Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Uued Dellid panevad villa? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Atheya
HV kasutaja

sõnum 22.05.2011 02:06:52 vasta tsitaadiga

themm kirjutas:
Pigem viga amd/ati draiverites mis on Delli lehel. Tuleb tõmmata videokaardi tootja kodulehelt uued draiverid. Draiverid saad siit: www.amd.com -> support & drivers -> notebook grahpics->radeon hd series->radeon hd 5xxx series->viimasest valid opsüsteemi. Ja võiks töötada. Miskimärast nende vbemate draiveritega esines ka lauaarvutitel probleeme.
Kas arvuti ostsid tarkvaraga? Mis mudeli insipirioniga on tegemist? Igatahes see heliprobleem viitab sellele et sul helikaardi draiver ja utiliit installeerimata ning windows kasutab enda vaikimisi installeeritud seadet (high definition audio)

Jah, ma oskan drivereid tirida ja installida. Ammu tehtud juba, kuid sellest asi ei muutunud.

Arvuti ostetud Flexist, tegu on Inspiron N5010 arvutiga.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xtro
HV veteran
xtro

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2011 09:04:05 vasta tsitaadiga

Mina olen täheldanud, et selle vga driver stop responding viga on BIOS-es.
Mitu masinat peale win 7 installi hakkasid tegema sedasi, lasin BIOS üle (kahel oli juba uusim bios peal btw, ehk bios corrupted?) ja probleem kadunud.
Soovitan proovida.

laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.05.2011 09:06:26 vasta tsitaadiga

OT "villa panemisega" tegelevad siiski eesti saastehitajad kuskil neegrimaal, mitte Delli odavklassi läpakad /OT
Atheya
HV kasutaja

sõnum 27.05.2011 09:42:34 vasta tsitaadiga

xtro kirjutas:
Mina olen täheldanud, et selle vga driver stop responding viga on BIOS-es.
Mitu masinat peale win 7 installi hakkasid tegema sedasi, lasin BIOS üle (kahel oli juba uusim bios peal btw, ehk bios corrupted?) ja probleem kadunud.
Soovitan proovida.

Selge, proovin
Esialgu annab tunda, et arvuti on räigelt kiiremaks muutunud btw. Eks näis, kas video ka jaurama hakkab.
tagasi üles
WalluWorld
HV kasutaja

sõnum 24.06.2011 22:09:31 vasta tsitaadiga

Nii ka siis Inspiron n5010 probleem. Nimelt aeglane on ja ei lase reguleerida tustvalgustust ei nuppudega ega win seadete alt. Kas garantii case või oskab keegi midagi soovitada?
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2011 22:32:40 vasta tsitaadiga

Täpselt samad probleemid, mis teemaalgatajal, aga tegu M4500 läppariga, mis ei ole just odavama otsa masin... Ka peal Win7 ja proovinud erinevaid draivereid, kuid probleem ei kao. Mul lööb pildi mustaks kuskil 2-3 sekundiks ja teatab, et VGA driver tegi restardi...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Atheya
HV kasutaja

sõnum 25.06.2011 00:14:13 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:
Täpselt samad probleemid, mis teemaalgatajal, aga tegu M4500 läppariga, mis ei ole just odavama otsa masin... Ka peal Win7 ja proovinud erinevaid draivereid, kuid probleem ei kao. Mul lööb pildi mustaks kuskil 2-3 sekundiks ja teatab, et VGA driver tegi restardi...

jepjep. Ise siin mõtlen, et vahetaks 32bit 7 vastu, äkki ongi driverites asi.
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 25.06.2011 11:45:42 vasta tsitaadiga

Vaata Event logi, ühe sõbra läpakal(ATI 5650) jooksis seal üks event (ei mäleta enam täpselt milline, igastahes mitte veateade), mis 5min jooksul jõudis ca 1000 kirjet genereerida ja mõne aja möödudes oligi "...has stopped working ja was recovered" teade käes. Googeldasin seda teemat ja foorumid olid hädaldajaid täis, oli ka AMD enda foorumites, mõned olid supporti pöördunud, ametliku lahendust ei pakutud. Ise keerasin mingil lehel olnud õpetuse järgi registrist selle logi kinni, peale seda masin korras.

E: Op oli Win7 x64
tagasi üles
Atheya
HV kasutaja

sõnum 25.06.2011 19:34:00 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:
Vaata Event logi, ühe sõbra läpakal(ATI 5650) jooksis seal üks event (ei mäleta enam täpselt milline, igastahes mitte veateade), mis 5min jooksul jõudis ca 1000 kirjet genereerida ja mõne aja möödudes oligi "...has stopped working ja was recovered" teade käes. Googeldasin seda teemat ja foorumid olid hädaldajaid täis, oli ka AMD enda foorumites, mõned olid supporti pöördunud, ametliku lahendust ei pakutud. Ise keerasin mingil lehel olnud õpetuse järgi registrist selle logi kinni, peale seda masin korras.

