Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Human Revolution märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2011 15:44:51 vasta tsitaadiga

est4ever kirjutas:
kas pelate ka seda preview'd? ma ise mõtlesin ka pulli pärast, et vaataks, mis ta siis on, aga viskas errori ja mängu kinni.. ei mäleta enam kus maal, aga päris tükk maad sai mängida, mõtlesin just, et kas kui uuesti proovin, viskab sama kohapela kinni või need suht random errorid

Paratamatus jah.Oota lõppversioon ära.Vähem kui 3 kuud jäänud.Väljalase 23 August thumbs_up.gif
SinineSiil kirjutas:
Soovitan mitu korda läbi teha erinevate mänguviisidega. Näiteks ma tegin mängu esimene kord läbi kedagi tapmata. (peale viimase bossi.)

Ma alustan praegu Deus Ex peal ja seekord investeerin Stealth lisadesse ja Inventory suurendamisse häkkimise asemel ja üritan kah rohkem hiilida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 05.06.2011 20:38:36 vasta tsitaadiga

Taineriga peaks edasi saama kui cheatida. Muidu seal jah suht surematu tüüp.
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 05.06.2011 20:38:46 vasta tsitaadiga

Esimest korda näen seda, et mängus on ajal ka roll. Nt esimene missioon(Pantvangi värk), kui ikka mökutad seal HQ-s ja uurid niisama seda keskkonda ning VTOL-i peale kohe ei lähe siis muutub situatsioon tunduvalt hullemaks. Voiceacting on ka väga hea ning meeldiv kuulata. Maailm on ka tehtud huvitavaks ja avastamisrõõmu on isegi selles lühikeses previews päris palju. Mäng on tehtud väga sisutihedaks ja loodan, et tuleb sama pika ning põneva süzeega, kui seda oli esimene DX. Hetke seisuga on küll äärmiselt põnev ja lootustandev mäng tulemas.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 05.06.2011 23:14:48 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

icon_biggrin.gif Pole minu pilt muideks.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.06.2011 23:25:11 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Taineriga peaks edasi saama kui cheatida. Muidu seal jah suht surematu tüüp.

Kuhu edasi?
Ja kes krt teeb preview jaoks trainerit üldse icon_lol.gif
XT kirjutas:
Esimest korda näen seda, et mängus on ajal ka roll. Nt esimene missioon(Pantvangi värk), kui ikka mökutad seal HQ-s ja uurid niisama seda keskkonda ning VTOL-i peale kohe ei lähe siis muutub situatsioon tunduvalt hullemaks.

Jah märkasin ka ise seda teisel korral aga see pole esimene mäng kus sellist asja näen.Mass Effect 2 oli kah nii, et lõppmissiooniga liiga kaua viivitasid, siis seda vähem inimesi õnnestus päästa icon_wink.gif
SinineSiil kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Massacre at the Police Station.Starring Adam Jensen icon_biggrin.gif

Teist korda läbi tehes avastasin, et ilma häkkimisse panustamata asju ikka tehtud ei saa.Seega kui saate praxis punkti pange see esmajärjekorras ikka häkkimisse icon_wink.gif
Stealth-iga mängides õnnestus 5000XP ehk 1 punkt rohkem teenida, seega mäng tasustab sind kui sa hiilid ja kedagi ei tapa thumbs_up.gif
tagasi üles
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 06.06.2011 00:23:18 vasta tsitaadiga

Tranquiliser riflega vendi maha võttes saab kah korralikult lisa expi. Samuti non-lethal takedown. Häkkimisel on mängus ikka väga suur roll. Ilma selleta jääb palju kohti ja head manti avastamata. Hetkel teine ring Deus ex raskusega ja üritan kõik ellu jätta keda kannatab ja võimalikult palju igast urkaid läbi kammida. Kõik need ajalehed ja datapadid loen ka läbi, saab maailmast parema ettekujutuse. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.06.2011 06:34:58 vasta tsitaadiga

tomorrow, Üks tüüp ühes foorumis tegi endale traineri kuid ei avalikustanud. Pärast, teema kadus üldse.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.06.2011 06:46:18 vasta tsitaadiga

XT kirjutas:
Tranquiliser riflega vendi maha võttes saab kah korralikult lisa expi. Samuti non-lethal takedown. Häkkimisel on mängus ikka väga suur roll. Ilma selleta jääb palju kohti ja head manti avastamata. Hetkel teine ring Deus ex raskusega ja üritan kõik ellu jätta keda kannatab ja võimalikult palju igast urkaid läbi kammida. Kõik need ajalehed ja datapadid loen ka läbi, saab maailmast parema ettekujutuse. thumbs_up.gif

