Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
<Kapa>
HV vaatleja
|
27.06.2011 16:44:01
Jama uue emaplaadi/vana kõvakettaga |
|
|
Tere!
Sai siis ostetud uus emaplaat (ASUS P8H67-M), CPU (Intel Core i7 2600k), Ram (Crucial Rendition 4GB DDR3 1333 DIMM 240-PIN PC3-10600) ja PSU (Fortron FSP500-60APN 500W (85PLUS))
Jama nüüd selline, et kui arvuti käima lülitan siis avastab kõvaketta (primary master) ja dvd lugeja (primary slave) ilusti ära, aga siis tuleb ette asuse logo kirjaga "Please press "DEL" to enter EFI bios" screen. Vajutan delete klahvi aga ei midagi. Nagu kiiluks kinni. Olen kõiki klaviatuuri klahve vajutand aga ei midagi. Olen proovinud nii USB kui ka PS/2 klaviatuuriga aga mitte mingit arengut ei toimu. Kui ei ühenda kõvaketast (Samsung 7200rpm 80GB IDE) siis saan bios -isse delete vajutades. kui panen windows 7/xp installi cd sisse siis ka ei midagi. Samas kui kõvaketas lahti ühendatud ja cd sisse panen läheb windowsi installi. Kui ühendan kõvaketta hiljem kui juba cd töötab siis windows 7 install kiilub kinni ja xp install hakkab erroreid viskama, näiteks (palun sisestage xp install cd). Vana emaplaadiga kõvaketas töötab. Ehk siis saan biosisse minna jne.
Olen CMOS -i cleari teind aga ei midagi. Olen RAM -i ümber tõstnud aga ei midagi. Ei tea siis kas kõvaketta viga?
Ma ei pruugi saada nüüd kogu aeg vastata. Kui võimalik ja homme tuttava arvutisse pääsen siis saan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
27.06.2011 16:50:00
|
|
|
vaata, kas asuse lehel uuemad biosi on. asus toob oma asjad välja aga biosiuuendusi tekib hiljem nagu seeni. kohati teevad need uuendused müstilisi asju korda. kolmandat kõvaketast proovimiseks pole? läpaka sata ideeliselt sobib ka. kuna uus kasutaja ei ole jälle viitsinud asukohta profiili isegi mitte kaudselt märkida, ei hakka juppe testimiseks või koostööle sättimiseks abi pakkuma.
teine asi. 500w peale oled sa talle pannud mis videokaardi? võimalik, et 500w ei toida kogu potti ära.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
<Kapa>
HV vaatleja
|
27.06.2011 17:00:18
|
|
|
Ei praegu kahjuks pole 3-ndat kõvaketast testimiseks. Ja mul ainult üks praegu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
<Kapa>
HV vaatleja
|
02.07.2011 10:51:09
|
|
|
Ostsin uue kõvaketta ja nüüd töötab ilusti!
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|