Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 111, 112, 113  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 16.06.2011 13:28:47 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:
Ise kahjuks ei oska seda. Äkki TNT aitab selles? beer_yum.gif

Tegin ära, nüüd üleslaadimisega lähab tiba aega,
annan teada

EDIT rapidis olemas 52.0.101+est

Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 16.06.2011 13:38:28 vasta tsitaadiga

Sain nüüd peale kah, aga tõesti:
Helinat muuta ei saa, pool takti mängib sinu valikut ja siis hüppab Nokia Tune peale üle.
Ei suuda avakuval lemmikkontakte nii aktiveerida, et sinna ilmuks pilt ja sellele vajutades helistab otse talle nagu originaal FW teeb
Kas seda teist tühja avakuva saab ka kasutada?

ahto42
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 13:47:31 vasta tsitaadiga

Juhuu!!!
Tänud, Sain oma tellise tööle originaal fw-ga
Ennalt ka häirisid need puudused võrreldes originaal fw-st, vb nüüd see originaal 52.0.101 on parem kui see 52.0.7
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 16.06.2011 14:06:46 vasta tsitaadiga

sulomile kirjutas:

Saab , proovi näpuga aktiivsel avakuval vedada risti üle ekraani

sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 16.06.2011 14:58:56 vasta tsitaadiga

TNT kirjutas:
sulomile kirjutas:

Saab , proovi näpuga aktiivsel avakuval vedada risti üle ekraani

See on jah nii, ma saan tühja teise avakuva ette, kuid kuidas ma sinna asju saan lisada?
Kõige suurem jama on sellega, et avakuval olev lemmikkontaktide riba ei toimi. Seal on neli rohelist mehikest +märgiga. Vajutan sinna peale-valige kontakt-valin- kontakti ees oleval ruudul on linnuke ees-siis OK-läheb tagasi avakuvale ja midagi ei juhtu. Samas kõik kontaktid, mis on määratud lemmikuteks, kaovad tavalisest kontaktide loetelust ära. Kui nüüd tahad kellelegi oma lemmikkontaktidest helistada, siis ei saa seda teha, Rohelisele mehikesele vajutades saab sinna lemmikutesse neid ainult lisada, helistamise võimalus puudub, samas tavaliste kontaktide nimekirjas neid ka ei ole. Kas teil on ka nii, või on see minu oma kala?

TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 16.06.2011 15:13:37 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:
Juhuu!!!
Ennalt ka häirisid need puudused võrreldes originaal fw-st, vb nüüd see originaal 52.0.101 on parem kui see 52.0.7

ole kena anna meile kahh teada, mis paremaks muutub, sest ega eesti kasutajad seda uuemat fw update kaudu ei saa.

sulomile kirjutas:

See on jah nii, ma saan tühja teise avakuva ette, kuid kuidas ma sinna asju saan lisada?
Kõige suurem jama on sellega, et avakuval olev lemmikkontaktide riba ei toimi. Seal on neli rohelist mehikest +märgiga. Vajutan sinna peale-valige kontakt-valin- kontakti ees oleval ruudul on linnuke ees-siis OK-läheb tagasi avakuvale ja midagi ei juhtu. Samas kõik kontaktid, mis on määratud lemmikuteks, kaovad tavalisest kontaktide loetelust ära. Kui nüüd tahad kellelegi oma lemmikkontaktidest helistada, siis ei saa seda teha, Rohelisele mehikesele vajutades saab sinna lemmikutesse neid ainult lisada, helistamise võimalus puudub, samas tavaliste kontaktide nimekirjas neid ka ei ole. Kas teil on ka nii, või on see minu oma kala?

