Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 13.07.2011 19:34:02 vasta tsitaadiga

Euroopast tulebki paari päevaga kohale asjad. Pole seal sürri midagi. Endal just paar kuud tagasi juhtus selline asi, et sain paki kätte ning üks asi oli ära võetud pakist aga õnneks polnud summa ka suur mis sellega kaotsi läks. Paar aastat tagasi ootas üks tüüp enda asja Ameerikast 3 kuud ning kui kätte sai nägi, et asi oli isegi Aafrikas ära käinud icon_smile.gif Üllataval kombelon ul tulnud mitu korda viimase poole kuu jooksul Ameerikast 5 päevaga asi kohale kui tavaliselt ikka arvestan 2 nädalaga, kuid üks asi tuleb juba üle kuu aja mul Ameerikast, mis siis, et Tracking numbriga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 14.07.2011 16:59:07 vasta tsitaadiga

Kas keegi sellist - u 20-30 kg pakki(suuruses 50x40x40cm näiteks) on lasknud UK'st Eestisse toimetada? Oskab äkki soodsaimat varianti soovitada...
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 15.07.2011 14:13:35 vasta tsitaadiga

http://sg.royalmail.com/portal/rm/PriceFinder?catId=23500532&gear=pricingcalc&campaignid=pricefinder_redirect

See koht vast aitab sind.

https://wwwapps.ups.com/ctc/request

Samuti saab ka UPSiga saata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 15.07.2011 14:37:04 vasta tsitaadiga

Sa ei kirjuta ju isiklikust kogemusest lähtuvalt? UPS'i ma ei soovitaks vaenlasele ka...
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 15.07.2011 14:38:12 vasta tsitaadiga

misse UPS-il viga on? icon_confused.gif
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 15.07.2011 14:41:08 vasta tsitaadiga

Oled sa kunagi nendelt hinnapakkumist küsinud?! Kui ei ole, siis sa muidugi ei tea, mis neil viga on icon_smile.gif
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2011 14:45:41 vasta tsitaadiga

DPD-st oled uurinud? Raskete pakkide puhul on täitsa hea hind icon_smile.gif
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 15.07.2011 18:19:42 vasta tsitaadiga

Jah, ma vaatasin dpd hinnakirja - 41£ 5kg + 3.4£ iga kg eest peale + vat
http://www.dpd.co.uk/dpd_tariff_guide_europe.pdf

Kõige odavam, mis ma lõpuks leidsin, peaks olema selle lehe kaudu http://www.worldwide-parcelservices.co.uk/
tagasi üles
kapten_bn
HV kasutaja

sõnum 17.07.2011 12:43:26 vasta tsitaadiga

Olen avastanud ebay enda jaoks nüüd, kus vaja endale rohkem kraami soetada. Hetkel ei ole jõudnud veel registreerida, kuid mõned ostud juskui ootaks.
Kohati tundub et osad asjad on võimalik saada isegi eestist odavamalt, samas "china" kraam on odavam tunduvalt.

a) Olen vaadanud "hind+post" kuid sedasi langevad paljud välja. Küsite palju müüjatelt eestisse saatmist ja kuidas nõustumisega lood?
b) Kui julge on osta müüjatelt, kes ei ole top-sellerid?
c) Missugust kraami tasub kõige rohkem ebay-st vaadata
d) Kas postitasu tavaliselt annab kaubelda või see enamasti jääb samaks, mis näidatud?
e) Oskab keegi välja tuua mis kraami tasub vaadata co.uk, .com või .de lehtedelt.
f) On kellelgi pakkuda mõnda e-poe linki, mis pakub soodsalt kraami?

icon_idea.gif Palju küsimusi, kuid ehk mõni uuem kasutaja (k.a mina) leiab vastuse oma küsimusele.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 17.07.2011 13:46:30 vasta tsitaadiga

a) Mõne käest tuleb küsida, kõik pole nõus saatma. Osadel on märgitud, palju siia saatmine maksab.
b) Sõltub tagasisidest, maksmise viisist ja tootest mida ta müüb ning selle hinnast.
c) Seda kraami, mida sul vaja on.
d) Postitasuga eriti kaubelda ei anna, samas proovida ju võib. Kahtlen, et see läbi läheb.
e) Jällegi, seda mida sul vaja on. Kuigi häid päevapakkumisi leiab dealseu.ebay.co.uk lehelt.
f) Võid kammida eBayd, DealExtreme, SportsDirect. Neid on veelgi, sõltub valdkonnast, mis asju vaja on.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 17.07.2011 14:10:33 vasta tsitaadiga

