Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [NDS] Nintendo DS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 78, 79, 80  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 20.06.2011 14:46:23 vasta tsitaadiga

Gaudi kirjutas:
Riddim kirjutas:
beastbeats kirjutas:
kuri orav, Zelda'd on mängimist väärt; paraku Pokemon'i fenomenist pole ma kunagi aru saanud...

Pokemoni seeria mängud on väga head, selles ka fenomen.

See lause pani mind Pokemoni mänge ostma, väga informatiivne. icon_smile.gif

Rääkides NES Classics seeriast, siis olen lugenud, et need mängud on GBA'l natuke kokku pressitud ning näevad kohati imelikud välja. Kuid ma ei kurda, neli selle seeria mängu (Super Mario Bros. , Excitebike, Dr. Mario, Bomberman) plaanin ma endale soetada - nostalgialaks missugune. Muide, kas Xevious ei olnud mitte algselt Atari 2600 mäng?

Minumeelest oli algne Xevious arcade versioon, mis hiljem porditi ka koduarvutitele.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 20.06.2011 16:30:49 vasta tsitaadiga

Gaudi kirjutas:
Riddim kirjutas:
beastbeats kirjutas:
kuri orav, Zelda'd on mängimist väärt; paraku Pokemon'i fenomenist pole ma kunagi aru saanud...

Eks selles lauses ole ka terake tõtt. Minu esimene ja viimane Pokemonikogemus oli Red'iga classic Game Boy'l. Red oli siis kõige esimene pokemonmäng. Tol ajal ei teadnud ma midagi mingist pokemonifenomenist, aga mäng oli nii sõltuvust tekitav, et vedasin oma häguse lime green ekraaniga GB'd igale poole kaasa ja mängisin igal võimalikul momendil, kuni kõikvõimalikud pokemonid kätte olid saadud. Viimaseid lihtsalt ei leidnud ja ei saanudki leida, nagu hiljem teada sain icon_wink.gif
Samas, sellest kogemusest piisas ja siiamaani ei suuda ma ühtegi varasemat ega hilisemat pokemoni mängida. Oksele ajab icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 20.06.2011 17:13:41 vasta tsitaadiga

Gaudi kirjutas:
Riddim kirjutas:
beastbeats kirjutas:

Rohkem infot polegi vaja.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
djdevon
HV kasutaja
djdevon

sõnum 05.07.2011 20:02:40 vasta tsitaadiga

Gaudi kirjutas:
Riddim kirjutas:
beastbeats kirjutas:

Muide, kas Xevious ei olnud mitte algselt Atari 2600 mäng?

Xevious on porditud päris paljudele konsoolidele ja arvutitele. 1984. a-l porditi antud mäng Famicomile ja 1988. a-l NES-ile. Xevious on üks enim müüdud Famicom/NES mänge, ca 1,27 miljonit koopiat. Seetõttu on ta ilmselt leidnud koha ka GBA NES klassikute seerias. Ameerika Ühendriikides tootis ja levitas Xevioust Atari, tegemist on aga Namco poolt loodud mänguga. PS. Atari 2600le oli antud mäng planeeritud portida, kuid see jäi teostamata. Prototüüp on olemas.

Kui aus olla, siis Atari 2600 versioon poleks niikuinii olnud Xeviouse nime väärt, kuna VCS-i port ei sarnanenud kuidagimoodi Xeviouse, vaid nende varasema üllitise "Caverns of Mars"-iga (Atari-8bit).

http://www.atariprotos.com/2600/software/xevious/xevious.htm
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.07.2011 20:31:32 vasta tsitaadiga

Milline on sinu meelest "parim" Nintendo DS konsool ja miks?

Paar aastat tagasi sai põgusalt flacko dsiga mängitud ja väga lahe masin oli. Samas neid ds mudeleid on nii mitu, et ei teagi, milline see kõige parem on.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 05.07.2011 20:39:18 vasta tsitaadiga

Timberg, IMO NDS Lite - ei näe isiklikult hilisemates mudelites midagi märkimisväärset + GBA slot (mida ma küll ei kasuta, kuna erinevad GBA mudelid olemas)...
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 05.07.2011 20:40:31 vasta tsitaadiga

GBA slotti mul pole vaja, aga miks ds lite? Miks mitte dsi?
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 05.07.2011 21:05:39 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
GBA slotti mul pole vaja, aga miks ds lite? Miks mitte dsi?