Mina sain oma kontaktid avakuval paika nii.
Märkisin kontaktide loetelus kontaktid lemmikuteks (tekkis nimede juurde kuldne viisnurk).
4 esimest kontakti pannakse avakuval lemmikute esimesse nimekirja, järgmised 4 aga teise nimekirja.
Otse avakuval ainult lemmikule vajutades helistama kohe ei hakka, kuid annab valikud kas soovin tavakõne , sõnumi või videokõnet.
Ise olen kõne alustamiseks kohe peale pildi vajutamist kasutanud füüsilist rohelist nuppu, see loob kohe kõne.
Pildi lisamist avaekraanil teha ei saa. Saab aga teha pildi menüüs, kasuta pilti- lisa kontaktile.

sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 16.06.2011 15:22:51 vasta tsitaadiga

TNT kirjutas:
ahto42 kirjutas:
Juhuu!!!

ole kena anna meile kahh teada, mis paremaks muutub, sest ega eesti kasutajad seda uuemat fw update kaudu ei saa.

sulomile kirjutas:

Mina sain oma kontaktid avakuval paika nii.
Märkisin kontaktide loetelus kontaktid lemmikuteks (tekkis nimede juurde kuldne viisnurk).
4 esimest kontakti pannakse avakuval lemmikute esimesse nimekirja, järgmised 4 aga teise nimekirja.
Otse avakuval ainult lemmikule vajutades helistama kohe ei hakka, kuid annab valikud kas soovin tavakõne , sõnumi või videokõnet.
Ise olen kõne alustamiseks kohe peale pildi vajutamist kasutanud füüsilist rohelist nuppu, see loob kohe kõne.
Pildi lisamist avaekraanil teha ei saa. Saab aga teha pildi menüüs, kasuta pilti- lisa kontaktile.

Selles ongi asi, et mul on 8 lemmikontakti määratud, ilusti kollased tärnid taga,8 rohelist mehikest on avakuval olemas, kuid kui ükskõik millisele rohelisele vajutad, tuleb ette ainult valik: Lisa kontakt, mingeid tavakõne jne. valikuid pole, selles on asi

TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 16.06.2011 15:57:40 vasta tsitaadiga

sulomile kirjutas:

Selles ongi asi, et mul on 8 lemmikontakti määratud, ilusti kollased tärnid taga,8 rohelist mehikest on avakuval olemas, kuid kui ükskõik millisele rohelisele vajutad, tuleb ette ainult valik: Lisa kontakt, mingeid tavakõne jne. valikuid pole, selles on asi

Kas kontaktid on ikka telefoni mälus, mitte sim kaardil?

Ja võib ka juhtuda ,et see Photon C6-03 ei ühildugi kõigi telefonidega, proovisin kahh ühele veel sättida kuid peale flashi sisse lülitades vibra ainult urises pikalt ja muud ei midagi.
Sai talle siis peale pandud C6-00ja töötab ilusti. Müstika.

-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 16.06.2011 16:44:36 vasta tsitaadiga

TNT kirjutas:
-RaiTz- kirjutas:

Maili värk on sellel firmwarel jumala katki. See koht kus ma avan postkastid läbi Mail rakenduse on nii aeglane, et jube. Ja kui avan sõnumite alt postkastid ei võta postkastiga ühendust ja ei jäta toomis seadeid meelde. Kui seda korda ei saa läheb küll vana firmware tagasi.

Ise kasutan postkasti automaatset uuendust, intervall seatud iga 15 minuti järele.
Aga kui käsitsi minna, siis avalehel klõps maili ikoonil, järgmisel lehel valin oma gmail-i ja siis olengi sees, kõik kokku 6 sec.
Ei pea paljuks.

Täna suutis telefon enda mälu täis tõmmata ja oli nagu tellis. Ütles, et mälu täis ja kõik. Kui aku tagant ära võtsin sain käima, aga peale seda olid maili kontod kadunud. Lisaks jättis neti kasutusele taustal ja imes aku tühjaks.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 16.06.2011 17:07:26 vasta tsitaadiga

TNT kirjutas:
sulomile kirjutas:

Kas kontaktid on ikka telefoni mälus, mitte sim kaardil?

Ja võib ka juhtuda ,et see Photon C6-03 ei ühildugi kõigi telefonidega, proovisin kahh ühele veel sättida kuid peale flashi sisse lülitades vibra ainult urises pikalt ja muud ei midagi.
Sai talle siis peale pandud C6-00ja töötab ilusti. Müstika.

