Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG Optimus Black märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anubis
HV Guru
anubis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.06.2011 20:26:49 vasta tsitaadiga

Quadrant vahemikus 1270-1330
Kommentaarid: 326 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gmx
HV vaatleja

sõnum 01.07.2011 00:12:37 vasta tsitaadiga

Black saabub siis järgmine nädal. Esimene Android minu taskus.

Kas on asju mida Androidi kohta kindlasti peaksin teadma?
Sain aru, et 2.3 droid on juba Blackil saadaval, kuidas selle upgrade'mine käib ja kui kasulik või vajalik see on?
Mis on Gorilla Glass? Mis puutub sellega seoses Black siia?
Netist näinud, et palju viise, kuidas säästa droidide akut, kuid kuidas just antud isendil kõige paremini akut säästa?
Mis on need to have appid Blackil?
Kunagi sai omatud seda Samsungi üliõhukest X820 ja sellega juhtus, et mingihetk lihtsalt läks seetõttu emaplaat seest mõraseks, tavakasutamise käigus. Kas sellega sellist ohtu ei ole?
Eelmisel telefoni iPhone 4al hakkas kaamera aja peale jamama ja lõpuks ütles ülesse, kas antud telefonil pole olnud veel kuulda mingitest n.ö. tehaseprobleemidest?

Okei, praeguseks kõik.

Tänud, kui vastata kõigele oskate...
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 01.07.2011 12:44:02 vasta tsitaadiga

1. 2.3 on hetkel fake (CM7 vähemalt), ametlik peaks tulema sügisel
2. Gorilla Glass - vastupidav katteklaas, keerulisem kriimustada tavakasutuses (no ei ole purunematuid/kriimustamatuid asju olemas)
3. Aku sääst - lülita 2G võrku ja kasuta tavatelefonina, samuti soovitatakse P970 automaatne taustavalguse režiim välja lülitada - jube tundlik on praeguste ROMidega ja vilgutab hirmsasti
4. emaplaat - õhuke telefon ja ei ole metallkorpusega - eks võimalusi lõhkuda ole sellevõrra rohkem
5. kaameraprobleeme ei tea
6. kohustuslikud asjad - nagu ikka ja alati root-root-root ja oota CM7 supporti icon_biggrin.gif muidu soovitaks vaadata http://android.modaco.com/content/lg-optimus-black-black-modaco-com/341738/list-of-applications-that-can-be-safely-removed/
7. ahjaa - tee endale heategu ja jää inglise keele peale, hirmus eesti keel on massinal.

edit:
Mnjaa, viin tagasi telefoni ja võtan SE Xperia Neo prooviks. Miski imelik kotermann on P970-l sees - nimelt võtab ta suvaliselt kõnesid ise vastu ning katkestab need kohe ja keeldub seda mitte tegemast. Kõik seda võimaldavad sätted on välja lülitatud, telefon on kaks korda tehaseseadesse tagasi pandud - ei midagi. Ma ei kavatse sügiseni oodata, kuni LG jalad kõhualt välja võtab ja 2.3 peale paneb. Ja sellise defektiga oleks ma nõus CM7 nightly puhul - aga mitte tootja FWga.
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 01.07.2011 14:16:45 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Miski imelik kotermann on P970-l sees - nimelt võtab ta suvaliselt kõnesid ise vastu ning katkestab need kohe ja keeldub seda mitte tegemast

Täpsustan - sinu P970 oli miski koterman sees, minu oma pole kirjeldatud asja kordagi teinud icon_wink.gif Anna märku kuda SE siis on, mul üks tuttav kurdab just tolle kohta tarkvarakiikse...
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 01.07.2011 15:49:42 vasta tsitaadiga

telefoni süüdistada könedes oleks hetkel tiba kuri. pigem panustan, et sulle sattus vigase softiga isend.
mul pole telefon siiani rohkem asju teinud, kui ma ise temalt palunud. softi kiikse pole. isegi pärast ee firmware asendamist euroopa vastu.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 01.07.2011 19:13:46 vasta tsitaadiga

Softiupgrade tehtud. Tehaseseadete taastamine tehtud.

