Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Team Fortress 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 68, 69, 70  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HellWalKeR
HV kasutaja
HellWalKeR

sõnum 28.06.2011 19:44:06 vasta tsitaadiga

Ehk peaks uue teema tegema nende eesti servude kohta, kuhu paneks üles IP-d, rankingu lingi jms. Seal saaks edasi arutada asja siis.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dude .
HV Guru

sõnum 28.06.2011 21:19:43 vasta tsitaadiga

Minu arvamus map'idest, mis võiks olla:

ctf_sawmill
ctf_turbine
cp_badlands
cp_coldfront
cp_freight_final1
cp_granary
cp_well
cp_dustbowl
cp_egypt_final
cp_gorge
cp_gravelpit
cp_steel
pl_badwater
pl_goldrush
pl_thundermountain
pl_upward
plr_pipeline
plr_hightower
koth_nucleus
koth_viaduct

Üldiselt suur ctf fänn ei ole, aga 2fort on igatahes üks kõige hullemaid map'e. Enamasti engineerid kogunevad kõik sinna ühe alasse ja oma spawni ette ja siis turtlivad koos. Keskmine osa ka nii avatud, et snaiprid võtavad enamasti kõik aeglasemad maha ja raske on nende vastu midagi teha.

HellWalKeR
HV kasutaja
HellWalKeR

sõnum 28.06.2011 21:39:53 vasta tsitaadiga

See teebki asja huvitavaks icon_smile.gif
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 28.06.2011 21:46:40 vasta tsitaadiga

Ei tea, mulle küll ei istu. 2fort ikka suhteliselt halvasti disainitud map. Üsna kiiresti läheb igavaks grindimiseks ära. Üldse ei sobi CTF mängu väga, vähemalt nii kaua kui engineerid ka sees on. Pm enamasti viskavad juba teatud punktidesse oma sentry'd ülesse siis terve matš seisabki 0:0 ja midagi huvitavat ei toimu. Vahel vb on hea tiimitöö ja saadakse uberiga sinna punkti, et maha võtta, aga see on suhteliselt harva.

Balanss muudub, näiteks scout'idel ei ole tihti mitte midagi võimalik teha, kuigi need mapid peaks just nende jaoks loodud olema.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
HellWalKeR
HV kasutaja
HellWalKeR

sõnum 28.06.2011 21:49:54 vasta tsitaadiga

Nendes eesti servudes engineer max 2tükki, niiet väga kinnimüürimist ei toimu. Üldiselt saab sentritest läbi ka 3-4 demomani/soldieriga või siis scout+bonk ja paar demo/heavy.
Ma leian et 2fort just kavalalt ongi tehtud, et niisama hea olemine ei aita. Peab tiimiga üritama. Snaiprid notivad heavysi ja teisi snaipreid, spioonid kiusavad ning offence klassid pushivad läbi.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 28.06.2011 21:51:46 vasta tsitaadiga

Nojah, kui engineeridel limiit 2 siis vb mängitav, snaipritel ka vast sama. Eks siis näib, kuidas see mäng kujuneb.
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.06.2011 22:29:50 vasta tsitaadiga

Üldiselt on see ikka map, kus kõigil on tegemist - scout lippab vabalt läbi rõdu sisse, ning snaipritest rõdul saab demomaniga suht kiirelt lahti. icon_wink.gif
2Fort vajab õnnestumiseks head sõdurit, kes 'rocket jumpi' hästi oskab.

Vähemalt on see map, kus kui kaaslased on kehvapoolsed, saad iseseisvalt ka vastaseid piisavalt ärritada/killida.
Katsu sa sedasama nt. Goldrush/Dustbowl's teha, kehva tiimi korral sõidetakse sust sellise kiirusega üle, et ei saa rohkem kui 1x oma baasi uksestki enam välja...

Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 28.06.2011 23:11:09 vasta tsitaadiga

Ohjah... mõtlesin, et proovin siis ka, kui juba tasuta pakutakse. Madistasin mingi tunnikese siin reklaamitud Eesti serverites, aga algajale on kogu see värk ikka üsna kaootiline. Tundub, et peab vist tsipsa ka graafikarammu maha keerama, et veatult mängu nautida.

Esialgu tundus igatahes, et support klasside mängimine istub mulle paremini. Proovisin soldier, engineer, medic - esimesega ei suutnud suurt midagi teha, teise kahega tundus, et natukenegi aitasin tiimi edenemisele kaasa.

tagasi üles
Daedroth
HV kasutaja
Daedroth

sõnum 28.06.2011 23:31:16 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi odavamalt saaks oma accounti premiumiks ka teha? Vaatan, et mõni asi maksab suht vähe (alla euro), aga selleks, et seda osta, peaksin esmalt 5 euri sinna steami sisse laadima, mida aga eriti ei tahaks icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 28.06.2011 23:35:51 vasta tsitaadiga

Fukiku, kindlasti tuleks tutorialid treeningu alt ära teha algajatel.

Daedroth, ülejäänud raha jääb ju Steam'i peale alles. Nii piraat ka ju olla ei saa, et 5€ ei taha maksta. Eriti kuna millalgi tuleb arvatavasti Steam'i summer sale, kus saab paari euroga juba häid mänge.

Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 28.06.2011 23:44:39 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Fukiku, kindlasti tuleks tutorialid treeningu alt ära teha algajatel.
Tehtud, ega ma päris otse ka tundmatus kohas vette ei hüpanud. Ilma tutorialita vast ei oskaks engineeriga esimese hooga üldse midagi teha.

Kaootilise all pidasin pigem seda silmas, et action oli suhteliselt kiire koguaeg ja ma pole eriti FPS-e kunagi mänginud, seega ei suutnud jälgida/reageerida koguaeg. icon_smile.gif

tagasi üles
Daedroth
HV kasutaja
Daedroth

sõnum 29.06.2011 01:16:02 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:

Daedroth, ülejäänud raha jääb ju Steam'i peale alles. Nii piraat ka ju olla ei saa, et 5€ ei taha maksta. Eriti kuna millalgi tuleb arvatavasti Steam'i summer sale, kus saab paari euroga juba häid mänge.

Aga ei peagi piraat olema ju. Arvutimängud pole lemmikhobi minu jaoks ja on palju tähtsamaid asju, mille peale ma saaks ülejäänud €4 kulutada icon_wink.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
HellWalKeR
HV kasutaja
HellWalKeR

sõnum 29.06.2011 01:41:17 vasta tsitaadiga

Ostad sõbrale giftina mängu ja 1EUR kulutad mingi jubina peale.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 29.06.2011 08:58:29 vasta tsitaadiga

2fort ongi mäsa suure arvuga, sest see pole mõeldud 12v12 jaoks, eriti veel kiire või no-respawniga. hea spioon, kes ei mõtle ainult backstabide kogumise peale, teeb koos ühe soldieri, pyro või demo-ga väga ilusti 1-2 engineeri ehitiskoguduse sistaks. säpp peale, engid hakkavad taga ajama või parandama ja samal ajal teised vennad peale. claok and dagger väga abiks, et nähtamatuks kauaks jääda. pole überitki vaja. über on 2fortis keeruline saada, sest enne kui üle silla jõuad, on meedikul suur shanss kuulid kerre saada, enne seda aga ei tule übermeter enamasti täis.

rõdusnaiprite vastu töötab superhästi pyro flaregun. niikuinii üks pyro baasis kaitseks on väga suur abi scoutide ja spioonide eest (kusjuures ma ei saa aru, miks valve pyro offensive klassi pani, kui imho parimana töötab pyro kaitses), sest kui kummalegi kasvõi korraks tule otsa panna, siis ilma medkitita põlevad mõlemad aja jooksul maha. samuti on väga kasulik compression blast, just kaitses demode, soldieride või hunstmaniga varustatud snaipri (kes muidu rünnaksu üsna kasutu, aga vibu on päris ok relv ründeks). aga compression on tiba rohkem advanced skill ja sööb liialt ammot. rünnakus seda kasutada ei soovita. sisuliselt ainuke, kelle vastu pyro kaitses vastu ei saa, on heavy, aga see käib enamasti käsikäes meedikuga ja niikuinii on primaarne target meedik maha põletada, sest siis heavy kaua vastu ei pea.
minu lemmikklass ongi pyro.

2fortis on tõesti paar kitsaskohta (courtyard eelkõige imho, mitte main spawn), aga 3-4 kokku mängiva tiimikaaslasega pole asi väga keeruline. ainus tingimus, et kui engineere palju, siis on ka palju spioone vaja. see natuke tasandab asja. snaiprid (vähemalt keskpärane) 2fortis väga ei koti, võibolla alguses tundusid. kusjuures parim koht snaipri jaoks ei ole teps mitte rõdul, vaid all vasakus sissepääsu augus. ma ühes mindless 24player no-respawn 2forti mäsas suutsin miski 36 killi teha, ilma et ära kärvasin. tuli vahepeal päris mitu korda joosta kuulide järele, sest said vahepeal mitu korda otsa.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
mikihiir0
HV vaatleja

sõnum 29.06.2011 13:33:17 vasta tsitaadiga

Ma võiksin teha Eesti serveri , aga ma tahaks abiomanikke/abiomanikku ka , et ma lähen 8.juulil Soome ja tagasi tulles hakkaksin ise ka mängima edasi . aga teen 5-7 servu valmis. Kes oleks nõus mängima seal ?
tagasi üles
Top S
HV vaatleja

sõnum 29.06.2011 13:52:02 vasta tsitaadiga

Ma võiksin aidata serveri korras hoidmisel jne.
endal juba kergelt 150 play-tundi täis
mingi eelmine aasta sain TF2he
lisage steami: Ziim.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 29.06.2011 14:01:30 vasta tsitaadiga

mikihiir0 kirjutas:
Ma võiksin teha Eesti serveri , aga ma tahaks abiomanikke/abiomanikku ka , et ma lähen 8.juulil Soome ja tagasi tulles hakkaksin ise ka mängima edasi . aga teen 5-7 servu valmis. Kes oleks nõus mängima seal ?