Suvine aeg ja kõik eemal aga siiski üritan siit abi leida. Tuli esmakordselt pakk USAst väärtuses 33€, Maksu-ja tolliamet nõuab pabereid. Jah, võiksin maksta eesti postile mingi tasu, et teeksid selle ise minu eest ära. Siin palungi abi, et kas kellelgi on mingit põhja kuidas internetis maksu-ja tolliametis neid lahtreid täita ja kust alt ma üldse peaksin neid täitma hakkama. Ei tahaks kuidagi eesti posti ülemäära rikastada, kuulsin kuskilt, et nende paberite vormistamise hind tõusis ka veel.
Kui keegi leiab aega siis PS on tere tulnud!
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 17.07.2011 14:24:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Postitasuga eriti kaubelda ei anna, samas proovida ju võib. Kahtlen, et see läbi läheb.

Kui samalt müüjalt mitu asja osta; siis reeglina annab kokku leppida, et saadaks need ühe pakina ja siis postikulu odavam kui asjad eraldi saata icon_idea.gif

tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 17.07.2011 14:39:25 vasta tsitaadiga

pois11, kui Eesti Postil lased teha, siis vormistamistasu leiad siit: http://www.post.ee/toll
Ehk kui sul on pakis üks kaup, siis maksad €9,00, kui aga rohkem, siis iga toote kohta tuleb lisaleht hinnaga €3,55.

Kui ise tahad teha, siis logid Maksu- ja Tolliamet'isse sisse ja valid "e-maksuametisse/e-tolli". Ülevalt "e-tolliteenused" ja vasakult "COMPLEX". Seejärel ülevalt "Deklaratsioonid" ja vajutad "Sisesta uus".

Edasi mis sisestada tuleb sõltub juba konkreetsest kaubast. Kõige rohkem peavalu hakkad saama kaubale nõutud koodide sisestamisega. Ise rääkisin viimati 20 minutit klienditeenindusega ja isegi sealt ei suudetud mulle öelda, mida ma sisestama peaksin kui ütlesin mis kaup on. Asi leidis aset kevade alguses, ning tellisin suveriideid, teenindaja ütles lõpuks, et suveni aega veel küll, pole vaja neid nii kiirelt kätte saada...
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 17.07.2011 17:15:03 vasta tsitaadiga

[VaHuR] kirjutas:
pois11, kui Eesti Postil lased teha, siis vormistamistasu leiad siit: http://www.post.ee/toll
Ehk kui sul on pakis üks kaup, siis maksad €9,00, kui aga rohkem, siis iga toote kohta tuleb lisaleht hinnaga €3,55.

Kui ise tahad teha, siis logid Maksu- ja Tolliamet'isse sisse ja valid "e-maksuametisse/e-tolli". Ülevalt "e-tolliteenused" ja vasakult "COMPLEX". Seejärel ülevalt "Deklaratsioonid" ja vajutad "Sisesta uus".

Edasi mis sisestada tuleb sõltub juba konkreetsest kaubast. Kõige rohkem peavalu hakkad saama kaubale nõutud koodide sisestamisega. Ise rääkisin viimati 20 minutit klienditeenindusega ja isegi sealt ei suudetud mulle öelda, mida ma sisestama peaksin kui ütlesin mis kaup on. Asi leidis aset kevade alguses, ning tellisin suveriideid, teenindaja ütles lõpuks, et suveni aega veel küll, pole vaja neid nii kiirelt kätte saada...

Tänan selle pika juhendi eest, proovi ikka ise siis täita aga siiski, Sealt edasi tuleb Profiil valida, milline siis neist? Mis ma siis kauba koodiks pean panema kui tegemist on tehnilise vidinaga? Ütleme kui olen selle deklaratsiooni ära täitnud ja ära kinnitanud. Mis siis edasi? Kas pean kohe mingi ülekande käibemaksu asjus tegema või jään mingit arvet ootama? Millal kaup vabastatakse, võtab see taasa mõned päevad aega? Küsimusi palju aga tahaks asja selgeks saada, teist korda samu asju ei küsi, pigem annan kogemusi testele edasi.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 17.07.2011 17:27:04 vasta tsitaadiga

Profiil: H
Viis: A
Deklaratsiooni liik: IM

Seda mis kauba koodiks panna ei oska öelda. Enne seda aastat oli lihtne, alla €150 maksvatele kaupadele piisas vastava koodi panekust, nüüd taheti nt. lühikestele pükstele ~4 erinevat koodi saada.

