06.07.2011 23:01:53
Käed on löödud: Facebook lubab Skype'i enesesse
Menukas suhtlusvõrgustik Facebook sõlmis kokkuleppe netitelefonikeskkonnaga Skype. Kahe hiiu koostöös käivitub nüüd võrgustikus videojututuba, mis muudab eksperdite hinnangul Facebooki suhtlejate pesaks number üks.
vinge feature aga Delfi uudise asemel võiks midagi asisemat võõrkeelset panna. Delfi keelekasutus on selline, et tahaks endale ka sellist kraami mida nad seal tõmbavad _________________ ..||..
no kui google kandadel hakkab juba talluma, siis peab ju miskit ette võtma. näeb, kas lõpuks integreerib google oma "talki" ka videovõimaluse. konkurents on hea _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Olen vist ainuke, kellele tundub teema pealkiri kergelt vallatu seksuaalse alatooniga. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 07.07.2011 19:23:09, muudetud 1 kord
Kas Facebook videochatis saavad osaleda ka mitu inimest?
Google+ Hangout'is saab ning täiesti tasuta (mitte nagu Skype's, kellelgi peab Premium kasutaja olema).
Sõda on täies hoos.
no kui google kandadel hakkab juba talluma, siis peab ju miskit ette võtma. näeb, kas lõpuks integreerib google oma "talki" ka videovõimaluse.
gtalk'i videokõnesid olen pidanud juba ammusest ajast, mingi aasta-paar kindlalt ning seda cross platform win<->linux<->telefon vahel. Lisaks häguselt meenub, et google üritab koos mõningate brauseritegijatega implementeerida videokõne featurit HTML5 baasil mis oleks täielikult cross-platform ja ei vajaks mingit spetspluginat. FB värk paistab olevat puhtalt win(+osx), võibolla tulevikus ka mõni telefon võib kliendi saada.
Priidik199 kirjutas:
Kas Facebook videochatis saavad osaleda ka mitu inimest?
Ei. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
ma olen päris ajast maha jäänud siis, gtalki viimane kasutus jäi mingi 2-4 aasta tagusesse perioodi _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ma olen ka päris ajast maha jäänud kasutan ikka mobiiltelefoni või saan inimesega kokku. Mingid skype kõned ja videokõned arvuti taga tunduvad imelikud. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Ma olen ka päris ajast maha jäänud kasutan ikka mobiiltelefoni või saan inimesega kokku. Mingid skype kõned ja videokõned arvuti taga tunduvad imelikud.
Sul on nii palju pappi, et iganädalaselt tunniks ajaks Hong Kongi lennata või roppkallis moblakõne sinna teha?
Ma olen ka päris ajast maha jäänud kasutan ikka mobiiltelefoni või saan inimesega kokku. Mingid skype kõned ja videokõned arvuti taga tunduvad imelikud.
Sul on nii palju pappi, et iganädalaselt tunniks ajaks Hong Kongi lennata või roppkallis moblakõne sinna teha?
Mul on 0,40 € eurosenti minut mobiiliga Eestisse, sellel nädalal olen rääkinud 1055 minutit 48 sekundit Skypega. Ma ka ei tahaks nagu maksta seda kinni...
viimati muutis 2 trini 08.07.2011 18:48:38, muudetud 1 kord
mikk36, kuule pane euro kalkulaatorisse nüüd see summa ja saad õige vastuse, ma ei tea mis eurodeks sa seal veel konverdid Aga minu androidi kalkulaator ütleb 6,26 eek. Räigeks offtopicuks kisub
0.4 eurot = 40 senti _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.