Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 423, 424, 425  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 24.07.2011 12:26:15 vasta tsitaadiga

kaurxxl, kui nii käitub, siis on AVG hambutu selle vastu ja viirus sulgeb sul koheselt ka Malwarebytes'i.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.07.2011 12:53:15 vasta tsitaadiga

Hehe, päris hea.
tsitaat:
MurdochAlert warns you whenever you visit one of the 100+ Murdoch Family-controlled websites. If you're not ready to block them all, MurdochAlert can warn you instead. Also it's handy for identifying news sources controlled by the Murdoch Family

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/MurdochAlert-details

tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 13:08:39 vasta tsitaadiga

kaurxxl kirjutas:
tudiludi kirjutas:
Mingi viirus peab sul siis olema. Tee Malwarebytesiga põhjalik kontrollimine ja lase eemaldada kõik, mis leiab. Samuti oma viirusetõrjega.

Oeh ... AVG ei leidnud midagi ja siis tirisin malwarebytesi ka alla, aga see paistab samamoodi ka käituvat nagu mõned lehed. Midagi vilksatas korraks ette, aga see sulges ennast kohe ja restart ka ei aidand. Ehk ju siis ei piirdu asi neti lehtedega?

Ilmselt tõstan kõik vajaliku teisele kettale ümber ja lasen õhtul kõik nullist peale.

Oota tiba. icon_razz.gif

Tee sellist "nalja", et kui Malwarebytes on installitud, siis mine programmi kausta ja nimeta mbam.exe ümber. Muidugi ära faili laiendit (.exe) puutu. Võibolla viirus blokeerib sul sellist faili käivitada, kuna peab seda viiruse tõrjeks.

Huvitav oleks teada, mis probleem on, et malwarebytes käima ei lähe. Kas süsteemisalve ka malwarebytesi ikooni ei ilmu? Proovi ka run as admin. Hmm, ei tule hetkel meelde, kas Malwarebytes safe modes läheb käima? Pole viitsimist proovida. :S
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.07.2011 13:17:19 vasta tsitaadiga

tudiludi: Nutikatel viirustel on MBAM-i blokeerimine väiksemat sorti tegevus. Ja samamoodi blokeeritakse ära ka suvalised teised viirusetõrjed ja Spy-püüdjad. icon_smile.gif

Sel juhul aitab nagunii ainult kette ühendamie teise arvutiga (välikettana) ja siis sealtkaudu viiruste ründamine.
-----------------------------------------
PS: Ning nutikad viirused suudavad ka Safe Modes täpselt samamoodi enda vastu suunatud rünnakud ära blokeerida. icon_wink.gif Süsteem töötab lihtsalt, arvuti käivitamisel läheb viirus alati esimesena tööle ja siis kontrollib hilisemaid tegevusi.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 13:22:07 vasta tsitaadiga

Teoreetiliselt võib kõike juhtuda. Lihtsam variant on proovida fail ümber nimetada ja käivitada. Loomulikult võib ühendada ketta teise arvutiga, aga võibolla nakatab ketas ka teist arvutit??? Ja alati pole teist arvutit kõigil saadaval.

Kui on, siis proovida muidugi võib. icon_smile.gif
tagasi üles
kaurxxl
HV vaatleja

sõnum 24.07.2011 13:37:53 vasta tsitaadiga

Ohoo ... faili nime muutmise peale läks see isegi tööle. Eks varsti näeb mis see ütleb.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 13:41:09 vasta tsitaadiga

Proovisin järgi ja Safe modes töötab Malwarebytes väga edukalt. Ideaalis peaksid teostama kontrollimist Safe modes.

KUi ei tea, kuidas safe mode siseneda, siis arvuti käivitamisel, kui tuleb emaplaadi logi, tipi korduvalt F8 klahvi seni, kuni tuleb mustal taustal valge tekst, kus on valik "Safe mode". Noole klahvidega saad valida nende vahel.

Anna tulemusest teada jah. icon_razz.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.07.2011 13:51:16 vasta tsitaadiga

kaurxxl kirjutas:
Ohoo ... faili nime muutmise peale läks see isegi tööle. Eks varsti näeb mis see ütleb.

Haha loll viirus siis, kui nime muutusest aru ei saa icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 14:10:20 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
kaurxxl kirjutas:

Ma ise ei tea küll midagi väita, aga miks peaks viirus sellest aru saama? Sellisel juhul peaks viirus lugema ka protsessi sangu ehk protsessiga seotud faile.

