|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
20.06.2011 19:15:17
|
|
|
Heh, et siis jäädakse WP6.5 peale selle asemel, et kaasaega tulla. Huvitav lähenemine.
| d3t kirjutas: |
| Zune indekseerimine ei koosne lihtlabasest failinimekirja loomisest. Indekseerimise käigus tõmmatakse albumile pilt, igasugust metadatat jne. |
Täpselt sama teeb ka minu telefon
| Tegemist on turuuuringutega mida viikase läbi suhteliselt tihit. |
Sõltumatud Šveitsi teadlased, jah? Muidugi kusagil võõrale inimesele juurde hüppamine, telefoni nina ette torkamine ja uurimine "kas meeldib?" stiilis garanteerib, et rahvas ütleb "jah" kuna lihtsalt tahavad oma asjadega edasi tegelda ning üritavad noist statistikutest lahti saada. Kusagil messil sarnase asja läbi viimine on muidugi omaette mõttetus.
| Mis puutub piltidesse, siis kõik sinu pildid on laetud automaatselt nagunii Skydrivesse |
Nukker värk kui mõne tunnise pildisessiooniga tekib mõne giga jagu kama. Ei tahaks nagu originaale kustutama ka hakata ruumi säästuks. Muidugi vanemate juurde 1mbit neti otsa minnes nende üle võrgu kohale sikutamine on omaette lõbustus.
| Ma olen telefoni tutvustanud ja promonud sadadele inimestele ja ainus tagaside mida ma olen saanud on "wow". |
See on küll nüüd eriti hea näitaja. Täpselt sama on teinud inimesed ka kiviaegse tellise, motorola MC75, peale kui mõnele seda näidanud olen
| Kui ma vaatan tagasidet kasutajatelt siis see on positiivne ja kasutajad on pigem rahul oma telefoniga. |
Nüüd pöörame pilgu müüginumbritele ja mõtiskleme miks jutt ja reaalsus eriti klappida ei taha.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
20.06.2011 19:20:26
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Tegemist on turuuuringutega mida viikase läbi suhteliselt tihit. |
Sõltumatud Šveitsi teadlased, jah? Muidugi kusagil võõrale inimesele juurde hüppamine, telefoni nina ette torkamine ja uurimine "kas meeldib?" stiilis garanteerib, et rahvas ütleb "jah" kuna lihtsalt tahavad oma asjadega edasi tegelda ning üritavad noist statistikutest lahti saada. Kusagil messil sarnase asja läbi viimine on muidugi omaette mõttetus. |
Uuringud on veebipõhised ja saabuvad valitud kasutajatele meilboxi vastamiseks. Lisaks Facebooki fännilehel võimalus alati tagasidet anda. Muidugi on ka need nii-öelda Bloomerang (või siis meie kohalikus lombis oleks vastavaks tegijaks Emor) tüüpi uurimused.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.06.2011 19:23:03
|
|
|
Oo jaa FB on see kõige parem tagasiside allikas. Olen loendamatutele mitte-sümpaatsetele asjadele jätnud vastamata kuna vastamiseks on vaja enne "likeda" ning sel juhul juba pandaks mind ühte kompotti muu kamaga ning laiutataks "meil on miljon fänni, oleme tegijad".
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
20.06.2011 19:24:53
|
|
|
FB pole absoluutselt mitte mingi näitaja. Seda kasutavad ja likevad suht mõttetud tüübid, kes nagunii kõigega rahul on.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 20.06.2011 19:25:20, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
20.06.2011 19:27:44
|
|
|
Ho Ho, ära ole nii paranoiline. Facebookis on läbiviidavad küsitlused ikkagi stiilis - Facebooki seinal jagati linki kus küsitlus on.
NATAS999, ja sina oled siis see keda peaks mõõtma? Kodanik kes mitte millegagi rahul pole? Tõesti palun, mina ja kasva suureks. Lihtsalt seepärast, et sulle ei meeldi Facebook ei tee sellest vähem adekvaatset allikat. Facebook on väga suure mõjuga tootearendusele ja otsustele mis tehakse (Hea näide on HTC kes Facebooki fännide survel on avanud bootloaderid ja toob Androidi uuenduse ka HTC Desierile).
