Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 284, 285, 286  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 13.07.2011 12:48:03 vasta tsitaadiga

see pane peale http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274 siis tuleb selline aku indikaator ja palju muud head kraami
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ambioos
HV vaatleja

sõnum 13.07.2011 14:14:20 vasta tsitaadiga

Ega sul Exchange Email ei jookse taustal?. Mul oli analoogne probleem (küll pidas vähe kauem vastu u 6-7h), kui oma töö maili läbi exchange ära konfigureerisin. Lugesin hunniku jutte googeldades ja mõnel üksikul oli sama asi esinenud.
Lahenduseks tõmbasin Marketist 3rd party appi nimega TouchDown 2.x ja konfisin ma töömaili läbi selle. Sellest ajast peale probleemi pole.
Aku tühenemise põhjus oli Calender sync, mis pidevalt ketras Exchange Email'ga (ühesõnaga jäi loopi) ja ei saanudki otsa.

in-sane kirjutas:
Üks illustreeriv pilt ka kuidas mu aku tühjaks jookseb. Kes iganes oskab aidata paluks abi.

Need kes enda telefonist pilti teevad teise telefoniga infoks niipalju et Home+ power teeb screensoti kui sama aegselt vajutada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
spezwend
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 15:23:57 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:
Mul sööb peale KE7 uuendust ööga 12% akut. Android OS on 30%, Android System 15%, muu pudi-padi alla 10%. Enne kestis aku ca 2,5 päeva, nüüd vaevu 1,5 kusjuures vähema kasutamisega. icon_confused.gif

indrekp kirjutas:
Järgmine õnnelik GII omanik, siiski sama murega, et aku üle päeva palju ei pea. KE2 KE7ks uuendatud läbi kiesi ja justkui tsipake paranes. Omaarust palju ei mängi, natuke helistamist, natuke 3G ja wifi võrku.
Ega tegelikult vahet pole, võin igal õhtul ka laadima pista, siiski imelik, et hetkel näitab android os 55% aku kasutust. tuleb tihedamini appe sulgeda ja mälu vabastada icon_smile.gif

Ma tegin katsetamiseks sellise triki, et kui netti ei kasuta siis data network -> OFF, samuti background data sync -> OFF ja hetkel on seis selline:
Spoiler Spoiler Spoiler

icon_razz1.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.07.2011 15:37:11 vasta tsitaadiga

... ja sellise tegevuse mõte on ? Ma ei saa aru, miks endale selline telefon osta, kui 3 päeva kannatab telefoni praktiliselt kasutamata taskus kanda icon_neutral.gif
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 13.07.2011 15:55:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ega sul Exchange Email ei jookse taustal?. Mul oli analoogne probleem (küll pidas vähe kauem vastu u 6-7h), kui oma töö maili läbi exchange ära konfigureerisin. Lugesin hunniku jutte googeldades ja mõnel üksikul oli sama asi esinenud.
Lahenduseks tõmbasin Marketist 3rd party appi nimega TouchDown 2.x ja konfisin ma töömaili läbi selle. Sellest ajast peale probleemi pole.
Aku tühenemise põhjus oli Calender sync, mis pidevalt ketras Exchange Email'ga (ühesõnaga jäi loopi) ja ei saanudki otsa.

in-sane kirjutas:
Üks illustreeriv pilt ka kuidas mu aku tühjaks jookseb. Kes iganes oskab aidata paluks abi.

Need kes enda telefonist pilti teevad teise telefoniga infoks niipalju et Home+ power teeb screensoti kui sama aegselt vajutada.

Põhimõtteliselt võin öelda et telefon on nüüd varsti juba loojakarjas...Mõtlesin et paneks siis lõpuks originaal softi tagas aga EI see raisk otsustas nüüd et ta arvab koguaeg et usb MTP on connected ja ma ei saa usb debuggingut peale panna seega ei saa üle flashida. Täiesti lõpp google ka veel pole poole päeva otsimise peale aidanud :S Appi!
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 13.07.2011 16:49:18 vasta tsitaadiga

Peale upgrade kulutab akut rohkem, kui enne.
Päevane kulu umbes sama kui eelmisel versioonil koos Skypega, mille ma just sellel pöhjusel välja viskasin.

