Ma tegin ammu ettetellimuse aga läbi game.co.uk see ei loe vist
edit: noh keegi juba pelab ka?
Official post from Irina on FB :
Those of you who pre-ordered on Ubishop will get a Beta key today by 6 p.m. For all other pre-orders: please, contact your retailers in order to get more info about your Beta key if it's still not received. _________________ Adolf Hitler is what the world was waiting for.
Esialgsed muljed on veidi hirmutavad, ainult üks rare resource alles jäetud Eks vaatab edasi mis sellest saanud on. Teen ilmselt mingi eelvaate mängust ka oma kanalile.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Really? Puit, kivi, kristall ja kuld ning kõik?...
<- sad panda...
and... and... linnavaadet ei ole üldse, või lihtsalt on mugavuse mõttes võimalik n.ö. väljast kiiresti ehitada ja uniteid treenida?
Mulle heroes 5 meeldis, kuid väidavad, et homm 4s on skill tree palju palju parem kui hereoes 5s. Kuidas on lood 6ndaga? _________________ Winter is coming...
viimati muutis NeroEST 01.07.2011 09:27:22, muudetud 1 kord
Visuaalne pool päris kena ... kui nüüd mangitavus ja SP kaartide arv, HOMM3 lähedale küündiks siis oleks 5+. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Linnavaade paraku ongi taoline uskumatult häbiväärne, sisuliselt olematu. Fännide kuudepikkune protest pole siiani pealtnäha vilja kandnud, kuigi vahetult mängu väljakuulutamise järel olid mänguloojad varmad "fännide arvamusega arvestamist" promoma. Neil, kes linnasisest fiilingut Heroes seeria essentsiks peavad, ei tasu sellele mängule hetkel suuri lootusi panna.
Aga adventure map-i ja battle arena-de graafika on kena ning muusika (taaskord) suurepärane. Sisse on toodud RPG-elemente (mulle sobib) ning kollidel varasemast rohkem erivõimed või -oskusi (tore).
Dude ., See skill süsteem on tegelt päris hea, saad valida igas mängus oma kindla taktika kuda herot arendad mitte ei looda, et krt võiks logistika tulla nüüd jne. See on väga huvitav, et spellid on ka nüüd leveli punktide eest ainult võimalik teha? hmmmm, krt peab ikka betat rohkem taguma Hetkel ühe teise mänguga liiga mestis aga beta-st ühe ülevaate teen. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma sain ka tööle, esmamulje nii ja naa, oleneb vast mängija huvidest. Muidugi läppariga eriti mängida ei kannata, kuid jooksis küll, kuigi jah mingi 10fps healjuhul Aga esimene kampaania mapp pooleli. _________________
Mäng jookseb isegi vana risu peal, täitsa meeldib kuid linnavaade on jah suht masendav, tundub nagu pole viitsitud edasi teha, on keskendatud teiste asjade peale.
kellelgi selline bug on, et kui märgid optionist battle teema alt, et show hitpoints everytime, ei ole hitpointsid meeste peal ega all, vaid vasakul üleval nurgas kõik koos, et raske on aru saada kumb kuulub kummale?
Ei tea, kas seda üldse eraldi karbis veel leiab kuskilt. Internetist aga on üpris lihtne osta (gog.com ja muud sarnased kohad).
---
Hetkel ei ole beta't veel ise proovinud, ainult videosid jms... ei oskagi kohe arvata, kas uus meeldib või mitte. Osad otsused tunduvad isegi päris huvitavad. Pre-orderit vast esialgu ei tee, beta ka hetkel väga ei huvita - ise mängides tahaks pigem kogeda täismängu.
Kas keegi oskab muidu seletada, kuidas see Heroes'te süsteem on? Mulle tundub nagu peamenüüs on kindlad kangelased, kellega mängu alustada ja pärast mängu lõppu on nad jälle seal. Statsid jäävad neil samaks siis vms? Mis siis kui nad mängus langevad jne?
Panin HOMM3 complete peale, ja no sellest paremat HOMM-i pole
Installides ütles mäng, et ei tunnista win7-t ja et mäng vajab 32MB mälu , mul vaid 4GB, et mäng võib hakkida nii vähese mäluga
Mängisin mingi 30 min ja no ma ütleks ,et parem kui see uus homm6. _________________
HOMM3 puhul pole nostalgiaga mingit pistmist - lihtsalt super balanss ja mängitavus. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Kuid see ei tähenda, et mängude kvaliteet peitub nostalgia-prillides. Siiamaani on HoMM3 siiski parim HoMM ja kuigi 6 võib ime kombel seda ületada, siis tõenäosus on väike. Vähemalt vaadates selle järgi, et beta tasakaal pidavat olema üpris vigane ja endale meeldiks kindlasti kena town screen - see ei näe ainult ilus välja aga aitab ka muude asjade juures (progressi tunnetus, immersioni faktor jne). _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.