Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
27.05.2011 14:46:25
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Keegi võiks sõna võtta teemal Samsung GT-S5830 Galaxy Ace vs HTC Wildfire S? |
Ehituslik konstruktsioon on kindlasti HTC kasuks, mis on kui ühte robustsesse kesta valatud.
Samsungil on suurem erkaan.
Muus osas on nad madala klassi aparaadid, mis saavad vajalikuga ilusti hakkama.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
01.06.2011 22:10:51
|
|
|
Tekkis paar küssat:
Kas programmid (Angry Birds jne) jäävad tagataustale jooksma? Kuidas need kinni panna, et akut säästa?
Ei saa täpselt sellest telefoniraamatust aru - see nii öelda smart numbers - kui hakkan nime kirjutama siis tulevad numbrid jne.....ei viitsi nagu tervet raamatut lapata. Keegi oskab lollile asja selgitada?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.06.2011 22:12:43
|
|
|
S.I.L.L.U, kui väljud "tibulast" home nupu apil, siis jääb tööle, aga kui tagasi noolega, siis küsib ju, et kas sulgeda ja jaatavalt vastates ka suletakse.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
01.06.2011 23:13:53
|
|
|
Kas ma kuskilt näen ära ka mis appid taustal töötavad, et need ise siis ära killida?
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
01.06.2011 23:36:17
|
|
|
Kui võrrelda seda telefoni nüüd LG P500, siis kumma telefoni valiksite ja miks? Lg eeliseks ju suurem aku mahutavus. Ekraanid on samad. Lg veidi suurem, kuid kaamera jällegi kehvem. HTC-l on ka Sense olemas. Kas HTC-le saab ka Google maps with navigation directionsitega peale panna?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
02.06.2011 09:45:36
|
|
|
S.I.L.L.U kirjutas: |
Kas ma kuskilt näen ära ka mis appid taustal töötavad, et need ise siis ära killida? |
Ära muretse nende programmide pärast, mis taustale tööle jäävad. Kui rakendus on korralikult kirjutatud, siis peale 'tagasi noolega' väljumist jääb ta niiöelda passiivsesse olekusse ning akut ei söö - istub ainult mälus ja on valmis kohe kiirelt jätkama kui vaja. Kui mälu jääb väheks, sisi android ise paneb taustal istuvaid rakendusi kinni. Pidev sulgemine ja programmi niiöelda nullist käivitamine võtab tihedalt kasutatavate programmide puhul rohkem voolu.
See kehtib siis alates android 2.2, varasematel versioonidel oli mõtet igasugu task-killereid kasutada.
Eelmisele postitajale:
Google Mapsi koos "mitteametlikult aktiveeritud navigeerimisega riikides, kus google tegelikult ei luba navigeerimist hääljuhistega" peaks saama installida kõikide android telefonidele. Xda foorumist peaks leidma täpsemat infot. Vanasti oli selle asja nimi Google Maps Brut.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
08.06.2011 21:17:40
|
|
|
Tänud selgitamast
E: Tahaks kaasas olevate klappidega mikri nuppu vajutades järgmist lugu kuulda, mitte pausi panna.....kust sättida? Üldse ei leia midagi klappide seadistuse kohta
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
24.06.2011 10:20:24
|
|
|
Kas oskab keegi öelda, kas htc wildfire'le on võimalik peale panna eesti keel.
Selleks vist tuleb ROM ära vahetada vee, nii ma olen aru saanud, aga kust neid leida, ja kas/kui raske seda ise teha on..?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
27.06.2011 08:25:01
|
|
|
multizync kirjutas: |
Kas oskab keegi öelda, kas htc wildfire'le on võimalik peale panna eesti keel.
Selleks vist tuleb ROM ära vahetada vee, nii ma olen aru saanud, aga kust neid leida, ja kas/kui raske seda ise teha on..? |
Minule teadaolevalt HTC telefonidele eesti keelt ei saa, targemad parandavad...
