mis iniseda mis iniseda? kurat... 3 kuud .. ei vähem on aega.
tegelt...
hakake jah nüüd mölisema, et kuskil tagatoas on tegelt beta superleet stuff olemas ja kõik bugid fixitud.. ja kui beta väljas siis raudselt tuleb fännboy laviin peale kes väidavad, et reliisitakse perfektne mäng
2.5 kuud.... mõtelge...
mis te arvate, et dice loll on või? kui neil oleks midagi kangemat alpha seisus pakkuda siis seda oleks ka tehtud - niisama lasevad omale crappi reklaami teha või?
praegu peaks olema 64 player, ulme mapid, reaktiivid, kopterid, tankid jutud.. täis pauk testida, et 2.5 kuu pärast korralik mäng valmis oleks.
mingi haugimäluga rahvas.. ärge unustage mis varasemate bf-dega on olnud ja millal need alles mängitavaks on muutunud mõni on siiamaani täielik solk.
No ja kui failibki mäng? Big effing deal, see on ju kõigest mäng. BC2. jaoks tuli ka pool aastat varem closed beta, mis oli üsna bugine. Avalik beta vist tuli kuu enne välja laskmist.
Sellele ottf-ile peaks aegmaha panema. Kui ei meeldi ära mängi. Kui ei ole midagi asjalikku öelda siis ole vait. See pole isegi kriitika vaid mingi lälin, väikese tüdruku lälin. Kriitika on konstruktiivne ja esitatud kasutades erinevaid fakte, mitte niisama nutt ja hala teemal mis võib olla. _________________ >OSTA ÕLUT
WE'RE SORRY - YOU DON'T MEET THE CRITERIA TO ENTER THIS SITE.
mis iniseda mis iniseda? kurat... 3 kuud .. ei vähem on aega.
tegelt...
hakake jah nüüd mölisema, et kuskil tagatoas on tegelt beta superleet stuff olemas ja kõik bugid fixitud.. ja kui beta väljas siis raudselt tuleb fännboy laviin peale kes väidavad, et reliisitakse perfektne mäng
2.5 kuud.... mõtelge...
mis te arvate, et dice loll on või? kui neil oleks midagi kangemat alpha seisus pakkuda siis seda oleks ka tehtud - niisama lasevad omale crappi reklaami teha või?
praegu peaks olema 64 player, ulme mapid, reaktiivid, kopterid, tankid jutud.. täis pauk testida, et 2.5 kuu pärast korralik mäng valmis oleks.
mingi haugimäluga rahvas.. ärge unustage mis varasemate bf-dega on olnud ja millal need alles mängitavaks on muutunud mõni on siiamaani täielik solk.
Muud siin teemas ei näegi,kui ainult sinu mõtetut möla!Sa nagu elaksid siin teemas,iga päev näeb sinu mõttetuid poste... Ära osta,kui ei meeldi ongi parem teistele!
Ega see läkski jätkuks offt informatiivsetele postidele...
Aga see selleks...
Isiklikult ei julge esialgu miskit überit loota aga eks beta(kui võimalus antakse) proovin ära ja loodetavasti leian väärika asenduse selle mängu näol Crysis Warsile. Stiil on ilmselgelt teistsugune, aga üldiselt on BF viljelenud kah seda sorti stiili mis mulle istub. Kui asi CODks kätte ei lähe, mida ma ei usus et DICE ever teeks, siis võib isegi 1 + punni juba anda mängule
Hetkel alpha release kiruda on pisut ennatlik, laske asjal rahulikkult küpseda ja oodakem sügiseni, kui siis loodetavasti mahlaka vilja noppida saab, peaasi et asi ära ei kuivaks ja liialt ussiauke sisse ei tuleks.
Ma ei imestaks et mängu väljatulles seal bugisid siiski jagub aga ma ei näe põhjust miks ei peaks neid ka kiirelt parandatama.
Samas mis värk selle netcode ja hitdetectioniga on, iga teine kasutaja siin kommenteerib miskit selle kohta?
Aplha ei olnudki üldse graafika või teab mis featuuride testimiseks, on selles tõesti nii raske aru saada? Seesamune alpha on ilmselt mitmete kuude vanune arengujärgus olev mäng, mis teatud grupile anti mingite mängu osade testimiseks ning nagu näha, ei olnud selleks graafika või mõni muu asi, mida sa siin 24/7 kirud.
