praegune kellaaeg 21.06.2025 18:40:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
The_Boss
HV Guru

|
11.07.2011 21:26:37
HDTune Pro + väline ketas |
|
|
Kuna mul kettaid palju ja ei viitsi koguaeg ühendada lauaarvutiga neid kettaid, kasutaks oma IDE/Sata to USB üleminekut. Panen selle abil ketta külge, HDTune Pro käima...v noh, mis käima, ta ei avanegi. Avaneb otsekohe, kui USB pesast välja tõmban. Panen kohe tagasi, siis vahepeal isegi HDTune Pro-s on ketast näha, aga muud midagi teha ei saa selle kettaga seal.
Milles viga võib olla? Minuteada varem sai nii.
Mul trial ka muidu, selles vast asi pole?
Kohe proovin ühte läppari kõvaketast boxis kah, oli vist ka nüüd sama jama.
Edit: boxiga seda jama pole.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
jimbeam
HV kasutaja

|
15.08.2011 10:31:56
|
|
|
Kasutan ise sama moodust ja minul toimib (toimis ka trial versiooniga). Ainuke viga, et alati saan (C7)Ultra DMA CRC Error Count Warningu, kui ketta arvutisse panen, siis seda enam ei näita.
_________________ O:Latitude D420 korraliku aku |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
15.08.2011 11:13:47
|
|
|
saan samuti ultra dma... erroreid sellega.
Ma avastasin, et nii ei tahtnud töötada ainult 3.5" IDE kettaga, kui ma nüüd õigesti mäletan. Vahepeal sain täisversiooni ka, aga ma vist siis ei proovinud.
2.5" sata/ide ketastega ning 3.5" sata ketastega nagu töötas ilusti.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|