praegune kellaaeg 19.06.2025 08:24:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ps/2
HV vaatleja

|
09.12.2003 22:26:26
msn ja webcam |
|
|
Niih Tere,
mure järgmine..
tuttav suhtleb kellegagi läbi msn'i ning teine näitab talle ka webcammiga pilti kenasti.. aga nüüd tuleb küsimus: kas msn'is näidatavat pilti on ka võimalik salvestada(oluline oleks just see et msn'is , kuna tuttav pole arvutiga just kõige parem sõber veel)? Kui läbi msn'i ei saa, siis milliste muude vahenditega üldse oleks üle neti kantud ülekannet võimalik salvestada ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-priit-
HV kasutaja

|
11.12.2003 01:25:52
|
|
|
Mõni hea tibi seal teisel pool msni? Ise kasutan näiteks camtasia studiot. http://www.techsmith.com/
Sellega saab nii salvestada kui ka näiteks msnis camina toimima panna. Näiteks teine pool näeb webcami aknas kuidas sa arvutis toimetad. Kahjuks programm tasuline.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ps/2
HV vaatleja

|
13.12.2003 18:05:14
|
|
|
ma ei tea kas ma sain nüüd valesti aru, aga mõte seisnes ikkagi selles.. et näiteks kui sul on cam , ja näitad ennast läbi msn'i mulle.. siis kuidas ma saaksin seda "filmi" salvestada endale, et hiljem uuesti vaadata ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-priit-
HV kasutaja

|
13.12.2003 19:51:53
|
|
|
Said valesti aru jah. Ju ma siis ei oska korralikult selgitada. Selle sama programmiga saadki.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|