spezwend
HV veteran

sõnum 13.07.2011 17:09:37 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... ja sellise tegevuse mõte on ? Ma ei saa aru, miks endale selline telefon osta, kui 3 päeva kannatab telefoni praktiliselt kasutamata taskus kanda icon_neutral.gif

No ma selgitan siis, olen kodus haige ja on hea võimalus sellist katset teha. Kasutamist on olnud suhteliselt palju helistamise näol ja siit võib järeldada, et tavakõned akut ei söö pea üldse ja peasüüdlaseks on appid mis taustal infot vahetavad. Lisaks võib järeldada veel seda, et KE7 soft ei ole kehvem kui eelmine, näidaku see android OS mitu % tahes - aku kestmine sõltub ainult sellest palju telefoni kasutad.

nevermind kirjutas:
Peale upgrade kulutab akut rohkem, kui enne.
Päevane kulu umbes sama kui eelmisel versioonil koos Skypega, mille ma just sellel pöhjusel välja viskasin.

See uus Skype tundub bugine olevat, ma lasin ka maha. Ühe kasutustsükli ajal ei kasutanud skypet kordagi, aga info näitas vist 5% aku kasutamist. Sama lugu oli kunagi GPS infoga mis taustal akut õgis.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.07.2011 17:17:48 vasta tsitaadiga

... kasutamisel ja kasutamisel on selgelt vahe sees, kindlasti ei osteta sellist telefoni teadlikult vaid telefonikõnede tegemiseks. Tegemist on täisväärtusliku nutitelefoniga, mille puhul on kõneside vaid aparaadi üks paljudest omadustest ja ma julgen arvata, et üsna suure arvu selle telefoni kasutajate jaoks, isegi mitte enam peamine. Seega pole ka eriline argument, kui palju telefoni aku vaid kõneside kasutades vastu peab. Ära võta isiklikult, lihtsalt põlise pihuarvuti/nutitelefoni kasutajana ärritavad mind sellised eufoorilised avaldused akut kestvuse teemal, see on üsna valus teema olnud selle valdkonna algusaegadest peale ...
indrpo
HV Guru

sõnum 13.07.2011 17:26:43 vasta tsitaadiga

täpselt, minu esimene shokk nokia E5 pealt g2 peale minnes oligi see, et esimesega võisid kaks päeva ränka tööd nii kõnede, gps kui veebi näol teha. G2 aga ei saa rahulikuma kasutamisega isegi päeva hakkama. Samas võtangi nüüd seda riista pigem kui pisikese läpakana ning teatavasti ongi läpakate max tööaeg akudelt kuni 10h.
Mis asja huvitavaks teeb, et tarkvaras siiski mingid võimalused on energia säästmiseks, et vanem vs. uuem versioon tavapärases kasutamises erinevused märgatavad on.
Ehk tuleb veelgi tarkvaraparandusi välja mis suudavad energiakulu efektiivsemalt optimeerida.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
hexmex
HV kasutaja

sõnum 13.07.2011 17:33:00 vasta tsitaadiga

Teil data loendurid on peal ? Ma praegu just avastasin, et peale seda kui lõunal käisin ja prae kõrval korra facebooki vahtisin, oli aku kukkunud 24% peale 80 pealt. Ühtegi aktiivset rakendus ei käinud aga andmeside ühendus tiris midagi jõudsalt alla .. 500 mega oli jõudnud vahepeal alla laadida .. ei tea kellele või mida ta seal laadis ? icon_biggrin.gif Ma arvan et kurjajuur oli rakendus "igapäevane kokkuvõte" (AP) Ma olen alles nuub Androidi nutikaga, seega kui keegi teab kuidas nendest kaasa tulnud "põnevatest" äppidest lahti saada siis andku teada icon_smile.gif Mul tõesti ei ole vaja mingit "igapäevast kokkuvõtet" mis mingeid usa kollaseid newsflashe pritsib jne.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.07.2011 17:37:23 vasta tsitaadiga