Suure vihaga üritasin originaali tagasi panna, Navifirmiga sain failid, see INI tundis telefoni ära:Baltic Red jne., Flash läks käima, kuid enne lõppu, kui tuli pooling phone ja telefon üritas restarti teha, hakkas ekraan punaselt, roheliselt ja triibuliselt vilkuma, jaf enam telefoni ei leidnud ja telefon ainult vibras sisse lülitamisel ja sisse ei lülitunud. Mõtlesin, et nüüd siis on lutsukivi valmis, kuid proovisin uuesti CWF- peale flashida ja see õnnestus. Taastasin üle Ovi jälle kontaktid ära ja nüüd on siis Photon C6-03 peal. Laadin vahepeal akut, selle näppimisega tõmbas poole päevaga aku tühjaks ja proovin uuesti avakuvale neid lemmikkontakte saada icon_cry.gif

siven
HV veteran
siven

sõnum 16.06.2011 17:08:18 vasta tsitaadiga

keegi oskab öelda kust sellele telefonile akut leiab soodsa hinnaga?
ja võiks olla rohkem kui 1300 mAh
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 16.06.2011 17:37:10 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
keegi oskab öelda kust sellele telefonile akut leiab soodsa hinnaga?
ja võiks olla rohkem kui 1300 mAh

On selliseid asju olemas küll, kuid suurema mahtuvusega on ka pirakam aku, ja see paks telefon läheb veel paksemaks
näide http://www.batterybay.net/Battery-for-Nokia-BL-5J-p/nokia%20-cs-nk5800xl.htm

originaalakud on suurtes poodides üle 30 euro, aga saab ka odavamalt http://www.osta.ee/19381995

crazyxman
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 18:26:38 vasta tsitaadiga

See Photon C6-03 on ikka päris muhe. Ainuke häiriv asi on, et kui muusika playerist valiku nuppu vajutada siis viskab avakuvale, et nagu seadeid ei saagi siis enam näppida v? Kõige rohkem meeldib aga see mis ma juhuslikult avastasin. Kui telefonil nupud lukus ja keskmist nuppu vajutada siis kuva suurelt kellaaja, see on ikka väga mugav thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.06.2011 20:10:53 vasta tsitaadiga

crazyxman kirjutas:
See Photon C6-03 on ikka päris muhe. Ainuke häiriv asi on, et kui muusika playerist valiku nuppu vajutada siis viskab avakuvale, et nagu seadeid ei saagi siis enam näppida v? Kõige rohkem meeldib aga see mis ma juhuslikult avastasin. Kui telefonil nupud lukus ja keskmist nuppu vajutada siis kuva suurelt kellaaja, see on ikka väga mugav thumbs_up.gif

See on üks bug kui eesti keelepaketi peale paned - inglise keelega seda ei juhtu . sellejaoks oli kuskil fix olemas mille ma kunagi peale ka panin (ehk siis ise pead FW sisse panema enne telefoni peale panekut). mõnedel aitas ka musicplayeri update. proovi.

sulomile kirjutas:
Helinat muuta ei saa, pool takti mängib sinu valikut ja siis hüppab Nokia Tune peale üle.
Ei suuda avakuval lemmikkontakte nii aktiveerida, et sinna ilmuks pilt ja sellele vajutades helistab otse talle nagu originaal FW teeb

nii juhtub siis kui sul on "ütle helistaja nimi" sisse lülitatud. see ei tööta (või siis on vaja mingeid eestikeele faile mida ma ei leidnud vms). lülita see asi välja ja helin töötab ilusti.

kellelgi oli siin enne probleem 52.0.07 ja 52.0.101´ga. kui sa juba oled uuema peale pannud siis vanemat enam ei saagi.
samuti mõned kellel mingid jamad on - vaadake , et te ikka õige versiooni tõmbate . mul on näiteks RM-356 aga kõigil ei ole täpselt samasugune telefon.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Kuivati
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 20:32:45 vasta tsitaadiga

