Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Skype muutub sotsiaalsemaks tänu uuele Skype'i Windows'i 5.5 betaversioonile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.06.2011 17:45:04 Skype muutub sotsiaalsemaks tänu uuele Skype'i Windows'i 5.5 betaversioonile vasta tsitaadiga

link :: Skype

Skype tuli täna välja uue Skype’i Windows’i 5.5 betaversiooniga, mille uuendused ja värskendused põhinevad Skype’i kasutajate enda tagasisidel, muutes kasutamiskogemuse nüüdsest veelgi mõnusamaks. Samuti aitab Skype jätkuvalt inimestel paremini ühenduda, pakkudes nüüd veelgi lihtsamat võimalust suhelda oma perekonna ja sõpradega ka Facebook’is. Nii saavad kasutajad uue Skype 5.5 versiooniga oma Facebook’i sõpradele otsesõnumeid saata mugavalt läbi Skype’i, kasutades selleks eraldi Facebook’i kontaktide menüüriba.

Uus Skype’i Windowsi 5.5 betaversioon hõlmab järgmisi funktsioone:
Facebook’i kiirsõnumid – suhtle oma Facebook’i sõpradega mugavalt läbi Skype’i
Facebook’i kontaktide menüüriba – uus Skype’i vahekaart, kus on kajastatud vaid kasutaja Facebook’i kontaktide list
„Like’i“ ja kommenteeri – Nüüd saavad kasutajad läbi Skype’i silma peal hoida ka oma Facebook’i uudisvool ning „like’da“ ja kommenteerida oma sõprade staatuseid ilma Facebook’i eraldi sisse logimata.
Uus kõnekontrolli tööriistariba - eripäraks uued, ümberdisainitud graafilised ikoonid
Samuti on edasiminekuid telefoninumbrite salvestamise juures, "Call Phones" profiilil ning kõne ootele panemise toimingul.

Kõigest täpsemalt võib lugeda Skype’i ametlikust blogist - http://blogs.skype.com/en/2011/06/skype_gets_more_social_with_de_1.html
või äsjaavaldatud Mashable’i artiklist - http://mashable.com/2011/06/20/skype-for-windows-facebook/

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
flake
HV veteran

sõnum 20.06.2011 17:57:30 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 20.06.2011 20:09:45 vasta tsitaadiga

thumbs_down.gif
küll ikka topitakse sodi täis.
võiks lite versioon ka asjast olla, kus seda tilulilu poleks.

õnneks linuxi versioon veel normaalne...aga tulevik on tume.

inc
HV veteran
inc

sõnum 20.06.2011 20:29:06 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
thumbs_down.gif

tõesti, ainuke mida mul skype'st vaja on kontaktide nimekiri + kast kuhu saan teksti sisse kirjutada ja saata. krt on neil vaja igasuguseid värvilisi tilulilusid ja muid vidinaid see täis toppida.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Myoldryn
HV kasutaja
Myoldryn

sõnum 20.06.2011 20:34:16 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
xpander kirjutas:
thumbs_down.gif

tõesti, ainuke mida mul skype'st vaja on kontaktide nimekiri + kast kuhu saan teksti sisse kirjutada ja saata. krt on neil vaja igasuguseid värvilisi tilulilusid ja muid vidinaid see täis toppida.

Sinna pole midagi parata. Keskmisele dumbuser'ile meeldivad tilulilud... Peaasi, et asi säraks......

UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.06.2011 22:25:17 vasta tsitaadiga

Kui jätad Skype Facebookiga sidumata, siis peaks olema veidi tagasihoidlikum.
See, et võiks olla mingi askeetlikum versioon asjast, on õige asi. Fakt on see, et kõigile ei saa meelejärele olla. Ma alguses olin ka selle Facebooki vastu, mis Skypesse pandi, kuid nüüd olen leppinud. Igatahes pärast uudist, kui Microsoft asja ära ostis, otsin juba uut IM-i. Vägisi kisub Talki poole, mis on veel lihtne ja mugav, kuid helistamist pole veel proovinud...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 21.06.2011 01:48:32 vasta tsitaadiga

Väga väga nõme. Msn keerati ka perse.
tagasi üles
Éxxon
Kreisi kasutaja

sõnum 21.06.2011 02:42:41 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Väga väga nõme. Msn keerati ka <b>piix</b>.

