Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sukelduja
HV Guru

|
20.06.2011 14:46:23
|
|
|
Gaudi kirjutas: |
Riddim kirjutas: |
beastbeats kirjutas: |
kuri orav, Zelda'd on mängimist väärt; paraku Pokemon'i fenomenist pole ma kunagi aru saanud... |
Pokemoni seeria mängud on väga head, selles ka fenomen. |
See lause pani mind Pokemoni mänge ostma, väga informatiivne.
Rääkides NES Classics seeriast, siis olen lugenud, et need mängud on GBA'l natuke kokku pressitud ning näevad kohati imelikud välja. Kuid ma ei kurda, neli selle seeria mängu (Super Mario Bros. , Excitebike, Dr. Mario, Bomberman) plaanin ma endale soetada - nostalgialaks missugune. Muide, kas Xevious ei olnud mitte algselt Atari 2600 mäng? |
Minumeelest oli algne Xevious arcade versioon, mis hiljem porditi ka koduarvutitele.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
20.06.2011 16:30:49
|
|
|
kuri orav, Zelda'd on mängimist väärt; paraku Pokemon'i fenomenist pole ma kunagi aru saanud... |
See lause pani mind Pokemoni mänge ostma, väga informatiivne.  |
Eks selles lauses ole ka terake tõtt. Minu esimene ja viimane Pokemonikogemus oli Red'iga classic Game Boy'l. Red oli siis kõige esimene pokemonmäng. Tol ajal ei teadnud ma midagi mingist pokemonifenomenist, aga mäng oli nii sõltuvust tekitav, et vedasin oma häguse lime green ekraaniga GB'd igale poole kaasa ja mängisin igal võimalikul momendil, kuni kõikvõimalikud pokemonid kätte olid saadud. Viimaseid lihtsalt ei leidnud ja ei saanudki leida, nagu hiljem teada sain
Samas, sellest kogemusest piisas ja siiamaani ei suuda ma ühtegi varasemat ega hilisemat pokemoni mängida. Oksele ajab
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddim
HV kasutaja

|
20.06.2011 17:13:41
|
|
|
See lause pani mind Pokemoni mänge ostma, väga informatiivne.  |
Rohkem infot polegi vaja.
_________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
05.07.2011 20:02:40
|
|
|
Muide, kas Xevious ei olnud mitte algselt Atari 2600 mäng? |
Xevious on porditud päris paljudele konsoolidele ja arvutitele. 1984. a-l porditi antud mäng Famicomile ja 1988. a-l NES-ile. Xevious on üks enim müüdud Famicom/NES mänge, ca 1,27 miljonit koopiat. Seetõttu on ta ilmselt leidnud koha ka GBA NES klassikute seerias. Ameerika Ühendriikides tootis ja levitas Xevioust Atari, tegemist on aga Namco poolt loodud mänguga. PS. Atari 2600le oli antud mäng planeeritud portida, kuid see jäi teostamata. Prototüüp on olemas.
Kui aus olla, siis Atari 2600 versioon poleks niikuinii olnud Xeviouse nime väärt, kuna VCS-i port ei sarnanenud kuidagimoodi Xeviouse, vaid nende varasema üllitise "Caverns of Mars"-iga (Atari-8bit).
http://www.atariprotos.com/2600/software/xevious/xevious.htm
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.07.2011 20:31:32
|
|
|
Milline on sinu meelest "parim" Nintendo DS konsool ja miks?
Paar aastat tagasi sai põgusalt flacko dsiga mängitud ja väga lahe masin oli. Samas neid ds mudeleid on nii mitu, et ei teagi, milline see kõige parem on.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
05.07.2011 20:39:18
|
|
|
Timberg, IMO NDS Lite - ei näe isiklikult hilisemates mudelites midagi märkimisväärset + GBA slot (mida ma küll ei kasuta, kuna erinevad GBA mudelid olemas)...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.07.2011 20:40:31
|
|
|
GBA slotti mul pole vaja, aga miks ds lite? Miks mitte dsi?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
05.07.2011 21:05:39
|
|
|
Timberg kirjutas: |
GBA slotti mul pole vaja, aga miks ds lite? Miks mitte dsi? |
Sellisel juhul oleks NDSL ainsateks eelisteks parem aku (kuni 19h vs DSi kuni 14h) ja odavam hind.