Eks vist sattus vigane isend - aga mina ei leia põhjustajat üles ja pean ennast kogemustega Androidi kasutajaks.
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 03.07.2011 19:26:20 vasta tsitaadiga

Kes plaanib soetada siis Elionist orig. nahkümbris kauba peale kaasa: https://pood.elion.ee/productInfo/29/mobiiltelefon-lg-p970-optimus-black/LGP970TB
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 04.07.2011 11:17:45 vasta tsitaadiga

Üks selline hetkel vedeleb lauapeal.

Ülevaadetes välja toodud probleemid tunduvad olemas olevat (automaatse taustavalguse tõmblemine, aeglane kaamera jms. Enamasti pidid softi kalad olema. 2.3 tuleb ju alles aastalõpu poole ametlikult), kuid üleüldiselt tundub hea tükk olevat.
Välja toodud vananenud/nõrk GPU ilmselt enamustele probleeme ei valmista, kuid võiks parem/sama hea olla kui üle aasta vanadel mudelitel (Galaxy S jms).

Ilmselt haardkoor andoidi mehele, kes ootab kõvasti rom'e ja muud vinget, see telefon ei sobi - tegemist kergelt ülehinnatud telefoniga, mis turgu ei võida.
Samas tavakasutajale hea ilus ja mugav telefon, kui saab lahti oma lapsevigadest.

---

Edit: Kuidas ma selle USB mass storage tööle saan? Automaatselt ära ei installi. eespool antud driveritega samuti tööle ei saa?
Milles on nipp- tahaks vaadata 720p video kvaliteeti.

logitec
HV kasutaja

sõnum 04.07.2011 12:07:31 vasta tsitaadiga

Taustvalguse tõmblemine on põhjustatud sensorist mis muudab taustvalgust vastavalt valgusele mis ekraanile paistab. Juhul kui Keskkond on heledam, siis muutub ka ekraan heledamaks. Seda funktsiooni saab aga maha keerata!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 49
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 04.07.2011 12:11:32 vasta tsitaadiga

logitec kirjutas:
Taustvalguse tõmblemine on põhjustatud sensorist mis muudab taustvalgust vastavalt valgusele mis ekraanile paistab. Juhul kui Keskkond on heledam, siis muutub ka ekraan heledamaks. Seda funktsiooni saab aga maha keerata!

Saab aga hetkel tõmbleb suhteliselt nõmedalt. vilksutab kohati lausa.
Blade peal töötab kenasti icon_smile.gif

Aga küll see paraneb uuema softiga - loodetavasti!

welps
HV vaatleja

sõnum 04.07.2011 18:16:34 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:
Kes plaanib soetada siis Elionist orig. nahkümbris kauba peale kaasa: https://pood.elion.ee/productInfo/29/mobiiltelefon-lg-p970-optimus-black/LGP970TB
Kui ära ei unustata, nagu mul juhtus. Õnneks lubati postiga koju saata
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.07.2011 21:25:56 vasta tsitaadiga

p970 on tõesti hea telefon millel on samas tõsiseid puudusi. Minu jaoks oleksid väljatoodavad vead järgmised

*Android 2.2 - no tõesti, miks peab seda iidset versiooni uuele telefonile peale panema. MA KEELDUN ALLA 2.3 TELEFONI OSTMA! Ja isegi kui tahate 2.2 peale panna siis parem olgu ilma vigadeta ja kräpita. Mida siin ei ole tehtud.
*Taustavalguse tõmbemine - ajas närvi, samas kui fikseerida kindla väärtuse peale tuleb olenevalt keskkonnast pidevalt tuunida. Ja andur ongi selleks, et optimeerida akukasutust.
*Aku - nõrk
*Video - 720p on imelikult kokkusurutet, pidi minema 2.3ga korda - kuid millal selle ka saab.

Minumeelest on ka liiga õhuke ja liiga suur see telefon. No ei taha plastkorpusega liistakat taskusse panna, nagunii läheb katki.