Endal küll ei ole ette tulnud, aga kuskilt kunagi lugesin, et see võib aidata. Ega kui ei proovi, siis teada ei saa.
tagasi üles
kaurxxl
HV vaatleja

sõnum 24.07.2011 15:10:36 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
tomorrow kirjutas:
kaurxxl kirjutas:

Ma ise ei tea küll midagi väita, aga miks peaks viirus sellest aru saama? Sellisel juhul peaks viirus lugema ka protsessi sangu ehk protsessiga seotud faile.

Endal küll ei ole ette tulnud, aga kuskilt kunagi lugesin, et see võib aidata. Ega kui ei proovi, siis teada ei saa.

Loll viirus või mitte aga paistab, et malwarebytes AVGst palju targem ei ole.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 15:15:11 vasta tsitaadiga

Proovi superantispyware-t.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 24.07.2011 16:14:58 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 16:50:29 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
icon_lol.gif

Oma arust ma nalja ei teinud. Või teeb sulle see olukord nalja?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 24.07.2011 17:05:58 vasta tsitaadiga

see superantispyware kõlab ise nagu viirus juba
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.07.2011 17:09:05 vasta tsitaadiga

Kasulik leht igaljuhul millega ennast kurssi viia: http://www.arvutikaitse.ee/
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 17:37:20 vasta tsitaadiga

http://www.ekaitse.ee/foorum/erinevad-turvatarkvarad/tasuta-tasulised-nuhkvaratorjed

Ei ole mina selle programmi kasulikkust välja mõelnud.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.07.2011 18:17:07 vasta tsitaadiga

tudiludi: Kuidas võtta - näiteks SpyBot suudab Onlines ette blokeerida 150 000 nimetust Spysid ligipääsu. icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Ehk siis 150 000, erinevate nimedega, Spy-d vaatavad nukralt eemalt arvutit, kuid kuidagimoodi ligi ei pääse.
---------------------------
PS: Mina ei käsi kellelgi midagi kasutada, ise kasutan ja olen täiesti rahul, kuna pahalased masinani ei pääse. icon_wink.gif

PS2: Seda võib muidu lisada küll, et sellisel arvul Online-tõrjet ei suuda mitte ükski teine programm, kui ainult SpyBot, reklaamitagu mida tahes. Näiteks arv 20 000 on kõvades kordades väiksem arv, kui 100 000 ja üle selle.
Märkusena: Arvud on seetõttu nii suured, et Spy-d kasutavad tihti erinevaid nimesid ning need nimed ka pidevalt muutuvad.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 19:19:52 vasta tsitaadiga

tahanteada, vähem mula ja rohkem tegusid. Kui viirus tahab tulla su arvutisse su nõrkusehetkel, siis ei aita seal ükski spybot ega miski. Kunagi sai ka Spyboti kasutatud, aga üsna aegunud ja tüütas see accept panemine pidevalt ära. Malwarebytesi püsikaitse tundub olevat parem ja tõesti, kui mingit faili käivitada ja teatab, et on pahavara, siis seda see ongi. Kui Avast midagi leiab, on ka tegemist viirusega.

Ükski programm pole ideaalne ja viiruseid võib läbi lipsata igalt pool, kuid arukalt käitudes on nendega vähe probleeme. Aga kuidas arukalt käituda, selle valemit ma ei oskagi öelda. Kahtlasi lehti ei külasta, arusaamatult suuri või väikeseid faile ei käivita ja üldse laadida tarkvara turvalisest kohast. Softpedia on minumeelest kõige parem koht programmide allalaadimiseks - tohutu suur valik ja väga palju alternatiivseid allalaadimiskohti.

Aga see on üsna tavaline, et külastatakse mingit torrenti lehte ning vaatama torrentile antud negatiivsetele kommentaaridele laetakse fail ikkagi alla. Mul pole loodusliku valiku vastu midagi, aga see võiks taoliseed arvutiomanikud meist eemale hoida. icon_razz.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.07.2011 20:29:33 vasta tsitaadiga

tudiludi: Edit - niipalju lisaks, et see E-Kaitse tabel on aastal 2011 suht kasutamiskõlbmatu kah, kuna see on kokku pandud aastal 2009. Arvutikaitse seisukohalt siis ikka väga-väga Kiviaegne tabel. icon_wink.gif
-------------------------------
Võrdluseks siis kaks tabelit aasta 2011 suvest juuni ja juuli: Natuke sarnased ja natuke erinevad, aga päris hea ülevaate annavad, eriti siis selles valguses, kuidas programmid suudavad Win7-e all töötada.

