Okei,Arvatavasti tellin kah sealt selle Limited Ed... ära
Tänud lehe eest! _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
DICE pole kunagi mingit sitajunni teinud nagu Activison.
meh .. MOH äkki ja Activision ei tee mänge.
Nitrub kirjutas:
WäntWõll kirjutas:
Ilma beta testita mina seda BF3 kindlasti ei osta, olgu need pildi ja videod ükskõik kui ilusad.
WäntWõll kirjutas:
jep, ma sain 21€ kogu laksu
ma sain tänu combat testing lehele selle poole hinnaga ja lisaks veel -5% siin olid lingid kah
Ostsin seepärast, et hind oli Uk versiooni kohta hea ja lamabaid kellele müüa pärast kui ei meeldi on jalaga segada
Battlefield 3 puhul mingi mõte ka neil limited ja physical warfare karbil või on nii nagu bc2, et tavalise versiooni ostjad saavad ka mõne päeva jooksul endale need "lisad" ?
Ma olen aru saanud, et "open" on ta selles suhtes, et igaüks võib endale mängu pre-orderdades selle koodi saada ja siis mängida. Miks nad ikka siis eelmine aasta MOH mingi versiooniga panid kaasa BF3 beta koodid?!
Septembrist algab open beta, ehk siis kõik kes vähegi tahavad saavad, võivad betasse saada. Minu enda arvates neile, kes MOHiga beta koodi said/saavad, neile tuleb enne septembrit eraldi beta. Seda pole aga veel ametlikult öeldud. _________________ Impossible is nothing.
Ma olen aru saanud, et "open" on ta selles suhtes, et igaüks võib endale mängu pre-orderdades selle koodi saada ja siis mängida. Miks nad ikka siis eelmine aasta MOH mingi versiooniga panid kaasa BF3 beta koodid?!
esiteks beeta koode pole veel keegi saanud, ikka täielik üllatus miks nad otsustasid "open" beeta välja kuulutada , konks MOH LE omanikele on et arvatavasti beeta uksed peaksid avanema nädal või kaks enne open beetat _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Kõigepealt, kas tahad "füüsilist" varianti või virtuaalne allalaadimine? Kui leiad endale kusagilt selle füüsilise plaadi, siis soovitan "võtme" osta vene regiooni lehekülgedelt. Ise ostsin Assassin's Creed Brotherhoodi 12.5€ eest. Praegu vaatan, et BF3 tavaline versioon (standard) 14.9€ ja expanded 24.9€. Tegemist on ikkagi virtuaalse väljalaskega (ehk võti) ning võimaluse korral saad alla laadida VENE KEELSE mängu. Võti töötab siiski KÕIKIDEL versioonidel.
Pole küll just väga uus uudis, aga varem oli lootus et tegu oli ikka BFBC2 sarnaselt day-1 unlockidega. Aga eip, 3 asja on totallselt eksklusiivsed ja 1 on ainult day-1.
Ärme unustame fakti, et tegu on alles esimesega pakiga. Küll neid tuleb veel teiste poodide jaoks. Seega pm täismängu kõikide relvadega ei olegi võimalik saada. JEE! _________________ TALUSILDID
Pole küll just väga uus uudis, aga varem oli lootus et tegu oli ikka BFBC2 sarnaselt day-1 unlockidega. Aga eip, 3 asja on totallselt eksklusiivsed ja 1 on ainult day-1.
Ärme unustame fakti, et tegu on alles esimesega pakiga. Küll neid tuleb veel teiste poodide jaoks. Seega pm täismängu kõikide relvadega ei olegi võimalik saada. JEE!
ertr2, sa räägid nagu tegu oleks mingisuguse tähtsusetu asjaga. Kui ma maksan täishinna mängu eest, siis ei meeldi eriti kui piisavalt suur hulk relvi multiplayeris jääb mul kasutamata.
Sellist paska võivad nad "free2play" BF:Heroes'ega teha (mis muide oli vapustavalt edukas... pay2win)
FLASH SUPPRESSOR FOR SKS SNIPER RIFLE This exclusive item is the only sniper rifle flash suppressor in the game . Arvestades ,et killcami ei ole mängus siis on sniperdamine suht imba selle jubinaga vist.
Dude ., ega see lisapakk ei maksa ju mitte midagi, kui pre-orderi teed. Teiseks on need paar asja ikka suht tähtsusetu väärtusega suuremas perspektiivis.
ertr2, asi on juba selles, et mulle ei anta isegi valikut. Vb sooviks ma kasutada mõnda kindlat relva või lisaosa, aga mul lihtsalt pole seda. Ja ega ma enne mängu ostmust ei tea, mis täpselt mängus meeldiks. Rääkimata sellest, et kui neid pakke tuleb juba kuskil 6 siis on väga raske valikut teha.
