Karmalaks, ise lükkasin täistuuningu peale (pmst turbot pole ainult vaja), ja siis tõstsin kaalu (sellega saad kaalujaotuse paika) ja piirad võimsust (vääne ja jõud sellega aga kõvasti etemad - saadaval igal pöördel). Kasti lükkad unbes nii, et tippkiirus jääks 155 kanti. Vedrustus nagu asfaltil ikka - auto madalaks, rattad kaldu, amordid lukku jne. Siis jääb üle ainult sõitu harjutada. Ise jäin viimane kord 2 sekki võitjast maha, aga tegin päris mitu korralikku avariid ka..
EDIT: hea töö..
viimati muutis Rajareits 08.06.2011 22:00:39, muudetud 1 kord
1.07 update
....
- Cars worth over 1,000,000 Cr. (including gift car coupons) are now prohibited from being traded to prevent issues during the trading process. When lending and borrowing cars between friends, please use the car loan system.
ei saa jäädavalt. ajutiselt saad. saad seadistada kuidas soovid aga ei saa tuunimispoodi külastada. ju siis nüüd 1.10 uuendusega seoses ei saa ka garaazis seadistamise jurues uusi juppe osta.
ja laenutada saad neid autosid mis sõbralistis olija on omal välja jaganud (kuni 6tk sai vist)
seadistused taastatakse samaks kui enne laenamist (s.t. laenaja seadistusteks peaks olema). kilometraazi kohta ei tea. mul üks zonda välja jagatud. tee paar ringi ja vaata kas suureneb läbisõit.
edit: krt.. ei saa raha ka teenida. paar ringi sõita ja ps3 vent täispöördel suvised rõõmud...
Krdi expert race-d, selle lotuse oma sai suht lihtsalt esikohale tehtud, aga esimene ja teine, no ma ei tea, ulme. Hõbe tuleb lihtsalt, aga kullast jääb ikka väääga palju puudu..... Proovisin erinevaid settinguid ka, aga väga ei aidanud, lähen lihtsalt närvi ka muidugi ja annan suht ruttu alla .
fiatiga aitas kõikide abide mahakeeramine... ja natuke tuunimist (max kiirus vist oli 160 vms, muu siuke et vastaks nõudmistele).. ning siis siuke sujuv sõit võimalikult vähese pidurdamisega.
Seasonal sõidud - Supercar Fesitval - Eifel race + GT One, Pescaloro või mõni muu auto kiire auto = 5 minutiga 491 000cr. Hakake graindima, saab korraliku nutsu. Time triali ja Drift triali kulla eest saab 1mil cr seega 4 sõitu = 4mil cr, nad suht kerged trialid kah, 1-2 katsega on kuld käes Saate neid veits kallemaid autosid osta.
miski nädal/paar tagasi jah tõsteti vist seasonali võidusummasid miski 3x.
seasonal - lightweight - viimane rada (eifel vist oli ka). 3 ringi umbes 3 minutiga = veidi üle 300 000cr (ja vist miski 54000xp). justkui veidi rohkem nutsu minutis. miski odav tuunitud peldik sobib (mul on miski võidetud ofc1 concept selle jaoks).
miura on juba ostetud kui selle 20mil vana fordi racecari jaoks ka raha kokku saaks.. ja 2j chaparrali (mida tuleb seal kasutatud autode seast oodata raip).
Online dealershipis on see for hetkel 10milliga müügil
Mul küll ei ole
Ise tegelen just samaga, et võtaks need 4-5 kirvest tõlda ära mis puudu.
Hetkel 4 milli puudu ja ei suuda otsustada kas Ford või Ferru race car
Ise lihvin cart tracki ca. 5:20 ja 490 tuhhi.