Ma sain playeri niimodi tööle, et panin telefonis tarkvara uuendamine ja tõmbasin sealt muusika playeri uuenduse.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 16.06.2011 21:08:19 vasta tsitaadiga

Kuivati kirjutas:
Ma sain playeri niimodi tööle, et panin telefonis tarkvara uuendamine ja tõmbasin sealt muusika playeri uuenduse.

mis menüü alt sa selle tarkvara uuenduse leiad...
otsin lolliks juba ei leia:D
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 21:16:33 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
Kuivati kirjutas:

x2
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.06.2011 21:20:56 vasta tsitaadiga

selleks on ju tarkvarauuendus programm telefonis rakenduste all (või interneti all).

varjänt 2 on üle BT või kaabliga ovisuite kaudu
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 16.06.2011 21:37:29 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
crazyxman kirjutas:

See on üks bug kui eesti keelepaketi peale paned - inglise keelega seda ei juhtu . sellejaoks oli kuskil fix olemas mille ma kunagi peale ka panin (ehk siis ise pead FW sisse panema enne telefoni peale panekut). mõnedel aitas ka musicplayeri update. proovi.

sulomile kirjutas:

nii juhtub siis kui sul on "ütle helistaja nimi" sisse lülitatud. see ei tööta (või siis on vaja mingeid eestikeele faile mida ma ei leidnud vms). lülita see asi välja ja helin töötab ilusti.

kellelgi oli siin enne probleem 52.0.07 ja 52.0.101´ga. kui sa juba oled uuema peale pannud siis vanemat enam ei saagi.
samuti mõned kellel mingid jamad on - vaadake , et te ikka õige versiooni tõmbate . mul on näiteks RM-356 aga kõigil ei ole täpselt samasugune telefon.

Tänud, oligi nii. "Ütle helistaja nimi" välja lolitatud ja helinate valikuga kõik korras. Saaks kuidagi need lemmiklistid ka tööle, siis oleks perfecto thumbs_up.gif

Kuivati
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 21:45:13 vasta tsitaadiga

crazyxman kirjutas:
siven kirjutas:
Kuivati kirjutas:

x2

Kahjuks panin kõik stuffi ühte kausta ja ei tea kus see asus.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 22:08:48 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
selleks on ju tarkvarauuendus programm telefonis rakenduste all (või interneti all).

aaanojah ma sinna interneti alla tõesti ei osanud vaadata icon_lol.gif
aga ovi suite kaudu uuendamisel mingi kala sees, ütleb et download failed ja kõik
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 22:21:16 vasta tsitaadiga

TNT kirjutas:
ahto42 kirjutas:

annan teada

Spoiler Spoiler Spoiler

Sellega sain tööle tagasi telefoni

52.0.101 tundub tiba kiirem olevat, kui 52.0.07, vahemalt minule tundub.

Minu jaoks on lihtsalt häälvalimine vajalik(läbi handsfree). Eks andke teda kui photonise tekiib
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 16.06.2011 22:29:44 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:
TNT kirjutas:
ahto42 kirjutas:

annan teada

Spoiler Spoiler Spoiler

Sellega sain tööle tagasi telefoni

52.0.101 tundub tiba kiirem olevat, kui 52.0.07, vahemalt minule tundub.

Minu jaoks on lihtsalt häälvalimine vajalik(läbi handsfree). Eks andke teda kui photonise tekiib

Kuidas sa selle tagasi flashimise tegid, mina tegin step by step lk.191 õpetuse järgi ja see ei õnnestunud, peale flashi ei suutnud telefon restartida, ekraan vilkus igasuguste värvide ja triipudega ja siis kooles ära ja lülitamisel ainult värises

peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 16.06.2011 22:31:38 vasta tsitaadiga