1. Best free "AntiSpyware" software for Windows 7 operating system.
http://www.mywindowsclub.com/resources/4792-Best-free-AntiSpyware-software-for-Windows.aspx
2. Top 10 Best Free Antispyware Programs
http://www.antimalwaredoctor.org/top-10-best-free-antispyware-programs
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 21:17:22 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
tudiludi: Edit - niipalju lisaks, et see E-Kaitse tabel on aastal 2011 suht kasutamiskõlbmatu kah, kuna see on kokku pandud aastal 2009. Arvutikaitse seisukohalt siis ikka väga-väga Kiviaegne tabel. icon_wink.gif
-------------------------------
Võrdluseks siis kaks tabelit aasta 2011 suvest juuni ja juuli: Natuke sarnased ja natuke erinevad, aga päris hea ülevaate annavad, eriti siis selles valguses, kuidas programmid suudavad Win7-e all töötada.

1. Best free "AntiSpyware" software for Windows 7 operating system.
http://www.mywindowsclub.com/resources/4792-Best-free-AntiSpyware-software-for-Windows.aspx
2. Top 10 Best Free Antispyware Programs
http://www.antimalwaredoctor.org/top-10-best-free-antispyware-programs

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Anna mulle andeks, et seda pean välja ütlema, kuid selle jutuga sa ületasid ennast. Ületasid enda rumaluse tipu.

Kuidas sa sellist juttu üldse suutsid kirjutada? Sa võrdlesid võrreldamatuid asju. Need on täiesti erinevate lehtede hinnangud. Lisaks ei sisalda ühte ja sama hulka parimaid programme. See oleks umbes sama, mis küsida sinu käest arvamust, mis on parim nuhkvara tõrje ja sina küsid seda minu käest homme ja siis nende kahe arvamuse põhjal öelda, et vahepeal on palju vett merre tagasi voolanud ning aeg on edasi läinud. icon_biggrin.gif

Ja ma täitsa usun, et kõik need programmid suudavad Win 7-e all väga edukalt töötada.

Sa räägid vahest üsna arukat juttu, kuid oma vahepealsete rumalate "pärlitega" näitad sa ennast täiesti rumalana ning keegi su juttu ei usu. Ma annan sulle väikese soovituse, et kui mitte midagi öelda ei ole, siis külasta järgmist teemat. Üsna tihti oleks arukam oma mõte jätta välja ütlemata ja ei tasu alati iga hinna eest oma seisukohti kaitsta. Kirjutamine hõbe, vaikimine kuld. icon_wink.gif
Kuna tegemist on foorumiga, mis on suhtluskeskkond, kus suhtlejaid on mitu, siis ei tasu ka teistel sellele kaasa aidata. Niimoodi jääbki teema järjest ja järjest ketrama ilma, et kuhugi jõuaks. Ma ei ole küll kõige õigem inimene seda ütlema, aga lihtsalt üsna mitu korda on selline mõte peaks käinud ja ühe korra ütlen ka välja. icon_wink.gif

Ja lisaks. Arvad, et see ekaitse lehekülge tehti ühe päevaga valmis? Seda postitust on viimati uuendatud 2010.-nda aasta detsembrikuus. Ja selle 8 kuuga ei toimu mingeid murrangulisi programmide taandarenguid. Tegelikult usun, et seda on isegi hiljem muudetud, kuna postituse muutmise kuupäeva peab seal käsitsi lisama - automaatselt süsteem seda ei muuda.
tagasi üles
kaurxxl
HV vaatleja

sõnum 24.07.2011 21:55:38 vasta tsitaadiga

Anyway ... proovisin ka seda superantispyware't ja tulemus: 1000 midagi tracking cookie't, mis iganes asjad need ka täpselt ei oleks. Igatahes ka sellest kasu ei ole, kuna neil pole selle jamaga mingit pistmist.

Esimene, teine ja kolmas asi ei aita, siis ma eeldan, et kõik maha ja siis uuesti peale on kõige lihtsam lahendus. Täna seda enam ei viitsi ette võtta, aga lähipäevadel ilmselt küll.

