On tõesti VÄGA huvitav teema.
On keegi tööle ka saanud nii nagu osades videodes? Koos high texture packide ja uute autodega?
Mõni näide (kui ma alguses kahte esimest pilti nägin, mõtlesin, et tegemist on päris pilt vs ingame võrdlusega, lugesin foorumit edasi, vaatasin pilte uuesti.... o.O :
Uusi autosid pole veel proovinud, aga Better City Textures Mod sai küll peale pandud. See viimane aga mingil põhjusel eemaldas igasuguse ilu ja peegeldused iCEnhancer mod´ist.
Kas keegi on saanud mõne auto packi korralikult tööle ka? (nii, et linnapilt ei koosneks ainult taskodest ja bmw x5test.) _________________ Winter is coming...
Krt tahaks ka seda proovida aga siis peaks hakkama mängu jälle peale installima iseasi kas mu arvuti ka välja veab kui juba siin i7 meestel on probleeme et ei jookse puhtalt ? Ja kas siis on võimalik mängu graafika selliseks reaalseks teha nagu siin piltidel ?
ei meeldi mulle see Better City Textures, kohati võib olla hea kuid üldmulje on liiga "polished" kadunud on ka suurlinnale omane sudu, kõik on liiga teravaks aetud.
NeroEST, retail jah. Steam´i versioonile pole seda mod´i vist veel kohandatud. Ja selles samas neogaf´i teemal oli isegi juttu sellest taksode ja x5´te fixist.
Gap, osad pildid mis liikvel, on tehtud eriti kõrgetel resodel ja siis kokku tõmmatud. Seetõttu näevad välja veatud.
Pihv, Better City Textures ei meeldinud mulle ka. Lasin selle peale paari minutit maha.
Huvitav, lasin mängu uuesti peale, panin 1.0.4.0 patchi ning modi kuid esimese kirja juures gtaiv.exe crashib
E: ok compatibility mode XP peale ja funksib _________________ I need about tree fiddy.
Egert
Tere et mul selline probla et ma ei saa viimases misioonis helikopterisse teen kõike mis vaja ja ikka ei saa kas see on mängu viga või minu ja kas seda saab kuidagi teist moodi läbi
Tere et mul selline probla et ma ei saa viimases misioonis helikopterisse teen kõike mis vaja ja ikka ei saa kas see on mängu viga või minu ja kas seda saab kuidagi teist moodi läbi
tambi täiega nuppu ca 200 korda minutis
Ise tegin oms 5-6 korda, tõsiselt kopa viskas ette _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
tambi täiega nuppu ca 200 korda minutis
Ise tegin oms 5-6 korda, tõsiselt kopa viskas ette
samas mul läks kolmanda korraga, mitte et mingi jama oleks old, lihtsalt nii koba olin
ja kurat kus ma tahaks seda uuesti teha aga mitte ei saa tänu vana uue süsteemi mitte ühilduvusele
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.