Kuidas saada lahti sellest, et kui kasutan internetti läbi WiFi või 3G, siis jääb ühendus taustal aktiivseks (ikoon jääb kah alles desktopil). Aitab ainult aktiivsete ühenduste lõpetamine käsitsi ühenduste halduris. Aga et ta lõpetaks ühenduse automaatselt kui internetibrowseri sulgen.... icon_rolleyes.gif
siven
HV veteran
siven

sõnum 16.06.2011 22:44:05 vasta tsitaadiga

crazyxman kirjutas:
InterFace kirjutas:

aaanojah ma sinna interneti alla tõesti ei osanud vaadata icon_lol.gif
aga ovi suite kaudu uuendamisel mingi kala sees, ütleb et download failed ja kõik

väga proo ainuke asi mis häiris mind on nüüd fixed!icon_biggrin.gif
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 23:16:35 vasta tsitaadiga

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=24990.0

Teise video järgi

panin veel factory reset ka

If your phone is not listed in the List of Phone Models shown by J.A.F then do this step to select firmware files:
Instead of Step2 you can do this:
just rename .core.C00 to .c0r first and then untick "use ini" option and then manually select the files
1. MCU = .c00/.c0r
2. PPM = rofs2
3. CNT = rof3
4. APE = uda
tagasi üles
TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 16.06.2011 23:54:39 vasta tsitaadiga

Eks siit ka minu suhtumine asjasse, nii palju kui on erinevaid telefoni mudeleid on ka võimalikke erinevaid suhtumisi.
Tuleb sulanduda temasse üldisemalt.
Mõnele telefonile ei pruugigi sobida c6-03.
Püüdke olla paindlikud ja otsida ise lahendusi ka mujalt thumbs_up.gif

Dag
Kreisi kasutaja

sõnum 17.06.2011 12:20:36 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda, kas originaalplayeriga saab vaadata ka videofaile subtiitritega mis pole videole külge keevitatud vaid on eraldi failis?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 17.06.2011 13:51:32 vasta tsitaadiga

Dag kirjutas:
Kas keegi oskab öelda, kas originaalplayeriga saab vaadata ka videofaile subtiitritega mis pole videole külge keevitatud vaid on eraldi failis?

Ei

Dag
Kreisi kasutaja

sõnum 17.06.2011 14:14:40 vasta tsitaadiga

aga kas ja kuidas see teostatav võiks olla? kui eraldi tarkvaraga siis ehk mõni nimi?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 17.06.2011 14:20:58 vasta tsitaadiga

