Kui asi niimodi edasi läheb siis paari aasta pärast tulevad sellised Mission Impossible stiilis mänguplaadid,peale mängu lõputiitrite lõppu on sul aega 30 sec. et plaat konsoolist eemaldada peale seda plaat hävineb.EI MINGIT JÄRELTURGU ! _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
mu 30päeva ps+ pidi aeguma 6 juuli. täna hommikul oli igatahes see kollane plussmärk pildi juures endiselt. uk poes on miskit imelikku. tea kas seepärast, et see plus on kuidagi külge jäänud või ongi neil miski soga jälle seal. ps+ tasuta burnout paradise aegus igatahes üsna täpselt kellaaja järgi.
mu 30päeva ps+ pidi aeguma 6 juuli. täna hommikul oli igatahes see kollane plussmärk pildi juures endiselt. uk poes on miskit imelikku. tea kas seepärast, et see plus on kuidagi külge jäänud või ongi neil miski soga jälle seal. ps+ tasuta burnout paradise aegus igatahes üsna täpselt kellaaja järgi.
uk's ka? ning läbi oli see saanud 3 juuli ja siis pikendati paar päeva (mis peaks praeguseks ka läbi olema). kui pikendas siis miks plusi all mul on seal miski ea kampaaniahindade asemel trialid kõik ja uut plus sodi pole nagu üldse (mitte et mind see huvitaks). ja tavakasutajale on ea speciali all ka justkui miski jama. a la hind £9.99 (was £9.99)...
uk's ka? ning läbi oli see saanud 3 juuli ja siis pikendati paar päeva (mis peaks praeguseks ka läbi olema). kui pikendas siis miks plusi all mul on seal miski ea kampaaniahindade asemel trialid kõik ja uut plus sodi pole nagu üldse (mitte et mind see huvitaks). ja tavakasutajale on ea speciali all ka justkui miski jama. a la hind £9.99 (was £9.99)...
äkki keegi oskab aidata, mul ps3 slim 120gb ja 2 minutit peale sisse lülitamist lihtsalt lööb konsooli kinni, enne oli see aeg pikem, algul sai pool tundi mängida, siis 15 min ja nüüd aint 2 min. tähendab, see polegi mängimine vaid lihtdalt lahti saab hoida 2 minutit
Mul omal on aparaat üle kuumenenud viimastel päevadel, kui ikka toas on ca 30 kraadi siis pikalt ta vastu ei pea.
Jõuline vihje riistvara poolt, et suvi pole videomängude aeg
Selle PSN+ on tõesti mingi jama - mul nii US kui EU konto all näitab, et see kehtib; samas US kontoga "tasuta" mänge tõmmata ei saa, EU omaga saab
P.S nädalavahetusel sai "nostalgitsetud" ja Streets of Rage 2 (tasuta EU PSN+ liikmetele) läbi tehtud _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
ei leidnud vastavat postitust seega esitan küsimuse siin.
Kastutusel PS3 ja arvuti, kust tahaks meediat streamida Win7 Pro 64bit.
Tean, et üheks selleks variandiks on Windows Media Player 11, kuid kui sealt proovin stream'ingut ON panna siis midagi ei juhtu- playeris see nagu ei aktiveeru. Samuti ei leia PS3 ka videofailide meedia serverit.
Oleks tänulik, kui keegi aidata oskaks või viitaks kust kohast leiaks infot.
Tänan tähelepanu eest! _________________ Unknown High Object
SD meedia ja mp3 töötavad kenasti.
Raskusi on 720p ja 1080p mängimisega. Siin võibolla ei saa hakkama minu raal. Oskad äkki öelda, mis peaks min prose olema, et 1080p'ga hakkama saaks?
Kui sama läppar HDMI kaudu telekasse ühendada siis saab 1080p materjaliga hakkama küll. _________________ Unknown High Object
Eraldi teemat ei ole mõtet ühe küsimuse pärast teha, küsimus ise:
Kas on võimalik PS3-e torgata m-interneti pulk ja sealt internet kätte saada?
Olen ise jaganud mobiilse interneti Android telefoni WiFi Hotspot võimalusega PS3-e ja väga normaalselt töötas, isegi suured demod sai probleemideta alla tõmmatud, rääkimata mängude uuendustest.
Osta pulga asemel miski odavam Androidikas, millel Froyo peal, netikaart sinna sisse ja voilaa . Wifi ruuter + telefon korraga olemas.
Täna tuleb PS Store AC: Brotherhood müüki. Olen mängu enne plaadi versiooni peal läbi teinud. Aga selline küsimus, et kui ta endale PSN-ist hankida siis kas plaadi save PSN versioonile sobib või pean kõik otsast peale alustama
PSN ja plaadil olevate mängude savegamede, trophide jne kokkusobivus on mänguti täiesti erinev. Mõnel toimib, mõnel mitte. Brotherhood kohta ei oska kommenteerida, kuna teda pole PSNis veel saada. Kuid kui tekib, küll siis google ka vastuse pakub.
Mis puutub PS4 tulekusse siis isiklikult ei usu et enne 2015a tuleb kuna raud on ju PS3 korralik ja mille pärast nad uuesti PS3 Slimist uuema versiooni turule toovad kui peaksid uuest aastast PS4 müügile paiskama nagu kõmuuudistes kuulutatakse.Ja need kes ei julge enam PS3 osta vaid ootavad millal PS4 välja tuleb võiks ka PS4 vahele jätta ja oodata PS5 tulekut,kuna eks kunagi tuleb ka see välja ega progress seisma jää _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Millised juhtmed ma täpsemalt ostma pean .. hea oleks kui mingi oomipoe link vms. Või suudab keegi ise müüa?
Nimelt PS3 ühendatud kuvariga läbi HDMI aga kurvail endal kõlle pole .. seega tahaks heli saada kuidagi eraldi kaabliga arvutikõlaritesse? _________________ Aita suve, söö lund!
Optiline sisend on emaplaadil või kõlaritel? Kui jah osta optiline. (oleneb pikkusest 5-10€)
Kui ei siis pane ps3 tavaline komposiit taha ja ühenda need nii nagu saad. Kui rca otsi saad kasutada ei ole midagi vaja. kui ei siis osta RCA to 3.5mm Audio pistik konverter (1€ vast maksab)
Spoiler
Ja siis pead veel välja mõtlema kas paned heli läbi pc või otse kõlaritesse. Võibolla on vaja sellisel juhul splitter osta.
RCA splitter. võibolla vaja kahte sellist:
Otse kõlaritetaha tahaks panna ...
Tegelt tahaks kõlari juhtme poolitada 2.
Et 1 PC taga teine PS3 taga ... emba kumba töötab siis teise seadme paneb kinni või keerab heli 0i. _________________ Aita suve, söö lund!
-FoX-, võib-olla ütleksid, mis sisendite võimalused kõlaritel on. Kui on mitu erinevat sisendit, siis soovitaks erinevatesse panna. Igasugu Y-kaablid tekitavad tavaliselt probleeme. _________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett
OT:
EstBeast, vaadates su signatuuri, siis äkki oleks aeg omale korralikud tööriistad soetada - momendil jätad sellise "soss-sepa" mulje... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
pole ammu enda ps3'ga pikalt mänginud. täna sai, aga terve päev mängitud ja lülitas 2 korda ennast välja, peale välja lülitamist jäi punane tuli vilkuma. kas hakkab ära koolema või vajab lihtsalt puhastamist või hoopis midagi muud?
Ma avastasin, et puldil jääb X nupp vahest alla suuremal klõbistamisel. Kas kellelgi on midagi sellist olnud? _________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.