DSi eelisteks on Online Store, kaamerad, SD card slot, Music Player, Internet Browser (kahte viimast on ka NDSL võimalik lisatarvikutega "tekitada") - samas asjad, mis mulle eriti huvi ei paku...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
stuart
HV vaatleja
|
06.07.2011 00:02:02
|
|
|
No DSi on märksa mugavam käes hoida, matt plastik on kätele lausa hellitus võrreldes läikiva DS Litega. Lisaks eelkõneleja väljatoodule tooks esile nuppude(heli,start,select,power) mugavuse. No kahtlemata minu lemmikud on DSiXL(suured ekraanid:)) ja 3DS.
_________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
06.07.2011 01:38:21
|
|
|
Pinnaviimistlus ja nuppude asetuse sobivus on juba paljuski personaalne; XL on IMO liialt suur portatiivse konsooli kohta ja 3DS on juba hoopis teine teema...
P.S kui endal NDS mudel puuduks ja peaks soetama, siis: DSL (juhul kui saab kuskilt hea hinnaga - nt. "laojääk" või lõpumüük), muidu DSi või XL (juhul kui suurus ei häiri ja/või suuremad ekraanid sümpatiseerivad rohkem).
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.07.2011 08:29:04
|
|
|
Kui rahas ei ole küsimus, siis võtaks 3DSi. Kui on, siis ülejäänutest (DS Lite, XL, DSi ) selle, mille soodsamalt leiab.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
08.07.2011 00:37:56
|
|
|
Kust kõige mõttekam ds lite või dsi osta? Välismaal pidavat vahel olema väga hea hinnaga saada.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
xbot
HV vaatleja
|
08.07.2011 12:26:50
|
|
|
Kust kõige mõttekam ds lite või dsi osta? Välismaal pidavat vahel olema väga hea hinnaga saada. |
Kindlasti DSi
Aga parimate hindade saamiseks tuleks sul otse poodi sisse jalutada, netipoodidesse nende lehele neid pakkumisi eriti ei jõua. Kuna iga pood teeb oma pakkumisi ise. Aga on ka erandjuhtumeid.
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.07.2011 21:36:57
|
|
|
Kas DS LItele on ka mignid "musthave" lisad? Nt ekraani kaitse vms.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
11.07.2011 21:55:29
|
|
|
Kas DS LItele on ka mignid "musthave" lisad? Nt ekraani kaitse vms. |
Kaitsekiled tasuvad kuhjaga ära, kuna hoiavad ekraani kriimuvabana. Ma tellisin Hori omad, neid peetakse kõige kvaliteetsemateks. Tundlikkus vähenes natukene, kuid sellega ma harjusin kiirelt ära - lõpptulemus on seda väärt. Siis on olemas Nintendo DS Lite Browser. Endal on olemas, ostsin ta rohkem kollektsioneerimise eesmärgil, kuid olen seda isegi kasutanud ning teeb oma töö ilusti ära.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_%26_DSi_Browser
Rohkem asju, millest reaalselt kasu oleks, küll hetkel nimetada ei oska.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
12.07.2011 11:19:18
|
|
|
Kas keegi, kes on ilma ekraanikaitsmeta mänginud oskab öelda, kui kriimuliseks see alumine ekraan läheb. Ma mängin hetkel Zeldat, kus kogu juhtimine toimib pulgaga ja kaitsekile on ikka kulunud.
