Mingi 100 kanti ehk Kindlasti mitte 280, nagu corsair 800D
Märksõnad oleks tolmukindlus(filtrid), mürakindlus(kummid jms), ilus, hea cable managment ja peitmine, hea airflow, 2.5 ssd koht võiks ka olla. Aken on ka pluss ja mida rohkem ruumi, seda parem. (full/supertower ilmselt)
Removable mothertray oleks veel eriti ulme saada
Vaatan hetkel CM 690 II/ 690 Advanced reviewd..
Eks see Advanced ole tõesti üks parimaid kaste oma hinna eest kuid soovitaks kaaluda veel Lancool K62 ja ka Xigmatek Pantheoni.
Pantheoni viga omast käest tean on see, et eest ei võta kuskilt õhku sisse ja seega õhuliikuvus natukene halvavõitu.
Lisaks on veel Cooler Master Storm Enforcer mis hiljuti just Eestisse müüki jõudis kuid kastide valimisel pigem juba asi kasutajas endas kinni mida ta soovib ja mis ta jaoks tähtis on.
90 kraadi pööratud kettakarbiga on ketaste ees oleva vendi kasutegur kohe tunduvalt nadim... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
wow
tahan ka _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mõnus, samas kui läheb tehnika vahetuseks, siis peab jahutuse uuesti ehitama, mõtlen graafika ja prose värki. muidu väga äge, ise olen tisler ametilt, mõtlesin tükk aega, et teeks masinakasti, aga nüüd ei peagi tegema, see info andis uue inspiratsiooni. kuigi seal on kasti alumiiniumist valmistatud jahutuse pärast? vesi ja õhk peaks kah kärama vineeri ja mdf-s kastis, ilmselt siis kellamine jääb ära ning sain õigesti aru, et veetorude liitmikud on spets valmistatud, ehk seda niisama poest pole saada?
Modikompist pole mingi probleem ju tellida. Sõber just paar päeva tagasi tellis, kuid pidi ootama mingisugune nädal/kaks, sest kast on kuskil Euroopa laos vmt.
Ta küsis aknaga ju, saada AK-le kiri, ma paar nädalat tagasi tundsin ka aknaga Advancedi vastu huvi, aga siis sain juba teise korpuse. Kuid nad pakkusid küll mulle, et tellivad kui soovi on.
Jah, ei märganud kohe seda akna sõna
Aknaplaati saab tellida vist eraldi ka minu meelest? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ehk keegi oskab öelda, kas aknaga CM690 Advanced ka peale modikompi kuskil olemas on. Kohapeal oleks eriti tore
Mul on kodus üks aknata vers olemas Pean vaid tolmust puhtaks tegema... Sai suurem kast ostetud kuna ei mahu oma elamisega CM-sse ära. Riisipere-Tallinna sadam liinil võin mingi päev kätte ka toimetada . _________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All
korsten, tal on aknaGA varianti vaja ju _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mille poolest see aknaga variant parem on? Sitema jahutusvõime pärast ? _________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All
Kui sulle neoonid jms meeldib + näidata head kaabeldust, siis miks mitte? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Suht kehvalt tehtud ülevaade mo arust, kui korpsuest seest tehti pilti oli nii pime, et väga hästi ei paistagi mis korpuse sees on.
Lisaks ei viitsinud nad isegi ühtegi süsteemi sinna lappida vaid võtsid pildi Corsairi lehelt.
Lugesin ise ka eile seda Corsairi ülevaadet Guru3D'st ja ei ütleks küll, et pildid kehvad. Võibolla pole sul monitor täiesti paigas kontrasti ja heledusega? _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Päris hea aga ei meeldi, et sidepanelid on "Punnis". Rohkem ruumi küll aga ma elaks parem suurema korpusega lihtsalt. 690 II tundub parem ikkagi Ja kuna tegu on Corsairiga siis kallim ka ilmselt, eriti veel eestis _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
K3ndu,
Muidu paistab korralik korpus olevat aga korralikku vett on raske mahutada sinna korpusesse!
Selle jaoks ongi Full ATX
Selle jaoks,et toas laua kõrval seisaks nagu elektripliit vms? Korralik ATX võiks ka mahutada asja ikka ratastel elektripliidid igasse tuppa ja arvutilaua alla ei sobi/mahu
Õhema 240mm radika aretaksi küljepaneeli külge
K3ndu,
Muidu paistab korralik korpus olevat aga korralikku vett on raske mahutada sinna korpusesse!
Selle jaoks ongi Full ATX
Selle jaoks,et toas laua kõrval seisaks nagu elektripliit vms? Korralik ATX võiks ka mahutada asja ikka ratastel elektripliidid igasse tuppa ja arvutilaua alla ei sobi/mahu
Õhema 240mm radika aretaksi küljepaneeli külge
Maitse asi.Mulle ei meeldi veristada ennast väikses miditoweris rabistades.Ja kui Full ATX ei mahu arvutilaua alla, siis järelikult on sitt laud
Rattaid ise ei kasuta, kuigi see võimalus on tehniliselt olemas.Pole mingi kriipsujuku, et ei jõua kola täis kasti nüüd ära tõsta ühest kohast teise
Pealegi ratastel on küll lukud aga ei meeldi see mõte, et asi ise suvalt veerema hakkab kuhugi omapäi _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Pealegi ratastel on küll lukud aga ei meeldi see mõte, et asi ise suvalt veerema hakkab kuhugi omapäi
Siis tuleb põrand ära loodida ja ei veere see asi sul omapäi kuskile _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.