Kui kõik oled saanud ära sisestada ja enam vigu ei näita, siis näidatakse sulle mis summa tasumisele kuulub. Selle tasud enne deklaratsiooni kinnitamist ära. Siit saad andmed: http://www.emta.ee/index.php?id=1680

Nüüd ootad umbes kümme minutit ja vajutad deklaratsioonil uuesti "Kontrolli", kui raha kohal, siis ei näidata enam, et puudub piisav summa või kuidas see seal sõnastatud oli. Kui nüüd ära kinnitad, siis salvesta PDF deklaratsioon arvutisse ja saada see tolliagentuur@post.ee. Kirja kirjuta oma paki kood ja see, et tegid ise deklaratsiooni ära. Kuni mõned päevad läheb aega kuni keegi maili ja deklaratsiooni üle vaatab, ning kaup vabastatakse.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 17.07.2011 20:20:45 vasta tsitaadiga

Ma tahtsin PCgamesupplyst osta 4000MS Paypaliga kuid mingi kahtlane kala tekkis. Nad nagu pidid helistama et kuna ma esimest korda ostan neilt, siis nad tahavad kindlad olla et ma ei ole bot. Niisiis ma panin oma tel numbri aga nad ei saand helistada. Telefon mul isegi ei helisenud. Mitu korda tuli email et nad ei saanud mind telefonitsi kätte. Need olid mobla numbrid. Käskisin neil raha tagasi paypali maksta, loodan et seda ka teevad, väike mure on sees... keegi teab miks nad ei suutnud siia Eestisse helistada? Ma oleks muidu Maximuscardsist tellind kuid seal ei ole paypali :/
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 17.07.2011 23:50:01 vasta tsitaadiga

Suunakood läks ikka ette?
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.07.2011 11:49:14 vasta tsitaadiga

See oli automaatselt seal ees. Meil vist operaatorid ei lase välismaalastel siia helistada...millest ma teadlik ofkoors ei olnud, arvasin et igaltpoolt saavad nad helistada.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 18.07.2011 13:41:42 vasta tsitaadiga

Imelik, mul küll selliseid piiranguid ei ole icon_rolleyes.gif
tagasi üles
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 18.07.2011 13:50:34 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
See oli automaatselt seal ees. Meil vist operaatorid ei lase välismaalastel siia helistada...millest ma teadlik ofkoors ei olnud, arvasin et igaltpoolt saavad nad helistada.

Mul pidevalt tuleb kõnesid Tai'st, Hiina'st, Rootsist, Indiast, sellist piirangut küll olla ei tohiks icon_smile.gif

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 18.07.2011 14:11:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See oli automaatselt seal ees.

Kas oli ikka Eesti oma (+372) icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.07.2011 14:32:00 vasta tsitaadiga

Jah oli küll. See oli automaatselt sinna pandud, mida polnud võimalik eemaldada. Aga vot telefonile nad helistada ei suutnud. Panin algul mehe oma ja kui sinna ei saadud, siis panin enda oma, kuid kummalegi nad ei saanud helistada.
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 18.07.2011 16:18:35 vasta tsitaadiga

aeg-ajalt on mingeid spämmerite numbreid ju piiratud (erinevad sisuteenused, vastamata kõnede tegijad kellele tagasi helistades on megatariifid jne). uuri mis numbrilt nad üritasid helistada ja siis juba oma operaatorilt, et mis värk on.
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.07.2011 19:11:11 vasta tsitaadiga

Aga kui telefonil mingit asja ei toimunud, ma ei saagi ju teada mis numbrilt nad helistasid....

Ainuke phone on neil 866-999-7441 aga ma ei tea ju kas nad üldse sealt helistasid... telefonis pole mingeid märkeid et helistatudki oleks. Aga las see värk olla, ma ise rohkem muretsen oma paypali raha eest et selle kätte saaks... käskisin neil raha tagasi kanda ja loodan et seda ka teevad.

Edit: Nm, raha polnudki nn maha läinud, arvasin et läks nagu maha aga see oli koguaeg alles olnud. Jumal tänatud. Enam seda kohta igatahes ei käperda, maksan 4 dol rohkem ja tellin Maximusest.

eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.07.2011 18:49:05 vasta tsitaadiga

huvitav kas siit tellitud asjad eesti tollist läbi ka lähevad http://www.shwholesale.com/
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.