praegune kellaaeg 19.06.2025 18:13:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
27.06.2011 21:08:59
Andmetaastus pool-töötavalt kettalt |
|
|
Niisis mul on üks 1,5TB andme/backup ketas (seagate 7200.11 seeriast), mis on viimase kuuga suutnud omandada ~70+ badi ja ketas otsustab nüüd suvalistel hetkedel streikida (nt video vaatamisel ~20min pärast hakkab hakkima).. Praegu sai ostetud üks Samsung Ecogreen 2TB F4 ketas selle asemele ja üritan andmeid kopeerida mida õnnestub. Samas probleemiks kujunes see, et teatuid faile kopeerides jääb kogu protsess seisma, ketas lakkab vastamast. Suhteliselt ebamugav jupp-jupp haaval seda kõike teostada.
Kuidas oleks sellises olukorras kõige optimaalsem andmeid kopeerida uuele kettale? Mõningate failide kadu ei ole väga hull kuna suurem osa tähtsast materjalist on mul varundatud teisele kettale ja suure osa saan mujalt siiski tagasi aga mugavam oleks praeguselt kettalt enamik siiski kätte saada.
E: Praegu lasin igatahes käima chkdsk-i kettal /f /r /b lisadega.. ma ei ole kindel kas see on just õige tegevus või kas see aitab mind aga oodates ja taaskäivitades ketast iga badi otsa sattudes teen ma seda veel mitu päeva.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.06.2011 21:24:06
|
|
|
Ehk hoopis kloonimine ühelt teisele. Ja sel juhul küsitakse iga vea kohta eraldi, et kas uuesti üritada v6i seda mitte kopeerida ja protsess läheb edasi.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
27.06.2011 22:18:11
|
|
|
Paku mingi soft ka välja äkki
E: chkdsk jooksmise pealt
An unspecified error occurred (6e74667363686b2e b34).
Ja selle raames kukkus ketas taas tagant ära...
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.06.2011 22:28:11
|
|
|
Seagate enda tarkvara näiteks ja see on tehtud Acronise baasil. Lihtsalt üks ketas peab olema Seagate, teine v6ib muu olla.
---
Sama programm oli kunagi ka Samsungile olemas, v6ib-olla on veelgi.
Igatahes viimati sai WD versioon küll taolise kloonimisega katkiselt kettalt hakkama.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|