praegune kellaaeg 19.06.2025 18:17:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
woxdin
HV vaatleja
|
25.07.2011 02:13:19
Integreeritud graafika - Operatiiv mälu/Ekraani suhe aku vastupidavusse? |
|
|
Tean nii palju, et integreeritud graafika kaart kasutab RAM e. operatiivmälu ning see ei ole eriti mõeldud mängimiseks, aga kui praeguse piisava 4GB asemal oleks 6GB/8GB, kas see tasakaalustaks vahet eraldiseisva graafikakaardiga. Kõik oleneb kindlasti graafikakaardist, aga kas põhimõtteliselt toimiks või on kusagil mingi muu konks. Mainin, et jutt käib ikkagi sülearvutist ning ei tunne arvuteid just hästi.
Teiseks kuidas ekraani suurus mõjutab aku kestust. Kas kadu on märgatav 17-15,6-13 tolliste läpakate vahel võik kõik taandub prose jne peale?
Huvitaval kombel, ei leia ma eriti aku kestust nagu varem oli kombeks ikka märkida. Enamasti lisatakse juurde 6 või 4 cell battery? Ei oota eriti vastust, aga kas see on vihje, et läppari akule ei tasu loota või pean ma sealt umbes tuletama vastupidavuse?
Mis on põhiline vahe i5 ja i3 vahel? Midagi märkimisväärset, peale selle, et üldjuhul i5 on parem?
Teise põlvkonna prosed, nii i5 kui i3 ületavad Graphics Max Dynamic Frequency pea kahe kordselt (http://www.intel.com/consumer/products/processors/comparison-chart.htm). Ma vist ei eksi, kui ütlen, et see on seotud graafikaga, aga küsimus on kuidas ning miks on see oluline?
Dell´i ja Lenovo´ peetakse kvaliteetseks, HP on mind juba alt vedanud nagu paljusid oma tuntud ülemkuumenisega ja emaplaad kärssamisega (tunnistan, et olen ka ise süüdi). Ordi läpakaid ka ei usalda, liiga palju probleeme nende omanikel, keda tunnen. Kas ma olen õigesti aru saanud, et Dell´ ja Lenova peale võib kindlam olla kui eelnevalt mainitud läpakatele, kuid mis mulje jätavad Asus ning Acer?
Tänud abi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
26.07.2011 03:08:43
|
|
|
RAM'i suurendamine võib parandada üldist jõudlust ja mõjutab seega ka kaudselt graafikat, aga lisaks mälu hulgale on veel terve rida asju mis moodustavad erinevused integreeritud ja eraldi seisva kaardi vahel. ehk, et tajutavat vahet ei pruugi tekkida.
17 tolline võtab rohkem energiat kui 13 tolline... tegelikult sõltub see akukestvus veel umbes 20-st asjast. alates masina konfist lõpetades jooksvate programmide arvu ja ekraani heledusega.
need i3, i5 ja i7 on pmst vastavalt säästu, keskmine ja mänguri prose. vahe on jõudluses ja hinnas.
cell'ide arv viitab aku mahutavusele. 9 celline mahutab poole enam elektrit kui 4 celline, aga maksab ja kaalub rohkem kui 4 või 6 celline.
Graphics Max Dynamic Frequency näitab intel HD graphics (mis on nendele sülearvuti prosedele juurde ehitatud) maksimaalset taktisagedust kasutades dynamic frequency võimalust.
http://www.intel.com/Assets/PDF/whitepaper/323324.pdf
üldiselt kvaliteetsemat kraami leiab kõikide tootjate äriklassi masinate hulgas. lenovo thinkpad ja dell latitude asju viist peetakse tõesti paremateks hetkel. samas tehnika on tehnika, mõned mudelid on paremini õnnestunud mõned mitte ja see võib selguda vaid aja jooksul. ibm/lenovo masinatel on ka kiibid tüüpveana lahti sulanud ja akusid tagasi kutsutud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|