praegune kellaaeg 19.06.2025 14:25:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Foucault
HV vaatleja

|
15.06.2011 13:43:42
Arvutiabi Tartus - Linksys WAP54G ruuterikepp |
|
|
Tere,
kummaline küsimus, aga mul on siin närvid juba üsna läbi (mitte esimene kord kui sellises situatioonis abipalvega HV foorumisse pöördun . Nimelt ei suuda ma seadistada oma linksys WAP54G wifi ruuterit. "Pael" tuleb alumistelt naabritelt wifi ruuterisse - ruuter annab välja signaali, tuled kõik vilguvad, arvuti "näeb" ruuterit ja kõik, aga mida ei ole, on internet... Jah ma olen teinud miljard korda restarti, olen ruuterit seadistanud netis leiduvate juhendite järgi, olen korduvalt palunud naabril seal omi süsteeme restartida jkmsp. Aga sittagi ei tööta - ruuteri kollane lingi tuli lihtsalt plingib meeletu kiirusega..nagu laseks läbi ma-ei-tea-mis liiklust ja see on ka kõik.
Nüüd on küsimus, et kas oskab keegi mind selles osas aidata või äkki on keegi Tartus, kes viitsiks lausa koju kohale tulla ja mul siin asjad tööle panna? (Viimast siis mingi mõistliku kompensatsiooni eest)
Lugupidamisega ja vastuseid ootama jäädes,
F
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
15.06.2011 14:23:30
|
|
|
wap54g peaks muidu access point olema, mitte ruuter.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
15.06.2011 14:37:47
|
|
|
Ilmselt kasutatud WAP?
Reseti tegid?
Arvuti wireless ühendusel pole mingeid parameetreid käsitsi paika pandud?
Paela otsas arvuti töötab?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foucault
HV vaatleja

|
15.06.2011 15:11:39
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Ilmselt kasutatud WAP?
Reseti tegid?
Arvuti wireless ühendusel pole mingeid parameetreid käsitsi paika pandud?
Paela otsas arvuti töötab? |
Jah, kasutan WAP.. Nagu kirjutasin, olen resette teinud oksendamiseni.. Nendest parameetritest, mida arvutis käsitsi paika panna saab ei tea ma kahjuks eriti midagi. Windows XP-ga olid asjad veel enam-vähem elged, aga Vistaga ei oska ma midagi peale hakata...ei leia lihtsalt neid menüüsid enam ülesse.. See on nagu Word 2003 vahetamine Word 2007 vastu.. Sattusin peale seda wordi upgradei põhimõtteliselt närvikliinikusse - ei suutnud lihtsalt enam millestki aru saada. Sama on ka praegune olukord.
SEE ON HEA POINT, et paela otse arvuti taha pannes ei juhtu tõepoolest midagi: "There might be a problem with network adapter" ütleb..
Kas see võib tähendada seda, et probleem saab alguse hoopis naabri juurest? Mul tõepoolest võib olla access point...kuigi see karp näeb sitaks ruuteri moodi välja..
Andestage - olen üsnagi n00b arvutiasjades, aga suur aitäh teile, et vastata viitsite!
Siiralt,
F
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
15.06.2011 16:30:25
|
|
|
Foucault kirjutas: |
... et paela otse arvuti taha pannes ei juhtu tõepoolest midagi: "There might be a problem with network adapter" ütleb..
Kas see võib tähendada seda, et probleem saab alguse hoopis naabri juurest? Mul tõepoolest võib olla access point...kuigi see karp näeb sitaks ruuteri moodi välja.. |
Kabla võib vilets olla (otsad viletsalt otsa löödud või ei anna ühendust). See, et ta vaid AP on (ja tõesti on) - pole ju probleem, kui ta peab traadi traadituks tegema.
Asi algab praegu ikka sellest pihta, et paela otsas kah arvuti ei tööta.
Kui pikk "pael" on? Mul pole praegu kodus ühtki Vista/W7-ga masinat, nii et ei oska täpselt juhendada; aga otsi võrgundus üles, sealt LAN, selle "properties" ning proovi võrguadapteri kiirus panna "10 Mbit half duplex" ja vaata, kas siis "paela otsas" töötab.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|