Kardisõidu maailmameister korraldas pärast finišit kokkupõrke!
tsitaat:
Itaalias La Conca´s lõppenud kardisõidu maailmameistrivõistlused pakkusid kentsaka seiga DD2 Rotax masinaklassi finišis. Napi eduga maailmameistriks tulnud Daniel Morad kaotas võidujoovastuses masina üle kontrolli ja rammis vahetult pärast finišit oma peamist konkurenti. Õnneks kumbki mees tõsisemalt viga ei saanud.
Teeme! Aga kas 24 vähe pole? Selline juba tehtud ja kui teha siis ikka korralikult
Ainult et kas leidub masinaid mis niikaua vastu peavad
Need seal elktrikardid jah.
Tean saksa keeles ainult paari sõna, kui sedagi, aga ma sain aru, et tegemist oli elektrikartidega?
Ma ei ole ka suur saksakeele friik, aga mina saan aru, et see on esimene kord, kus elektrikardid sõitsid koos sisepõlemismootoritega ja elektrikart saavutas sensatsioonilise 8 nda koha vms.
Kummalgi versioonil 0 tehnilist probleemi terve sõidu jooksul. (Tegemist RIMO tehaseüritusega muidugi.)
Kui keegi juhuslikult klippi koos häälega vaatas, siis vähemalt sisepõlemismootori hääle võiks AHV täna juba ära tunda. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Tean saksa keeles ainult paari sõna, kui sedagi, aga ma sain aru, et tegemist oli elektrikartidega?
Ma ei ole ka suur saksakeele friik, aga mina saan aru, et see on esimene kord, kus elektrikardid sõitsid koos sisepõlemismootoritega ja elektrikart saavutas sensatsioonilise 8 nda koha vms.
Kummalgi versioonil 0 tehnilist probleemi terve sõidu jooksul. (Tegemist RIMO tehaseüritusega muidugi.)
Kui keegi juhuslikult klippi koos häälega vaatas, siis vähemalt sisepõlemismootori hääle võiks AHV täna juba ära tunda.
No eks nad olid häälekad jah elektrikartide kohta, aga ega ma nüüd üleliia ei süvenenud - jäi lihtsalt silma, et miski liikus elektriga.
Teeme! Aga kas 24 vähe pole? Selline juba tehtud ja kui teha siis ikka korralikult
Ainult et kas leidub masinaid mis niikaua vastu peavad
Need seal elktrikardid jah.
see pull võib kalliks minna. suuri sponsoreid vaja sel juhul. Sõitja jääb nälga muidu _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
FK Keskus koostöös Viimsi ja Pirita huvikeskustega korraldavad 27.mail ühe toreda päeva, Viimsi ja Pirita Lastekodu ,ning vähekindlustatud perede lastele!
Kui on Teil soovi oma ettevõtmistega toetada neid lapsi siis igasugune aktiivsus on teretulnud! võib kontakteeruda otse 56246302!
Üritus toimub 27.05.2011 kell 16:00 Viimsi Sisekardirada (Muuli tee 1, Viimsi) _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Tanel Leoki heategevusüritus.
Aegu ei tasu tõsiselt võtta. See oli show, kus vahepeal tuldi muudeks tegevusteks rajalt maha, safety-car sogas vett ja poole sõidu pealt muudeti raja suunda.
Vihjeks niipalju, et Sten ja Nancy olid pika puuga kiireimad.
Võit läks Urmo Aavale. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Tanel Leoki heategevusüritus.
Aegu ei tasu tõsiselt võtta. See oli show, kus vahepeal tuldi muudeks tegevusteks rajalt maha, safety-car sogas vett ja poole sõidu pealt muudeti raja suunda.
Vihjeks niipalju, et Sten ja Nancy olid pika puuga kiireimad.
Võit läks Urmo Aavale.
Käisin eile Saurixis sõitmas. Parim aeg 53.66 välirajal (olen 100+ kaalukategoorias). Muidu läbisin ringe sujuvalt kõrgesse 53 või madalasse ja keskmisse 54 sekundisse.
kuidas seda taset siinse rahvaga võrrelda annab? Jääksin rajal väga jalgu teistele? _________________ ..||..
Ei ole praeguse rajakonfiguratsiooniga kordagi sõita proovinud.
Kuna Brook on seal nüüd instruktor, siis võiks millalgi proovima minna. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
mine jah. Ma lähen ise laupäeval uuesti, vaatab kas õnnestub aega parandada
Laupäeval ei saa ma kahjuks sulle nõu anda, võid tulla pühapäeval Aga edetabel on üleval 100+ kategoorias ning tundub täitsa mõistlik aeg(Y) .Muidu kergemad poisid peaksid sihtima 48sekundit, kuid ka 49 aeg on väga kõva aeg. Väga väga vähesed on seda saavutanud =)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.