E: Op oli Win7 x64

Või nii. Kusjuures on olnud sellist kogemust (mitte enda arvutiga), et win ei suuda käivitada event viewer'i teenust. Keerasin selle üldse kinni ning asi töötas perfektselt.
Olen ka foorumitest lugenud, et selle x64 süsteemiga pidigi rohkem muresid olema Dellil. Ei oska öelda ise, kas ka nii on.

E: Ka minu masinal on ATI 5650
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 25.06.2011 19:57:19 vasta tsitaadiga

x64'ga on alati rohkem probleeme olnud kui x32'ga.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 25.06.2011 22:55:21 vasta tsitaadiga

Atheya kirjutas:
Kui oled valmis poole mälust sisuliselt prügikasti saatma siis võid ju proovida. Mina isiklikult eriti ei otsiks viga OS'ist, asi peab milleski muus olema. Õnneks või kahjuks kasutavad seda OS'i maailmas sajad miljonid inimesed ning kui sel oleks miski tõsisem konflikt rauaga küll siis sellest pasundataks nii et vähe pole.

Mida võid proovida on mingi väga OS reinstallida sel viisil, et delli default installiga kaasa tulev kama installitud ei saaks (ei kujuta ette mis seal olla võiks kuid praktiliselt kõik tootjad panevad igasugu sodi kaasa).

tagasi üles
Atheya
HV kasutaja

sõnum 26.06.2011 10:24:08 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Atheya kirjutas:
Kui oled valmis poole mälust sisuliselt prügikasti saatma siis võid ju proovida. Mina isiklikult eriti ei otsiks viga OS'ist, asi peab milleski muus olema. Õnneks või kahjuks kasutavad seda OS'i maailmas sajad miljonid inimesed ning kui sel oleks miski tõsisem konflikt rauaga küll siis sellest pasundataks nii et vähe pole.

Mida võid proovida on mingi väga OS reinstallida sel viisil, et delli default installiga kaasa tulev kama installitud ei saaks (ei kujuta ette mis seal olla võiks kuid praktiliselt kõik tootjad panevad igasugu sodi kaasa).

Mõte on hea. RAMi kasutus on ka liiga kõrge enamus ajast, isegi kui nähtavalt mingeid ulme programme ei jookse. See ka juba algusest saadik nii olnud. Samas pole arvuti veel ühtegi formatit üle elanud, ehk ongi tootja poolt pandud asju siin liiast.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.06.2011 10:34:25 vasta tsitaadiga

Atheya kirjutas:
RAMi kasutus on ka liiga kõrge enamus ajast, isegi kui nähtavalt mingeid ulme programme ei jookse
Mille järgi seda vaatad? Pagefile on viimane asi mille järgi miskit otsustada, samuti ei tasuks erutuda cached numbrite üle icon_smile.gif

Veel üks asi mida võid kontrollida on temperatuurid nii prosel kui videokaardil.

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.06.2011 11:09:17 vasta tsitaadiga

Pigem ongi kogu kirjeldatud Keiss seotud ikkagi temperatuuridega ja tolmuga. Nimelt on viimasel ajal ka Dellil jahutuste lahendused juba üsna kehvakeseks disainitud ja kõrgemate temperatuuride korral taob Delli ventilaator veel täiendavalt läppari üsna kiiresti tolmu, karvu, liiva ikka päris paksult täis. Ning selle tulemusena on temperatuudi omakorda jällegi kõrgemad.

Nii, et enne op süsteemi peksmist tasub ventilatsioon ära puhastada ja ära vahetada ka kõikvõimalikud termopastad.
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2011 12:06:51 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Pigem ongi kogu kirjeldatud Keiss seotud ikkagi temperatuuridega ja tolmuga. Nimelt on viimasel ajal ka Dellil jahutuste lahendused juba üsna kehvakeseks disainitud ja kõrgemate temperatuuride korral taob Delli ventilaator veel täiendavalt läppari üsna kiiresti tolmu, karvu, liiva ikka päris paksult täis. Ning selle tulemusena on temperatuudi omakorda jällegi kõrgemad.

Nii, et enne op süsteemi peksmist tasub ventilatsioon ära puhastada ja ära vahetada ka kõikvõimalikud termopastad.

See jutt nüüd küll väga õige pole. Minu arvuti hakkas seda tegema kohe peale ostu, praegu on ta paar kuud vana. Ja ei tee seda kunagi mängimise ajal, vaid niisama netis surfates või isegi idle's olles...
BTW, mul on 32-bitine versioon, aga ikka restardib draiverit, seega ei usu, et selles probleem.
tagasi üles
Atheya
HV kasutaja

sõnum 26.06.2011 20:46:56 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:
tahanteada kirjutas:

See jutt nüüd küll väga õige pole. Minu arvuti hakkas seda tegema kohe peale ostu, praegu on ta paar kuud vana. Ja ei tee seda kunagi mängimise ajal, vaid niisama netis surfates või isegi idle's olles...
BTW, mul on 32-bitine versioon, aga ikka restardib draiverit, seega ei usu, et selles probleem.