Sekundeerin.
Vaja seda Facebooki igale poole toppida. thumbs_down.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 21.06.2011 02:48:06 vasta tsitaadiga

Noname, Éxxon - oodake vaid järgmise kuuni tahaks teie reaktsiooni siis näha icon_lol.gif
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.06.2011 04:01:27 vasta tsitaadiga

Minuarust suhteliselt mõttetu vigin. Või noh, ma pole seda Skype versiooni veel proovinud, aga MSN -i puhul on Facebookiga sidumine täiesti vabatahtlik ning ei sega mitte mingil moel. Ütleks Facebooki kasutajana, et pigem on hea mugav suhelda nende tuttavatega, kes MSN -i ei kasuta, kuid on ennast Facebooki chatti sisse ajanud. Ja kui Facebookist välja tahan - üks klõps ja olengi offline, no problemo. Lite versioon oleks muidugi sellesmõttes hea, kui vaja meeletult mälu kokku hoida... Ei tea, kui kõik siin räägivad, et mul on 30 tabi, mul 50, mul 100 tabi lahti, oi mul võtab Firefox 2 giga rammu, siis kokkuhoid läheks iseendaga vastuollu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
mahno
HV kasutaja

sõnum 21.06.2011 08:54:04 vasta tsitaadiga

Mina kasutan skypet jällegi töö tegemiseks ja vist olen viimane eestlane kel FB kontot ei ole (ja ei paista et tuleks ka). Mina vajan asja millega helistada ja sõnumeid saata. Kõik muu värviline tilulilu on müra ja tegelikult ainult segab.

Samas käis läbi sahin skype protokolli avalikuks saamisest, nii et jääb väike lootus alternatiivse minimalistlikuma kliendi tekkeks.

Linuxi versioon on õnneks piisavalt vana, nii et sinna pole jõutud fb ja muud tilulilu teha. Kardetavasti peale MS ostu linuxi kliendi arendusele enam ei panustata ka.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 20
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 21.06.2011 09:01:59 vasta tsitaadiga

täpsustaks veel, et keegi ei käse neid uuendusi ju peale panna... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 21.06.2011 10:05:01 vasta tsitaadiga

mahno kirjutas:
Mina kasutan skypet jällegi töö tegemiseks ja vist olen viimane eestlane kel FB kontot ei ole (ja ei paista et tuleks ka). Mina vajan asja millega helistada ja sõnumeid saata. Kõik muu värviline tilulilu on müra ja tegelikult ainult segab.

Samas käis läbi sahin skype protokolli avalikuks saamisest, nii et jääb väike lootus alternatiivse minimalistlikuma kliendi tekkeks.

Linuxi versioon on õnneks piisavalt vana, nii et sinna pole jõutud fb ja muud tilulilu teha. Kardetavasti peale MS ostu linuxi kliendi arendusele enam ei panustata ka.

Ei ole viimane, mul sõbral ka ei ole .D

Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 21.06.2011 10:20:33 vasta tsitaadiga

Õige ta on, et kõiksuguste selliste lisavidinate puhul peaks olema kasutajal võimalus valida mida installida ja mida mitte ning mitte ka nii nagu viimasel ajal moeks, et näiliselt saad küll mõnest vidinast nagu loobuda aga taustal installitakse ikka kõik ilusti paika kuni selleni välja, et ainuüksi antud vidina jaoks vajalikud teenused lastakse veel automaatselt käima kah ja siis inimesed mõtlevad, et pole nagu oma arust midagi installinudki aga arvuti muutub aina aeglasemaks ja uimasemaks. Ja siis veel see update värk kah. Näiteks siin on Skype poisid võtnud kasutajalt nüüd igasuguse võimaluse otsustada kunas või kuidas ta seda uuendada sooviks. Ja siis juhtubki, et kogu teenus on korraga maas, kuna mingi pooltoores uuendus lastakse korraga kõigile peale ning lisaks muidugi veel mõni kasutaja poolt mitte soovitud vidin kah, mis jumal teab millega veel tegeleb.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
matik
HV kasutaja

sõnum 21.06.2011 13:20:34 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
Õige ta on, et kõiksuguste selliste lisavidinate puhul peaks olema kasutajal võimalus valida mida installida ja mida mitte ning mitte ka nii nagu viimasel ajal moeks, et näiliselt saad küll mõnest vidinast nagu loobuda aga taustal installitakse ikka kõik ilusti paika kuni selleni välja, et ainuüksi antud vidina jaoks vajalikud teenused lastakse veel automaatselt käima kah ja siis inimesed mõtlevad, et pole nagu oma arust midagi installinudki aga arvuti muutub aina aeglasemaks ja uimasemaks. Ja siis veel see update värk kah. Näiteks siin on Skype poisid võtnud kasutajalt nüüd igasuguse võimaluse otsustada kunas või kuidas ta seda uuendada sooviks. Ja siis juhtubki, et kogu teenus on korraga maas, kuna mingi pooltoores uuendus lastakse korraga kõigile peale ning lisaks muidugi veel mõni kasutaja poolt mitte soovitud vidin kah, mis jumal teab millega veel tegeleb.