Ravimid võtmata või liialt liimi nuusutanud, et iga päev sama laulu laulad siin?
Täitsa õige, mis siin valesti on öeldud? BC2 konnektimise BS äkki tuleb meelde kellelgi? BF2 klient/serveri poolne CTD mis enam vähem fiksiti 1.50 pätsiga jne ... ega BF3 puhas poiss selles raudelt olema ei saa, raudselt ! _________________ "Mõtle kriitiliselt"
see, et sind laser segab kui silma näidata on tegelt päris vahva lisa _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Pohhui sest alphast. Ootame parem betat ja tegeleme vahepeal millegi muuga. Vähem virinat ja hala. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Lauri Kiissel, mõtlesin ise sama. Kui juba teha, siis võiks ikka päris korralikult ära pimestada. Praegu ei sega absoluutselt. _________________ TALUSILDID
Lordlesta, suunasid selle väikese laseri, millega tihti mängitakse, endale silma ja nüüd on nägemine jäädavalt kahjustatud? Või mingi võimsam asi? _________________ TALUSILDID
Ilmselt mingi võimsam asi siiski Ning relvade lasersihikud on kindlasti piisavalt võimsad, et vähemalt mõnda aega käiks ringi nii, et punane laik silme ees..
Kui tore lisa siiski, parem kui mitte midagi
hoolimata sellest, et tegu on alphaga, väga toore alphaga, on mängul täiesti võimas "fluiidsus", st liikumine on ikka väga tase - ei mingit kohmakust. relvad tunduvad piisavalt lihased. pilt pildiks, aga nt see, et puud alles jäävad on mõnus taktikaline lisa _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
selles suhtes häirib mängus mingil määral juba igasugune blur. ehk siis kui sa oled support fire all on sul võrdlemisi raske kaugel olevaid sihtmärke eristada. laseriga küll silma ei saanud, aga tundub, et sama tüütu - nii et piisavalt efektiivne. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
selles suhtes häirib mängus mingil määral juba igasugune blur. ehk siis kui sa oled support fire all on sul võrdlemisi raske kaugel olevaid sihtmärke eristada. laseriga küll silma ei saanud, aga tundub, et sama tüütu - nii et piisavalt efektiivne.
Ei saa aru, mis seda hala põhjustab?!... Juba alphana on mäng mõnusam kui bad company 2.
Bugge ja igasuguseid graafilisi anomaaliaid on täpselt samapalju või vähe kui eelnevates tiitlites.
Oktoobriks keeravad veidi graafikat juurde ja suurepärane mäng ongi valmis
Kui Battlelog update'ist tagasi tuleb, ärge unustage alpha surveyt täita - need, kes key said. _________________ Winter is coming...
viimati muutis NeroEST 30.07.2011 12:21:06, muudetud 1 kord
Suured tänud kriistile, BF3 Alpha tuleb alla 10MB sekundis saab lõpuks enda arvamust ALPHA-st jagada. Muide teistele, et tegu võib ju väga vana koodiga olla (selleks ka nimi alpha), millel lihtsalt testitakse MP võimalusi. Graafika mootor võib vägapalju uuenenud olla. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Suured tänud kriistile, BF3 Alpha tuleb alla 10MB sekundis saab lõpuks enda arvamust ALPHA-st jagada. Muide teistele, et tegu võib ju väga vana koodiga olla (selleks ka nimi alpha), millel lihtsalt testitakse MP võimalusi. Graafika mootor võib vägapalju uuenenud olla.
Ära siis venita. Alfa läheb kinni 30 tunni pärast.