Jep näiteks kill annab 10XP aga uinutamine või non-lethal takedown annab 20XP.Tegin kah Deus Ex raskusega teise ringi ja minu üllatuseks polnudki nii raske kui ma kartsin thumbs_up.gif
Lugesin ka kokku palju umbes praxis punkte vaja on, et absoluutselt kõik augumentatsioonid lahti lukustada.Lugemine läks sassi kuskil 70 piirimail.Vaevalt nüüd mängu lõpuks kõike endale lubada saab aga ma arvan pooli asju saab küll thumbs_up.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.06.2011 07:02:42 vasta tsitaadiga

SinineSiil kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Pildil ilusti näha ,et on sohki tehtud. Ma ei usu ,et mees tappis detroidis kõik maha tänavatel ja mujal. Lihtsalt igavusest võib küll proovida. Ma tegi bossini kuid level 2 häkkimist ei tulnud kuidagi kokku.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.06.2011 07:09:52 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
SinineSiil kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Pildil ilusti näha ,et on sohki tehtud. Ma ei usu ,et mees tappis detroidis kõik maha tänavatel ja mujal. Lihtsalt igavusest võib küll proovida. Ma tegi bossini kuid level 2 häkkimist ei tulnud kuidagi kokku.

Ei see pole sohk.See on täiesti usutav.
Esiteks sa ei saaks tänavalt inimesi politseijaoskonda tirida, kuna sinna sisenemine on laadimisega.
Teiseks see on umbes see hulk inimesi kes seal jaoskonnas on.

Level 2 ei teinud ära?
Ma tegin Level 4 ära (ühes sidequestis on vaja seda aga enamasti piisab esimese bossini level 3 lahtilukustamisest, et stoori ära teha.).Level 5 lukustasin lahti aga polnud vajadust proovida.Kes tahab õnne proovida, siis üks väheseid level 5 turvalisusega kohti on Sarif Industies helipadi platsil paremas nurgas redelist alla icon_wink.gif
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 06.06.2011 14:33:32 vasta tsitaadiga

Tollel pildil mille ma postitasin pole sohki tehtud.
Praxis punkte saab juurde cheatengine'ga.
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.06.2011 14:42:46 vasta tsitaadiga

Ma raiskasin praxise mujale ja nüüd süvenedes leidsin tolle häkkimis leveldamise.
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 06.06.2011 14:47:02 vasta tsitaadiga

Video sellest massmõrvast.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 07.06.2011 09:59:45 vasta tsitaadiga

Tunnistan üles, proovisin ka demo. Olin väga rahul, eriti saundiga. Mängisin hardi peal, surm kiire tulema kaklustes, kui natuke ei mõtle-planeeri ja katet ei kasuta. Kui nüüd saaks ka täpsemad detailid DRMi kohta, siis võiks ära tellida. Olen nõus isegi täishinda maksma.
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 08.06.2011 18:59:57 vasta tsitaadiga

Kui keegi trainerit tahab võin teha.

Selle traineri asjaga jebla ja ei ole proof kui tahate cheatida http://www.heijnen1.demon.nl/CheatEngine61.exe vaadake ruum kus arvutid või killige kedagi. Arvutitega kerge hack ja xp tuleb vot selle xp mis tuleb kirjutate oma cheaterisse VALUE siis tuleb otsida saadud xp lisa mis näed peale häkki ja häkkid mängus teist arvutit kirjutad järgmise saadud xp next chearch. Siis tuleb ainult 1 leid mis leiti vot selle leiul klikkides muudad value suva 99999999 ja peale muutmist siis häkkid kolmandat arvutit ja kui edukas saad praxise +1 ja tegelikult tuli 200 Kus neid savegame hoitakse annaks kus juba asi tehtud.

PiggyWiggy
HV vaatleja

sõnum 08.06.2011 20:00:20 vasta tsitaadiga

asi ei ole nii hull kui Crysis 2-ga kus terve mäng lekkis, see preview build on rohkem suur unofficial demo
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.06.2011 20:29:47 vasta tsitaadiga

PiggyWiggy kirjutas:
asi ei ole nii hull kui Crysis 2-ga kus terve mäng lekkis, see preview build on rohkem suur unofficial demo

Jep seetõttu ongi tegemist preview buildi mitte beta buildiga.Beta build oleks täismängu beetaversioon a'la Crysis 2.
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 09.06.2011 08:22:13 vasta tsitaadiga

Trainerist pole kasu see on random value seega jääb teile võimlus ainult alt+tab ja ise ära teha. Proovisin mitmeid kohti häkkida politsei jaoskonna juures on redel kus on reklaami plakat, taga uks level 5 sisuliselt proovisin fast klikkida kuid sinna sisse pole saanud. icon_lol.gif Nuke tuleks saada ja siis proovida.
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 09.06.2011 11:43:49 vasta tsitaadiga

Otsustasin, et tuleb kah ära proovida, kui ikka õige RPG siis ei ole probleem ju uue mänguga mõnda asja natuke teistmoodi teha.