Ega see CFW nii halb ka pole. Saaks selle avakuva lemmikute riba ka käima, oleks ideaalne, seniks püüan helistamiseks numbrid leida kontaktide loetelust ja ega seda välja helistamist nii palju ka pole, rohkem ikka sissetulevad kõned. Proovin siis ise õpetuse üles kirjutada, omal värskelt läbi tehtud.
1. Vaja on telefoni, USB kaablit ja et aku oleks täis.
2. Varunda oma telefoni sisu üle OVI Suite ära, nn. tee backup
3. Vaja on programmi JAF+Emulaator, mille saab alla laadida lk. 191 TNT antud lingilt. Kui hakkad seda lahti pakkima, kukub MSE karjuma, et su arvuti on hädaohus, talle ei meeldi see emulaatori keygen. Ära pane seda tähele, paki julgelt lahti, saad 2 faili, JAF-i ja Emulaatori.
4. Vaja on eestikeelset Photon C6-03 CWF-d, mida lahkelt pakub TNT lk.190.
https://rapidshare.com/files/219395038/Photon_C6-03.rar
5. Lood uue kausta, näiteks RM 356 ja pakid sinna lahti selle Photon CWF, sinna tekivad siis 6 faili.
6. Ühenda telefon USB kaabliga arvutiga üle PC Suite näiteks.
7. Paremklikk Emulaatori faili peal ja Atribuudid ja Ühilduvus ja märgi ära ruut „Käivita programm XP režiimis“ ja siis Rakenda.
8. Käivita Emulaator Administraatorina
9. Oota veidi, kuni ta ennast käima laeb.
10. Lülita telefon välja, mina võtsin lausa aku tagant ära.
11. Vajuta Emulaatori nuppu GO ja kui ta käima läheb, tuleb ette kiri: Box draiver not installed. Vajuta OK. Nüüd käivitubki JAF.
12. Ülevalt TAB-idest vali BB5 ja märgi ära ruudud „Manual Flash“ ja „Dead USB“
13. Nüüd vajuta nuppu MCU, see peab värvuma roheliseks ja veidi aja pärast avaneb faili otsimise aken.
14. Otsi üles oma loodud kaust RM 356, trüki „faili nimi“ lahtrisse r täht ja avanevast loetelust vali fail C00 lõpuga ja vajuta „Ava“
15. Nüüd vajuta nuppu PPM, oota kuni avaneb aken , trüki jälle r, avanevad kõik r tähega algavad failid ja vali sealt V04 (rof2) fail ja „Ava“
16. Nüüd vajuta nuppu CNT ja jälle otsi üles loetelust fail fpsx (uda) lõpuga ja „Ava“
17. Nüüd on sul 3 nuppu rohelised (MCU, PPM, CNT)
18. Nüüd vajuta nuppu „Flash“ Tulevad 2 hoiatuse akent, vajuta OK ja kui alla tulemuste kasti tuleb kiri „ Tune Power On“, siis pista kohe ruttu telefonile aku külge. Minul läks telefon siis ise käima ja flashimine algas.
19. Veidi ootamist ja kui kõik läheb nii kui peab, siis tuleb tulemuste kasti kiri „Done“, kui mitte, siis alusta jälle otsast peale ja vaata, et enne flashimist oleksid tulemuste kastis õiged failid peale rida „Files set for flashing“
20. Nüüd kaabel tagant ära ja kui telefon üles buudib, siis üle OVI Suite andmete taastamine ehk „Restore Backup“ See võtab veidi aega ja peale seda on uus CFW peal, kõik kontaktid ja muu, mis telefoni mälus olid, taastatud ja võid alustada kasutamist.
21. Ülalolev õpetus ei pretendeeri absoluutsele tõele ja igaüks kasutab seda omal vastutusel. Minul ta toimis, kõigil ei pruugi. Jõudu proovimast.

Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 17.06.2011 14:45:24 vasta tsitaadiga

kas profiili "tavaline" ei peagi saama valikutest muuta? minul viskab eelmisele lehele tagasi... teisi profiile saan muuta
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 17.06.2011 15:22:23 vasta tsitaadiga

Mul laseb muuta küll, helina muutmiseks oli vaja enne "ütle helistaja nimi" välja lülitada, kuna see ei tööta CWF-ga. Äkki sul sama asi?
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 17.06.2011 16:37:44 vasta tsitaadiga

Vaatan, et mul on mingid kahtlased ikoonid jäänud telefoni (programmi ikoonid mida mul pole kunagi olnud) Näiteks music stopper. Kuidas ma küll neid eemaldan ? Ja selline küsimus, et kuhu installid rakendused lähevad ??? Installisin ühe mängu peale, tee mis tahad aga selle käivitamiseks ikooni ei leia, samamoodi installisin ovi poe, mida mitte kusagilt ei leia...
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 17.06.2011 17:00:47 vasta tsitaadiga

ot:
ärge palun rääkige mingist lk 191-st, vaid viidake postitusele.
minul on kokku mingi 49 lk seda teemat, 100 posti per lk, sest ma ei viitsi 10 kaupa neid poste lugeda
see võib küll olla minu probleem, aga ma ei usu, et ma ainuke olen, kes ei kasuta default postide arvu per lk
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 18.06.2011 10:33:14 vasta tsitaadiga

raitm kirjutas:
ot:
ärge palun rääkige mingist lk 191-st, vaid viidake postitusele.
minul on kokku mingi 49 lk seda teemat, 100 posti per lk, sest ma ei viitsi 10 kaupa neid poste lugeda
see võib küll olla minu probleem, aga ma ei usu, et ma ainuke olen, kes ei kasuta default postide arvu per lk