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.06.2011 19:33:59
|
|
|
issand jumal, kui olete selge info saanud, et miskit teile vajalikku telefon ei võimalda, siis valige midagi muud
pole vaja käia siin trollimas nagu hoho siin iga oma postiga tuleb tõestama, et tema n900 on mustmiljonkordaparem
see, mida wp7 teeb, teeb ta suurepäraselt, umbes nagu iphone
ja uudist ka http://www.chevronwp7.com/post/6629433362/announcing-chevronwp7-labs
| tsitaat: |
As announced on the Windows Phone Dev Podcast, we will soon be launching an approved Windows Phone unlocking service as part of ChevronWP7 Labs. This will be available to developers across all skill levels and all regions.
The service will require a small fee — currently via PayPal — to offset costs but we assure you it will be more affordable than the App Hub. Those who wish to write and immediately publish apps are recommended to sign up to the App Hub instead. |
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.06.2011 20:03:35
|
|
|
Muidu tulles korraks tagasi selle juurde kuidas suur-paha EU segab MS'il elementaarsete funktsioonide pakkumist siis on üsnagi kummaline kui nad ei keela samal põhjusel moblal by default kasutada MS'i softi mailinduse ja "pilvega" suhtlemiseks
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
20.06.2011 20:59:42
|
|
|
Ho Ho pilvega saab suhelda ka teistel platvomidel kui Exchange. Saan aru su üritusest trollida aga mina pole need tegelased EU või Ameerikas kes tegelevad monopolide ohjeldamisega seega kõik küsimused suunata neile. Me võime siinkohal ainult spekuleerida miks eu otsuseid teinud on ja kelle huvides. Kasvõi kogu see telefonihelinate teema või Windows Media Playeri ja Internet Exploreri osas.
libe, tänud toetuse eest. Mulle tundus juba korraks nagu kedagi isegi ei huvitaks mida ma kirjutan vaid otsitakse igat võimaliku probleemi mida nina alla määrida.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.06.2011 21:05:44
|
|
|
libe, tänud toetuse eest. Mulle tundus juba korraks nagu kedagi isegi ei huvitaks mida ma kirjutan vaid otsitakse igat võimaliku probleemi mida nina alla määrida. |
ei ole viitsinud siinset janti juba ammu lugeda, kuna sisu on selge
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
20.06.2011 22:14:17
|
|
|
... see ju probleemiks ongi, et seda, mida ta teeb, pole just palju, isegi aifööniga võrreldes. Sisuliselt ei saa WP süsteemi nimetada enam täisväärtuslikuks nutisüsteemiks vaid sammuks tagasi aega, kui telefoniga sai vaid helistada ja veel paari asja teha
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
20.06.2011 22:27:28
|
|
|
huvitavm kas MS on korrakski müüginumbreid vaadanud ja mõelnud, mida me valesti teeme ....
Ka mu pubekast tütar ütles wow, kui ta seda telefoni nägi. Paraku, kui ta teada sai, et isegi helinaid ei saa lisada, jahtus suht kiiresti maha.
Muide, taskulampi ikkagi pole. Eranditult kõik "lambisoftid" mida ma proovisin, kasutasid erkraanivalgustust (?!), mitte led pirni fööni taga, mis on palju heledam ja fokusseeritum. Sellest järeldan ma, et ilmselt pole "pirni" riistavarale juurdepääs ka veel valmis.
Enamvähem stopperi leidsin, viiendal katsel.
Diktofoni endiselt pole. Õigemini pole leidnud ühtegi sellist, mille salvestusi sealt telefonist kuidagi kätte saaks. Järele mõeldes, just selliste asjade jaoks peaks olema ligipääs telefoni failisüsteemile, kasvõi osaliselt. Kuidas peaks igasugu "kolmanda partei" softid saama salvestada ja kasutaja telefonist kätte saama asju, millest Zune ega MS midagi ei tea?
Seejärel avastasin, et pilte saab mailiga telefonist välja saata, aga kahjuks on ka see ära ruineeritud, kuna pildid konverditakse umbes 300kB suuruseks. Võibolla tõesti peaks seda SkyDrive proovima, kuid lugedes "teenuslepingut" kadus isu.
Mõned nopped:
Arvestage sellega, et me ei paku teenusega seoses ühtki garantiid.
Näiteks ei tohi te kasutada teenust viisil, mis ohustab, hirmutab või ahistab teist isikut, organisatsiooni või Microsofti.