Ma arvan ise sama. Tean, et arvuti on seest puhas ning tõesti - ka mul hakkas see jama kohe peale ostmist pihta. Jah, uuemate odavama seeria Dellide jahutussüsteem on kehvake, kuid ma ei usu kindlasti, et 2h on piisav, et arvuti enam hingata ei suudaks. icon_wink.gif
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 26.06.2011 22:43:53 vasta tsitaadiga

Küsiksin siinkohal kas sa vaatsid siis Event Logi ? On seal kõik ok või on mingeid kahtlaseid asju ka näha ?
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 26.06.2011 22:56:04 vasta tsitaadiga

Ma kalduks kah arvama , et emaplaadis viga. Endal paar kuud vana inspiration N5010 i3-me prosega, kärab küll veel probleemivabalt. Hetkel ongi tore võrrelda, et samal ajal põmst sai soetatud Dell ja Packard Bell, konfiguratsioon enam-vähem sama, vaatab kumb kauem vastu peab icon_biggrin.gif
HV kasutaja

sõnum 26.06.2011 23:47:37 vasta tsitaadiga

10.10.10 kirjutas:
Ma kalduks kah arvama , et emaplaadis viga. Endal paar kuud vana inspiration N5010 i3-me prosega, kärab küll veel probleemivabalt. Hetkel ongi tore võrrelda, et samal ajal põmst sai soetatud Dell ja Packard Bell, konfiguratsioon enam-vähem sama, vaatab kumb kauem vastu peab icon_biggrin.gif

Haha, ma ei hakka kihla vedamagi parem icon_biggrin.gif

Event Viewerist siis nii palju, et:

Application: application hang'e ja application error'eid oli päris mitu. Mitu probleemi oli seoses User Profile Servicega, VSS (Volume Shadow Copy?!) warning oli, Application Virtualization Client'iga seoses on palju erroreid.
Aga silma hakkas ka seda, et üks svchost'idest oli crashinud.

System: väga veider - "The speed of processor 2 in group 0 is being limited by system firmware. The processor has been in this reduced performance state for 3 seconds since the last report." ning neid oli üsna mitu ning erinevate protsessorite ID-de kohta.

Siis üks driveri ebaühilduvus: \SystemRoot\SysWow64\Drivers\EBIOS32.SYS has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.

Seal oli ka ketta kontrolleri-erroreid.

Kõiki asju oli korduvalt.
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 28.06.2011 13:19:15 vasta tsitaadiga

Event Log paistab küll väga nutune, seda protsessorite reduced performance state pole varem kohanudki icon_smile.gif Tee clean install ja kui ei mõika siis garantiisse icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Mardikas
HV kasutaja
Mardikas

sõnum 15.07.2011 21:15:13 vasta tsitaadiga

Mul tööarvuti Latitude E6510 oma valitud konfoga. Videokaardi veateade on tuttav, seda juhtus tegelikult ainult Firefoxi kasutades. Nüüd pole enam ammu näinud, kas aitas draiverite uuendus või läks firefoxi versioon paremaks. Ebameeldivam probleem oli BSOD tihti kui töötasid ja kõrvalmonitorist vaatasid mingit striimivat meediat. Asja sai netist uuritud ja mudeli tüüphäda selline. Tuli tõmmata võrgukaardi draiver mitte Dell-st vaid inteli versioon.

Kuigi mu eelmise Delli läpakaga (Latitude D610) oli hädasid (emaplaat, ekraan, aku) tehti kõik korda garantiiga. Ja ma olen rahul. Vähemalt Latitude masinad on tugevad ja nobedad, hea ekraaniga. Olen tähele pannud, et enamus ametivendi, kes läpakatega tööstuse vms. mustadel objektidel ringi kolistavad, kasutavad Delli.
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 15.07.2011 21:27:50 vasta tsitaadiga

Mina sain ka draiverijamast lahti, kui tõmbasin draiverid tootja kodukalt, mitte Delli omast...
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 12.09.2012 11:51:20 vasta tsitaadiga

Sai siin 5x E6320 tellitud. Kahel on surnud pixel. Alla 3 surnud piksli garantiialla ei kuulu thumbs_down.gif
Seega, tasub ennem alati üle vaadata, eriti kui endale osta icon_exclaim.gif
80% Optiplex 990 Lauaarvutitel Displayport vilgub, ootan garantiist vastust, mis ette võtavad.
Ühel on nii, et kui mobla laual heliseb, siis arvutiekraanilt pilt kaob (Displayport) WTF icon_eek.gif
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 12.09.2012 11:55:32 vasta tsitaadiga

See aasta tuli 20*E6320. Kõigi peale kokku hädad umbes poole aasta jooksul: ühel olid WWAN antennid kaardi külge ühendamata tehasest, üks katkine klaviatuur (ühe nupu jalad katki), üks plärisev kõlar, üks surnud USB pesa. Üks WWAN kaart suri uuendamise käigus ära, seda ei tasu Delli süüks panna.
Mitte just ideaalne, aga on palju hullemat nähtud. Vähemalt oli hinna-kvaliteedi-sisu suhe päris hästi paigas.
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 12.09.2012 12:29:15 vasta tsitaadiga

Minu kahest läpparist (Dell Vs Packard Bell) , hetkel siis Packard Belli HDD garantiikorras vahetatud (bad sectors).
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Uued Dellid panevad villa? mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.