Esimesed reaktsioonid on üldiselt head.
Algab natuke tulistajalikult kuid siis tõmbab Dx'iks.
Levelid paistavad päris suured, kuigi see esimene missioon jättis suht külmaks, väga identsed alad, tihedad koridorid ja mitte eriti palju võimalusi.

Detaili ikka on, kuigi kõva konsooli influence muidugi et ülesse saab korjata ainult nänni ja kaste pm.
Käib mingi plahvatus toas ära ja pliiatsi hoidija on laual püsti thumbs_down.gif

Inventory jäi päris kiiresti väikseks, tuleb esimesel võimalusel suuremaks teha.

Hackimine on jah päris lahe, ainult, et päris mitu korda kogemata "STOP wprm'i" kogemata kasutanud kuna natuke lohakalt liikunud.

Mängin ikka Dx raskusastmel, siiamaani mingeid probleeme pole olnud, stealth mänguna vähemalt mitte.

AI on ikka päris lapse staadiumis veel. Lõpetavad su otsimise ära kuigi näevad kuidas sa läbi ukse välja lähed, samuti paistab et nad üldse eriti kaugele sulle ei järgne. Nägemine aga on päris hea ja kuulmine ikka eriti hea vahepeal.

Takedown'ide üle ei kurdagi, kuigi alguses suht jama et tahad kaks venda järjest võtta aga vot ei saa, ja kuna ühtegi teist melee võimalust ei ole siis kas istud nagu idu ta seljataga sööd shokolaadi ja ootad kuni energia taastub või lased point-blank pähe.
Õnneks hiljem politsei jaamast leiab väikse alternatiivse võimaluse. Aga ühtegi melee relva veel pole leidnud.

Sarif'i HQ muidugi Unatco mõõtmeid välja ei anna, üllatavalt vähestel inimestel on nimi või mingi point.

Paar häirivat asja kah siis:
1. Animatsioonid on ikka päris halvad, nagu touretti sündroomiga tõesti, suu liikumine on väga mööda ja pidev tõmblemine käib - vast parandatav.
Eriti naerma ajas see kui esimese missiooni lõpus mingi naine nutmist emuleeris - pilt mis sinna juurde käis oli muidugi väga koomiline.

2. Oranž siiamaani polegi väga hull. Aga kõige hullem on see konsoliitis selle asja juures.
Loodetavasti midagi mis parandatakse ära muidugi aga kõrgema reso tekstuurid, polygoni kogused ja valgustus mis ei oleks 8 aastat vana.
Füüsika mootorit võiks kah ikka rohkem kasutada aga seal on jälle asi selles kinni et kõik on laua külge naelutatud.

Hub ala on siiamaani lemmik, väga suur ja vähemalt juba seal 10 tundi ringi explorind. Meenutab Hell's Kitchenit.

Kindlasti on tegu mänguga mis on lähemal Dx'ile kui Dx2 oli aga samas on ka midagi puudu - pisidetailid.
Nimelt Deus ex'is ei olnud ainult asjad mis võivad sulle vajalikud olla, oli palju mõtetut pahna, mis aga kõik kokku tegi mängu täiuslikumaks.
Paistab et endaga ülirahul olnud prantslased on kõik selle ära unustanud ning keskendunud cameo'de (unatco muusika, versalife, uksekood, naiste vets, dx'i tegelaste mainimine, korvpall (mis mul muidu ei õnnestunud, lõpuks tegin torni ja lasin pallil sisse kukkuda - midagi ei juhtunud) ja tuttavate hetkede tegemisele, ilma et teha koht kus võiks ise neid hetki tekitada.

Arvan et vähesed meist ei vedanud Manderley kontorit mingit pahna ja lippe täis nii et vend sõimas samal ajal.
Proovisin HR'is siis mingis majas külmkappi tänavale tassida, läksin siis sellega detektiivi eest läbi ja mõtlesin et viskan tema nina all uksest välja ja vaatan kas kommentaar tuleb.
Uksest välja ei lennand aga maandus vastu tema lauda.
Ilma sõnagi lausumata hakkas vend mind kõmmutama kuigi pihta ma talle ei saanud.
???

Tulekustutid - Deus ex'is väga kasulik asi, siin saad visata, sekundiks viskab suitsu ja siis kaob ära.
Kraanist vesi jookseb, suht lihtne aga vähemalt olemas.
WC pott teeb ainult häält.

