tea millal DLC-id oodata on , eriti just ootaks uusi radu mis menüüs olemas juba nagu Rally Monte Carlo ja shibuya rallikrossi radu, samas uutest autodest ka ära ei ütleks
tea millal DLC-id oodata on , eriti just ootaks uusi radu mis menüüs olemas juba nagu Rally Monte Carlo ja shibuya rallikrossi radu, samas uutest autodest ka ära ei ütleks
Mingid DLC'd juba olemas ju või mõtled veel uuemat midagi?
Puldi ja rooliga jäävad kaas/pidur ja rool pidevalt kinni.(Mõnedel aitas exe'lt "Run as administrator" maha võtmine, aga mul mitte)
Pärast esimest patchi on onlines teatud mode'des võimatu sõita, lihtsalt iga kolmanda raundi alguses saan disconnect'i, igakord. Kaks korda olen saanud savegame corrupted, rohkem ei viitsi proovida!
Disconnect ja savegame on raudselt GfWL süüdi!
Aga muidu, esimesest probleemist piisab, ei viitsi klaviatuuriga sõita kui saab ka rooliga!
TÄIS VÄRDJAD VENNAD IKKA.... DLC-ga tehti Monaco rada mul pole sõnu... hakkab ikka täiesti reaalseks asi minema, et ostad 60euri eest Eestis mängu ja siis hakka maksma samapalju veel otsa, et täis mäng kätte saada _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Idiootsus kuubis on see mäng ju... teine rada ja juba oli miski DLC auto ostmise pakkumine. Teine kolmnurk ... ja osta DLC'ga rada endale... hea, et ma selle mängu videokaardiga tasuta sain...
Tere.
Sain ka selle mängu .Installisin ära aga sisse ei saa viskab ette...Application load error
Mis peaks tegema....poe nagu varem midagi sellist olnud..mis mul puudu on.
Noniiiiiii üle pika aja proovisin siis Seda Isojarvi katset.. ja tuli väike parandus 1:09.829 siis hetkel PB Muidugi Pro klass, abideta, klaviatuuriga.
varsti peaks video ka youtube-s olemas olema. Aga üldiselt ütleme et no kindlalt võin pakkuda et 0,7 sek veel varu, et saavutada perfect sõitu ...
Edit:
Video alguses aeg näha ka.. kui pausi peale panna.
Kas keegi teab/ oskab öelda, kas tegu on Maailmarekordiga või mitte ?
edit: ei ole ka Xbox 360 on keegi 1:09.7xx midagi sõitnud...
nii et peab veel nühkima
Edit2: See vend tegi mahapöörde otseks julmalt, nii et ikkagi tundub mulle et siis hetke maailmarekord minu käes.. _________________ MOC.Matrix & etc_Matrix
Vabandan, võibolla see teema juba siit läbi käinud, aga ei hakanud silma.
Nimelt on probleem rooliga mängides. Aegajalt kaob nagu ühendus rooli ja mängu vahel (nii u.1 sec.) Rooliks G25 ja tõeliselt häiriv on, kui vajest rool korraks kergeks läheb, või pidurid ei toimi _________________ www.nuts.ee (Müü mida Tahad)
www.funny.ee (Naljakad pildid, video, anekdoodid, mängud)
siimi, kuidas liiga järsku? Ise sõidan kõik abid maas, algseades klaviatuuriga ja ei tunne küll vajadust, et kuhugi poole pööramist seadistama peaks, pööraku või veel järsemini. Tegin mängu 2 korda lõpuni ka, kõik esikohtadele, niiet... Harjub ära.
muidu kahju et puldid saab nii vähe asju nääppida.
tahaks heameelega tundlikust maha lasta aga ei saa _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.