Lisan seletuse pika lehekülje meestele:
Lk.190 tähendab TNT kommentaari 13.06.2011 kell 23:15
Lk.191 tähendab TNT kommentaari 14.06 2011 kell 21:44

peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 18.06.2011 12:21:16 vasta tsitaadiga

peab meeldima. kirjutas:
Kuidas saada lahti sellest, et kui kasutan internetti läbi WiFi või 3G, siis jääb ühendus taustal aktiivseks (ikoon jääb kah alles desktopil). Aitab ainult aktiivsete ühenduste lõpetamine käsitsi ühenduste halduris. Aga et ta lõpetaks ühenduse automaatselt kui internetibrowseri sulgen.... icon_rolleyes.gif

Ideid, miks on nii ja kuidas saaks teisiti? icon_rolleyes.gif

Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 18.06.2011 13:39:28 vasta tsitaadiga

sulomile kirjutas:
Mul laseb muuta küll, helina muutmiseks oli vaja enne "ütle helistaja nimi" välja lülitada, kuna see ei tööta CWF-ga. Äkki sul sama asi?

Seda saab kinni panna ju selle sama profiili muutmise alt icon_smile.gif aga see ongi see koht kuhu ma ei pääse
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 18.06.2011 14:02:09 vasta tsitaadiga

kasutaja Kuivati küsis mult minu Photon C6-03-e niiet jagan siia ka, ma kunagi enne juba kirjutasin igast õpetusi ja asju - ma enam ei viitsi, aga minu JAF-i folderi võite saada - peaks algajale fläshijale olema enam kui piisav, et näha mida C6-e soft 5800 peal suudab ja kui kiire ta ka tegelikult on:

http://www.tud.ttu.ee/~t104253/photon03.rar

see on siis

C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
kaust, kui puudub, tuleb luua, ning JAF-ist "Use INI" ja 5800D-1 (vms) RM356

siis tuleks vastavad linnukesed teha (vaadake kuskilt flashing guide-i) ja flash
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 18.06.2011 14:16:20 vasta tsitaadiga

Vennal on sama telefon ja lõi lambist ekraani pimedaks, ühesõnaga suri ära.
Kas on seda mõtet parandada, rahaliselt kas tasuks ära või kohe midagi uut vaadata?
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 18.06.2011 16:36:04 vasta tsitaadiga

Esinduses ei tasu displeyd vahetada, EMT klienditeenendaja ise saatis alternatiivsesse töökotta, kus displey vahetus oli 50€. Nii, et arvesta ise, kas tasub vahetada või uus osta icon_lol.gif
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 18.06.2011 23:10:42 vasta tsitaadiga

Kuna maili on vaja telefonist lugeda siis läks originaal firmware tagasi. See maili värk on ikka väga katki seal firmwares. thumbs_down.gif
Nüüd on proovitud SPB Mobile Shell ja Custom fimrware ja jälle olen originaali peal tagasi. Järeldused sellest, et s*tast saia ei tee. icon_lol.gif
tagasi üles
TNT
HV kasutaja
TNT

sõnum 18.06.2011 23:42:33 vasta tsitaadiga

-RaiTz- kirjutas:
See maili värk on ikka väga katki seal firmwares. thumbs_down.gif

Omal töötab ideaalselt, võtab vastu ,saadab jne

Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 19.06.2011 00:09:19 vasta tsitaadiga

ei tea mul see maili asi töötab meeldivamalt kui varem.. varem pidi alati kinnitama, et ma ikka t ahan postkastiga ühendust saada, nüüd enam mitte... ja SSBP Mobile Shell... minust jääb custom fw peale, aga shelliks kasutan just SBP'd, ma sellega liiga ära harjunud viimase aastaga
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 19.06.2011 00:35:22 vasta tsitaadiga

absoluutselt mingit probleemi pole hot.ee's oleva kahe meiliaadressiga.
ilusti töötavad photoniga.

ei ole mõtet süüdistada firmwaret kui endal midagi vussis.
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 19.06.2011 10:24:52 vasta tsitaadiga