Asi on juba põhimõttes - multiplayer mängudes, mille eest ostja maksab täishinna sellist p*ska lihtsalt ei saa olla.
siim951, oleks siis veel sedasi, et neid pakke on ainult 1. Kes teab kui palju neid nüüd erinevate retail'ide jaoks tulema hakkab.
ertr2, asi on juba selles, et mulle ei anta isegi valikut. Vb sooviks ma kasutada mõnda kindlat relva või lisaosa, aga mul lihtsalt pole seda. Ja ega ma enne mängu ostmust ei tea, mis täpselt mängus meeldiks. Rääkimata sellest, et kui neid pakke tuleb juba kuskil 6 siis on väga raske valikut teha.
Asi on juba põhimõttes - multiplayer mängudes, mille eest ostja maksab täishinna sellist p*ska lihtsalt ei saa olla.
siim951, oleks siis veel sedasi, et neid pakke on ainult 1. Kes teab kui palju neid nüüd erinevate retail'ide jaoks tulema hakkab.
okei see ei meeldi sulle aga kas see on tõesti asi mille pärast mängimata jätta?
Ei saa ka aru, miks need tehti exclusive'ks. Pärast peale mitmet kuud mängimist kõik lahti saadud, kuid samas 1 relv ja ammo tüüp ikka puudu, kuidagi kätte ka ei saa... Ja oleks see siis üle maailma saadav, aga ei, ikka ainult UK elanikele.
Ma ei saa aru milles probleem on?Tellid game.co.uk'st ära saad asjad ja ma ei usu,et ned sada erinevat sellist pakkumist teevad. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
ertr2, minu jaoks rikub selline asi küll multiplayer elamuse ära. Vb tuleb lihtsalt siis esialgu jätta mängimata ja oodata natukene. Eraldi DLC'na ka raha ei hakka iga paki eest eraldi maksma, seega vb on kõige targem otsus ära oodata "Complete edition", mis väga suure tõenäosusega välja tuleb. _________________ TALUSILDID
ertr2, minu jaoks rikub selline asi küll multiplayer elamuse ära. Vb tuleb lihtsalt siis esialgu jätta mängimata ja oodata natukene. Eraldi DLC'na ka raha ei hakka iga paki eest eraldi maksma, seega vb on kõige targem otsus ära oodata "Complete edition", mis väga suure tõenäosusega välja tuleb.
see complete edition tuleb siis 2-3 aasta pärast ehk ?
Pigem osta key ja oota siis 6 kuud kuni aasta , kui tuleb hea soodukaga võimalus muu kraam soetada.
Ise ka ei hakka mingeid eraldi pack'e hetkel ostma. Samas peaks mäng piisavalt pakkuma, et selle 5% lisaprotsendi pärast mitte tõmmelda. Tuleb teisi lihtsalt headshottida või noaga ära rape'ida ja siis on enesetunne hea, pole mingeid "premium" asju vaja.
Samas mappe tahaks küll teisi proovida.. mingid relvad väga ei koti.
Jumala savi, kas on need "eri" relvad või mitte. Kui vaja korjad maast ja saad proovida. Lisaks ma usun, et saab neid relvi ka eraldi osta kui tahad, ala nagu BC2 oli SA pack. Keegi teab, kuidas karkandi ja wake islandit endale saada? Sellest ilma jäämine oleks vast suurem probleem kui mingi paar näkast relva. _________________ >OSTA ÕLUT
hetk tagasi katkestasin LE preorderi pole nagu mõtet rabeleda ega ta eest ära jookse, hiljem vb lasevad hinda isegi alla _________________ "Mõtle kriitiliselt"
patrick615, eelmiste mängudega ei ole antud teatud relvi ainult teatud ostjatele.
Okay, Bad Company 1 oli tegelikult, aga seal oli see nii suur fail, et pärast release'i jagati ikkagi kõigile need 5 relva vms. Võiks ju arvata, et EA õppis sellest midagi.
eks see suhtumine jätab veits soovida, aga praegu nähtud gameplay on väärt seda 30€ küll igat pidi. Isiklikult ma ootan veits rohkem detailset materjali frostbite 2'e destructionist just. muu tundub küll omal kohal olevat, balansist ka muidugi veits vara veel rääkida. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Paistab, et Reddit'ile samuti ei meeldi see DLC jama, eks näib, mis sellest boycott'ist saab. Mingilmääral humoorikas, aga samas võiks sellise pasa ära lõpetada küll.
Game.co.uk näitab BF3 seda warfare pack'i eraldi hinnaga 29.99 naela. wtf _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
rahvas võiks olla juba harjunud selle DLC majandamisega ja vähem emotseda
Sa pole vist eriti täpselt asjale pihta saanud või mis? Ainult UKs on võimalik saada relvi, mida mitte kusagilt mujalt ei saa ning tegu on asjadega, mis on ilmselgelt kergelt OPid. Seega sa either ostad UKst selle mängu või oled by default handicapped.
rahvas võiks olla juba harjunud selle DLC majandamisega ja vähem emotseda
Sa pole vist eriti täpselt asjale pihta saanud või mis? Ainult UKs on võimalik saada relvi, mida mitte kusagilt mujalt ei saa ning tegu on asjadega, mis on ilmselgelt kergelt OPid. Seega sa either ostad UKst selle mängu või oled by default handicapped.
Kus see ilmselgsus sul avaldub? Oled proovinud neid relvi BF3'mes?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.