õäh. vaatasin selle totalbiscuiti video ära. uskumatult halb mäng.
angel, mine mängi näiteks Necrovisionit. väga oldschool.
ei saa öelda et asjalikke mänge pole. avardage oma silmaringi, ärge tuhnige ainult mainstream reklaamis. fpse ja rpg'sid on sitaks.
necrovision tundus suht "säästukas" olevat ja jura. proovisin, ei tundunud eriti mängitav.
Duke manhattan vms sai kunagi hiljuti taotud ja see tundus kah kõvasti funnim... .. imo isegi päris hea oli _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
ainuke asi mis mängus mõnu pakub on see ajuvaba stoori
aga tõesti..nagu mis mõttes...1 õlu ja duke'il on pilt kastis, scriptitud npc'd kes sul teed blokeerivad, 2 relva korraga kanda, üüber kole graafika, kõik ultra peal.
njah..kahju... nüüd vaja 12 aastat veel oodata et asja sellest saaks ehk _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Jah eile mängisin paar tundi ja ausalt täna pole miski kutsunud mängu isegi uuesti käivitama.See on minu jaoks halva mängu tunnus
Sihtimine on erikahtlane (aim assist is for pussys anyway ).2 relva limiit.Eri loll AI jne.
Aim assist töötab ainult siis, kui puldiga mängida _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Pekki, mina tahan küll mängida seńi kuni silmest veritsema hakkab.
Mehed, mul on praegu üks väsinud Abit I-45CV emaplaat ja selle kukil on I. Celeron 430, 1800 mhz, video 8400 GS. VIdeo peaks välja jooksutama aga prose kindlalt mitte. Hmm, väga vale see teema ei tohiks olla. Kes nõustab mis prose peale visata, et mängida kannataks? Ostumüügi-alt vast midagi võiks ju leida ka kui teaks mida otsida
Jah eile mängisin paar tundi ja ausalt täna pole miski kutsunud mängu isegi uuesti käivitama.See on minu jaoks halva mängu tunnus
Sihtimine on erikahtlane (aim assist is for pussys anyway ).2 relva limiit.Eri loll AI jne.
Ma rääkisin juba ammu ,et jama see duke ja kohe hakati kergelt lolliks sõimama. Ma pole seda mitmeid päevi käivitanud ,et üldse süveneda asjasse. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Ma rääkisin juba ammu ,et jama see duke ja kohe hakati kergelt lolliks sõimama. Ma pole seda mitmeid päevi käivitanud ,et üldse süveneda asjasse.
mäng tuli alles eile välja ja sa räägid et pole mitmeid päevi kävitand
ma pole isegi demo proovind kuna video põhjal ei tekitanud mingit emotsiooni
Ma rääkisin juba ammu ,et jama see duke ja kohe hakati kergelt lolliks sõimama. Ma pole seda mitmeid päevi käivitanud ,et üldse süveneda asjasse.
Demot pole käivitanud, naljamees. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Mehed, mul on praegu üks väsinud Abit I-45CV emaplaat ja selle kukil on I. Celeron 430, 1800 mhz, video 8400 GS. VIdeo peaks välja jooksutama aga prose kindlalt mitte. Hmm, väga vale see teema ei tohiks olla. Kes nõustab mis prose peale visata, et mängida kannataks? Ostumüügi-alt vast midagi võiks ju leida ka kui teaks mida otsida
EDIT: mäng on juba olemas ka!
Ei usu et selle videoga mängitav on(kõik low, madala resoga kuidagi lagigks läbi võibolla aga normaalselt mitte), see kaart on ka alla miinimumnõuet.
Tundub, et see emaplaat toetab enamus Core 2 Duo protsessoreid(Quade mitte) http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/intel_945gc_i-45cv.htm
Kui mäng olemas siis pane tööle ja vaata kuidas hetkel on.
Oleneb palju raha selle alla panna tahad ja mis resolutsiooni/detailidega mängida soovid?
Hmmm, u-tuupist vist nagu kuidagi jookseks isegi. Ma üritan preaguse konfiga vist ikkagi ära installida. Pean ainult mingi hetk juurde hankima 2 gigase core duo protsessori ja siis võiks miinimumiga juba mängida saama vist. Oeh oeh oeh
Kui eesmärk lihtsalt normaalselt mängida kasvõi low detailidega siis soovitaks jah esmalt osta mingi c2d protsessor ja vaadata kuidas jookseb ning vajadusel võimsam video
Demot pole käivitanud, naljamees.
Järgmine kord too välja see ka, et demost räägid, naljamees.
See on täitsa ok mäng, ignoreerige selle topicu kisakoori
Ja miinimumnõuded on selgelt liiga optimistlikud, GTX460+AMD X2 2.9GHz tõmbab kohati ikka slideshow peale kui avaram vaade ja rohkem kolle kui 1 (videosettingud samad mis mäng vaikimisi paigaldab).
Hetkel jäi madin pooleli Ant Queeniga, see raibe hakkas vastu mulle :S lihtsalt lampi saan mingi kiire või jalaga pähe nii, et ei ole võimalik reageeridagi. _________________
Lineaarne maailm
Scriptitud gameplay
2 Relva limiit
Elude taastamine
Nõme CODist tuntud granaadi gameplay (Pig Cop-id viskavad granaate kui sa kuskil peidus oled, mis on lame)
Vanasti oli iga mäng suht open mapidega ning relvi oli 9 vahest ka rohkem korraga käes, nüüd otsi tikutulega selliseid mänge taga. New school gameplay aka COD ei ole fun! Lubati et Duke on OLD CHOOL jne aga sittagi. Kahju kahju :/ _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.