Kas kellelgi on ka ingliskeelne mäng ja omab viimast/tänast DLC-d, siis võiksid upload.ee sse panna selle folderi. (pilt allpool)
Pool siinsetest BO mängijatest oleks väga tänulik.
Kuidas siis uued mapid on ? Seal zombie mapis kondab mingi vend ringi ja niiapalju kui olen youtubest videosi vaadand siis teda tappa ei saa ? et tapad ära saad mingi rewardi selle eest
Ei tea mis krdi ime jama see on, aga fps on minu konfiga täiesti kohutav, õigemini, fps drope esineb räigelt. Proovin seda free weekendit, ja kui minu speciga (x3@x4 amd, 4gb ram, hd5770) jookseb bc2 näiteks stabiilselt 40-60 fpsiga, siis selleks, et black opsis poleks räigeid stutterdamisi ja fpse drope alla 30ne, pidin kiskuma peaaegu kõik asjad maha või madalale. pole ju graafiliselt mängul midagi nii erilist, et nii kohutavalt jooksma peaks _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ma liitusin kunagi serveriga, sattusin meeskonda, mis oli kohe-kohe pähe saamas, hankisin kiirelt care-package ja sain sellega rünnakkopteri, mille abil sai vastasmeeskonna kindel võit ära võetud. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
Ei tea mis krdi ime jama see on, aga fps on minu konfiga täiesti kohutav, õigemini, fps drope esineb räigelt. Proovin seda free weekendit, ja kui minu speciga (x3@x4 amd, 4gb ram, hd5770) jookseb bc2 näiteks stabiilselt 40-60 fpsiga, siis selleks, et black opsis poleks räigeid stutterdamisi ja fpse drope alla 30ne, pidin kiskuma peaaegu kõik asjad maha või madalale. pole ju graafiliselt mängul midagi nii erilist, et nii kohutavalt jooksma peaks
Täiesti tavaline selle mängu puhul. Esimesed paar nädalat ei saanud ükski duali omanik üldse normaalselt mängida, sest ehkki fps oli numbri järgi korralik, jooksis mäng @ 20 või nii fpsi. Treyarch ja ajuga koodimine ei käi kokku.
Minu jaoks on selles mängus liialt palju dolphin divingut (ja üleüldiselt jump-prone-jump spämmi) , ja rapid fire on vist suht must have, sest enamus juhtudel pole kasu täpsest aimist - vastane paneb sulle puusalt lihtsalt 2x rohkem kuule säärde ja oledki enne maas. Aga noh, hea, et PC variant ära proovitud vähemalt. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Need uued mapid küll midagi erilist pole ütleks Suht pettunud olen... väljaarvatud zombie map mis on päris lahe ja õnnestunud aga need multiplayer mappidest on see stockpile ja zoo enam vähem.... suht capmimist soodustavad mapid igast hütte ja nurgataguseid täis ma ei saa aru miks ? mulle sellest midagi midagi pole suht hea on käia neid nottimas,siin üksõhtu oli ikka neid metsikult muudkui käi ringi ja nopi kille See hotel map on ikka eriti haige... mõtlesin et teen ka liftisõitu ja kui lifti uksed avanesid siis istus seal 4-5 claymore... õnneks olid need minu tiimi omad ..võttis muigama kui oleksid vastase tiimi omad ,kuna sinna lifti ikka juhutb enam jaolt 3-4 matsi minema
usa aja järg on see möll. sellest ka igasugune illusioon, et kestab kauem. Kui usa sentraalaeg tiksub uude päeva, on ka igasugu möll meil otsas. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ikka leidub. Üks mu lemmikuid on paraku ainult Domination.
Teisest (Team Tactical) saan pidevalt kickitud adminnide omamise pärast. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sellises tempos saab veel üks pakk olema enne kui MW3 välja tuleb _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Jumala perses on see Activisioni strateegia. BO-ga tuli algselt 14 multiplayer mapi. Iga järgneva dlc-ga on veel 4 tulnud juurde. Algne mäng maksis ~50€ ing.k.. Nüüd iga dlc eest saavad 14€, ehk kokku maksab kogu TÄISMÄNG umbes 90€!!! Hämmastav...
Aga see töötab ju, sellepärast kõik kasutavadki seda strateegiat. Puhas kasumi tagaajamine.
Kui sa suudad terve xbox kommuuni seda mitte ostma panna, siis vast isegi võib see välja surra.
amachie, inimesi peab aitama kui nad hädas on.... või mis
olen siin nii faile kui key-sid jah päris hulgi jaganud.... aga olen ise ka vastu saanud kui sitt_majas on
võtas-uxu, mida sa siis ootasid? Activision ju... *milk* *milk* *milk*
Aga minu meelest olid need map pack'id rohkem kui 10€ tükk. _________________ TALUSILDID
Huvitav, mida kõike need mod toolsid lubavad... Kui oma mappe saab teha, siis idee poolest võib vast teha copy-paste nendest pakkidest ja kõik saaksid neid mängida? Vb siis oleks see mäng isegi väärt uuesti mängimist. _________________ TALUSILDID
võtas-uxu, mida sa siis ootasid? Activision ju... *milk* *milk* *milk*
Aga minu meelest olid need map pack'id rohkem kui 10€ tükk.
see paar jeevrot sinna-tänna.... who cares
eks need idikat on jahh omale hea süsteemi valmis treinud ja esialgu see toimib edukalt, pappi tuleb mis ludinal
.... kuni hakkerid selle jura ära üle võtavad, see on aja küsimus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.