Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows vistas pole õigusi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
arontsik
HV vaatleja

sõnum 25.07.2011 11:03:15 Windows vistas pole õigusi vasta tsitaadiga

Tere,

Nimelt selline mure mul, et mul on Windows vista ja oman seal kahte kasutajat - tavakasutaja (olen tegelt teinud ta adminstr.) ja siis arvuti pea ehk õige administraator.
Olen tavakasutajale üritanud teha nii, et tal oleks ikka kõik õigused ja saaks kõike teha ning olen ta administraatoriks teinud aga ikka on mitu jama.

Esiteks - näiteks kui üritan taustapilti vahetada siis ei luba ta mul seda teha kuna ütleb, et mul ei ole selleks õigusi. Tuleb ette selline kiri -

Teiseks ja ühtlasi ka kõige suurem mure - üritan sisse logida selle kasutaja alt (Mitte pea-admini alt) MSNi ja no üritan palju tahan siis ikka ei saa ja lööb ühe samasuguse errori koguaeg ette.. kuigi administraator kasutaja alt logib täiesti ilusti sisse ilma probleemideta. Nüüd tuleb ette selline error -

Kas keegi oskaks aidata kuidagi tõsiselt ja mida teha? Võin ausalt öelda, et olen mitmeid päevi lehitsenud googlet ja igasugu asju üritanud teha kuid siiamaani mul on see probleem ja pole kuidagi lahti saanud sellest. Isegi msn live mingi eestitugi andis õpetust aga see ka mind ei aidanud ja nüüd olengi täieti hädas omadega..

Usun, et sarnast teemat võib ka siinveel olla aga siiski päris mitte täiesti sama.. ja windows vista teema sisaldab 200 lehte.. seda ei anna kõike läbi lapata..

Loodan väga, et suudate mind aidata.

Kõike head!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.07.2011 07:23:59 vasta tsitaadiga

Oot ma ei saa aru.Ütled, et sul kaks administraatori kontot siis?
UAC on väljalülitatud?

Võimalik, et kui sa muutsid tavakasutaja konto admistraatoriks, siis mingid õigused jäid andmata süsteemi poolt ja selllest ka probleemid.
Laheduseks ehk teha nullist uus admini konto.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows vistas pole õigusi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.