Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NightStriker
HV veteran
|
10.06.2011 14:16:38
|
|
|
Selge see, et huvi korral on kõik võimalik. Püüti pätte ja ahistati rinnakat naabnaist juba enne interneti sündi. See ei tähenda, et kogu selle protsessi niivõrd mugavaks peab tegema.
Muidugi on kogu sellel protsessil ka positiivne külg. Kui on valida, kas reklaamiga ahistada kedagi, kelle kogu vajalik info on saadaval ühest mugavast kohast, siis jäetakse ahistamata raskemini kättesaadav isik.
OT: Minu praegusel passil ei ole biomeetrilisi andmeid. Lihtsalt niivõrd vana väljalase. Kui selle kunagi välja peab vahetama, siis tuleb vist paratamatult ajaga kaasas käia. Muidugi passis olevad andmed on riikliku kontrolli all, mitte vabamüükis lombitaga olevas rahanäljas ettevõttes.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.06.2011 14:32:23
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Konto omamine ei tähenda, et sa pead oma infot (õiget) jagama. Samamoodi Näoraamatus, kui sa ei taha infot jagada, siis ära lihtsalt jaga või või ära seda üldse sinna üles kirjuta. Facebook on endiselt operatiivseim leht tuttavateringi tegemistega kursis olemaks, see et paljud sinna oma laste arvu ja soolisi eelistusi panevad, on juba nende isiklik traagika. Kui ka Facebook peaks proovima agresiivselt minu infot kellelegi maha parseldada, siis edu neile, kui füüsiliselt peale nime ja maakonna polegi nagu midagi võtta... |
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
10.06.2011 14:33:17
|
|
|
Killer-Bea kirjutas: |
Kui juba sinu eesti vabariigi passis on biomeetrilised andmed sees... Siis pole erilist vahet kas sa oled näoraamatu kasutaja või mis infot sa sealt jagad, kui sinu kohta on huvi siis saadakse see kätte igaljuhul. |
ei ole, kuna pass aegus 4 aastat tagasi ning uut pole teinud. Lõustaraamatus mind ka pole, kui just mõni x kasutaja pole sinna pilte pannud kus mina peal olen.
Ho Ho kirjutas: |
radist87 kirjutas: |
Sinu vanaema pildialbumis kohvi ja küpsistega tehtav analüüs on köömes võrreldes sellega, et pool miljardit inimest on "tagged" permanently. |
Kui sind kusagil tagitakse saadetakse sulle kiri ning saad tagi ära koristada.
|
kust nad mu emaili saavad kui ma seal kasutaja ei ole?
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
10.06.2011 14:34:30
|
|
|
jah, tehke nagu Siim
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.06.2011 14:35:42
|
|
|
SurfData kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
Sinu vanaema pildialbumis kohvi ja küpsistega tehtav analüüs on köömes võrreldes sellega, et pool miljardit inimest on "tagged" permanently. |
Kui sind kusagil tagitakse saadetakse sulle kiri ning saad tagi ära koristada.
|
kust nad mu emaili saavad kui ma seal kasutaja ei ole? |
Sinu sõbra e-mailidest, kui viimane on nii otu, et annab Facebookile õiguse oma mailikontol ringi nuuskida. Legal phishing indeed, nagu siin eespool mainiti. Kasutaja ise annab Facebookile oma mailikonto parooli ja kasutajatunnuse. Enam JOKKim ei saagi olla
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
10.06.2011 14:36:17
|
|
|
SurfData kirjutas: |
kust nad mu emaili saavad kui ma seal kasutaja ei ole? |
Tagida saab ainult neid kellel konto on ning teade saadetakse facebooki siseselt.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
10.06.2011 14:47:47
|
|
|
Selge see, et huvi korral on kõik võimalik. Püüti pätte ja ahistati rinnakat naabnaist juba enne interneti sündi. See ei tähenda, et kogu selle protsessi niivõrd mugavaks peab tegema.
Muidugi on kogu sellel protsessil ka positiivne külg. Kui on valida, kas reklaamiga ahistada kedagi, kelle kogu vajalik info on saadaval ühest mugavast kohast, siis jäetakse ahistamata raskemini kättesaadav isik.
OT: Minu praegusel passil ei ole biomeetrilisi andmeid. Lihtsalt niivõrd vana väljalase. Kui selle kunagi välja peab vahetama, siis tuleb vist paratamatult ajaga kaasas käia. Muidugi passis olevad andmed on riikliku kontrolli all, mitte vabamüükis lombitaga olevas rahanäljas ettevõttes. |
Pigem mõtle sellele kelle kontrolli all on RIIK, või FACEBOOK - täpselt samade inimeste, kes kontrollivad raha ja selle liikumist.
Kergelt tuleb hirm peale küll, varsti on nii, et "HEY SISENE NÜÜD NETIPANKA LÄBI FACEBOOKI".. neid lambaid on kahjuks vist liiga palju kes sellega kaasa läheks ja neid kes seda lubavad.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.06.2011 14:59:59
|
|
|
Mõni aeg tagasi oli FB "skandaal", kus inimesed kustutasid oma kontod, kuid kunagi hiljem avastasid, et nende fotoalbumid olid FB serveris (otselinkide abil) veel alles?
edit:
OK, seal pole juttu küll konto kustutamisest, kuid siiski.
http://arstechnica.com/web/news/2009/07/are-those-photos-really-deleted-from-facebook-think-twice.ars
Kui netti midagi üles laed enda kohta kehtib see 9 korda mõõda 1 kord lõika reegel, kuna suure tõenäosusega sul välja antud info üle enam kontrolli ei ole.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
11.06.2011 18:00:43
|
|
|
Päris naljakas on esimesi möödapanekuid automaatse taggimise puhul vaadata Näiteks - meessoost isik taggiti kui neiu ühel pildidl
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.06.2011 00:37:05
|
|
|
Spoiler 
Eks ta ole, kui FB muutub talumatuks tekib uus ja parem alternatiiv.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
19.06.2011 14:57:32
|
|
|
Kui see "option" välja lülitada siis ilmub selline soovitus FB-sse:
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.06.2011 07:59:46
|
|
|
Ei oma ei feisbuuki, orkuti, rate ega ühegi teise analooogse asja kontot. Sküüpet kahh pole - aint MSN on mida kasutan ehk korra mõne kuujooksul.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|