.07.2011 17:03:51 vasta tsitaadiga

inimesi on erinevad olen eestlatega ka pelanud, kes 3vs3 pähe saades hakkavad sõimama ja viskavad pilli päris kiiresti kotti.
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 123
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 31.07.2011 23:18:34 vasta tsitaadiga

Mis teha.. mõne inimese jaoks on see enam kui mäng, et endast välja minna nii väikse asja pärast icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 04.08.2011 16:07:47 vasta tsitaadiga

Riot teatab, et see nädal peaks midagi välja tulema. Inimesed räägivad et need on uued skinid, teised replay+spectator mode ja kolmandad uus game mode Dominion.

Otsides leidsin Eurogamerist sellise video:
http://www.eurogamer.net/videos/league-of-legends-dominion-trailer/comments

Ei ole kindel kas see on ehtne või mitte aga huvitav niikuinii.

EDIT:Pildid
http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=10579&article_id=1385695#anchor

Hmm. Ei ole ikka kindel kas see nädal, võibolla saavad esimesed proovida alles Gamescom ajal.
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.08.2011 17:28:57 vasta tsitaadiga

Uus game mode võiks tulla küll.
Skinnidest on jumala suva.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 04.08.2011 17:32:19 vasta tsitaadiga

Coming Soon.™

/ Nagu Magma Chamber, Spectator Mode, Achievements ja muu tore mida lubatud on. icon_razz.gif
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 04.08.2011 17:51:14 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Coming Soon.™

/ Nagu Magma Chamber, Spectator Mode, Achievements ja muu tore mida lubatud on. icon_razz.gif

Kus Coming Soon on? Öeldi, et Gamescom ajal näidatakse ju. Ja muide, Magma Chamber on ära lõpetatud.

viimati muutis Aavo 04.08.2011 17:55:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 04.08.2011 17:52:55 vasta tsitaadiga

Aavo, näitamine on üks asi. Release on teine. icon_wink.gif
Spectator mode näidati ka - kõik toimis. Ning sellest on juba mitu kuud möödas ja ei sõnakestki releasist.

Coming Soon on öeldud asja kodulehel > http://dominion.leagueoflegends.com/
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 04.08.2011 17:58:01 vasta tsitaadiga

Aha. Siis küll. Coming Soon ei tõota head... icon_sad.gif
tagasi üles
delef
HV veteran

sõnum 05.08.2011 09:16:13 vasta tsitaadiga

awesome aga videos need mid quality texturid on küll dota stiiilis.
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 123
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 06.08.2011 13:40:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:

you will be able to play Dominion in a nearly complete state at GamesCom (August 17-21) in Europe and at PAX Prime (August 26-28) in North America.

League of Legends: Dominion will make it into your daily play schedule shortly after PAX.

No eks seda vaatab kui õige see on.

Spectator mode tahaks küll, et saaks vaadata näiteks kuidas sbõrad mängivad kuid selleks on hetkel LoLReplay mis töötab suhteliselt hästi. (ainult see pole reaalajas)

tsitaat:

Annie, the Dark Child (previously 1350 IP) will be permanently reduced to only 450 IP!
Cho'gath, the Terror of the Void (regularly 3150 IP) will be permanently reduced to only 1350 IP!
Taric, the Gem Knight (regularly 3150 IP) will be permanently reduced to only 1350 IP!

Jälle võeti hinnad alla thumbs_up.gif Peaaegu samal teemal: mul on hetkel umbes 5500 IP-d, mida ma teha võiks: 1: Twitch, 2: Shaco või 3: Runes (ma olen lv 16 ja hetkel pole ühtegi runi ostetud, mõtlesin et ootaks tier 3 ära.) 4: Wu kong või uus champ skarner?

viimati muutis cubedude 06.08.2011 13:47:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 06.08.2011 13:47:43 vasta tsitaadiga

Tier1 ja 2 ruunid on täiesti lollus ja raharaisk, hoia IP'd. Ise kui alustasin mängimist, ostsin kohe alguses champion bundle ega raisanud ühtegi ip'd. Kui sain lvl30, oli mingi 35k ip, mis kohe läks ruunidele.
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 06.08.2011 13:52:28 vasta tsitaadiga

ise vaatasin ka et üks bundle on (3900 RP ehk umbes 25€ investeering) kuid saaksid 20 champi lahti, 1 skini, natuke rune + 1800 Rp-d tagasi kuid siiamaani pole raatsinud raha selle alla panna. Ning nendes bundelites pole ka neid champe mida ma tahaks osta.

viimati muutis cubedude 06.08.2011 16:42:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 06.08.2011 16:10:41 vasta tsitaadiga

See on collectors edition, champion bundle ainult champid.
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 10.08.2011 16:51:17 vasta tsitaadiga

aga peaaegu sama palju maksavad ka (500 vahet) ja kuna sa saad Digital Collectoriga tagasi 1800 siis tegelik hind on 2000 ehk umbes 1300 võitu + muu kraam.

---

Skarner the Crystal Vanguard
Patch changes thumbs_up.gif
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 15.08.2011 16:49:49 vasta tsitaadiga

Praegusest on võimalik enda kasutajaga esimest korda tasuta serverit muuta EU-Westi.

EDIT:
http://euw.leagueoflegends.com/news/league-legends-season-two-feature-5-million-prize-pool

tsitaat:
Summoners!

With League of Legends fans setting viewership records in the Western world for the League of Legends Season One Championship, we're as excited as you are to kick Season Two off in style. As you've helped us become one of the most popular online titles to date, we thought it was only appropriate that League of Legends Season Two should boast the largest prize pool in eSports.

The League of Legends Season Two prize pool will feature a record setting $5 million prize pool!

The thriving eSports community surrounding League of Legends continues to grow at an incredible pace, and it’s the enthusiasm of competitors from across the globe that has engendered this special opportunity. And with League of Legends featured as an official title in such landmark eSports organizations as Major League Gaming, Electronic Sports League, and the World Cyber Games, this substantially increased prize pool is just the first glimpse into what we have planned for the upcoming season.

The money will be funding prizing for local, national and international tournaments to foster and grow the League of Legends eSports scene. For starters, the new season will feature weekly livestreams of our ongoing regional tournaments in North America, and across both European enviornments, so stay tuned for more information on these broadcasts and to see a lot more of League of Legends enthusiasts like Phreak, Rivington III and Nikasaur.

League of Legends Season Two is coming this fall, summoners! And with $5 million on the line this time around, the League of Legends eSports scene just got even more exciting!

Riot omas just Valve ära. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Flasky
HV kasutaja
Flasky

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.08.2011 20:59:49 vasta tsitaadiga

Selline auhinnaraha ühel turniiril? icon_eek.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 15.08.2011 21:04:07 vasta tsitaadiga

See pole üks turniir. Season 2 on lihtsalt üks võistluste hooaeg ning sellele hooajale on jagatud $5milj.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  League of legends mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 110, 111, 112  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.