praegune kellaaeg 27.06.2025 02:00:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pilbusamakas
HV vaatleja
|
02.07.2011 21:02:25
probleem hiirega |
|
|
Ma ei teadnud täpselt, et kuhu seda teemat postitada, niiet kui on vale koht, siis palun liigutage see mujale.
Mure on selline, et eile lakkas ühtäkki mu hiir töötamast. Acme Pro MW03 on hiir. Arvuti justkui ei tunne ära, kui ma selle külge ühendan (vanasti tegi ühendamisel häält, aga nüüd ei midagi). Samas sõbra arvutisse ühendades töötas ilusti ja ka teised hiired paistavad minu arvutis töötavat ilusti. Uurisin Device manageri ja seal pole enam hiire kohta mingit märgetm, aga panin ka tähele, et on tekkinud 4 unknows device vms. Üritasin nende drivereid läbi windowsi uuendada/parandada, aga windows ei leia vastavaid faile. Äkki keegi oskab öelda, et kuidas ma saaksin arvuti viia sellisesse seisundisse, et kui ma nüüd järdmine kord hiire ühendan, siis arvuti arvab, et see on uus seade ja installib driveri uuesti?
Teine mure veel, ei hakka selle pärast uut postitust tegema. Nimelt sõber ajas mingi magusa joogi mulle klaviatuurile ja nüüd enter ja Backspace töötavad väga halvasti (ei liigu väga hästi). Et kuidas ma saaksin seda puhastada või on mõttekam kuskile puhastusse viia?
Ette tänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
03.07.2011 00:05:12
|
|
|
Viska teise usb porti
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
pilbusamakas
HV vaatleja
|
03.07.2011 11:46:30
|
|
|
ei aidanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
03.07.2011 11:51:00
|
|
|
Proovid teist hiirt.
Ma seda klaviatuuri ei kasutaks mida on joogiga immutatud. Läpaka puhul ühendaks ka aku lahti ja viiks siva kuhugi puhastusse.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
pilbusamakas
HV vaatleja
|
03.07.2011 14:32:55
|
|
|
teised hiired töötavad ilusti, aga paistab, et just mu enda hiirega on tekkinud mingi jama. ühesõnaga, kui mingit head lahendust ei leia, siis läheb windows reinstalli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.07.2011 15:08:14
|
|
|
Kõigepealt, sellist USB vidinate tootjat, nagu Acme (logo pole näitaja), ei ole olemas > http://www.linux-usb.org/usb.ids
Mina kustutaks need "unknown device'd" kõik ära, ka need, mida näha pole. Mittenähtavad saavad nähtavaks kui...
Start > Run... > cmd > OK (või Vista/W7 otsiaknasse cmd). Tuleks käima lasta Administraatori õigustes.
Ja seal mustas aknas
set devmgr_show_nonpresent_devices=1 > Enter
ning peale seda
devmgmt.msc > Enter
Device Manageri menüü > View > Show hidden devices > linnuke
Nüüd tulevad kõik kunagi küljes olnud seadmed nähtavale, saab rahulikult viimsegi "unknown device" eemaldada.
Äkki on abi, äkki ei ole, ei tea. Proovida ikka võib.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pilbusamakas
HV vaatleja
|
04.07.2011 19:17:51
|
|
|
tänud selle viimase posti eest. kuigi kohe vaja ei ole, siis edaspidi panen kõrva taha, juhuks kui midagi sellist vaja on. Tegelikkuses sain hiire tööle ja probleem oli väga lihtne. Usb otsakene on vist kuidagi kannatada saanud, sest hiir ei tööta vaid juhul kui otsakene liiga sügavale USB pesasse vajutada. Poole peal hoides töötab hiir kenasti. Nüüd aga teise probleemi juurde, et kas keegi teab, kus saaks normaalse hinna eest tartus lasta selle klaviatuuri ära puhastada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|