Scart, ei venitanud, tunnike pelasin. Sain oma nägemuse asjast juba kätte. Graafiliselt 1:1 BC2-ga, mitte mingit muutust absoluutselt. Alpha põhjal võib vabalt öelda, et tegu on Frostbite 1.5 mootirga. (optionis said muuta vaid kas low, med või high ja mis resolutsioon)
Telekal mängides oli tunda läägi, väiksel 22" monitoril oli suht normal mängida aga noh sellise tikutopsi tagant ei näe lihtsalt midagi. Jooksis nii 30-40 kaadrit sekundis kõigest, igatahes väga halb fps oli, kuid kuna tegu alphaga siis optimiseerimata ja ma pakun, et kuni 2aastat vana mootorit kasutasid nad Alpha puhul, see ei saa olla see, mida lõplikus versioonis näeme. Muidu liikumine, üle objektide hüppamine oli mõnus ja lamades laskeasendi võtmisse võis jooksu pealt nagu hüpata, mis oli suht tore. Laseriga sain ka vahepeal silma aga see oli rohkem nagu mingi graafiline bug, artifact kui, et keegi laseks laseriga silma. Tolle sepa võtsin kohe rajalt maha kah. Täiesti mõttetu lisa mängule, võiks siis nagu flashbang pimestada mõneks ajaks.
Nagu nägin, siis kohati oli võimalik maa sisse augud teha kuid mitte igalepoole. Majad on kah veidi feilid, ainult teatud hooneid kaardil saab hävitada. Lisaks millegipärast olid kohati nähtamatud seinad ees mul... lampi tekkisid, ei saanud edasi liikuda ega midagi... ainus viis pääseda oli enesetapp teha granaadiga.
Kesised muljed jättis Alpha. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Scart, ei venitanud, tunnike pelasin. Sain oma nägemuse asjast juba kätte. Graafiliselt 1:1 BC2-ga, mitte mingit muutust absoluutselt. Alpha põhjal võib vabalt öelda, et tegu on Frostbite 1.5 mootirga. (optionis said muuta vaid kas low, med või high ja mis resolutsioon)
Telekal mängides oli tunda läägi, väiksel 22" monitoril oli suht normal mängida aga noh sellise tikutopsi tagant ei näe lihtsalt midagi. Jooksis nii 30-40 kaadrit sekundis kõigest, igatahes väga halb fps oli, kuid kuna tegu alphaga siis optimiseerimata ja ma pakun, et kuni 2aastat vana mootorit kasutasid nad Alpha puhul, see ei saa olla see, mida lõplikus versioonis näeme. Muidu liikumine, üle objektide hüppamine oli mõnus ja lamades laskeasendi võtmisse võis jooksu pealt nagu hüpata, mis oli suht tore. Laseriga sain ka vahepeal silma aga see oli rohkem nagu mingi graafiline bug, artifact kui, et keegi laseks laseriga silma. Tolle sepa võtsin kohe rajalt maha kah. Täiesti mõttetu lisa mängule, võiks siis nagu flashbang pimestada mõneks ajaks.
Nagu nägin, siis kohati oli võimalik maa sisse augud teha kuid mitte igalepoole. Majad on kah veidi feilid, ainult teatud hooneid kaardil saab hävitada. Lisaks millegipärast olid kohati nähtamatud seinad ees mul... lampi tekkisid, ei saanud edasi liikuda ega midagi... ainus viis pääseda oli enesetapp teha granaadiga.
Kesised muljed jättis Alpha.
Ma mängisin kokku 15min umbes, täielik BC2 .D, ainult teine kaart ja lamamis efekt. Eks ole muidugi seal veel asju, aga oleks oodanud rohkem üldiselt, eks näha ole kui välja tuleb, ostmata anyway ei jäta .D _________________ Web3 | ERC721A
Nokia, MP on siiski väga korralik ja tugev, SP peaks ka üks aasta parimaid olema ning BC2 graafika oli juba päris võimas nii, et ei midagi halba kuid Alpha näol tundus liiga suur hype olema BF3 üle, ei ole see midagi nii võimast nüüd. Aga see oli siiski igivana Alpha. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minu arust küll graafiliselt 1:1 BC'2ga pole. Rohkem nagu uuendatud versioon sellest. Muide minule tekkisid samamoodi nähtamatud seinad ette, ma arvan et need olid juba varem hävitatud piirdeaiad vms.
Heliline osa on aga täielik 5+. On nii nagu DICE alguses ütles, et on võimalik täpselt tuvastada mis toimub ümbruskonnas, lähedal ja kaugel ning üldse plahvatus-,kuulidehelid jne on väga head!
Kuigi tegu on alphaga, tundub juba liikumine ning laskmine sujuv, arvan et saab ainult paremaks ja paremaks minna. Igastahes LE on tellitud.
viimati muutis Aavo 30.07.2011 18:53:54, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.