Te mõistate, et Microsoft võib vajada ja teie annate Microsoftile õiguse teenuses postitatud sisu kasutamiseks, muutmiseks, kohandamiseks, reprodutseerimiseks, levitamiseks ja kuvamiseks teenuse osutamiseks vajalikul määral.
Teenuse kasutamiseks ja pakkumiseks kogume teilt teatud teavet.
Teenuse osana võime automaatselt üles laadida ka teabe teie arvuti, teenuse kasutuse ja teenuse toimivuse kohta.
Meie kasutatav tehnoloogia või muud meetmed võivad takistada või rikkuda teie teenuse kasutuse.
Samuti võime teenuse värskendamiseks, parendamiseks ja edasiseks arendamiseks automaatselt teie arvutisse alla laadida tarkvara versiooniuuendusi.
Me osutame teenust „olemasoleval kujul”, „koos kõigi puudustega” ja „vastavalt kättesaadavusele”. Me ei taga teenuse kaudu edastatava teabe täpsust ega õigeaegsust. Me ei saa garanteerida seda, et teenus töötab katkematult, õigeaegselt, turvaliselt või tõrgeteta või et ei esine andmekadu. Me ei anna teenuse kohta mingeid lubadusi. |
ma kindlasti ei taha anda Microsoftile õigust minu postitatud piltide kasutamiseks, muutmiseks, kohandamiseks, reprodutseerimiseks, levitamiseks ja kuvamiseks määral mida nad sisuliselt ise otsustavad.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
20.06.2011 22:57:01
|
|
|
| netmaster kirjutas: |
| Te mõistate, et Microsoft võib vajada ja teie annate Microsoftile õiguse teenuses postitatud sisu kasutamiseks, muutmiseks, kohandamiseks, reprodutseerimiseks, levitamiseks ja kuvamiseks teenuse osutamiseks vajalikul määral. |
Tõlgime siis seda veidi inimlikumasse keelde. Kui sa laed faili ülesse siis paigutatakse su pildid mitmetesse serveritesse (repordutseerimine), neist tehakse mitmeid pisipilte ja suuremaid pilte (muutmine). Selleks, et sa Windows Phone Gallery rakendusega saaks neid muuta on vaja ka kohandamise luba. Selleks, et sa saaksid oma sõpradega jagada pilte on vaja levitamiseks luba. Selleks, et sa ise pilte saaks vaadata läbi erinevate keskondade on vaja ka kuvamise luba. Teisisõnu ei midagi ulmelist mille pärast kartma peaks.
Ning muuseas Skydrive ei laeta täisuuruses pilti vaid vähendatud suuruses.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
21.06.2011 02:15:35
|
|
|
| Teisisõnu ei midagi ulmelist mille pärast kartma peaks. |
ma ei arvagi, et MS kuidagi eriliselt mu materjali vastu huvi tunneks, aga tervet oma digitaalset elu ma küll selliste kätte hoiule ei annaks, kes ütlevad: "Me ei anna teenuse kohta mingeid lubadusi."
| Ning muuseas Skydrive ei laeta täisuuruses pilti vaid vähendatud suuruses. |
ja ise ütled, et läbi selle saan ma pildid telefonist kätte. Vähendatud suurusega võin ma neid mailiga ka saata.
Vot sellepärast mulle taolised asjad ei meeldigi, et ikka on kuskil mingi konks, kasutajal puudub igasugune kontroll, mis tema materjalist edasi saab, kas see alles on, kes kuipalju töötleb, kaua hoiab jne. Mina oma sinisilmsuses arvasin, et Skydrive on nagu võrguketas (avaleht ütleb lihtsalt, et 25 GB tasuta salvestusruumi võrgus) ja et ma võin Zune kukele saata ja oma telefonist asjad maha kustutada peale üleslaadimist. Kuskilt ei lugenud ma välja, et mu pildid ära nuditakse ja et "jagada" saan ma tegelikult ainult mingeid hõredaid tõmmiseid. Laadisin sinna paar pilti ja tõepoolest, 1.37MB'st (mis on 5Mpix pildi kohta juba isegi suht hõre) sai 210kB ja kvaliteet veel oluliselt kehvem. See on parimal juhul veebialbum, mitte "salvestusruum".
me võime siin ju heietada erinevatest variantidest, aga MSD puudumine on nii või teisiti tõsine ämber ja seda ei ravi ühegi valemiga.