Igatahes - SE Xperia Neo on METSIKULT palju parem telefon kui see. 3.7" on minu meelest ülempiir ja telefon peab olema veidi paksem - muidu hoiad näppudega servast, mitte pole telefon käes. Ma tahan telefoni mitte lutsukivi.
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 04.07.2011 22:58:54 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
p970 on tõesti hea telefon millel on samas tõsiseid puudusi. Minu jaoks oleksid väljatoodavad vead järgmised

*Android 2.2 - no tõesti, miks peab seda iidset versiooni uuele telefonile peale panema. MA KEELDUN ALLA 2.3 TELEFONI OSTMA! Ja isegi kui tahate 2.2 peale panna siis parem olgu ilma vigadeta ja kräpita. Mida siin ei ole tehtud.
*Taustavalguse tõmbemine - ajas närvi, samas kui fikseerida kindla väärtuse peale tuleb olenevalt keskkonnast pidevalt tuunida. Ja andur ongi selleks, et optimeerida akukasutust.
*Aku - nõrk
*Video - 720p on imelikult kokkusurutet, pidi minema 2.3ga korda - kuid millal selle ka saab.

Minumeelest on ka liiga õhuke ja liiga suur see telefon. No ei taha plastkorpusega liistakat taskusse panna, nagunii läheb katki.

Igatahes - SE Xperia Neo on METSIKULT palju parem telefon kui see. 3.7" on minu meelest ülempiir ja telefon peab olema veidi paksem - muidu hoiad näppudega servast, mitte pole telefon käes. Ma tahan telefoni mitte lutsukivi.

android 2.2 taustavalguse siiberdamine on see, mille vastu hetkel töesti ei saa. 4' on paras...tahad telefoni suuremaks, võta kummikest ümber..teeb esiteks telefoni suuremaks ja teiseks kaotab selle 'kohe läheb katki' tunde ära.

zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 05.07.2011 01:27:08 vasta tsitaadiga

Omale uut Androidi valides oli nr 1 nõue: 4'', kuna kõik alla selle minu jaoks lihtsalt liiga väike, nr2 nõue: 1GHz prese, 0,5GB ram ja decent graafika, need nõudmised rahuldas see aparaat kõige madalama hinnaga. Näppisin ka neot, rääkimata ekraani suurusest, mulle see aparaat ei istunud, läikiv plastik + SE ülekäidud droid ple lihtsalt mulle. Pealegi jääb 1GHz Snapdragon Scorpion, 1GHz TI OMAP 3630'le alla, lisaks peaks 3630 ka paremini klokkuv olema icon_wink.gif
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 05.07.2011 01:58:58 vasta tsitaadiga

zaits - androidi esimene tees - mitte üks kasutajaliides pole kivisse raiutud icon_biggrin.gif
teiseks - eks see ekraanisuurus ole jah isikliku lähenemise värk pigem - minule näiteks oli ebamugavalt suur ja õhuke P970. Ei ole ma väikeste kätega, kuid liiga lutsukivi tundus. Kerge ja plastmassne. Oleks ta metallkorpusega ja veidi toekam siis küll. Minu jaoks on Neo plussiks see, et ta on kaardus tagaosaga - istub jube mugavalt kätte, kaamera on korpuse keskel - näpud EI JÄÄ pildile, ning see 15-20g kaalu - telefoni on taskus tunda (ei pea kontrollima koguaeg).

P970 v2 tuleb väga hea telefon, igatahes.

edit: lisaks - Xperia Neo plastmass tundub näpuall väga kvaliteetne.
edit x2: ja krt - handsfree kõrvaklapid on 100x paremad. Julgen öelda, et denon ah-c360 võrdsed icon_smile.gif (peaaegu)
tagasi üles
welps
HV vaatleja

sõnum 05.07.2011 05:58:10 vasta tsitaadiga

Kuidas on võimalik, et telefon ei leia üles teise mobla tekitatud wifi võrku? Kõik muud võrgud on samad nagu arvutis, ainult vajalikku pole. Otsi kas või 10x, mida pole, seda pole icon_sad.gif
tagasi üles
logitec
HV kasutaja

sõnum 07.07.2011 13:36:27 vasta tsitaadiga

Lõpuks ometi on valmis XDAs LG Optimus Blacki sektsioon:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1187
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 49
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 11.07.2011 11:11:22 vasta tsitaadiga

Elisa's kirjas, et:
Android 2.2 (Froyo) koos võimalusega uuendada 2.3

Tähendab, et see 2.3 android tuleb alles sügisel?

