BF3 meeldis, et näidati ka missioone euroopast? see oli väga super. Aga FAIL oli ikka masendavalt pikk ja mõttetu tanki missioon... milleks?
absoluutselt ei nõustu sinuga, väga mõnus ja muhe oli - clean, yet intense; rich; mature.
Mõnus alternatiiv, et näidati just tankimissiooni - mida uut oleks pakkunud tavaline mainstream lihtsat rada kulgev jooksen, laen, viskan granaadi, ootamatu (scriptitud) event jne? Näidati GAMEPLAY'd mitte mingid hype asja! Võeti kindlasti risk selle tankiasjaga ja kõigile ei pruugigi see meeldida, samas usun, et kellele meeldis - need on väga ja enamgi rahul.
MW3 näiteks ei üllatanud minu meelest absoluutselt millegi uuega.. okei, majade vahel lasi chopper ringi SPs, kas ka MPs? Ja mida see väga annab.. graafika oli nagu ikka, gameplay on juba mitu viimast mängu sarnane olnud.. ahjah, seal ju pole tankidesse ega kopteritesse jms asja... mingi reklaamvideo lihtsalt, pointless! mingid pre-teen rahvas võib sellest ainult reaalselt vaimustunud olla. (Ma ei väida, et mäng poleks fun, aga ikkagi, uut väga pole, veidi uuem, veidi parem lihtsalt)
Ma ei tea su striimi kvaliteeti, aga BF3 graafika oli ülikena + seda mängiti ARVUTI (PC) peal.. see on (kahjuks) juba wow minu meelest!
tankiga sõitu oli "väga huvitav" vaadata. eriti esimesed 5 min _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kannatamatud teenid olete Testo vist nii laes. Pinge ja ootus ongi ju head asjad? või ei ? See on much more rewarding minu meelest!
..kui tead, et midagi tuleb kohe kohe, aga mitte veel, mitte veel... oled intense ja pühid higi ja hoiad oma närvid ja refleksid max peal, et miski jama toimub ning siis -- hell is loose:)
Igav ju , et spawn, shoot, die, spawn, shoot, killstream, die, spawn, die, spawn, shoot die jne
---
Ubilt ootaks vikerkaaremehikesi küll - väga kõvv seeria - alati meeldinud.
+ seekord võiks driver olla hea, eelmisekeerasid kakki natuke :/
ISSAND FAR CRY 3 Far cry2 graafika oli ka parem kui see cräp täielik fail Kas nad uut Splinter Celli ja WRC pidi ka ju neilt tulema ? või ma ekssin ? oleks võind ikka midagi paremat näidata
ISSAND FAR CRY 3 Far cry2 graafika oli ka parem kui see cräp täielik fail Kas nad uut Splinter Celli ja WRC pidi ka ju neilt tulema ? või ma ekssin ? oleks võind ikka midagi paremat näidata
WRC ei tea, aga Splinter Cell on küll võimalik ja ka uus Rainbow Six, aga no see Far Cry, no ma ei tea!
Ubisofti pressikas oli ausalt öeldes pettumus. Assassins Creed oli ülilahe. Future Soldier ja Driver tundusid lahedad, aga ei tea veel täpselt. Far Cry 3, meh, mis asi see oli! http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-far-cry-3/714927
on see ikka Ezio? väga sama nägu küll ei tundunud. vähemalt huule pealt on arm kadunud.
igatahes... kui on siis oskab vanamees kõrges eas veel kiiremini võidelda ja peaga kiivreid lötsi lüüa
ok, isiklikult see vita eriti ei tõmba, kas see pressikas sonyl pidi 5h kestma?
5h kohe kindlasti mitte, kokku kestab 90min, lõppes kah! Ennast ka see PSVita ei tõmba, tundub lahe, aga mänge eriti ei näinud, mis mind tõmbaks, Uncharted oli ainuke mis meeldis!
Uncharted 3 nägi ka hea välja, muud midagi head ei olnud, minu jaoks. Nüüd magama ära!
2. Playstation "piix"a ka muidugi näen juba Eesti poelettidel "piix"u müügil. Oh jumal lihtsalt. Haha muidugi piix konsool Vita siis.
Suurim WIN oli ilmselt:
1. Elder Scrolls Skyrim, täiesti võimas graafika, aga 3:11 pealt on kohutavat field of view-d näha, peale paari meetrit lõppeb kogu roht jms ära, edasi lame tekstuur.. aga mis sa vanalt konsoolilt ikka tahta võid http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-elder-scrolls/714852
2. Battlefield 3, et toimuvad ka võitlused üle Euroopa! Või vähemalt tundus nii. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
seekordne E3 on jätab küll küsimuse, et "mis toimub?" Sony oma oli MSi omast parem aga ka suht igav. Nintendol tuleb siis loodetavasti parim, näidatakse äkki seda wii HD ja mida see suudab teha.
omg milline lastekas see uus BiA on , uskumatu. Mingi usa tiinekate teema
FC3 tundus esialgu eelmisest osast parem. Graafika ei olnud silline pruun kaka ja ilma nigavisionita tundus combat päris hea Küsimusi on muidugi palju, autod , freemap jne
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.