PS: sa kuidagi ignoreerisid mu lambi ja diktofoni probleemi. Kuna sa tundud neist asjust rohkem teadvat, siis ma küsiks, kas led'i sisselülitamisele üldse on tarkvaralist ligipääsu ja kas suvalise softiga saab üldse midagi salvestada, ning kas tehtud faile sealt seest kuidagi kätte ka saab? Tasub mul edasi otsida või võib selles osas ka käega lüüa?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 02:31:15
|
|
|
netmaster, Skydrivest saab alla laadida taas originaale kudi Widnows Phone data usaget silmas pidades ei lae ülesse täissuuruses pilti. Ning ma ei rääkinud täissuuruses pildist vaid jagamise võimalusest
Skydrive iseenesest võimaldab täitsa kenasti igasuguseid dokustaate, filme, pilte jne hallata. Võta ja proovi
LEDi ligipääs on olemas kuid sellele puudub universaalne implementatsioon mis tõttu tuleb seda iga telefoniga kohandada. Diktofon on olemas täitsa kena. Mina kasutan Pocket Recorerit.
Spoiler 
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
viimati muutis d3t 21.06.2011 02:38:15, muudetud 1 kord |
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
21.06.2011 02:37:08
|
|
|
| Skydrive iseenesest võimaldab täitsa kenasti igasuguseid dokustaate, filme, pilte jne hallata. Võta ja proovi |
ruumi on seal masendavalt vähe ja kõige eelneva valguses ma pigem "haldaks" omi asju ise.
| LEDi ligipääs on olemas kuid sellele puudub universaalne implementatsioon mis tõttu tuleb seda iga telefoniga kohandada. |
mnjah, just taoliste jamade vältimiseks ma eelistakski, et kõik need appid oleks kohe telefoniga kaasas.
viimati muutis netmaster 21.06.2011 02:42:13, muudetud 2 korda |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 02:39:17
|
|
|
netmaster, HTC telefonidega tulebki see by-default kaasa
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2011 08:26:44
|
|
|
| netmaster, Skydrivest saab alla laadida taas originaale kudi Widnows Phone data usaget silmas pidades ei lae ülesse täissuuruses pilti. |
Targad tegelased seal MS'is kes oskavad kindlaks teha kas mul on mahupiirangu või piiranguta nett.
Ning ma ei rääkinud täissuuruses pildist vaid jagamise võimalusest  |
Meie rääkisime originaalide talletamisest.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 08:37:42
|
|
|
netmaster, 25GB on rohkem kui küll dokumentidele ja kõigele muule kamale. Mina pole suutnud seda veel täis saada.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
21.06.2011 10:16:29
|
|
|
| netmaster, 25GB on rohkem kui küll dokumentidele ja kõigele muule kamale. Mina pole suutnud seda veel täis saada. |
... ja-jah, onu bill arvas kah 80ndate alguses, et "640K of memory should be enough for anybody" ma ei saa aru, kuidas keegi selliseid argumente üldse tõsiselt saab võtta ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
21.06.2011 11:02:42
|
|
|
| 25GB on rohkem kui küll dokumentidele ja kõigele muule kamale. Mina pole suutnud seda veel täis saada. |
kui ma teen pilte 5Mpix kaameraga ja varsti võibolla 10-12Mpix, siis ma tahaks neid sellisena ka säilitada ja teistele näidata, mitte 1 megapikselistena. Dokumentide massiline tegemine telefoniga, on pigem meditsiiniline fenomen, liigitudes sinna kuskile masohismi alla. Ma ei väidagi, et Skydrive ei võiks kasulikuks osutuda, aga see paistab praegu pigem nagu püüdlus opsüsteemi puudusi mingilgi kombel kompenseerida. Kui see on teadlik valik, siis on see lihtsalt rumal. Mul on tööjuures oma infosüsteem olemas (ja palju muud eluks vajalikku asjade manageerimiseks), kuhu ma tahan saata kõik tööga seotud pildid (et paistaks ära plommide numbrid ja muud kirjad), aga ma ei saa sellele ligi, kuna VPN puudub ja olen sunnitud kasutama Skydrive, kus pool infot piltidel on loetamatu. Vana telefoni ma pistsin möödaminnes arvuti külge ja kopisin või liigutasin filemanageriga asjad ära, kõik oli lihtne ja selge. Uuel ma lootsin mingit progressi, et saaks kuidagi otse üle võrgu asju saata või kopeerida, aga selle asemel pean ma hakkama mingi segase fullscreen liidesega Zune'ga mässama, mis arvab ise teadvat, mis mul vaja on. Võimatu on aru saada, mis on millises kataloogis, failinimesi muuta ei saa. Pildid, mis telefonis on, laetakse kettale uuesti ja uuesti, kui ma need sealt juba serverisse liigutanud olen, läbi arvuti telefonist kustutada ei saa, jne. Kui see Zune panna veel mitmesse arvutisse, mille küljes telefon käib, läheb asi topelt segaseks. Ma ei väidagi, et Zune'ga elada ei saa, aga MSD puudumine on lihtsalt haige. Kahjuks jääb minu hääl siin hüüdjaks kõrbes. Klientuur hääletab ilmselt rahakotiga ja võibolla paneb see MS'ile mõistuse pähe, kuigi vähetõenäoline...