Sellisel juhul oleks NDSL ainsateks eelisteks parem aku (kuni 19h vs DSi kuni 14h) ja odavam hind.
DSi eelisteks on Online Store, kaamerad, SD card slot, Music Player, Internet Browser (kahte viimast on ka NDSL võimalik lisatarvikutega "tekitada") - samas asjad, mis mulle eriti huvi ei paku...

tagasi üles
stuart
HV vaatleja

sõnum 06.07.2011 00:02:02 vasta tsitaadiga

No DSi on märksa mugavam käes hoida, matt plastik on kätele lausa hellitus võrreldes läikiva DS Litega. Lisaks eelkõneleja väljatoodule tooks esile nuppude(heli,start,select,power) mugavuse. No kahtlemata minu lemmikud on DSiXL(suured ekraanid:)) ja 3DS.
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 06.07.2011 01:38:21 vasta tsitaadiga

Pinnaviimistlus ja nuppude asetuse sobivus on juba paljuski personaalne; XL on IMO liialt suur portatiivse konsooli kohta ja 3DS on juba hoopis teine teema...
P.S kui endal NDS mudel puuduks ja peaks soetama, siis: DSL (juhul kui saab kuskilt hea hinnaga - nt. "laojääk" või lõpumüük), muidu DSi või XL (juhul kui suurus ei häiri ja/või suuremad ekraanid sümpatiseerivad rohkem).

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.07.2011 08:29:04 vasta tsitaadiga

Kui rahas ei ole küsimus, siis võtaks 3DSi. Kui on, siis ülejäänutest (DS Lite, XL, DSi ) selle, mille soodsamalt leiab.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 08.07.2011 00:37:56 vasta tsitaadiga

Kust kõige mõttekam ds lite või dsi osta? Välismaal pidavat vahel olema väga hea hinnaga saada.
tagasi üles
xbot
HV vaatleja

sõnum 08.07.2011 12:26:50 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Kust kõige mõttekam ds lite või dsi osta? Välismaal pidavat vahel olema väga hea hinnaga saada.

Kindlasti DSi
Aga parimate hindade saamiseks tuleks sul otse poodi sisse jalutada, netipoodidesse nende lehele neid pakkumisi eriti ei jõua. Kuna iga pood teeb oma pakkumisi ise. Aga on ka erandjuhtumeid.

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 11.07.2011 21:36:57 vasta tsitaadiga

Kas DS LItele on ka mignid "musthave" lisad? Nt ekraani kaitse vms.
tagasi üles
Gaudi
HV kasutaja
Gaudi

sõnum 11.07.2011 21:55:29 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Kaitsekiled tasuvad kuhjaga ära, kuna hoiavad ekraani kriimuvabana. Ma tellisin Hori omad, neid peetakse kõige kvaliteetsemateks. Tundlikkus vähenes natukene, kuid sellega ma harjusin kiirelt ära - lõpptulemus on seda väärt. Siis on olemas Nintendo DS Lite Browser. Endal on olemas, ostsin ta rohkem kollektsioneerimise eesmärgil, kuid olen seda isegi kasutanud ning teeb oma töö ilusti ära.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_%26_DSi_Browser

Rohkem asju, millest reaalselt kasu oleks, küll hetkel nimetada ei oska.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 12.07.2011 11:19:18 vasta tsitaadiga

Kas keegi, kes on ilma ekraanikaitsmeta mänginud oskab öelda, kui kriimuliseks see alumine ekraan läheb. Ma mängin hetkel Zeldat, kus kogu juhtimine toimib pulgaga ja kaitsekile on ikka kulunud.
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 12.07.2011 12:55:17 vasta tsitaadiga

kuri orav kirjutas:
Kas keegi, kes on ilma ekraanikaitsmeta mänginud oskab öelda, kui kriimuliseks see alumine ekraan läheb. Ma mängin hetkel Zeldat, kus kogu juhtimine toimib pulgaga ja kaitsekile on ikka kulunud.

ma pole kordagi kilet peal hoidnud ja ei ütleks et mängimis kõlbmatu selle pärast konsool oleks, hetkel mängivad lapsed Super Mariot ja neid minigamesid pulgaga. Eks ta kindlasti natuke kriimustab aga paar aastat mis ma seda konsooli omanud olen, selle jooksul on ekraan väga hästi vastu pidanud. PS mõlemad Zeldad on mitu korda sellega läbi tehtud.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 12.07.2011 13:07:32 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Kandekott, kaitsekiled ja korralik Touch pen. Lisaks võid ka mängude "hoiukarbi" võtta (ei pea koguaeg nende originaalkarpide sahmerdama).
Kui raha on ja tahad kvaliteetseid lisatarvikuid, siis soovitan Hori tooteid thumbs_up.gif
NB! Hori tooteid võltsitakse/tehakse järgi päris palju; seega soovitaks usaldusväärsetest poodidest soetada, nt. http://www.play-asia.com/
P.S võid ka kasutajaga Godhand kontakteeruda; viimati kohtudes mainis, et tal poes ühtteist Hori tootevalikust...
Ise kasutan sellised Hori tooteid:
Hard Pouch DSi (sinna mahub lisaks DS Lite'ile ka Touch pen):
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-b6-49-en-70-33z7.html
DS Card Case 6:
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-hr-49-en-70-1zfz.html
Liquid Crystal Filter DS Lite:
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-b7-49-en-70-196x.html
Touch Pen Attachment DS Lite:
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dy-49-en-70-1v5v.html

tsitaat:

Ma mängin hetkel Zeldat, kus kogu juhtimine toimib pulgaga ja kaitsekile on ikka kulunud.

Ise küsid, ise vastad icon_wink.gif Paljuski oleneb see ka stylus'est (õigemini selle otsa kvaliteedist)..

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 12.07.2011 14:21:11 vasta tsitaadiga

Lisaks veel asi, millest rääkimist ei peeta sobivaks. Hea vahel muusikat kuulata ja scummvmi peal vanu point and click adventuresid mängida.
tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 12.07.2011 14:31:54 vasta tsitaadiga

beastbeats, ma küsisin selle pärast, et eeldatavalt ei kulu ekraan nii kiiresti, kui mingi kile. Selle kile pani sinna eelmine omanik ja kaalun, kas kasutada ilma või mitte. Mobla ekraan on mul küll vastu pidanud 3 aastat nii, et midagi pole viga.
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 12.07.2011 15:48:02 vasta tsitaadiga

kuri orav kirjutas:
beastbeats, ma küsisin selle pärast, et eeldatavalt ei kulu ekraan nii kiiresti, kui mingi kile. Selle kile pani sinna eelmine omanik ja kaalun, kas kasutada ilma või mitte. Mobla ekraan on mul küll vastu pidanud 3 aastat nii, et midagi pole viga.

Oleneb kilest - "hiinakas" kulub kordades kiiremini kui Hori originaal (olen mõlemaid kasutanud).
Eks see ole igaühe enda otsustada, kas ta kaitsekilet kasutab või mitte - kilega on garanteeritud (ka "hiinakaga"), et kriime ekraanile ei teki...

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 12.07.2011 19:02:57 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
kuri orav kirjutas:

Oleneb kilest - "hiinakas" kulub kordades kiiremini kui Hori originaal (olen mõlemaid kasutanud).
Eks see ole igaühe enda otsustada, kas ta kaitsekilet kasutab või mitte - kilega on garanteeritud (ka "hiinakaga"), et kriime ekraanile ei teki...

Tegelikult isegi World Ends with You ei suutnud ekraanile eriti viga teha. Kui niivõtta, siis peab see alumine ekraan enam vähem sama kaua vastu kui kogu ülejäänud DS olgu siis kilega või ilma.
tagasi üles
Gaudi
HV kasutaja
Gaudi

sõnum 12.07.2011 22:41:36 vasta tsitaadiga

kuri orav kirjutas:

Mina olen see eelmine omanik ning kiledeks on Hori originaalid (uurisin-puurisin pikalt enne ostu, seega peaks olema) ning neid oli kokku kolm pakki, kui ma ei eksi. Isiklikult arvan küll, et kiled peaksid peal olema, kuna tundlikkust vähendasid need minimaalselt, kuid ekraanid püsivad laitmatus korras. Kuid eks praegune omanik otsustab.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 13.07.2011 16:27:24 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
beastbeats kirjutas:
kuri orav kirjutas:

Tegelikult isegi World Ends with You ei suutnud ekraanile eriti viga teha. Kui niivõtta, siis peab see alumine ekraan enam vähem sama kaua vastu kui kogu ülejäänud DS olgu siis kilega või ilma.

jah, selle mänguga sai ekraani ikka korralikult paitatud icon_smile.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.07.2011 17:51:28 vasta tsitaadiga

Gaudi kirjutas:
kuri orav kirjutas:

Mina olen see eelmine omanik ning kiledeks on Hori originaalid (uurisin-puurisin pikalt enne ostu, seega peaks olema) ning neid oli kokku kolm pakki, kui ma ei eksi. Isiklikult arvan küll, et kiled peaksid peal olema, kuna tundlikkust vähendasid need minimaalselt, kuid ekraanid püsivad laitmatus korras. Kuid eks praegune omanik otsustab.

Kuidas teha vahet, kas on orgiinaal hori või wuffel? icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [NDS] Nintendo DS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 78, 79, 80  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.