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronn
HV kasutaja
|
02.07.2011 17:14:05
|
|
|
Kuidas tal GPS töötab, kas tundlikusega on kõik OK.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko-
Kreisi kasutaja
|
03.07.2011 19:21:32
|
|
|
minu htc käis basseinis natuke aega, kohe sai aku jms järelt ära võetud, esimene õhtu ei pannud üldse käima, järgmisel hommikul tuli pilt ette kus sai valida restart jne ja nüüd ei võta pilti enam ette, et sellega seoses küsimus, kas kuskil teostatakse ka keemilist pesu telefonidele?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
04.07.2011 09:38:18
|
|
|
marko- kirjutas: |
minu htc käis basseinis natuke aega, kohe sai aku jms järelt ära võetud, esimene õhtu ei pannud üldse käima, järgmisel hommikul tuli pilt ette kus sai valida restart jne ja nüüd ei võta pilti enam ette, et sellega seoses küsimus, kas kuskil teostatakse ka keemilist pesu telefonidele? |
Enne tehniku kätte viimist ei tohi vett saanud läpakat/telefoni/mängukonsooli/muud elektroonilist seadet käima panna - aku tagant ning niipalju kui võimalik lahti ja kuivama, esimesel võimalusel tehniku kätte.
Tehnik eemaldab niiskuse ja kuivamisel maha jäänud kenasti elektrit juhtivad soolad - enne kui uuesti vool sisse antakse.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko-
Kreisi kasutaja
|
04.07.2011 13:24:20
|
|
|
Draqula kirjutas: |
marko- kirjutas: |
minu htc käis basseinis natuke aega, kohe sai aku jms järelt ära võetud, esimene õhtu ei pannud üldse käima, järgmisel hommikul tuli pilt ette kus sai valida restart jne ja nüüd ei võta pilti enam ette, et sellega seoses küsimus, kas kuskil teostatakse ka keemilist pesu telefonidele? |
Enne tehniku kätte viimist ei tohi vett saanud läpakat/telefoni/mängukonsooli/muud elektroonilist seadet käima panna - aku tagant ning niipalju kui võimalik lahti ja kuivama, esimesel võimalusel tehniku kätte.
Tehnik eemaldab niiskuse ja kuivamisel maha jäänud kenasti elektrit juhtivad soolad - enne kui uuesti vool sisse antakse. |
Kahjuks sai vool sisse lastud juba, aga keegi teab äkki, kus ma leiaks tehniku, võibolla on siit foorumist keegi varem tegelenud sellega?
proovida ju võiks
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Annoying
HV vaatleja
|
04.07.2011 18:00:49
|
|
|
Tavalise Wildfirega kõne vastuvõtmise probleem. Umbes ühte kõnet kümnest ei saa vastu võtta, ekraan lihtsalt ei toimi. Kas kellelgi veel sama jama ning kas leitud ka rohtu selle vastu? Olen proovinud erinevaid vastuvõtmise appe aga ükski ei ole olnud sobilik, kuna töötavad lihtsalt originaal süsteemi peal.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
04.07.2011 20:45:34
|
|
|
Annoying kirjutas: |
Tavalise Wildfirega kõne vastuvõtmise probleem. Umbes ühte kõnet kümnest ei saa vastu võtta, ekraan lihtsalt ei toimi. Kas kellelgi veel sama jama ning kas leitud ka rohtu selle vastu? Olen proovinud erinevaid vastuvõtmise appe aga ükski ei ole olnud sobilik, kuna töötavad lihtsalt originaal süsteemi peal. |
Eelmine omanik kurtis ka seda muret mulle, enne müüki, aga pole nagu ise täheldanud probleemi. Võimalik, et on juhus olnud, aga ei tuleks nagu meelde, et poleks saanud kõnele vastata. (ptui-ptui) Küll olen tähele pannud, et mingil teatud hetkel või asendis tõesti ekraan vahest ei reageeri millelegi. Viimast probleemi olen just täheldanud näiteks Stopperit kasutades ja asetan mobiili ekraaniga üles poole pinnale ehk selili asendisse. Kui sedasi telefon lesib ja nüüd soovin stopperi aega kinni panna või resettida, siis pahatihti ei reageeri vajutamisele (puudutamisele) ja ravi olen saanud enamasti selle vastu, kui tõstan mobiili pinna pealt üles ja muudan ta asendit.