... kui root olemas, siis Titanium backup'iga:
http://www.appbrain.com/app/titanium-backup-%E2%98%85-root/com.keramidas.TitaniumBackup
saab suht-koht kõigest lahti ja internetikasutust aitab kontrolli all hoida n.
http://www.appbrain.com/app/3g-watchdog/net.rgruet.android.g3watchdog
... võimalusi on palju, võid ka mõne saledama custom ROM'i selga lasta, XDA foorum abix:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1055

wirx
HV Guru
wirx

sõnum 13.07.2011 19:14:45 vasta tsitaadiga

AnTek App Manageri kasutan ise igasuguse saasta eemaldamiseks ja ei kustuta, vaid Freezen, ehk siis kui kogemata vajalik asi sai kinni pandud, saab lihtsalt tagasi tuua, oma 30 asja mul Frozen sektsioonis.
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 13.07.2011 19:23:00 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... kasutamisel ja kasutamisel on selgelt vahe sees, kindlasti ei osteta sellist telefoni teadlikult vaid telefonikõnede tegemiseks. Tegemist on täisväärtusliku nutitelefoniga, mille puhul on kõneside vaid aparaadi üks paljudest omadustest ja ma julgen arvata, et üsna suure arvu selle telefoni kasutajate jaoks, isegi mitte enam peamine. Seega pole ka eriline argument, kui palju telefoni aku vaid kõneside kasutades vastu peab. Ära võta isiklikult, lihtsalt põlise pihuarvuti/nutitelefoni kasutajana ärritavad mind sellised eufoorilised avaldused akut kestvuse teemal, see on üsna valus teema olnud selle valdkonna algusaegadest peale ...

Seitsme otsaga asi. See, et telefon oskab ühte kahte ja viiendat asja teha, ei tähenda, et ta seda peaks 24/7 tegema. Teeb asju siis, kui on vaja. Minu arvates pole ju pointi öö otsa mingi feispuugi ja muu karupasaga iga 5 minuti tagant sünkida või kepsutades oma asukohta määrata. Lakkamatult midagi omale sikutada ei näita ju erilist nutikust fööni nutikaks määratlemisel. Ja minu arvates oligi temal see aku kestvuse katse just selline, mis näitab, et pole see akumajandus kehvake miskit, kui lasta teha asju siis, kui vaja.

xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 13.07.2011 19:32:32 vasta tsitaadiga

Sai kah täna esimest korda oma käega katsutud.
Esmamulje on hea.
Ekraan on ilus ja ergas, kuid minu käele tundus natukene suur.
Kõik toimus korralikult ja kiirelt, paar korda sai kogemata back nupu vastu mindud.
On screen keyboardil hiiglaslikud klahvid icon_biggrin.gif
Mõnus kerge oli käes, aga võib-olla liialt õhuke. Natuke paksemat oleks parem haarata.

Oleks raha kuskilt võtta siis oleks see mu järgmine telefon. Samas, nii uhkega pole ilmselt midagi peale hakata icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 13.07.2011 19:39:29 vasta tsitaadiga

xenover kirjutas:
Sai kah täna esimest korda oma käega katsutud.
Esmamulje on hea.
Ekraan on ilus ja ergas, kuid minu käele tundus natukene suur.
Kõik toimus korralikult ja kiirelt, paar korda sai kogemata back nupu vastu mindud.
On screen keyboardil hiiglaslikud klahvid icon_biggrin.gif
Mõnus kerge oli käes, aga võib-olla liialt õhuke. Natuke paksemat oleks parem haarata.

Oleks raha kuskilt võtta siis oleks see mu järgmine telefon. Samas, nii uhkega pole ilmselt midagi peale hakata icon_razz.gif

endal oli suht sama mulje alguses, et peenike jne.., nupud on isegi hetkel väikesed, vahest ikka paneb mööda, teha on palju telefoniga icon_biggrin.gif

Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 13.07.2011 19:51:37 vasta tsitaadiga

Kuidas teil korpuse kulumisega on?

Mul see tagumine kõrgem osa kus kõlar sees, on akukatte poolsest nurgast päris korralikult kulunud. Arvatavasti jääb see pidevalt kuskile natuke kinni ja kulumine kerge tulema. Samas ei häiri see üldse

Mujal on täitsa ok kõik. Ekraanilt ei suuda ühtegi kriimu leida.

