Godhand - good job.
Mõned lisa asjad juurde - soft on minumeelest natukene paremini ülesseehitatud. Kui saaks nüüd tööle ka virtual console (Nintendo suure suuga lubas) ja GBA klassikuid pelada 3DSi peal, siis mina seda masinat muu DS põlvkonna vastu ei vahetaks. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Mulle meeldis samuti Godhand'i ülevaade, ootan isuga järge!
Huvitav, millal tuleb Nintendo 3DS "Lite"? Nintendo DS saabus aastal 2004, DS Lite aastal 2006. Äkki saabki siis umbes 2-3 aasta pärast näha mudelit, mis elimineerib kõik suuremad puudused? Sellest on küll väga vara rääkida, kuid olen viimastel nädalatel pingsalt selle üle mõelnud ning tõenäoliselt ootan selle uuema versiooni ära - kunagi ta ikka tuleb. Senimaani saavad PSP ja DS vatti.
Täna peaksin enda video ülevaate sellest konsoolist valmis saama, nii, et kes segaseks ennast veel joonud pole siis saate õhtul ülevaadet näha _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ja ülevaade vaadatud oleksin oodanud enamat. _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
Sellest nintendo e-poest pole erilist kasu momendil vähemalt,demosi ka veel pole,mingeid mänge osta saab,aga midagi huvitavat seal küll pole veel _________________
Vici, demosi pole aga vähemalt Excite Bike sai tasuta alla laadida ja 3D-s mängida Üks low graafikaga gametrailer on ka üles pandud shoppi aga ootaks jah veidi suuremate mängude demosi. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
juba kohal ..minul veel mitte kust muidu tellisid? _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
juba kohal ..minul veel mitte kust muidu tellisid?
Hoplaaa ja minulgi nüüd käes _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
Miyamoto suggested that Nintendo is working to widen the 3D viewing angle, which would theoretically make playing games in 3D more comfortable while moving the 3DS about.
"On the programming side with the gyro controls, we are providing some assistance to make sure that the 3D visuals stay in focus as much as possible," Miyamoto said.
Ehh... Mul olid juba lootused kõrgel, kui Nintendo Video programmi eile alla laadides oli seal kiri, et "Enjoy content from any supported public Wi-Fi spots all over Europe", kuid tundub, et Eesti on taaskord kolmanda järgu Aafrika riik, sest Sony ja Microsofti eeskujul on kenasti meie jaoks videomaterjal lukku pandud. Edukas -.-;;;
Ehh... Mul olid juba lootused kõrgel, kui Nintendo Video programmi eile alla laadides oli seal kiri, et "Enjoy content from any supported public Wi-Fi spots all over Europe", kuid tundub, et Eesti on taaskord kolmanda järgu Aafrika riik, sest Sony ja Microsofti eeskujul on kenasti meie jaoks videomaterjal lukku pandud. Edukas -.-;;;
täielik pettumus jah _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
Ohwow 1 hea mäng ja 1 crap (noh DS AC olid igastahes psad) cancelled, MÄNGUDE PÕUD indeed. Tbh praegu mängude valik ei ole just 3DSil parim, ainuke mis huvitab on Devil Survivor (mis on tegelikult DS versiooni re-make), kohati ka SSF4 ja BBCS2 aga parema graafika ja controlsiga on mul võimalus neid mõlemaid PS3l mängida.. Aga vaadates PS3, millel algselt oli ka väga halb mängude valik, kuid nüüd on täitsa hea, siis ei saa veel hukka mõista 3DSi.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
orav, ega demagoogitsev pseudoküpsus parem poleks. Tulebki öelda nii, nagu asi on. Ma olen bjakaga ühel meelel. Kui mõni mees suudab konkreetsete konsoolide kohta ainult Igor Mangi stiilis õudu, põuda ja veeuputust ennustavaid kommentaare kirjutada, siis see lihtsalt ajab muigama _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.