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 11:30:12
|
|
|
netmaster, aga miks sa selle Zune vastu võitlema pead? Tee nii nagu mina nt. tööle tuled, lükkad dokki (või sinupuhul laadijasse). Kuna tööl on Wifi ja minu arvuti samas võrgus leiab Zune telefoni ülesse ja alustab sünkimist 10 minuti pärast üle wifi. Kõik mu failid jõuavad automaatselt arvutisse, sealt edasi on mul aga Meshiga asi süngitud ja asjad liiguvad serverisse. Simple.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
21.06.2011 11:40:10
|
|
|
d3t, suure eraldi junni arvutisse installimine on lihtsalt rumal, eriti kui see on op.süsi suhtes valiv.
Mul endal on näiteks väga negatiivne kogemus seoses LG ametliku toega - selleks, et LG P500 nutitelefoni sees Androidi uuendada, on vaja LG enda Zune/iTunesi analoogi, mis käib ainult Microsoft Windowsi sees. No ei ole mul sellist pisikest ja pehmet asja. Rääkimata sellest, et miks mul on üldse arvutit vaja mobla op.süsi uuendamiseks? On täiesti reaalne, et varsti enam inimestel kodus arvutit kui sellist tihtipeale polegi - on mingitsorti tahvelarvuti, mis on tiba teine teema. Kokkuvõttes ma uuendasingi tarkvara ära hoopis entusiastide loodud vahenditega, kusjuures arvutit mul selleks tegelikult vaja polnudki (OK, ma küll kasutasin ka arvutit kuna see oli käepärasem aga reaalselt vajadust polnud), mitmekümne- või saja mega suurusest "Zunest", "iTunesist" vms rääkimata.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
21.06.2011 12:09:30
|
|
|
... mis puutub võrguketta mahtu, siis mis sellest mahust üldsa kasu, kui seda ei saa täisväärtusliku materjali jaoks kasutada ? Tore on reklaamida parklat, milles oleks ruumi terve linna autodele, kuid parkla omanikud on sinna maha joonistanud jooned, kuhu mahub vaid hädapärast jalgratast parkima samuti ei päde argument, et "tee nii nagu mina teen", üks nutitelefoni suurtest müügiargumentidest peakski olema just võimalus teha asju nii nagu iga kasutaja ise teha soovib, mitte süsteemilooja või tootja kitsa nägemuse järgi. Selleks peaks ju ilmse vihje andma Androidi platvorm oma lugematute modifikatsioonidega ja selle päevast-päeva üha kasvav populaarsus, mis ei vaja ühegi eestkõneleja meeleheitlikku promo vaid kõneleb läbi oma omaduste sisuliselt ise enda eest ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
21.06.2011 13:40:34
|
|
|
| netmaster, aga miks sa selle Zune vastu võitlema pead? Tee nii nagu mina nt. tööle tuled, lükkad dokki (või sinupuhul laadijasse). Kuna tööl on Wifi ja minu arvuti samas võrgus leiab Zune telefoni ülesse ja alustab sünkimist 10 minuti pärast üle wifi. Kõik mu failid jõuavad automaatselt arvutisse, sealt edasi on mul aga Meshiga asi süngitud ja asjad liiguvad serverisse. Simple. |
