26.12.2009 15:22:05
personal security kuidas eemaldada?
netist uurisin, et soovitatakse pc doctorit, see muidugi leidis asja üles aga tahab eemaldamiseks raha saada. igasugused ad-awared ei leidnud tuhkagi. Manuaalne likvideerimisõpetus on ka olemas, aga ei söenda seda kasutada. ma nimelt ei ole ise seal kus see probleem on. Seega kas on veel mõni norm tasuta proge mis selle personal security kurjami võiks üles leida ja masinast eemaldada?
Mul sarnane probleem. Nimelt tuli arvutisse mingi liba antiviirus nimega "Personal Shield Pro". Et kuidas ma sellest lahti saaksin? Avastil see enam käima minna ei lase ja muid antiviiruseid ka ei lase peale panna. Äkki mingi antiviirus mälupulga pealt või midagi sellist? google annab ka mingid käsitsi eemaldamise õpetusi, aga seda ma eriti ei oska. operatsiooni süsteemiks on xp _________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle...
Igatahes ise pooleli selle sita eemaldamisega ja siiamaani asi areneb.
Personal Shield Pro blokeeris mul igatatahes task manageri, hijackthisi, malwarebytesi, süsteemisätted nende hulgas msconfigu) ja vahepeal kiskus netti tagant ära.
Samuti peksis sinisele ekraanile kui pikemalt winnis jurasin.
Igatahes ise pooleli selle sita eemaldamisega ja siiamaani asi areneb.
Personal Shield Pro blokeeris mul igatatahes task manageri, hijackthisi, malwarebytesi, süsteemisätted nende hulgas msconfigu) ja vahepeal kiskus netti tagant ära.
Samuti peksis sinisele ekraanile kui pikemalt winnis jurasin.
Kui saad Hitman Pro installitud (safe modes) siis hoia CTRL all (tavarežiimis) ja rogue protsess on vähemalt kadunud Edasi saab juba vabamalt tegutseda.
udusiil'i soovitatud Kaspersky igatahes seda ei leia. Homme tuleb siis Hitman Pro ära proovida. Küsimus ka- penen selle safe modes peale, aga kuidas ma ta tava modes tööle saan? See viirus ei lase mul ka midagi käivitada, nagu Zanzhu'l. Isegi solitaire ei lähe käima _________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle...
udusiil'i soovitatud Kaspersky igatahes seda ei leia. Homme tuleb siis Hitman Pro ära proovida. Küsimus ka- penen selle safe modes peale, aga kuidas ma ta tava modes tööle saan? See viirus ei lase mul ka midagi käivitada, nagu Zanzhu'l. Isegi solitaire ei lähe käima
CTRL all hoidmisest kasu polnud. Aga Hitman Pro sai safe modes asja eemaldamisega hakkama _________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.