Elisas hetkel pakkumisel siis see optimus black või see:
Samsung i9003 Galaxy SL
http://www.compare-cellphones.org/Samsung-Galaxy-SL-vs-LG-Optimus-Black

Ise oleks kaalu pärast LG võtnud, kuid eelpool kirjeldatakse, et 2,3 pole siiski valmis veel ja telefonil vead ja ebamugavused küljes?

busse
HV veteran

sõnum 11.07.2011 11:21:13 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Elisa's kirjas, et:
Samsung i9003 Galaxy SL

mölemad on kodus olemas. välimuse poolest on Samsung ikka palju rohkem iföönilik ja käes mönusam hoida. sisu poolest väga vahet pole icon_razz.gif

NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 11.07.2011 12:04:37 vasta tsitaadiga

busse kirjutas:
NeroEST kirjutas:
Elisa's kirjas, et:
Samsung i9003 Galaxy SL

mölemad on kodus olemas. välimuse poolest on Samsung ikka palju rohkem iföönilik ja käes mönusam hoida. sisu poolest väga vahet pole icon_razz.gif

Sellele samsungile läheb 2.3 peale?

Mida ma tegelikult teada tahan ongi see, et kumb parem on, kas galaxy SL või optimus black.
Ja küsiksin ka üle, kas optimus x2 või SE arc on 10€ kuus rohkem väärt ? (elisa pakkumised)

busse
HV veteran

sõnum 11.07.2011 12:09:41 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
busse kirjutas:
NeroEST kirjutas:
Elisa's kirjas, et:
Samsung i9003 Galaxy SL

Sellele samsungile läheb 2.3 peale?

Mida ma tegelikult teada tahan ongi see, et kumb parem on, kas galaxy SL või optimus black.
Ja küsiksin ka üle, kas optimus x2 või SE arc on 10€ kuus rohkem väärt ? (elisa pakkumised)

softi poolest peast ei tea..mu meelest s9003i oli 2.2.1 tarkvaraga kui ei eksi elisas. kui osta välimuse järgi kumb parem..siis ma vötaks samsungi. seda on palju mugavam käes hoida ja telefoni on telefoni tunne, mitte ei jäta odava plastiku muljet nagu LG Optimus Black on. siiani häirib, et lg tegi hea telefoni, aga odavast plastiku muljega. aitab muidugi välimuse väärtust silikoonümbris.

zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 11.07.2011 18:58:40 vasta tsitaadiga

XDA's hakkas kodanik, kes varem on LG P500 alamfoorumis tugeva romikudujana silma paistnud, Blackile custom romi koostama thumbs_up.gif

E:
Paistab, et tüübil romi v1 valmis.
Mis puutub i9003'e siis minuarust praktiliselt sama aparaat, nii et väga vahet pole kumb võtta.
Muus osas:
1. Mulle isiklikult ei istu, et menüü klahv on füüsiline, OB alumine touch riba tundub silmale ja sõrmele mõnusam.
2. Nõus, OB tagumine külg on odava plastiku näoga aga samas ega Samsungi läikiv sõrmejäljemagnet parem ei tundu icon_razz.gif
3. OB on taskulamp, väga mõnus ja vajalik feature.
4. Kuidas ekraaniga on ? Kas Samsung LCD on sama hea kui LG S-IPS ?
5. Samsungil on suurem sisemälu
tagasi üles
Gmx
HV vaatleja

sõnum 12.07.2011 13:10:04 vasta tsitaadiga

Keegi oskab aidata. Tõmbasin küll app killeri ka, kuid pidevalt lööb lahti erinevaid asju - nt e-mail, raidio jne (Näitab nagu app killeris, kuidas saaks vaikeseadeid panna, et mina valin, mis appid taustal defaultis käivad? (Android noob)
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 12.07.2011 13:16:25 vasta tsitaadiga

Gmx kirjutas:
Keegi oskab aidata. Tõmbasin küll app killeri ka, kuid pidevalt lööb lahti erinevaid asju - nt e-mail, raidio jne (Näitab nagu app killeris, kuidas saaks vaikeseadeid panna, et mina valin, mis appid taustal defaultis käivad? (Android noob)

app Killersi kohta on korduvalt jooksnud läbi info, et need on tegelikult mõttetud asjad. parem ära kasuta icon_smile.gif

Gmx
HV vaatleja

sõnum 12.07.2011 14:20:23 vasta tsitaadiga

Mis siis oleks kasulik teha, et default appe kinni saaks panna ja akut seeläbi säästa?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG Optimus Black mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.