Ma ei tea kas see on Windowsi bug või mõeldudki nii:
kui arvuti domeenist worgroupi tood, siis küsib parooli.
Kasutajanimeks ja parooliks võid siis panna mida iganes, kõik on õiged.
On nii XPl ja kui ka W7l.
See on nii ilma ise mingit poliitikat tegemata. Minu jaoks featuur, sest nii ei pea pikka parooli tippima, samas tavakasutaja niivõinaa domeenist lahkuda ei saa. _________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea.
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
MSI paketti uuendades GPO'ga:
Software Installation encountered an unexpected error while reading from the MSI file \\srv01\install\Adobe\Flash\install_flash_player_10_active_x.10.3.183.10.msi. The error was not serious enough to justify halting the operation. The following error was encountered: The operation completed successfully. _________________ --
Muutsin CS1.6 resolutsiooni.
Täitsa originaal on steamis. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Esiteks vaatasin et nupul on huvitav nimi, kutsus klikkima.
Teiseks polnud mul midagi valitud, aga ikkagi küsis, kas tahan valitud oksjonid tühistada.
Kolmandaks ei olnud eriti valikut ka, sest mõlemad nupud justkui tühistaksid oksjonid.
Esiteks vaatasin et nupul on huvitav nimi, kutsus klikkima.
Teiseks polnud mul midagi valitud, aga ikkagi küsis, kas tahan valitud oksjonid tühistada.
Kolmandaks ei olnud eriti valikut ka, sest mõlemad nupud justkui tühistaksid oksjonid.
Kergelt läbimõtlemata küsimus jah. A "Tühista" tuleb vist brauseri tõlkest? Kui lehe kood selle ette annab, siis on küll loll lugu.
Kindlasti oleks aga võinud tegijaile silma jääda "Oled kindel, et soovite ... tühistada?" _________________ ...
Kurja, millegipärast kipun neid uue lehena tulevaid erroriteadete nuppe vajutama, kuigi need ainult pildid. 50st vähemalt 5 üritasin vajutada, mõne puhul ei saanud aru miks ok vms. ei toimi....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.