Mõnikord leiad mingi koha enne ülesse kui sul kästakse, Deus ex'is oli selleks alati mingi eraldi vastus juba olemas "et juba tegin ära"
Siin kästi minna siis ühte korterit otsima, kus olin juba käinud, uuesti sisse astudes sain siis punkte et koha üles leidsin ning kaks asja mida enne katsuda ei saanud olid nüüd katsutavad.
Oleks võinud ju muidugi öelda et "olen seal juba käinud aga midagi jäi võibolla kahe silma vahele või üles korjamata"
Siimaani paistab, et skriptimine nii hea pole.

Pole kuskil ka veel valikute leidmisega probleemide otsa sattunud, mõnikord isegi kuidagi liiga lihtsalt on kõik näha.
Augmentatsioonid - väga palju mõttetud nagu mingid minimap'i asjad, millal vastane "alert" olekust välja tuleb jne. wtf.

Pooled tähelepanekud veel mainimata muidugi aga tõin lihtsalt mõned näited - iga asi eraldi on väike ja tühine. Aga kõik koguneb kokku ja moodustab suure terviku.
Millegi pärast tänapäeva developerid ei mõtle selliste asjade peale. Kui on vaja ust avada siis kas pannakse kuskile kood, plahvatav tünn või kõrvaline võimalus mööda minna ja igaks juhuks mitte midagi muud et jumala eest mängijat segadusse ei ajaks.
Proovitakse teha ainult seda mis on kõige tähtsam, et edasi jõuda, samas sellega tekitatakse limitatsioone.
Olen muidugi mõne korra mõelnud et nüüd sattusin nö. "Emergent gameplay" otsa, siis uuesti mõelnud ja avastanud et kõik oligi nii valmis pandud et ma selle võimaluse otsa komistaks.
Deus ex lihtsalt andis sulle hunniku tööriistu ja võimalusi ja ütles et vaata ise mis edasi teed.

Muidugi kogu selle rantimise kõrvale mainin ikka ära et tegu on siiski Deus ex'i mänguga, paistab et päris pika mänguga (kui ikka explorida korralikult) ja paistab et päris huvitav stoory on samuti.
Aga pool sellest asjast on puudu. 30% sellest poolest on konsooli jura. 20% sellest on lihtsalt vendade idiootsus, amatöörlikus, ülbus ja lihtsustamine.
Ei reserveeri arvamust tervikuna ja kindlasti olen mingi preview buildi kohta liiga kriitiline kuid see on minu subjektiivne arvamus ja kommentaarid ning oma sisetunne lihtsalt annab teada et midagi on puudu - kõik on liiga "safe" nagu tänapäeval kohane.

Ostetud saab ta vast igal juhul, vähemalt äkki kui nähake et PC peal müüb palju paremini mõeldakse järgmine kord pikemalt.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 09.06.2011 13:35:13 vasta tsitaadiga

Täiesti nõus, puudusi on, kuid võrreldes DX2ga on ikka hoopis teine teema icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 09.06.2011 15:44:10 vasta tsitaadiga

Kuidas ma seda launcherit uuesti ette saaks? ma vajutasin kogemata linnukese, et ta mul kõik 3D'ks teeks ja enam seda maha võtta ei saa. Launcherit ette ei viska ka ja mängus küll saab 3d effekti maha keerata, kuid pilt jääb endiselt väga tumedaks. (shift+del ja uuesti unback ei toonud ka uuesti launcherit ette, et see launcherist seadistatud inf on kuskile mujale kirjutatud)
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.06.2011 16:20:47 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Kuidas ma seda launcherit uuesti ette saaks? ma vajutasin kogemata linnukese, et ta mul kõik 3D'ks teeks ja enam seda maha võtta ei saa. Launcherit ette ei viska ka ja mängus küll saab 3d effekti maha keerata, kuid pilt jääb endiselt väga tumedaks. (shift+del ja uuesti unback ei toonud ka uuesti launcherit ette, et see launcherist seadistatud inf on kuskile mujale kirjutatud)

Kustuta seivid ära /AppData kaustast icon_wink.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 09.06.2011 20:26:17 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
NeroEST kirjutas:

Minul neid seal polegi, appdata läbi kammitud.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.06.2011 20:48:07 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
tomorrow kirjutas:
NeroEST kirjutas:

Minul neid seal polegi, appdata läbi kammitud.

Peavad olema.
AppData/Local all 3 kausta.
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 09.06.2011 21:00:43 vasta tsitaadiga

cache.dat ja user.var aru ma ei saa kus see save on. Ülejäänud dx kataloogid on empty. Kas players all peavad olema.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Human Revolution mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.