Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  2011 HV kardisarja VI etapp - Kestvussõit, FK Keskus, 17.juuli. Peasponsor www.arvutikeskus.ee märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
stack
HV vaatleja

liitunud: 16.11.2008




sõnum 19.07.2011 22:57:46 vasta tsitaadiga

mella kirjutas:
stack kirjutas:

Aga kohtunikele tuleks siin korralik märkus teha, niisama tulla sinna mune sügama pole mõtet. Ma konkreetselt sõitsin stardisirgelt mööda ja juhtisin korduvalt tähelepanu sellele, et kus lipud on. Kohta ma küll ei kaotanud kokkuvõttes, aga no viimased 2 ringi olid ikka korralikult higised:)


No tee siis märkus ära, mina olin kohtunik icon_wink.gif

Kusagil pole öeldud, et kohtunik peab KÕIGILE tagant tulejatele aeglasemad kardid tee pealt ära lükkama ja kõigile sinist lippu näitama.

Üldiselt ei jõua kohtunik jälgida eriti rohkem kui 3 esimese numbreid ja järjestust ning paari viimast meest ka. Ning lisaks vahepeal grupisõidu käitumist.
Sinised lipud tulevad mängu, kui liidrid jõuavad ringiga järele.
Sellest punktist edasi on aeglased juba teavitatud, et tagant on tulemas ka kohad 2, 3 jne. Seega on aeglase sõitja kohustus kiirem mööda lasta, mitte oodata, kuni kohtunik uuesti sinisega ähvardama hakkab. KUI kohtunik märkab, et aeglased ka 4+ mehi takistavad, läheb sinine käiku. Antud juhul infot polnud ja ei märganud.

Kui kohtunik on rajal ja peab jälgima kogu enda lähedastes kurvides olevat ning lisaks kohti/numbreid meeles hoidma, on natuke palju eeldada,et ilma igasuguse sideta jõuab ka tagakurvist info ning lisaks veel info ringide kohta sõitjatele. Kui keegi tagakurvis kohti vahetab, ei saa esimene rajaosa sellest mitte mingil moel teada, kui putkast monitorilt stardijoone ületamisel.

Jah, A finaali ringidel 28-30, 44-46 ja 54-60 ei olnud kohtunik boksikurvis, sest vastasel juhul oleks kogu seltskond saanud võidusõidu lõppemisest teada finišilipu järgi. Ilma mingi eelneva countdownita. Rajameeskond selleks igatahes initsiatiivi üles ei näidanud - ju oli korraldajatel kokku leppimata. Ja kui ringe poleks näidatud, ma ei kujuta ette, milline kräunumine siis lahti oleks läinud icon_wink.gif (või kui viimased ringide info oleks vale olnud). Ise ka ei tahaks, et sõidu ajal pead käekella pealt arvama, palju sõidust umbes läbi võiks olla.
Aga kolme esimese sõitja suhtes teadsin ma täpselt , mis ka sel ajal boksikurvi läheduses toimus + kolisemisohtlikud grupid.

Loomulikult käib võidusõit kõigi kohtade peale, kuid nendes tingimustes üle 3 esimese ma vaba rada garanteerida ei suutnud.
Niiet rohkem tolerantsust, kohtunikuks olemine oli selles sõidus munade sügamisest päris kaugel.
Lisaks veel siia, et tegelikult pidin ma algse info põhjal jälgima kõigest seda, et sõit liiga jõuliseks ei muutuks. Millest 5 min enne võistlust sai äkitselt peakohtuniku roll.
Niiet kui ei meeldi, mina üksi paremaks suuteline pole. Suvalistele pealtvaatajatele ei hakka ju ülesandeid jagama poole sõidu pealt.

Veidi ka ühest teisest intsidendist, kus 2. kohal sõitnud Stigile ringiga saajad ette jäid. Tõenäoliselt siis Iguaan & Co.
Boksikurvis olid 2 aeglast üksteise sabas kinni ning umbes 10 kardipikkuse kaugusel Stig. Tagasihoidlik informeeriv sinine oli väljas, kuna eelneva lähenemise järgi tundus, et ringiga veel segama ei hakka. Seega info oli antud. Paraku aga jõudis Stig raja tagaosas paarile kannule ning boksikurvis oli juba tagarauas kinni. Siis oli juba karjuv sinine väljas.
Siit tuli ka hoiatus aeglasele paarile - omavahel võite võidu sõita, aga ärge rajal enda ümber toimuvat ära unustage. Kuna ristilippu sai plaanitust rohkem liigutatud, võis jääda mulje, et on antud käsk mahatulekuks, seega ka järgmisel ringil thumbs_up.gif mõlemale mehele, et nad segaduses boksi ei sõidaks. Loodan, et sõitjatele oli info arusaadav.


Ära nüüd asja väga isiklikult võta, arusaadav et tegemist on hobisarjaga ja et keegi millegi eest raha ei saa ja et kogu üritus üldse vabatahtlik. Minu poolt lihtsalt märkus õige asja eest - lubati sinist lippu lehvitada, aga seda ei tehtud. Mul käis korralik võidusõit ja iga punkt on koondseisu vaadates arvel, olgu see 4 koht või 10 koht:)

Ega selle jutu mõte polegi siin kedagi sõimata või maha teha. Väljendasin lihtsalt rahulolematust. Sinu asi lihtsalt öelda, et jah kahjuks ei suutnud asja kontrolli all hoida ning järgmine kord üritame paremini. Ja siirdume sõbralikult järgmisele etapile:)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

liitunud: 03.04.2002




sõnum 21.07.2011 19:51:15 vasta tsitaadiga

Kvali video - http://www.youtube.com/watch?v=K2hRfPwW1Yo
B-finaal - http://www.youtube.com/watch?v=Zrc_tKKf3Ik
A-finaal - http://www.youtube.com/watch?v=jEjPDsfCapg

_________________
Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.


viimati muutis HDvurle 24.07.2011 09:28:29, muudetud 2 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

liitunud: 21.09.2008




sõnum 21.07.2011 22:46:53 vasta tsitaadiga

Hea töö.
_________________
Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  2011 HV kardisarja VI etapp - Kestvussõit, FK Keskus, 17.juuli. Peasponsor www.arvutikeskus.ee mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.