Kõik on õige, aga ma ei usu, et keegi sooviks kasutajatele väga peale suruda uuendusi, kui just seda vaja pole.
Kummaline, kui on turvaauk, siis karjutakse, et miks pole parandatud. Kui installitakse automaatselt parandused, siis on kisa lahti, et miks kasutajale sunnitakse peale uuendusi... icon_razz.gif

Miks ainult Skype'i süüdistada? Windows update forsseerib vahest uuendusi peale, nii mis koliseb.
Firefox, Chrome, installivad uue versiooni üsna vaikselt taustal, ilma midagi küsimata.
Kõige tipuks, AVG installis mingi aeg uuendused peale nii, et miljonitel kasutajatel arvuti *lihtsalt enam ei bootinud*.

Nüüd kisatakse aga beta pärast (mida pole kohustuslik installida) ja seda ei leia veebilehelt üleski, kui ei tea, mida otsida...
tagasi üles
kaljukits
HV vaatleja
kaljukits

sõnum 21.06.2011 15:03:14 vasta tsitaadiga

Minu kui aastatepikkune Skype kasutaja leian, et antud tarkvara arenduse suund ei ühti enam minu vaadetega. Tark tegu oleks tõesti hakata erinevaid teenuseid juba pakkuma, kõike ei saa ka ühte patta toppida.

Vähamelt on Linuxi versioon veel korralik.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 21.06.2011 15:07:15 vasta tsitaadiga

mahno kirjutas:

ise ka ei oma FB kontot ega ole plaanis ka.
linuxi all on veel jah skype normaalne, pole igasugu ülearust p**ka

windowsi all alates 4.x vist juba piixu keeratud. varasemad versioonid ei taha normaalselt toimida kahjuks, igasugu anomaaliaid esineb.

pkwild618 kirjutas:
Lite versioon oleks muidugi sellesmõttes hea, kui vaja meeletult mälu kokku hoida... Ei tea, kui kõik siin räägivad, et mul on 30 tabi, mul 50, mul 100 tabi lahti, oi mul võtab Firefox 2 giga rammu, siis kokkuhoid läheks iseendaga vastuollu icon_biggrin.gif

mitte mälu kokku hoida vaid milleks vaja ekraani risustada ülearusega. lihtne ja mugav peab olema, mitte vilkuma ja piiksuma.

pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.06.2011 21:36:21 vasta tsitaadiga

See, mis ekraanile ilmub, on nii minimaalne ja seegi asetatakse olemasolevatele maadele. Ehk siis see, mis teenust mitte kasutavale isikule juurde ilmub, on üks väike lugu, kuhu peale vajutades avaneb vastav teenus ning seegi logo on paigutatud nii ära, et ruumiliselt ta raskusi ei tekita. Kui räägita ülimalt simple programmist, kus ei oleks ühtegi võimalust peale kontakti nimekirja, kus kontaktil klikkides avaneb suhtlusaken, siis peaks vaatama minevikuversioonide poole lihtsalt.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
Smuul
HV vaatleja

sõnum 21.06.2011 23:30:14 vasta tsitaadiga

Ma nagu juba Windows Live Messengeriga kasutan Facebooki ühendust. Mida ma sellega siis Skypes peale hakkan ei tea?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 21.06.2011 23:36:55 vasta tsitaadiga

Smuul, http://www.battleit.eu/steve-ballmer-kulastas-skype-hiljem-liitus-kulastusega-eesti-president/
tsitaat:
Kuigi avalikusele on mainitud, et Lync klient saab endale Skype Connectori ja keskendutakse videoreklaamile enne kõne algust ning Xbox 360 + Kinect ühendamisega siis tagatubades arutatakse väidetavalt selle üle kui palju siis ikkagi Windows Live Messengerile päevi jäänud on enne kui sellelt juhe seinast tõmmatakse. Kaks omavahel konkureerivat platvormi pole mõtet üleval pidada, see on selge igaühelegi.

tagasi üles
Smuul
HV vaatleja

sõnum 21.06.2011 23:49:09 vasta tsitaadiga

Ah nii... Ei tegelikult oleks kahju, kui tõesti kaobki ära WLM. Väga mõnusalt üles ehitatud(vähemalt minu arust). Ajab vist päris vihale ka need, kes ei taha Skype'i kasutada ja istuvad WLM'i otsas icon_razz.gif .
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.06.2011 00:11:57 vasta tsitaadiga

Smuul, no WLM on hetkel veel üks release planeeritud. Praegusesse WLM'i uuendusse on ka päris palju lahedaid asju sisse topitud icon_smile.gif
tagasi üles
scorpionx
HV vaatleja

sõnum 07.09.2011 21:23:04 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
xpander kirjutas:
thumbs_down.gif

Tavaliselt on igasugu rakendusi ka tehtud, mille abil saad kõik need nii-öelda 'tilulilud' välja lülitada. MSN-i suhtes olen sedasi teinud, et kontaktid ja natuke vidinaid veel säilitatud.
Ehk mitte kohe, aga ajapikku ikka keegi midagi leiutab ja mine tea, kas sunniviisiline update ka peale surutakse.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Skype muutub sotsiaalsemaks tänu uuele Skype'i Windows'i 5.5 betaversioonile
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.