praegune kellaaeg 20.06.2025 00:47:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Patsaan
HV kasutaja
|
13.06.2011 18:30:32
Portide avamine. |
|
|
Tere ,et tahaks siis avada porte.(Priva serveri jaoks muidugi)Ma olen Elioni klient ja mul on Thomsoni ruuter.
Seal Elioni iseteeninduses panin ,et pordid "Avatud" juba suht mingi 1-2nädalat tagasi.
Aga pordid on vast ikka kinni ,kuna kui ma kontrollin siin:http://www.canyouseeme.org/ ja panen lahtrisse näiteks port 80 ,siis ütleb "Error: I could not see your service on 84.xx.xx.xx on port (80)
Reason: Connection timed out"
Olen siis lugenud mõndadest kohtadest ,et ma pean gateway aadressi ribale kirjutama ja siis sealt avama vms,aga kui seda teha üritasin oli vajalik siis Username and passwordi.
Kas ma peaksin selle username ja parooli saama kuskilt ruuteri alt?
Aga mul niipalju erinevad koode ruuteri all,näiteks : Bulk,MAC,Modem Access Code,SN,SSID,WEP,WIRELESS PIN jms .
Milline neist peaks siis username olema ja milline parool?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
13.06.2011 18:54:58
|
|
|
Kui sa lased pordid avada, siis pead sa ka konkreetse(d) pordi(d) ruuterist ka edasi suunama konkreetsele sisevõrgu masinale, mis sul serveriks on ja seda konkreetset porti (-de vahemikku) ka kasutab.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
shizny
HV kasutaja

|
13.06.2011 19:03:53
Re: Portide avamine. |
|
|
Patsaan kirjutas: |
Tere ,et tahaks siis avada porte.(Priva serveri jaoks muidugi)Ma olen Elioni klient ja mul on Thomsoni ruuter.
Seal Elioni iseteeninduses panin ,et pordid "Avatud" juba suht mingi 1-2nädalat tagasi.
Aga pordid on vast ikka kinni ,kuna kui ma kontrollin siin:http://www.canyouseeme.org/ ja panen lahtrisse näiteks port 80 ,siis ütleb "Error: I could not see your service on 84.xx.xx.xx on port (80)
Reason: Connection timed out"
Olen siis lugenud mõndadest kohtadest ,et ma pean gateway aadressi ribale kirjutama ja siis sealt avama vms,aga kui seda teha üritasin oli vajalik siis Username and passwordi.
Kas ma peaksin selle username ja parooli saama kuskilt ruuteri alt?
Aga mul niipalju erinevad koode ruuteri all,näiteks : Bulk,MAC,Modem Access Code,SN,SSID,WEP,WIRELESS PIN jms .
Milline neist peaks siis username olema ja milline parool? |
username on Administrator
parooliks on ruuteri all oleva kleepsu peal Modem Access Code
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
13.06.2011 19:09:54
|
|
|
Tänud sulle shizny sain sisse ,aga krt Dijital ma ei mõista väga su juttu
Näiteks ,kui ma tahan teha ühes konkreetses mängus privaat serverit ja kõikidel selle mängu serveritel on tavaliselt port:43594 ,siis mis ma peaks tegema?
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
13.06.2011 19:23:12
|
|
|
Logid ruuterisse sisse ja suunad selle pordi tollele masinale, kus see mäng jookseb.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
13.06.2011 19:27:05
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
Logid ruuterisse sisse ja suunad selle pordi tollele masinale, kus see mäng jookseb. |
Ja kuidas ma seda teha saaksin?
Mäng hakkaks jooksma ikka samast lauaarvutist
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
13.06.2011 19:32:15
|
|
|
Siis peadki suunama just sellele samale arvutile. Googelda: port forward [oma ruuteri mudel]
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|