Reklaami laiemalt neid servereid (soome, rootsi, läti, saksa, taani), küll siis mängijaid leidub icon_rolleyes.gif

Eestis vaevalt neid mängijaid niipalju nüüd on kui CS 1.6 (kuigi mine tea, cs-i mängijaid on ikka kõvasti vähemaks jäänud võrreldes paari aasta taguse ajaga) icon_biggrin.gif

Prayer
HV veteran
Prayer

sõnum 29.06.2011 14:12:40 vasta tsitaadiga

Mõned mängijad kurtsid, et ei ole leidnud asju/relvi pikemat aega juba, selle põhjuseks on limiit: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Item_drop_system
Kokkuvõtteks:
- igale mängijale on garanteeritud regulaarsed leiud 30 kuni 70 minutiste vahedega;
- asju saab leida ühe nädala jooksul ~10 mängutunni vältel, kui mängitakse pikemalt siis asju enam ei leita;
- nädalaste mängutundide arvestus nullitakse igal neljapäeval 00:00 GMT (03:00 Ida-Euroopa suveaeg), kui nädala jooksul ei täitu 10 mängutundi, siis ülejääk kantakse järgmisesse nädalasse (max aeg, mille jooksul on võimalik asju leida, on ~20 mängutundi nädalas).
PS! See ei ole ametlik info, Valve ei ole konkreetseid minuteid ja tunde avalikustanud.

Väike häiriv seik 19Mart94 serverite juures oli team balance asjandus, nii kui meeskondade vahe oli 1 mängija, nii lubas kohe midagi ette võtta... vahe peab vähemalt 2 mängijat olema, enne kui tasakaalustada saab. Midagi hullu pole aga see tekitab asjatut tekstispämmi.
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 199
tagasi üles
19Mart94
HV kasutaja

sõnum 29.06.2011 14:28:34 vasta tsitaadiga

Prayer kirjutas:
Mõned mängijad kurtsid, et ei ole leidnud asju/relvi pikemat aega juba, selle põhjuseks on limiit: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Item_drop_system
Kokkuvõtteks:
- igale mängijale on garanteeritud regulaarsed leiud 30 kuni 70 minutiste vahedega;
- asju saab leida ühe nädala jooksul ~10 mängutunni vältel, kui mängitakse pikemalt siis asju enam ei leita;
- nädalaste mängutundide arvestus nullitakse igal neljapäeval 00:00 GMT (03:00 Ida-Euroopa suveaeg), kui nädala jooksul ei täitu 10 mängutundi, siis ülejääk kantakse järgmisesse nädalasse (max aeg, mille jooksul on võimalik asju leida, on ~20 mängutundi nädalas).
PS! See ei ole ametlik info, Valve ei ole konkreetseid minuteid ja tunde avalikustanud.

Väike häiriv seik 19Mart94 serverite juures oli team balance asjandus, nii kui meeskondade vahe oli 1 mängija, nii lubas kohe midagi ette võtta... vahe peab vähemalt 2 mängijat olema, enne kui tasakaalustada saab. Midagi hullu pole aga see tekitab asjatut tekstispämmi.

Viga parandatud mõlemas serveris.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 29.06.2011 15:53:17 vasta tsitaadiga

Ma arvan et eesti servereid tasub juurde lisada küll, ei tea kas just 5-7 aga 1-2 võiks veel olla. Muidu praegu tihtipeale peab ootama pikalt enne kui sisse saab. Aga muidu täitsa lahe eestlastega mängida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
mikihiir0
HV vaatleja

sõnum 29.06.2011 16:20:33 vasta tsitaadiga

Clover ma mõtlesin et ma teen serveri 5-7 Juulil icon_smile.gif

Keegi muidu tradeda tahab ? Mõtlen et annate mulle midagi . Pliis , icon_biggrin.gif , järgmise kuu alguses saan anda 3 selle kasti võtit icon_razz.gif
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 29.06.2011 17:53:12 vasta tsitaadiga

mikihiir0 kirjutas:
Clover ma mõtlesin et ma teen serveri 5-7 Juulil icon_smile.gif

Keegi muidu tradeda tahab ? Mõtlen et annate mulle midagi . Pliis , icon_biggrin.gif , järgmise kuu alguses saan anda 3 selle kasti võtit icon_razz.gif

aa. sul seal oli "juulil" tagant puudu seepärast sain valesti aru icon_biggrin.gif

Aga kurat, sina oledki see kes mängus pidevalt gifte küsis? icon_biggrin.gif mina sind enam ei heal'i.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
mikihiir0
HV vaatleja

sõnum 29.06.2011 18:05:30 vasta tsitaadiga

Miks sa ei heali siis ? :/
tagasi üles
Top S
HV vaatleja

sõnum 29.06.2011 18:08:25 vasta tsitaadiga

miki mul 1 unwanted safe'n'sound
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
mikihiir0
HV vaatleja

sõnum 29.06.2011 18:22:45 vasta tsitaadiga

Mis asi see on muidu ?icon_biggrin.gif ma alles alustasin m2ngimist paar p2eva tagasi , ja ei tea k6iki asju
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Team Fortress 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 68, 69, 70  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.