jah, peale edukat syncimist ma muuvin need failid serverisse ära. Järgmine päev on nad mu arvutis tagasi, sest telefoni jäid nad ju alles (võibolla on neid ka õues vaja) ja nii iga päev (ära küsi, miks ma neid arvutisse jätta ei taha). Samamoodi satuvad tööarvutisse isiklikud pildid, mida ma seal siis jälle ja jälle kustutama pean. Failide kopeerimist ja liigutamist ja kustutamist olen ma teinud 20 aastat. Nüüd on mingi Zune, mis kõik elu peapeale keerab. Rääkimata sellest, et ma peaks Zune panema kolme arvutisse (tööle, koju, lapakasse) ja kogu see "valed asjad vales kohas" segadus on kohe 3x suurem. Ma saan aru, kuidas sa püüad asju siluda ja leida variante, aga lombakat parandab ainult haud, nagu öeldakse. Ma loodan, et keegi kunagi teeb mingi platvormist sõltumatu mõistliku loogikaga Zune-MSD service või midagi. Nagu näha, peale väikest registri häkki töötab MSD küll (tõsi mõnevõrra lombakalt), aga keegi on jälle otsustanud, et kasutajal pole seda vaja.
Huvitav, kas üle BT saab WP7'st faile kätte? Esialgsel vaatlusel ütles mu telefon lapakaga paaritamise peale et "unknown device" või midagi. Jälle üks asi, mida kasutajal pole kunagi vaja ...
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 13:42:53
|
|
|
netmaster, BT stack on hetkel nuditud kujul olemas (ehk siis A2DP tugi vaid). Tegemist on planeeritud featurega, hästi läheb siis Mangos pääseb stackile ligi üle API kenasti.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
21.06.2011 13:49:02
|
|
|
| mnjah, kõik WP7'ga föönid peaks "nuditelefonideks" ümber nimetama ...
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2011 13:53:23
|
|
|
peaks vist hakkama kihlvedusid sõlmima kas aasta lõpuks omab täisväärtuslikumat kompotti WP või meego
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 14:09:16
|
|
|
Ho Ho, mine jonni omaette, ära risusta teemat oma Meegoga...
netmaster, ma saan aru, et telefon ei vastanud su ootsutele, kuid mitte keegi pole kunagi teinud saladust sellest mida telefon võimaldab ja mida mitta. Palun ära trolli.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
21.06.2011 14:40:05
|
|
|
| kuid mitte keegi pole kunagi teinud saladust sellest mida telefon võimaldab ja mida mitta. |
äkki viitad mulle mõne ametliku dokumendi või materjali sellest, mida WP7 võimaldab ja eriti sellest mida ta ei võimalda. Kui selline dokument eksisteerib, siis tuleks see poes valjusti ette lugeda, või karbil võiks olla hoiatus, et toode päris kindlasti ei vasta sellele, mida keskmine inimene ühest nutitelefonist (või isegi tavalisest mobiiltelefonist) ootaks.
juhtusin lugema:
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wptips
seal on sadu nördinud inimesi, kes räägivad, sarnaselt minule, et nad ei tulnud ostes selle pealegi, et ühel nutitelefonil võivad niivõrd triviaalsed võimalused lihtsalt puudu olla. Vahetevahel mõni ametlik hääletoru teatab, et jah ei saa ja teil pole seda vajagi, ja soigumine läheb edasi, umbes nagu siin. Ma olen viimasel ajal mitmeid foorumeid lugenud ja jutt on igalpool üldjoontes sama. Varsti on aasta möödas WP7 väljatulekust ja turuosa on mõni protsent. See peaks kuskil Redmondis ju ometi mingid kellad helisema panema.
