praegune kellaaeg 20.06.2025 01:35:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
riffman
HV kasutaja

|
27.06.2011 11:54:08
Veebilehe teksti kättesaamine |
|
|
Tere,
tegelen siin vaikselt ühe firma kodulehega (n.ö. haldan seda ehk viin sisse muudatusi uudistes ja muudes tekstides) ning nüüd lehe ümbertõlkimiseks oleks vaja kätte saada kogu leheküljel olev tekst, et see edastada tõlkebüroole. Kasutajaliidese kaudu või kodulehe enda kaudu neid tekste .doc-faili kopeerida oleks suhteliselt tüütu seega oleks tore, kui keegi oskaks nõu anda kui tekst, menüüde pealkirja jms. kätte saada.
Lehte majutab elion. Kodulehe failidest ei tea ma ka midagi, pole õrna aimugi, kus nad asuda võivad.
Ette tänades.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
27.06.2011 12:22:28
|
|
|
Ega sul neid ju mujalt võtta pole, doc failina neid kindlasti ei eksisteeri, on arvatavasti andmebaasis ja kui kirjutad sellise koodijupi, mis baasist võtab ja faili kirjutab saaksid ehk txt fail oma andmed, kuid nagu sa ütled
tsitaat: |
failidest ei tea ma ka midagi, pole õrna aimugi, kus nad asuda võivad. |
siis arvata on, et jääb üle ainult copy paste veebilehelt. Kas tõesti nii palju teksti? Ega programmi kirjutamine võtab ju samuti aega.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
27.06.2011 12:36:48
|
|
|
Ega siis midagi, tuleb copy paste teha. Ei ütleks, et väga palju on aga see on tüütu tegevus.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
lehm2
Kreisi kasutaja

|
02.07.2011 21:19:00
|
|
|
andrusny kirjutas: |
Ega sul neid ju mujalt võtta pole, doc failina neid kindlasti ei eksisteeri, on arvatavasti andmebaasis ja kui kirjutad sellise koodijupi, mis baasist võtab ja faili kirjutab saaksid ehk txt fail oma andmed, kuid nagu sa ütled
tsitaat: |
failidest ei tea ma ka midagi, pole õrna aimugi, kus nad asuda võivad. |
siis arvata on, et jääb üle ainult copy paste veebilehelt. Kas tõesti nii palju teksti? Ega programmi kirjutamine võtab ju samuti aega. |
Kui programmi kirjutamine võtab sama aja, siis kindlasti vali programmi kirjutamine vähemalt harid ennast. Tekstist jäi arusaamatuks, millist sisuhaldussüsteemi kasutad ?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
19.09.2011 16:52:13
|
|
|
Olen selle teema täiesti ära unustanud.
Sain teksti kätte kopeerimise teel aga nüüd on uus probleem. Arvan, et ei hakka uuet teemat tegema selleks.
Probleem siis selles, et kodulehele vaja üles panna venekeelne tekst aga nagu sellega ikka on siis on see nii öelda teises vormingus (või kuidas seda nüüd õigesti seletada). Ühesõnaga teksti sisestades tekivad kodulehele teksti asemel küsimärgid
Ei oska midagi peale hakata. Nagu mina aru saan on sisuhaldustarkvara Meedia CMS, kui see midagi ütlema peaks.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|