Sai täna VillainROM 2.0 peale lükatud. Natuke üle nädala kasutasin enne Lite'ning Rom v2.1 aga polnud see päris õige.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.07.2011 19:55:43 vasta tsitaadiga

Dijital, üritame parafraseerimides ikka adekvaatseks jääda, nutitelefoni ei nimetata nutitelefoniks lihtsalt sellepärast, et see kõlab paremini vaid selles sõnas on ka sisu. Paraku võin selle peale kasvõi mürki võtta, et kes siin sellisel moel ulmeliste ooteagade üle rõõmustab, seda sisu ilmselgelt ei adu.
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 13.07.2011 20:09:00 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

Seitsme otsaga asi. See, et telefon oskab ühte kahte ja viiendat asja teha, ei tähenda, et ta seda peaks 24/7 tegema. Teeb asju siis, kui on vaja. Minu arvates pole ju pointi öö otsa mingi feispuugi ja muu karupasaga iga 5 minuti tagant sünkida või kepsutades oma asukohta määrata. Lakkamatult midagi omale sikutada ei näita ju erilist nutikust fööni nutikaks määratlemisel. Ja minu arvates oligi temal see aku kestvuse katse just selline, mis näitab, et pole see akumajandus kehvake miskit, kui lasta teha asju siis, kui vaja.

Täiesti nõus sinuga. Kui kodus vedelen siis telefon pmst ei leiagi mingit kasutust peale helistamise ja siis vb mailbox, aga kodust eemal olles käib usin toksimine seal taga icon_razz1.gif Minu jaoks on nutika mõte ikka see et kodust eemal olles saaksin alati vajalikud asjad tehtud. Mõni vb on tõesti selline moblapede, et endal vedeleb läppar 2 sammu eemal aga HV postitab ikka fööniga okse.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 13.07.2011 20:33:01 vasta tsitaadiga

Mis vahet seal on, kuidas keegi oma telefoni kasutab, kasutab täpselt nii nagu tahab!
spezwend
HV veteran

sõnum 13.07.2011 20:33:18 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Täiesti nõus sinuga. Kui kodus vedelen siis telefon pmst ei leiagi mingit kasutust peale helistamise ja siis vb mailbox, aga kodust eemal olles käib usin toksimine seal taga icon_razz1.gif Minu jaoks on nutika mõte ikka see et kodust eemal olles saaksin alati vajalikud asjad tehtud. Mõni vb on tõesti selline moblapede, et endal vedeleb läppar 2 sammu eemal aga HV postitab ikka fööniga okse.gif

+1 thumbs_up.gif Edaspidi hakkangi ilmselt datat sees hoidma siis kui vaja mitte enam 24/7 nagu siiani. Samuti jäi arusaamtuks mida "DigeBeni" mõtles põlise nutitelefoni kasutaja all? Ma kasutan nutitelefone alates esimestest nokia kommukatest mis tulid eelmisel sajandil välja, seega kas ma kvalifitseerun ka põliseks kasutajaks või on selleks vaja sellist tegevust nagu "xxlmaster" mainis oma viimases lauses? Sry OT.
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 13.07.2011 22:16:50 vasta tsitaadiga

waux kirjutas:
Kuidas saaks dialerist "rühmad" ära koristada üldse?
Tundub mõttetu vidin.

.....keegi?
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 13.07.2011 22:33:56 vasta tsitaadiga

Pead alternatiivset dialeri kasutama, muud varianti ei ole.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Bmw535
HV vaatleja
Bmw535

sõnum 13.07.2011 22:42:15 vasta tsitaadiga

Mis programmi msni jaoks kasutada soovitate?def on jama ja netis midagi asjaliku ka pole leidnud?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 13.07.2011 22:57:45 vasta tsitaadiga

Bmw535 kirjutas:
Mis programmi msni jaoks kasutada soovitate?def on jama ja netis midagi asjaliku ka pole leidnud?

Mul on mingi msn mercury vms.., pole kes teab mis, aga töötab küll ideaalselt siiamaani.

waux
HV Guru
waux

sõnum 13.07.2011 22:58:14 vasta tsitaadiga

Bmw535, Mercury
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 284, 285, 286  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.