Pole mul midagi vussis, email seadistamine pole just kõige keerulisem tegevus. Panin originaali peale ja kõik toimib, ei küsi midagi kuhu ühendada ja postkasti sulgemisel katkestab ühenduse. Mul oli teises firmwares Gmail imapi-na ja töö mail pop kui ka imapina. Seadetest valisin ilusti, et kasutaks "emt internetti" aga tema paneb seadetes easy wlan peale ja ära ei luba muuta. ise kasutasin postkasti vaatamiseks sõnumite alla tekkivaid kaustu kuna need olid ilusamad ja kiiremad. Maili avades ütles, et ei saa kirja sisu avada kuna tema arust oli seadetes päise toomine, kuigi muutsin selle ära mille tema vahest tagasi muutis. Seal oli veel asju mida ei lubanud muuta, kui avasin läbi sõnumite postkaste. minusilmis on see katki icon_lol.gif

Ärge nüüd endast välja minge, ma avaldan arvamust.
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 19.06.2011 11:36:25 vasta tsitaadiga

Nii, lasin ka Photoni peale, täpsemalt versiooni, mida jagas silver010. FW vahetus läks suht kiiresti.
Kuna eelmisi rakendusi mälukaardilt ära ei kustutanud, siis peale telefoni käivitust üritas kõiki laadida - lisaks sellele oli mul telefoni mälukaart igasugust vana pudru täis. Telefon oli metsikult aeglane.
Kustutasin igasugused vanad .sis installerid ja mälukaardilt enamus rakendusi ära. Peale seda tegin hard reseti ja kiirus oli juba väga hea. thumbs_up.gif
Eesti keelt ei viitsinudki peale panna.

Plussideks:
Kiirus, avakuva, menüü ülesehitus, uuendatud rakendused (photo viewer [järgmise foto avamine võtab tunduvalt vähem aega, kui 5800 algse FW'ga], caller [uuega on mugav mõnda nime otsida], slide to unlock [tean, et on ka olemas 3rd partyna], video browser [video player tundub ka natuke sujuvam olevat], browser [tundub, et suudab mahukamaid lehti laadida - ilma, et kokku jookseks ja kinni viskaks]).
Kindlasti veel midagi...
Miinuseks:
Proovisin mitu korda (nii SW update kui Ovi Store kaudu) installida Mail for Exchange 3'e aga see kahjuks ebaõnnestus. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.06.2011 11:45:13 vasta tsitaadiga

Saaks keegi kirjeldada kuidas täpsemalt käib originaal firmware peale tagasiminek? Et teaks kui soovin peale katsetamist taastada.
Hetkel peal 52.0.007.C04.01
Mudel RM-356
Eesti keel pole tähtis, nkn telefon koguaeg inglisekeelne.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 19.06.2011 12:08:55 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru saan, siis samamoodi, nagu CFW flashimine. Lihtsalt CFW asemel Navifirmiga tirid originaal FW alla.
Neid nuppe (MCU/PPM/CNT) vist ei pea Originaali flashimise ajal valima, vaid piisab "use ini" ja sealt nimekirjast õige mudeli valimisest.
OT: Vanal SE'l oli hea, lasid mingi CFW peale, siis pärast SEUS suutis originaali ise peale lasta (vähemalt K750 ja W660'l oli see nii lihtne).
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 19.06.2011 12:36:05 vasta tsitaadiga

Minul oli nii, et originaal oli 52.0.070, peale uuendust Photon C6-03-e peale näitas Nokia Software Updater tarkvara versiooniks 52.0.101 nadu kasutaja Ahto24 siingi väitis. Sellist versiooni Navifirm Baltic telefonidele ei paku, kui paned JAF-i "Use INI", siis tuleb mingi Itaalia telefoni versioon. TNT pakkus välja mõned postid tagasi 52.0.101 originaal tarkvara eestikeelse versiooni. Selle flashidki tagasi, nii nagu CWF peale paned, valid siis käsitsi jälle õiged failid. Kui kasutad Navifirmi pakutud 52.0.070 faile, siis JAF jooksutab peale pooling phonet telefoni kokku. Täpsemalt teb Ahto24, tema tagi selle just läbi, loe tema viimaseid poste.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 111, 112, 113  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.