Ja suvaliste failide avamiste ja kõige klikkimiste kohta niipalju, et sellise jamaga ma ei tegele ja peale seriaalide ma väga midagi muud torrentite kaudu ei tiri ka.
Ja olen seda ka näinud, kus mõne isiku arvuti järsku aeglaseks jääb ... küsin mis tegid siis ... näe seda videot hakkasin vaatama ... ahaa ... video.exe ... okei.

Igatahes see nädal polegi midagi arvutiga teinud eriti. Ja kokku olen 2 faili arvutisse tirind. Top Gear'i uus osa ja Burn Notice uus osa. Vaevalt et neist midagi nüüd sai.
Võib muidugi ka mingi vanem jama olla, aga noh eks seda kust selle viiruse või asja ma sain ilmselt me välja ei mõtle.

See nädal alles panin sellist käitumist tähele ja ainukeseks asjaks oli siis, et osasi tab'e arvuti ei lase avada, või õigemini sulgeb kohe kui see avada. Ja sel hetkel arvasin ma, et äkki on mingi FF'i jama, siis vaatasin, et kõik brauserid käituvad nii. Järelikult midagi muud. Ja kui viirusetõrjeid see ka blokeerib, no siis järelikult on viirus.

Igatahes huvitav viirus, kuna midagi muud ei ole muutunud, arvuti on ikka sama kiire ja kui see osadele lehtedele juurdepääsu ei oleks takistand poleks ma seda tähele pannud. Ja neid lehti, mis sellele viirusele ei meeldi väga palju tähele pole pannud.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 22:00:32 vasta tsitaadiga

Süsteemi uuesti installimine võtab aega. Kas sul süsteemitaaste on sisse lülitatud (system restore). Kui on, siis võta süsteem tagasi aega, kus probleemi ei olnud. Usun, et sul kaob see probleem siis ära. icon_smile.gif See peab sul siis loodetavasti mingi vigase tarkvara süü olema.
tagasi üles
kaurxxl
HV vaatleja

sõnum 24.07.2011 22:21:01 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
Süsteemi uuesti installimine võtab aega. Kas sul süsteemitaaste on sisse lülitatud (system restore). Kui on, siis võta süsteem tagasi aega, kus probleemi ei olnud. Usun, et sul kaob see probleem siis ära. icon_smile.gif See peab sul siis loodetavasti mingi vigase tarkvara süü olema.

icon_lol.gif See vilksatab samoodi ette ja sulgeb ennast kohe icon_lol.gif

Süsteemi uuesti istaleerimine võtab jah aega, aga peale dokumentide ja muusika mul C kettal midagi vajalikku ei ole. Teisel kettal on veel seriaale ja filme, aga seda ma nii kui nii näppima ei hakka.
Vähe teemast mööda ka. 1800 lugu on 50GB icon_biggrin.gif Mitte, et see mingi müstiline number oleks, aga selle arvutisse saamine uuesti võtaks ikka päris ropult aega.

Kui ma nüüd windowsi ketta ülesse leiaks veel.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 24.07.2011 23:05:00 vasta tsitaadiga

Siis on midagi süsteemis jamasti. Kas sul mingit Windows 7 repair, restore või full install plaati on? Sa pead kuskilt saama omale selle plaadi. Sellega boodid oma arvuti üles, valid Install now aknas Repair your computer, see skännib natuke ja siis valid System restore.

Aga kui sul seda plaati ei ole hetkel käepärast, siis mine Safe mode ja proovi sealt süsteemitaaste käivitada. Usun, et safe modes ta ikka töötab.

PS! Mul kunagi oli ka, aga Vistas taoline probleem. Aga vot, logi ma ei pea ja seega ei mäleta, kuidas probleemi lahendasin. Kui mälu mind ei peta, siis minumeelest keeras viirus kõik teenused kinni. Ja teenuseid ei saanud käivitada, kuna üks teenus sõltus teisest, teine kolmandast jne. Aga kindel ei ole, kas teenuste probleem oli sellega seotud. Sa võid vaadata, kas sul System Shadow copy teenus töötab (services.msc), aga kui ta sul korraks ainult vilksatab, siis vaevalt, et probleem selles on.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 24.07.2011 23:08:51 vasta tsitaadiga

tehke omale teema icon_idea.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 423, 424, 425  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.