Kahju, et need head exp.-id raisku lähevad, kuna üle lvl 40 pole kuskile püüelda
mul veel subaru expert veel tegemata. ja nende experdi võiduautodega vist tundub olema miski loteriivärk, et mida saad.
see vana ferrari racecar igatahes anti mulle kuskilt. ei mäleta kas sõidu eest või miski seeria läbitegemise eest. igatahes olemas ta mul on ja ostnud ma teda kindlalt ei ole
kogu online dealership praegune rivistus on olemas või ostetud ja 2j ikka pole. see 10mil masin on seal vana ford gt racecar. ei mäleta et seda ostmas oleksin käinud 20mil eest (hetke online peaks olema 50% tavahinnast ja 0 läbisõiduga). ju ka kuskilt võidetud või seeria läbitegemise eest saadud.
ma korjan ka selle mark iv jaoks (kui just 2j chaparral enne used caris ette ei juhtu). ford gt mainisin selle kohta et chaparral oleks justkui online poes müügil.
Ka rool ja seest vaade kõige kihvtim, aga kiiresti sõites on katuse kaamera minuarust hea. Ainuke jama, et siis pole peegleid. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Seest vaates kah mõnus aga ringiajad tulevad aeglasemad, eestvaates lasen niiöelda viimase piirini välja (mille tõttu tihti ka kraavi minek).
Load teil pro-del kulla peale kõik tehtud? Mul kõik vähemalt hõbe, pronkse püüan vältida, vahepeal jääb mingi rõvedad paarkümmend sajandikku kullast puudu aga no ei tule enam ära
ei söanda end pro'ks ega eksperdiks pidada aga jah ainsad kullad puudu vetteli omad (pronksid vaid) ja viimane aspec 24h nordschleifet.
load tulid ootamatult paljud kuldadele kas esimese korraga või siis piisavalt lähedale, et kohe uuesti proovida. miski ~10tk olid vist selliseid mis natuke rohkem aega võtsid.
Ma olen siiamaani puldiga mänginud, kas rool annab palju elamusele juurde? Ma mõtlen, et võiks osta rooli, aga kordades puldist kallimat rooli ka väga osta ei taha. _________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett
Ma olen siiamaani puldiga mänginud, kas rool annab palju elamusele juurde? Ma mõtlen, et võiks osta rooli, aga kordades puldist kallimat rooli ka väga osta ei taha.
Jah muidugi annab kõvasti juurde, kuid mingit x tootja poolt odavat rooli pole ka mõtet osta. Kui juba siis midagi korralikku ikka.
rool annab juurde. Õige rool+ pedaalid.
Enamus aega puldiga mänginud. Korra rooliga, onoffist ostsin mingi sodi,
paigaldada ei osanud, enam vähem diivanilaua kylge vms. Katsetasin 1 päev ja
vahetasin järgmine päev habemeajamismasina vastu Sest puldiga olin tublisti kiirem.
Siis nüüd gt5 ja Vettel= puldiga raske. Algsed ajad olid puldiga kosmos, hiljem neid muudeti.
Uurisin, puurisin, G27 jäi sõelale. Pulti ei taha näha ka enam.
Diivanilaua kyljes see muidugi ka ei ole. Hetkel veel poolik lahendus,
ootan oma õiget istet( tellitud).
Jutt täitsa õige, kui on hea rool, siis on kohe teine tunne.
Siiski, natuke läheb aega rooliga harjumisega.
Endal oli esimene mäng, mida rooliga proovisin, Dirt2. Mõtlesin, et teen kohe vastastele tuule alla nii kui naksti, kuid võta näpust - esimesed kaks sõitu jäin hoopis viimaseks
Kirusin, nii et vähe polnud - krt, oli vaja raha raisata... Hiljem harjusin siiski ära.
Nüüd ei taha enam kindlasti puldi-/klaveriga mängida.
Oskab keegi rääkida on see Gran Turismo 5 DLC UPDATES mis varsti tuleb tasuline või mitte,sest uusi radu tule kõvati juurde ja tahaks teada kuidas asjad on.
Oskab keegi rääkida on see Gran Turismo 5 DLC UPDATES mis varsti tuleb tasuline või mitte,sest uusi radu tule kõvati juurde ja tahaks teada kuidas asjad on.
meelevaldne kuulujuttude tõlgendamine.
- suvaline tüüp suvalises kohas mainis midagi update'idest ja dlc'des, keegi ei tea mida ta mõtles. "varsti"? ei tasu lugeda ridade vahelt asju mida seal pole.
- tuleb radu juurde? jällegi spekulatsioon. radade logod leiti juba talve lõpus - keegi pole kuskil öelnud, mis teema nendega on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.