praegune kellaaeg 27.06.2025 05:21:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alvaaro
HV Guru

|
05.07.2011 01:04:10
2 op süsteemi |
|
|
Hetkel olemas XP aga vaja oleks juurde Vistat.
Et kuhu ja kuidas installida see nii,et ei rikuks XPd ära ja mõlemad toimiksid ikka?
Arvutis kettaid kokku 3 ja neist üks on jagatud veel omakorda kaheks partsiooniks.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
05.07.2011 01:34:34
|
|
|
Kui mu mälu nüüd ei peta, siis lihtsalt installides Vista eraldi partile mis ei ole sama kus on XP peal peaks kirjutatama sulle lihtsalt uuendatud boot loader kus on older versions of windows vms ja sealt kaudu saad pärast kenasti XP kätte. Päris pead ei julge anda, suht kaua sellest ajast kui XP ja Vista mul paralleelkasutuses olid. Samas kui sa Vista all midagi eriti jooksutama ei pea siis tõenäoliselt toimiks ka VirtualPC abiga toimiv süsteem...
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
05.07.2011 01:53:20
|
|
|
Mul kolm täiesti sõltumatut XP-d eraldi partitsioonidel. Installimise ajal olen kaks ülejäänud partitsiooni lihtsalt ära peitnud.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
05.07.2011 15:29:14
|
|
|
Kui kumbki op-süs eri kettal, siis installi ajaks ühenda teised lahti. Nii jääb igale op-süsile oma bootmanager alles. Ise eelistaks just sellist varianti, siis on võimalik kõiki kettaid vajadusel ükshaaval eemaldada. Bootimisjärjekorraga majandab siis BIOS, seal paned kettad sobivasse järjestusse. Enamus BIOS-idel on ka nn. "Boot menu", mille abil saad valida, millise üles lased.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|