Ma loodan, et see thread siin aitab kellelgi õige otsuse langetada.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 14:46:38
|
|
|
netmaster, usu mind, kõik need mured on redmondile juba eelmine sügis edastatud ning ma vestlen suhteliselt regulaarselt Brandoni ja teiste WP7 tiimi tegelastega. See info on siin praeguse hetke seisuga. Ning nagu mainitud, siis pole ühtegi reklaamitud asja mida telefonis ei ole olnud. Lisaks on võimalik alati küsida ühe või teise feature kohta klienditeenindajalt. Kui ma vaatan nüüd EMT või Elisa return-rate WP7 telefonide osas siis see on väiksem oluliselt kui Androidi omad.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
21.06.2011 14:51:09
|
|
|
| Kui ma vaatan nüüd EMT või Elisa return-rate WP7 telefonide osas siis see on väiksem oluliselt kui Androidi omad. |
... ja seda proportsionaalses võrdluses läbimüügiga ? Raske uskuda ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 14:52:28
|
|
|
DigeBeni, järeldada võib kahte asja, vastavalt sellele kuidas keegi tahab - kas WP7 telefoni ostavad vaid teadlikud kasutajad kes tahavadki just seda või ostavad telefoni tõesti tavalised inimesed ja asi on lihtsam ja mugavam kui Android.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
21.06.2011 14:54:20
|
|
|
... ma arvan, et sellele küsimusele vastava eelnevad netmaster postid minu eest kui tegemist oleks teadliku ostuga, siis ilmselt ei tohiks nii väikse mudelivaliku puhul tagastusprotsenti üldse eksisteerida. Pigem on tegemist üsna juhusliku ostuga, mille puhul eeldatakse lihtsust ja mugavust, kuid saadakse vaid mingi poolik lahendus ...

viimati muutis DigeBeni 21.06.2011 14:57:54, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 198 loe/lisa |
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 14:55:25
|
|
|
DigeBeni, saa aru, need ei ole Joe Average tüübi probleemid millega ta nagu üldse kokku puutuks.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
21.06.2011 15:02:39
|
|
|
... helinatoonide vahetamine on midagi väga spetsiifilist ? See on küll vaid üks näide, kuid ilmestab sellegi poolest ideaalselt kogu süsteemi ideoloogilist ülesehitust ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 15:13:00
|
|
|
DigeBeni, enamus kasutajaid vahetab telefonihelinaid vaid sisseehitatud telefonihelinate seast. Vähemalt nii väidab nt. Nokia.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2011 15:15:48
|
|
|
Huvitav siis millest elatuvad kõik nood helinate müüjad ...
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 15:19:02
|
|
|
Ho Ho, kui sa vaatad nende kasumi või käibe marginaale siis need on kukkunud metsikult. Kõik ausad firmad on pankrotti läinud tänaseks päevaks Eestis ning mujal maailmas on vaid mõned firmad alles. Need kes tegelevad liigkasu võtmisega ja petmisega on teine teema, pole imestada, et nad elus püsivad.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2011 15:26:08
|
|
|
| Ho Ho, kui sa vaatad nende kasumi või käibe marginaale siis need on kukkunud metsikult |
Nüüd pane sinna kukkumise kõrvale aeg, millal muutus võimalikuks custom helinate lihtne kasutamine ja mõtle paar sammu edasi. Märkad seost?
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.06.2011 16:18:25
|
|
|
| DigeBeni, enamus kasutajaid vahetab telefonihelinaid vaid sisseehitatud telefonihelinate seast. Vähemalt nii väidab nt. Nokia. |
Kuulge see on mingi eriti hale vabandus ju.
Kogu seda viimast teemaarendust siin lugedes on mulje, et WP7 ongi siuke poolik ja beetatarkvara, mis kiirelt ikka müüki lasti, et mitte täitsa rongist maha jääda. Samas on kõik puudulik ja vabanduseks tuuakse, et seda polegi vaja. Kellele kuradile see telefon üldse mõeldud on? Tänapäeval on isegi algtaseme kasutaja nutitelefoni ostes suuremate ootustega kui aastaid tagasi. Seega ei saa seda ka isegi nö entry-level vidinaks nimetada.
Pigem on see WM7 call-only karp, millele osad asjad poolikult juurde lisatud.
Apple võib lubada endale teatud asjade piiramist ja kohitsemist, nad on tugev bränd ja kasutajad ei oota ka väga rohkemat ning kõik mis on, töötab hästi.