Mainin ka ära, et eelmine omanik kasutas nutitelefoni kõiki omadusi täie potentsiaali juures, aga mina olen kõik vidinad ja jubinad enda mobiili peal kinni keeranud. Kasutan andmesidet ja muud vajalikku siis, kui on selleks reaalne vajadus. Panustan rohkem aku vastupidavusele ja viimasega olen vägagi rahul. Küll on esinenud imelikke hangumisi ja kokkujooksmisi harva, mille vastu aidanud aku eemaldamine.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
04.07.2011 20:58:44
|
|
|
Mul oli wildfirega vastuvõtmise probleeme talvel, kui oli hästi külm. Muidu pole seda probleemi täheldanud.
2 nädalat tagasi läks telefon umbes pooleks päevaks lolliks. Jooksis nii kinni, et ainus, mis aitas oli aku eemaldamine. Peale aku eemaldamist jooksis telefon üleslaadimise ajal jälle kinni. Ja nii oma 5-6 korda järjest. Õhtul võtsin asja uuesti käsile ja siis mingi ime läbi läks tööle. Õnneks töötab siiamaani korralikult. Arvasin juba, et peab garantiisse viima.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
05.07.2011 01:39:47
|
|
|
alpha
Kusjuures endal on ka ühe korra nii kõvasti asi pange pannud, et pidin vist oma 2-3x akut tagant võtma enne, kui telefon end tõesti korralikult üles suutis laadida ning ka toimetas. Esimesed korrad sain küll pildi ette, aga hangus taas ning sedasi paar korda jutti ja siis lihtsalt hakkas uuesti normaalselt tööle. Õnneks oli see juhtum senini ainus. Hangus täiesti suvalisel hetkel, oli vaja just helistada ja muid toiminguid ei näppinud. Mäletamist mööda helistasin tol korral mitu korda jutti ja ühel heal momendil enam telefon millelegi ei reageerinud.
Eks need pange panemised ja hangumised on küllaltki tavalised neil "nuti" nutitelefonidel.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
draggo
HV kasutaja

|
09.07.2011 19:34:06
|
|
|
Kas oskate HTC alal võhikule seletada kuidas ma saan oma 3G interneti kasutada? Kust menüüst ja kuidas seda sisse lülitada?
_________________ Sleepwalkers - parim ansambel peo pidamiseks
KOMPAKT kontorimööbel |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
09.07.2011 21:34:23
|
|
|
Settings - Wireless and networks - Mobile Networks - Network Mode - WCDMA
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
09.07.2011 22:14:19
|
|
|
Küsimus on vast pigem selles, et kuidas 3g netti wifina või üle usb arvutile jagada
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
draggo
HV kasutaja

|
09.07.2011 23:02:08
|
|
|
eyelids kirjutas: |
Settings - Wireless and networks - Mobile Networks - Network Mode - WCDMA |
Asi on selles, et käisin täna ja tellisin omale EMT Interneti paketi L ja see peaks ju olema 3G. Või ei?
Minul aga näitab, et ühendatud on HSDPA aga mitte 3G. Või saan ma millesti aru?
KOMPAKT kontorimööbel |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
09.07.2011 23:49:09
|
|
|
HSDPA ongi 3G.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
09.07.2011 23:52:55
|
|
|
HSDPA, HSUPA või HSPA+ on lausa 3.5G
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
draggo
HV kasutaja

|
10.07.2011 06:21:02
|
|
|
vortex kirjutas: |
HSDPA, HSUPA või HSPA+ on lausa 3.5G  |
Siis on korras. Minu küsimus tekkis sellest, et kõrval seisis sõber iPhone käes ja teatas, et 3G töötab ludinal. Minul aga mingi H****.
KOMPAKT kontorimööbel |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.07.2011 08:42:11
|
|
|
draggo kirjutas: |
vortex kirjutas: |
HSDPA, HSUPA või HSPA+ on lausa 3.5G  |
Siis on korras. Minu küsimus tekkis sellest, et kõrval seisis sõber iPhone käes ja teatas, et 3G töötab ludinal. Minul aga mingi H****.  |
Generatsioonid ja levinumad tähised mobla ekraanil
2G - G (GPRS), E (EDGE)
3G - 3G
3,5G - H (HSDPA)
|
|
   |