Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madfury
HV veteran

|
03.06.2011 12:41:06
|
|
|
maatriks, Mis sa arvad, et IT osakond ennast ise rahastab? Või sa arvad, et kõik terves IT osakonnas on nii ebapädevad, et ei oska ning ei suuda ette kanda bossidele, et vaja rohkem raha, mehi ja rauda? Lõppkokkuvõttes ei peagi juhtkond teadma midagi andmebaasi turvalisusest. Kuid ma võin oma parema käe anda, et pigem on tegu alarahastusega või alaprioritiseerimisega, kui terve IT osakonna ebapädevusega. Me ei räägi siin ju tuumafüüsikast, isegi mina, kes ei ole kunagi midagi hallanud, tean selliseid asju. See nii nagu kõikides suurogranisatsioonides - osakond on alarahastatud, alamotiveeritud ja ületöötatud. Korduvalt seda näinud. Ja siis see Tiit ja Madis, kes 12hpäevas asja majandavad, lastakse lahti.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
03.06.2011 13:02:47
|
|
|
MadMan, jubekole karistus, rahaliselt ta midagi maksma ei pidanud ja kui oma näpud eemale hoiab ei juhtu temaga mitte kui midagi. sanktsioon oleks olnud $$$$$$$$$.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
03.06.2011 13:16:18
|
|
|
tsitaat: |
"kids, if you ever happen to be a multibillion dollar company, try not to sue the individual homebrew hacker boy, you'll only win a trip to mass humiliation." |
@Engadget
Mis sa arvad, aise, kui ma teen sinuga kohtuvälise kokkuleppe, et seon su käed ja jalad elu lõpuni, panen suhu tropi ja tõmban musta koti pähe? Ja kui sa üritad mõnda neist eemaldada, siis hakkad maksma $$$$$$$$$? Happy? Not?
Sony-l on meeletu kogus $, mille eest palgata tuhandeid geohoti suguseid ja targemaid, kes suudaks kirjutada turvalist koodi nii PS3 kui veebi jaoks. Sony valis teise tee ja saab nüüd igast august nii, et pritsib. L.U.L.Z ja ROFL jne.
Üks rida mida oma CV-sse MITTE kirjutada: "Töötasin Sony IT-osakonnas turvalisuse alal".
_________________ Ikka Saab
~~NetMusique~~ |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
03.06.2011 13:20:17
|
|
|
jah ma arvan, et kuna geo ei tohi enam sony asju häkkida siis ta elu on läbi kah. RIP ma ise vist paneks viivitamatult paela kaela ja tellised jalgade otsa.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.06.2011 13:52:55
|
|
|
aise kirjutas: |
jah ma arvan, et kuna geo ei tohi enam sony asju häkkida siis ta elu on läbi kah. RIP ma ise vist paneks viivitamatult paela kaela ja tellised jalgade otsa. |
Eks ta lihtsalt võtab muud süsteemid käsile ja elu läheb edasi.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
03.06.2011 14:04:22
|
|
|
madfury kirjutas: |
maatriks, Mis sa arvad, et IT osakond ennast ise rahastab? Või sa arvad, et kõik terves IT osakonnas on nii ebapädevad, et ei oska ning ei suuda ette kanda bossidele, et vaja rohkem raha, mehi ja rauda? Lõppkokkuvõttes ei peagi juhtkond teadma midagi andmebaasi turvalisusest. Kuid ma võin oma parema käe anda, et pigem on tegu alarahastusega või alaprioritiseerimisega, kui terve IT osakonna ebapädevusega. Me ei räägi siin ju tuumafüüsikast, isegi mina, kes ei ole kunagi midagi hallanud, tean selliseid asju. See nii nagu kõikides suurogranisatsioonides - osakond on alarahastatud, alamotiveeritud ja ületöötatud. Korduvalt seda näinud. Ja siis see Tiit ja Madis, kes 12hpäevas asja majandavad, lastakse lahti. |
Ja täpselt kui palju rahastamist nõuab failide krüpteerimine? Muu süsteemi arendamise kõrvalt olematu summa.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
03.06.2011 14:14:56
|
|
|
maatriks kirjutas: |
maatriks, Mis sa arvad, et IT osakond ennast ise rahastab? Või sa arvad, et kõik terves IT osakonnas on nii ebapädevad, et ei oska ning ei suuda ette kanda bossidele, et vaja rohkem raha, mehi ja rauda? Lõppkokkuvõttes ei peagi juhtkond teadma midagi andmebaasi turvalisusest. Kuid ma võin oma parema käe anda, et pigem on tegu alarahastusega või alaprioritiseerimisega, kui terve IT osakonna ebapädevusega. Me ei räägi siin ju tuumafüüsikast, isegi mina, kes ei ole kunagi midagi hallanud, tean selliseid asju. See nii nagu kõikides suurogranisatsioonides - osakond on alarahastatud, alamotiveeritud ja ületöötatud. Korduvalt seda näinud. Ja siis see Tiit ja Madis, kes 12hpäevas asja majandavad, lastakse lahti. |
Ja täpselt kui palju rahastamist nõuab failide krüpteerimine? Muu süsteemi arendamise kõrvalt olematu summa. |
aga äkki big brother käskis nii teha ja nad nüüd ei saa seda tunnistada? Igast krüptimised on ju võimuorganitele väga halvad asjad, ei saa vabalt nuhkida. Nagu näiteks see näide:
Prantsusmaal on omapärane arusaam turvalisuse kohta. Uue seaduse kohaselt peavad veebipoed, video ja muusikateenused ning veebimeili pakkujad hoidma andmeid oma klientide kohta tavalise teksti kujul, mitte krüpteerituna. Vajalike andmete seas peab olema kasutajate pärisnimi, aadress, telefoninumber ja kasutaja parool. Juhul kui võimud soovivad, tuleb teenuse pakkujal koheselt need andmed esitada.