MS'ile hetkel küll selline käitumine mingit boonust ei anna ju? Neil pole mingit erilist tugevust antud segmendist ja mugavus on ka kehv... või noh.. .olematu.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 16:31:42
|
|
|
softis, kui telefoni kasutanud pole siis ära tule lahmima
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2011 16:36:16
|
|
|
Featurelisti kommenteerimiseks pole eriti vaja kasutamiskogemust omada
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.06.2011 16:44:00
|
|
|
softis, kui telefoni kasutanud pole siis ära tule lahmima  |
Mis lahmima? Olen kasutanud, oled teiste kogemusi kuulanud ja ka nüüd siit lugenud. Ka sinu argumendid on kohati vastulahmimised.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2011 16:44:02
|
|
|
Ho Ho, üks asi on see kui sa kommenteerid feature listi. Teine asi on see kui sa tuled lausvaledega nagu "ja mugavus on ka kehv... või noh.. .olematu." stiilis lahmima.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.06.2011 16:45:00
|
|
|
| Ho Ho, üks asi on see kui sa kommenteerid feature listi. Teine asi on see kui sa tuled lausvaledega nagu "ja mugavus on ka kehv... või noh.. .olematu." stiilis lahmima. |
Kas sina oled õige inimene kommenteerima kasutusmugavust? See on ja jääb subjektiivseks.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2011 16:46:51
|
|
|
Sõltub kuidas keegi mugavust defineerib. Kasvõi noodsamad custom helinate, BT failitranspordi ja taskulambi funktsionaalsuse puudumised võib üsna vabalt kirjutada ebamugavuste alla kui ei taheta kangemaid sõnu kasutada.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.06.2011 16:51:52
|
|
|
d3t, kuule aitab küll su lahmimisest mõni loll äkki võtabki su juttu tõsiselt siin ja raiskabki selle WP7 pre-alpha maigulise junni peale terve varanduse.
niipalju kui siit lugeda on saand neid puudusi, siis ei kutsu enam isegi mitte näpuotsaga ka wp7 proovima. isegi kõige elementaarsemad asjad puudu, mis siis veel muust rääkida. isegi vana hea legendaarne W200i tundub tublisti kõvemate featuuridega olema.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
21.06.2011 16:55:29
|
|
|
| DigeBeni, enamus kasutajaid vahetab telefonihelinaid vaid sisseehitatud telefonihelinate seast. Vähemalt nii väidab nt. Nokia. |
... see on umbes sama totter väide, et ega eskimod ei armasta päikest ja sooja ilma, miks nad muidu seal külmal maal elavad kui puuduvad vastavad tingimused, siis loomulikult enamik lepib olemasolevaga, kuid see ei tähenda, et nad pole rohkemast huvitatud. Sellele peaks ilmselgelt viitama ka eelkõnelejate mainitud teenuste massiline populaarsus, mis pole siiamaani täiesti vaibunud ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djuuk
HV vaatleja

|
21.06.2011 17:05:31
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
| niipalju kui siit lugeda on saand neid puudusi, siis ei kutsu enam isegi mitte näpuotsaga ka wp7 proovima. |
Aga sõna on vaja ikka võtta, jah? Kasuta siis seda, mis sulle meeldib. Ei ole mõtet niisama targutada.
Mina ütleks, et wp7 on mugavam ja lihtsam kasutada, kui näiteks Android. Menüü liigub ka sujuvamalt.
Taskulambi saab tasuta Marketist, välja arvatud mudelitele, mis kasutavad ksenoon-välku (Mozart näiteks).
Andke uuenduste jaoks aega, Androidi on ka juba aastaid arendatud, tänu millele ta nii kaugele on jõudnud. wp7 on alles noor ja areneb ning küll ta järgi jõuab. Ja nad (wp7 ja android) ei peagi lõpptulemusena samasugused olema/välja nägema.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.06.2011 17:11:45
|
|
|
djuuk, sorri vaan, aga fakt, et puudub võimalus USB'ga ühendades kohe kiirelt ilma bloatware'ta mälukaardiga toimetada, on juba piisav põhjus WP7 mutta trampida. Ülejäänud perverssustest pole enam mõtet rääkida, nendele on vastused teada, nagu ka sellele põhiprobleemile: "aga tegelikult polegi seda tavakasutajal vaja ja parem ongi, et see featuur puudub, muidu äkki kasutaja ise keerab midagi peeti ja siis M$ süüdi".
PS.
Minu android töötab samuti väga sujuvalt menüüd on vägagi loogilised. Sinu point?
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 21.06.2011 17:21:20, muudetud 3 korda |
|
   |
39 |
|