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
12.07.2011 12:55:17
|
|
|
kuri orav kirjutas: |
Kas keegi, kes on ilma ekraanikaitsmeta mänginud oskab öelda, kui kriimuliseks see alumine ekraan läheb. Ma mängin hetkel Zeldat, kus kogu juhtimine toimib pulgaga ja kaitsekile on ikka kulunud. |
ma pole kordagi kilet peal hoidnud ja ei ütleks et mängimis kõlbmatu selle pärast konsool oleks, hetkel mängivad lapsed Super Mariot ja neid minigamesid pulgaga. Eks ta kindlasti natuke kriimustab aga paar aastat mis ma seda konsooli omanud olen, selle jooksul on ekraan väga hästi vastu pidanud. PS mõlemad Zeldad on mitu korda sellega läbi tehtud.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
12.07.2011 14:21:11
|
|
|
Lisaks veel asi, millest rääkimist ei peeta sobivaks. Hea vahel muusikat kuulata ja scummvmi peal vanu point and click adventuresid mängida.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
12.07.2011 14:31:54
|
|
|
beastbeats, ma küsisin selle pärast, et eeldatavalt ei kulu ekraan nii kiiresti, kui mingi kile. Selle kile pani sinna eelmine omanik ja kaalun, kas kasutada ilma või mitte. Mobla ekraan on mul küll vastu pidanud 3 aastat nii, et midagi pole viga.
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
12.07.2011 15:48:02
|
|
|
beastbeats, ma küsisin selle pärast, et eeldatavalt ei kulu ekraan nii kiiresti, kui mingi kile. Selle kile pani sinna eelmine omanik ja kaalun, kas kasutada ilma või mitte. Mobla ekraan on mul küll vastu pidanud 3 aastat nii, et midagi pole viga. |
Oleneb kilest - "hiinakas" kulub kordades kiiremini kui Hori originaal (olen mõlemaid kasutanud).
Eks see ole igaühe enda otsustada, kas ta kaitsekilet kasutab või mitte - kilega on garanteeritud (ka "hiinakaga"), et kriime ekraanile ei teki...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
12.07.2011 19:02:57
|
|
|
beastbeats, ma küsisin selle pärast, et eeldatavalt ei kulu ekraan nii kiiresti, kui mingi kile. Selle kile pani sinna eelmine omanik ja kaalun, kas kasutada ilma või mitte. Mobla ekraan on mul küll vastu pidanud 3 aastat nii, et midagi pole viga. |
Oleneb kilest - "hiinakas" kulub kordades kiiremini kui Hori originaal (olen mõlemaid kasutanud).
Eks see ole igaühe enda otsustada, kas ta kaitsekilet kasutab või mitte - kilega on garanteeritud (ka "hiinakaga"), et kriime ekraanile ei teki... |
Tegelikult isegi World Ends with You ei suutnud ekraanile eriti viga teha. Kui niivõtta, siis peab see alumine ekraan enam vähem sama kaua vastu kui kogu ülejäänud DS olgu siis kilega või ilma.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
12.07.2011 22:41:36
|
|
|
Mina olen see eelmine omanik ning kiledeks on Hori originaalid (uurisin-puurisin pikalt enne ostu, seega peaks olema) ning neid oli kokku kolm pakki, kui ma ei eksi. Isiklikult arvan küll, et kiled peaksid peal olema, kuna tundlikkust vähendasid need minimaalselt, kuid ekraanid püsivad laitmatus korras. Kuid eks praegune omanik otsustab.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
13.07.2011 16:27:24
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Eks see ole igaühe enda otsustada, kas ta kaitsekilet kasutab või mitte - kilega on garanteeritud (ka "hiinakaga"), et kriime ekraanile ei teki... |
Tegelikult isegi World Ends with You ei suutnud ekraanile eriti viga teha. Kui niivõtta, siis peab see alumine ekraan enam vähem sama kaua vastu kui kogu ülejäänud DS olgu siis kilega või ilma. |
jah, selle mänguga sai ekraani ikka korralikult paitatud
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
13.07.2011 17:51:28
|
|
|
Mina olen see eelmine omanik ning kiledeks on Hori originaalid (uurisin-puurisin pikalt enne ostu, seega peaks olema) ning neid oli kokku kolm pakki, kui ma ei eksi. Isiklikult arvan küll, et kiled peaksid peal olema, kuna tundlikkust vähendasid need minimaalselt, kuid ekraanid püsivad laitmatus korras. Kuid eks praegune omanik otsustab. |
Kuidas teha vahet, kas on orgiinaal hori või wuffel?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|