Paljud netimaailma hiiud nagu näiteks Google ja Ebay on äraootaval seisukohal ning uurivad võimalusi seadusest kõrvale hiilimiseks. |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=492528
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
05.06.2011 19:52:20
|
|
|
maatriks, Ja sa arvad, et iga mats tänavalt saab sellega hakkama? See, et ma teoreetiliselt tean, kuidas asi käima peab, ei tähenda, et ma suudan selle ka üle jala ära teha. John teab, et asi ei ole turvaline, kuid ei oska asja korralikult püsti seada ja ütleb Jackile, et meil vaja mingit pädevat turvaspetsi. Jack ütleb, et ei saa, osakonna budget on piiri peal vms. A noh, võib ka sul õigus olla, et megakorporatsiooni kogu IT osakond (kes haldab ka muuseas online teenust) on nii loll, et ei tea midagi elementaarsetest turvameetmetest. Minu jaoks lihtsalt on loogilisem see, et teati kehvast olukorrast, kuid see polnud prioriteet, kuna sellist alandust pole keegi kunagi kogenud. Agree to disagree
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
05.06.2011 20:08:15
|
|
|
maatriks, Ja sa arvad, et iga mats tänavalt saab sellega hakkama? See, et ma teoreetiliselt tean, kuidas asi käima peab, ei tähenda, et ma suudan selle ka üle jala ära teha. John teab, et asi ei ole turvaline, kuid ei oska asja korralikult püsti seada ja ütleb Jackile, et meil vaja mingit pädevat turvaspetsi. Jack ütleb, et ei saa, osakonna budget on piiri peal vms. A noh, võib ka sul õigus olla, et megakorporatsiooni kogu IT osakond (kes haldab ka muuseas online teenust) on nii loll, et ei tea midagi elementaarsetest turvameetmetest. Minu jaoks lihtsalt on loogilisem see, et teati kehvast olukorrast, kuid see polnud prioriteet, kuna sellist alandust pole keegi kunagi kogenud. Agree to disagree  |
Minu jaoks tundub loogiline, et megakorporatsioonis on sellised spetsialistid olemas
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
06.06.2011 13:16:42
|
|
|
Lükka sõrm entusiastlikult kellelegi rosinasse ja rahva entusiasm lööb rusikaga tagasi.
Sony löödi risti - kollektiivse kokkuhoiu vastu ei saa. Tõenäoliselt ei julge keegi mõnda aega enam (hobi)häkkerite vastu iitsatada.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
06.06.2011 13:32:46
|
|
|
“I was Bored and I play the game of the year : ‘hacker vs Sony’.” |
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
06.06.2011 15:21:54
|
|
|
Oeh, i guess psn läheb jälle lukku siis. Mitte, et ma seda kasutaks või ps3 üldse va seriaalide vaatamiseks...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
06.06.2011 15:26:55
|
|
|
Aeron, millest see PSN siin lukku läheb?
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
06.06.2011 15:58:44
|
|
|
Sellest millest ta on maas olnud juba jumal teab kui kaua...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
06.06.2011 16:06:10
|
|
|
Aeron, PSN on pikemat aega juba üleval ja kõik on korras.
Need lingid mis siia on toodud räägivad hoopis teistest Sony saitidest/portaalidest.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
06.06.2011 20:26:32
|
|
|
It only does leak everything.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
06.06.2011 23:19:30
|
|
|
iDemon, ma küll ei pea arvet, ei jägli, aga nii mina kui eerik7 mõlemad saime esimest korda üle pika aja psn'i kasutada paari päeva eest. Vahepeal oli korraks üleval, aga siis jälle vana hea "shut down for maintnance" ja siis veel see priceless kiri: "me lasime kõik sinu privaat andmed vuuki panna, aga siin on kaks tasuta igivana mängu" - thanks.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|