Kas ühe klaviatuuri taga on võimalik splitscreeni mängida? Kui on võimalik siis millist nuppu peaks player 2 vajutama, et laseks alustada? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Mar3k, 1.13 kopikatega sain juba eile, peale väikest proovimist, kuid pole nüüd enam nendega proovinud. Eks võtab ette need WRC pillid ka _________________ Sounds?...
edit2: Ma ei saa aru miks mu video selline jäi ? Nüüd jama värk, ei saa enam uuesti salvestada ka. panin kogemata mängu kinni.
Midagi vahepeal räägiti, et vaja frapsi uuendada... äkki viga selles.
mul on uus fraps.. esimest korda vaatasin video ära oli kõik korras, aga järsku tõmbas pildi selliseks, ei tea miks,,,, ja nüüd kui koguaeg salvestan on pilt selline. _________________ MOC.Matrix & etc_Matrix
NeroEST, midagi katki jah sul. mul HD5870 ja sellega max graafikaga on 50-80 ja üle sellegi vahest. vaata kas sul äkki NVCP'st mõni antialias imelikusse modesse jäänud vms. uusimad driverid peal muidu ikka?
suuremale seltskonnale küsimus, et mis värk nende pisemate püramiidi-tee-kotikestega on? need peab ka ära tegema? mul just see viimane siison lõppes ära, käis välk ja pauk ja suurem juubeldamine ja "lõputiitrid" lõi ette ja siis tuli see jim ganja rajalt see
Spoiler
ufo ja mingi parsa paarutas selle ümber, mille peale see koll ümber kukkus.
kas nüüd siis ongi kõik jah nagu ma aru saan?
ise läheks nüüd küll parema meelega CMR 2005 mängima. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Minu jaoks jäid missioonid parimaks osaks mängus. Mulle õudsalt see lahendus meeldis. : D _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
On Friday 3rd June, unauthorised entry was gained to our Codemasters.com website. As soon as the intrusion was detected, we immediately took codemasters.com and associated web services offline in order to prevent any further intrusion.
During the days since the attack we have conducted a thorough investigation in order to ascertain the extent and scope of the breach and have regrettably discovered that the intruder was able to gain access to the following:...
Nädal aega tagasi häkiti sisse ja nüüd antakse teada!
Mis te arvate, kas profiilikastiga töötaks mäng, kui Radeon 3650 512MB panna?
Nonii, katse 2
Nüüd on 1.5GB mälu, ning Radeon 3650
MW2 jookseb max seadetel @720p korralikult, nüüd vaja dirt 3-ga katsetada.
Mis on teie arvamused sellest, et kas/kuidas jookseb. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Mis te arvate, kas profiilikastiga töötaks mäng, kui Radeon 3650 512MB panna?
Nonii, katse 2
Nüüd on 1.5GB mälu, ning Radeon 3650
MW2 jookseb max seadetel @720p korralikult, nüüd vaja dirt 3-ga katsetada.
Mis on teie arvamused sellest, et kas/kuidas jookseb.
Lisaks sõitmisele on mängul väga hea taustamuusika. Mulle tõsiselt meeldib!
Kui keegi peaks huvitatud olema, siis
tsitaat:
“Crash Tactics” – 65daysofstatic
“All For U” – Aceyalone & RJD2
“Isolation” – Alter Bridge
“The Waitress” – Atmosphere
“That Golden Rule” – Biffy Clyro
“What Good’s A Rock Without a Roll?” – Black Spiders
“Blind Faith” – Chase & Status Feat. Liam Bailey
“Don’t Turn The Lights On” – Chromeo
“Mirrors” – Crocodiles
“Cauliflower [Does It Offend You, Yeah? Remix]” – Dan le sac Vs Scroobius Pip
“Judgement Day [feat. Cyantific & I-Kay]” – Danny Bryd featuring Cyantific & I-Kay
“We Can Have It All” – Danny Bryd
“Keep It Simple” – David E Sugar
“Smiles All Round” – Deaf Havana
“Wheels Turning” – Dinosaur Pile-Up
“Are You Blind” – Drive A
“Suffragette Suffragette” – Everything Everything
“Insight featuring Asheru [A. Skillz Remix]” – Fort Knox Five
“Insight featuring Asheru [The Nextmen Remix]” – Fort Knox Five
“Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar [Shimon's Trix Radio Mix]” – Fort Knox Five
“Disappear Again” – FURYON
“Feeling Alive” – Glamour of the Kill
“Stare Into The Sun” – Grafitti6
“Friendly Ghost” – Harlem
“Fuse” – Hudson Mohawke
“Storm 3000″ – Leftfield
“Cherry Moon” – Lorn
“I’ve Got Friends” – Manchester Orchestra
“Fun For Me” – Moloko
“Trippin’ At The Disco” – People Under the Stairs
“Ghetto Burnin’” – Phonat
“Ghetto Burnin’ [MMMathias Mix]” – Phonat
“Intimate Confessions” – Phonat
“Good Times Roll Pt.2″ – RJD2
“Peter Piper” – Run DMC
“The Wedge” – Scott Nixon
“Resolution” – Scott Nixon
“Listenin’ To The Records On My Wall” – Skream
“Demons” – South Central
“New Cities [Feat. Kiki Hitomi]” – Starkey and Kiki Hitomi
“Ok Luv” – Starkey
“Pleasure Points” – Starkey
“LHC Blues” – Tek-One
“Burn Rubber On Me [Why You Wanna Hurt Me]” – The Gap Band
“The Spirit of Jazz” – The Gaslight Anthem
“T.O.R.N.A.D.O” – The Go! Team
“The Answer” – UNKLE feat. Big In Japan [Baltimore]
“Rules Don’t Stop” – We Are Scientists
kas kellelgi savegamet on sheerida? kui üldse on selline võimalus olemas. tahaks kõiki autosid lahti saada ka. radu. ei viitsi seda touri ise mängida _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.