praegune kellaaeg 05.08.2025 09:30:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Ahf
Kreisi kasutaja

|
04.06.2011 23:52:32
Net kaob pidevalt |
|
|
Tervist.
Tekkisid need probleemid juba eile, arvasin, at asi on STV's ja kui tänaseks ka ei lahenenud see asi, helistasin neile, ütlesid, et neil näitab, et kõik on korras ja kui ma soovin, saadavad nad tehniku, kelle mina pean kinni maksma, kui ei ole tegemist nende süüga kuskil siin.
Ühe sõnaga, probleem on selles, et mu net kaob pidevalt, umbes 2min saan internetis olla, kui jälle ühendus katkeb ja pean selle jälle sisse lülitama, (STV internet, kortermaja, kaabel otse arvuti taha, ruuterit vahel ei ole, mulle antud login ja passwordiga teen ühenduse) vahest tuleb internet ise tagasi, vahest mitte. Ja nii terve 2 päeva juba, nii ei saa enam rallit sõita...MSN'is nt. kellegagi rääkimine on võimatu...
Microsoft security essentials probleemi igatahes lahendada ei suutnud, oskab keegi aidata, mida ma vaadata võiks, miks see internet sedasi teeb mul arvutis ? Tahaks kindel olla, et see ei ole minu süü, enne kui tehnikud kohale lasen kutsuda, ei tahaks eriti raha maksta neile ...
Kasutan W7 ja neti parameetrid eespool mainitud.
EDIT: Praegu on juba 30min järjest nett olnud, YEY, aga ta teebki nii, mingi aeg on normaalne ja siis hakkab kaduma ja nõmetsema, nagu eespool mainitud.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
05.06.2011 00:13:40
|
|
|
Ahf, STV'ga ise kokku puutunud pole. Küll aga soovitaks võimaluse korral kellegilt laenata mõneks päevaks arvuti, et testida, kas sama anomaalia esineb ka teise arvutiga.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunderz
Kreisi kasutaja

|
05.06.2011 00:30:49
|
|
|
mul ühe online mänguga kadus ka täna pidevalt net ära.
selgus et asi on firefoxis (õigemini firefoxi plugin-containeris)
kui plugin-container taskmanageris killida, siis kohe net tagasi.
proovin vist ie-ga ,võibolla seal funkab ilusti.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
05.06.2011 22:24:11
|
|
|
Njah....ju siis oli ikka nende süü, pole mina midagi teinud ja tänaseks on korras....
Venelaste värk see STV...
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|